inşallah sedefcimm.. senin de tayin işin i sonuçlansa ozaman dahda rahatlayacaksın.. inşallah en kısa zamanda oda sonuçlanır..
bende istedim ama geç istedim sanırım :)))
eee napıyorsun nasıl gidiyor
kızlar hepimize kolay gelsin bizde de salon eşyalarla dolu yorganlar çarşaflar :):):)
sedefcim hayırlısı olsun cnm inşallah olumlu haberler alırsın ama valla incidestan sanada kızıyorum sedefede aaa ne bu yemek karnım açıktı cokacimcoook alsanaalsanasmile
hadi size afiyet olsun bende mutfağa doğru gideyim bari cokacimcoooksositososito
canım çok yoğun anlatamam,nişanlım asker öğretmenlik görevini tamamlıyor herseye ben yetişiyorum zor oluyor:))) 20 gün sonra bitiyor allahtan seninn nasıl gidiyor az kaldııııı,sıcaklar bastırdı......
cnm valla allah yardımcın olsun tek başına çok zor olur :Saruboceq:
benimde işte yatak örtüleri falan ortalıkta yavaş yavaş eve gitmeyi bekliyorlar ev karman çormansempatiksalakcinni
sedefcim bende çok severim süt ürünlerini hiç sorma ağzımın suyu aktı valla ayran diyince kaydirigubbakcemile3
geçen bir peynir krizim tuttu ne yediğimi hadi söylemim bari aklinialirimsmile aradada çok kötü süt krizim tutuyor enaz 1,5 litre içiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay yazıncada utandım ya
yok canım ne utanıcaksın ben bir oturuşta rahat 1 kilo peynir yiyebilirim cokacimcoook
kızlar evleneceğiizz az zaman kaldı yemek yemeyınn güzel geliiiinlerrrrrr
ımm bende bayılırım mutfak işine harika yemeklere :)
benim vazgeçilmezim çikolata kızlaaarr
ya bu kadar az gün kala birbirimizi gaza getirip tombiş gelinler olcaz galibaa
konsante olun kızlarr az yemek az yemek az yemekk :):)
bizim salonda oturcak yer yok kızlaaar :)
ev zaten çok büyük değil her gün çarşıdan taşıyoruz bi de daha mutfak eşyalarına başlamadık kırılcaklar falan ev tutulunca dirrek oraya götürüp yıkayıp yerleştiririz diyoruz sizce nasıl kızlar ??
kızlar nasılsınız?? benim bütün mutfak eşyalarım tamam bir beyaz eşyalarım alınıcak nutfak eşlyalarımı eve götürdüm hepsini
bu arada çok yemek yemiyorun ama sedef gibi süt ürünleri çok seviyorum
hadi hayırlısı olsun cnmmm......azkaldıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?