Haklısın aslında bende okudum dün bu haberi nasıl kötü oldum anlatamam bide düğün resimlerini felan eklemişler hemen aklıma ilk önce biz :çok üzgünüm: Sonra da siz geldiniz senağlama Çok fena oldum yaaa Allahım yazdıysan boz gösterme hiçkimseye yaşatma bu acıyı :Saruboceq: yada onun canını alıcaksa benimkinide alsın ben dayanamam :gitme:
kızlar bugün gelinlik baktııımmm :)
önce aysiraya gittim ama model üzerinde oynama yapılamıyor oysa ben gelinliğimi kafamda çizdim bile daha sonra beyaz inciye gittiiikk hayallarimi gerçekleştirdiler resmen yaa umarım ordan alırızzz :)
çünkü annemler baktık bugün fikir olsun diye daha erkek tarafıyla çıkılacak :)
herkeslere mutluluklarr tatlı uykularrr..
gelinlik giymekkk harika bir duygu ayaklarım yerden kesildiiii
Canımmm benimm nasılda mutlu olmuş çok sevindim tatlım inş. gönlüne göre bulursun olumunekankayizsmile Bende önümüzdeki hafta felan bakıcam bursadan bakalım benim herifin arkadaşı varmış gelinlikçi çok güzel modeller beğenmişler... gitçez görcez hihoyyyt
selam kızlar
inci beyaz inci çok güzel bir yer
birde onun çaprazında mutlu gelinlik var onun fiyatları daha uygun
aynı modeller var ve istediğini de yapıyo orası da
evet kızlar fiyat konusundada bilgi verin , 4000 bir gelinliğe vermem ben günah yaaa annem gelinlikçiydi benim o kadar basitki yapılışı felan bir tek o işlemelere alıyorlar parayı kızlar ama o kadar da değil yani :umursamaz:kızlar fiyatlar nasıl peki... bende haftaya cuma bursaya gidip bakıcam... aysiranın nalbantoğlu şb. sinde bi arkadaş var.. birde inegölde biyerde gördük...
ne yalan söyliyim 2009-2010 koleksiyonunu hiç ama hiç beğenmedim :umursamaz:evet tatlımmm.. oradaki fiyatlardan indirim yapıyor mağazadakiler genelde..
Vücut şekline göre gelinlik seçimi....
Zayıf Bedenler: Elbise gibi duran dümdüz gelinliklerden kaçınmakta fayda var, çünkü bu modeller zayıf bir gelini daha da ince gösterecek ve zayıflığını ön plana çıkaracaktır. Uzun dantelli kollarla süslenmiş V yakalı ve kabarık etekli modeller zayıf bedenler için daha uygun olacaktır.
Kilolu Bedenler: Fazla kilolarınızı gizlemek için tek parça gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Gelinliğinizi büyük ve gösterişli parçalarla değil, küçük ve zarif aksesuarlarla destekleyerek zarif bir gelin olabilirsiniz. V model gelinliklerden (omuzdan dikey olarak inen ve çok geniş eteği olan modeller) kaçınmanızda yarar var. Kraliyet ve kabarık modellere ağırlık verin. Omuzlarınızı açıkta bırakan dar korseli ve uzun kollu gelinlikler sizi daha zayıf gösterecektir.
Kemikli Vücutlar: Zerafetinizi vurgulamak için kabarık gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Eğer köprücük kemiklerinizin belirgin olduğunu düşünüyorsanız omuz üstü ince olan modellerden sakının. Aynı şekilde göğüs bölgeniz düz ve dışarı doğru ise sert kumaşlardan sakının.
Uzun Boy: Çok zayıf veya çok kilolu değilseniz, her gelinlik modeli sizin için uygun olacaktır. Dar kesimli gelinlikler, kabarık modeler, omuzu açık gelinlikler… İstediğiniz modeli tercih edebilirsiniz. Fakat uzun kollu modeller veya yukarı kesime sahip gelinlikler sizi daha da uzun göstereceği için uygun olmayabilir.
Büyük Göğüsler: Büyük göğüslerinizi gizlemeyi tercih ediyorsanız, iki parça gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Straplez ve dekolteli yakalardan sakının, dikkati göğüslerinize vurgulayacaktır. Aynı şekilde sadece göğüs kısmında yoğun işlemeli modellerden kaçının, işlemeli bir gelinlik tercih ediyorsanız üst bedene dağılmış işlemeleri tercih etmelisiniz. Çan etek modeli ve ince askılı, yuvarlak yakalı, sıfır kollu gelinlikleri giyebilirsiniz.
Geniş Omuzlar: Genellikle yüzme sporunu tercih eden veya omuz kaslarını çalıştıran atletik fizikli gelinler, boyundan bağlı modelleri tercih etmemeliler. Alımlı bir gelin olabilmek için yakalı ama kabarık olmayan modeller en doğrusudur. Duvağın da omuzlara doğru düşürülmesi faydalı olacaktır.
Kalın Bel: Belinizin kalın olduğunu düşünüyorsanız tek parça gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Balenli ya da korseli modeller, beli olduğundan daha ince gösterecektir. Gelinliğinizin etek boyunun da uzun olmasına özen gösterin. İşlemeli bir gelinlik istiyorsanız, işlemelerin bel kısmında ağırlıklı olmasına özen gösterin.
Aksesuar:Gelinlik iç aksesuarlarınızı seçerken de beden yapınızı göz önüne almalısınız. Karın ve kalça bölgesindeki fazlalıklar içinde korseli ve bedeni toplayan iç çamaşırlarını tercih edebilirsiniz. Yine kalça bölgesini veya göğüslerinizi daha büyük göstermek içinde takviyeli bir iç çamaşırı tercih etme şansınız olacaktır. İç çamaşırı gelinliğin dikilmesi ya da satın alınmasından önce hazırlanmalı ve gelinlik provaları mutlaka törende kullanacağınız iç çamaşırı ile yapılmalıdır.
Kızlar ben şu ''uzun boy'' ve ''kalın bel'' grubuna giriyorum bilmiyorumkismile
Çiçeğeemmm daha gidip sormadım bende kaydirigubbakcemile3Tatlım sebanın fİyatları nasıl ben dİktİrmeden hazır alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?