• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

Ya ben işte o erkeklerin kullandığı şeyi sevmiyorummmmm şakkıdı Hap daha mantıklı geliyor daha güvenli sanki :sinifsinif:

ya orası öyle daha güvenli açısından ama zararı hep kaıdnaa yaa:))) sonra herşey kadında hastalık olarak brikiyor artıkk kısmett düşünücez bişeyler:) bende geciktirme hapı kullanmayı düşünüyorum kızlar..düğün tarihinde bir olay olmaması için...bişey olmaz dimi bir kaç gün içsemmm

ya orası öyle daha güvenli açısından ama zararı hep kaıdnaa yaa:))) sonra herşey kadında hastalık olarak brikiyor artıkk kısmett düşünücez bişeyler:) bende geciktirme hapı kullanmayı düşünüyorum kızlar..düğün tarihinde bir olay olmaması için...bişey olmaz dimi bir kaç gün içsemmm

geciktirme hapını biliyorum canım ben tatile gitmeden önce kullanmıştım hiç bişey olmuyor yani birkaç gün önceden içmeye başla zaten hapı bıraktıksan en geç 1 hafta sonra regl oluyorsun.. (kimileri karında şişkinlik yapıyor diyorlar ama bende bişi olmadı)

GÜNAYDIN KIZLLAAARRRRR

Dün krediyi çektim ya lanet olsun o kadar uğraştırdılarki anlatamam mecbur olmasam asla çekmezdim..

Neyse bugün borçları kapatıyorum Allah ın izni ile yerimseniben

GÜNAYDIN KIZLLAAARRRRR

Dün krediyi çektim ya lanet olsun o kadar uğraştırdılarki anlatamam mecbur olmasam asla çekmezdim..

Neyse bugün borçları kapatıyorum Allah ın izni ile yerimseniben

cnm benim inşallah en kısa zamanda ödenir borçlar opuyorumnanaktan

neden kimse yok kaç gündür buralarda

bursalı gelinler nerelerdesinizzzzz :olmaz:

cnm benim inşallah en kısa zamanda ödenir borçlar opuyorumnanaktan

neden kimse yok kaç gündür buralarda

bursalı gelinler nerelerdesinizzzzz :olmaz:

Günaydın canım, valla ben burdayım da bizim hatunlardan ses seda yok :1rolleyes:

Nişana son 2 hafta kızlarrr hihoyyyt

Saçımın modeline felan karar vermiş bakalım nasıl bişey yapıcak Aşkitomm çok merak ediyorummmm :utangac: Nişandan sonra ayın 7 si gibi 1-2 günlüğüne bursaya geliyorum gelinlik bakıcaz bide evimizin perdelerini alıcaz inş. opuyorumnanaktan

Allahım bitsin şu günler geçsin tatile çıkalım istiyorum ya acayip gerildik kum , deniz , güneş ohh :sm_cool: Ayrı kalmak yok saatleri dakikaları saymak yok :asigim: Sabırsızııımmmmmmmmmmmm :dance:

Şebnemcim senden naber neler yapıyosun?..

günaydıınnnnnnnnnnn
çok sevindim sedefcimm borçlarını halletmene...
bende pazar bursadayım günübirlik.
4 hazirada tekrar gidicem.. gelinlik için...
bendende gelişmeler böyle.

Kızlar bakarsınız aynı gelinlikçide olurmuşuz ama birbirimizi görmediğimiz için tanımazmışız kaydirigubbakcemile3

kızlar bide aynı gelinlikçide karşılaşırmışız kaydirigubbakcemile3 tabi tanımayız o ayrı sırnaşık şey

ay kızlar 2kere yazmışım aynı mesajı sistem hatası :sm_confused:

heyecandandır canım :)))) şebnemcim senin gelinlik durumun ne durumda. alldınmı gelinliğini.aysiradan sipariş vermiştin diye hatırlıyorum..

kızlar pazar günü 1. bursalı kadifeli gelinler gelinlikçi buluşması yapalımm :) :) :)
ama ben cumartesi bakıcam galiba ya :(

tatlım ben istanbuldayım pazar günübirlik bir arkadş daveti üzerine gelicem ve dönücem.. ama temmuzdan sonra buluşalım en orada olucam ya :) istanbulda gelmek epey zor olur.

Neyse Bursalı gelinler artık evlendikten sonra Bursa da toplanırız :lepi: hepimizin düğünlerin yakın zaten kimi haziran kimisi temmuz en geç eylül - ekim toplanırız biz hihoyyyt

olumunekankayizsmile
ay kızlar 2kere yazmışım aynı mesajı sistem hatası :sm_confused:

kızlarrrrr bizde bir karar değişikliği ileee NİŞAN yapıyoruuzzz sonra eylülde düğün aynı tarihh napcam ben 20 hazırann cok az var yarın İST a gidiyorum kıyafet içinn
dua edinn yaaa:(

sedefcim ne güzel oluyor herşey sizin daha nişan telaşınız varsositososito

gyirmibes cnm gelinliğimi teslim aldım geçen hafta hihoyyyt

evimizin eşyaları gelicek haziranın ilk haftası perde bakıyoruz bendeki gelişmelerde bu kadarfisfisfis

incidestancım bende pazar günü bursada değilim yazdan sonra yaparsak daha iyi olur bence

sedacım sende inşallah istediğin gibi bir kıyafet bulursun cnm dualarım seninle :Saruboceq:

Ayyy Şebnemcim bende perde bakıcam işte bizim eşyalar halılar felan hazır perdeleride hallettikmi sadece evin içine girip yerleştirmesi kalıyor boshayallersmile

Ya banyom lila-krem tonlarıda ona uygun sabunluk felan aksesuarları arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum koçtaşa felan baktım ya plastik bir sabunluğa 4-5 tane taş takmışlar 30 tl sadece sabunluğun fiyatı :1shok:

sedefcim ne güzel oluyor herşey sizin daha nişan telaşınız varsositososito

gyirmibes cnm gelinliğimi teslim aldım geçen hafta hihoyyyt

evimizin eşyaları gelicek haziranın ilk haftası perde bakıyoruz bendeki gelişmelerde bu kadarfisfisfis

incidestancım bende pazar günü bursada değilim yazdan sonra yaparsak daha iyi olur bence

sedacım sende inşallah istediğin gibi bir kıyafet bulursun cnm dualarım seninle :Saruboceq:

eyvahedigeldismile inşş canımm saolsınnnnn gelinliği de aldınn ayy ne de güzel olmuşsundurr hepimizin göçnlüne göre olurrr inşş...

Ayyy Şebnemcim bende perde bakıcam işte bizim eşyalar halılar felan hazır perdeleride hallettikmi sadece evin içine girip yerleştirmesi kalıyor boshayallersmile

Ya banyom lila-krem tonlarıda ona uygun sabunluk felan aksesuarları arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum koçtaşa felan baktım ya plastik bir sabunluğa 4-5 tane taş takmışlar 30 tl sadece sabunluğun fiyatı :1shok:

evet cnm benim valla perde bakmak amma zormuş mobilya gelinlik bile daha kolaydı halledicez kısmetse bizde yerimseniben
normal tülmü istiyorsun sedefcim sen ??

ya bende baktım koçtaştan ve tepehomedan sanırım tepehomedan alıcam dediğin gibi fiyatrları çok yüksek napalım bir kere alıcaz tabi kırmazsak kaydirigubbakcemile3 banzıları cam ben onlardan beğendim bakalım zemuszemus

daha oralara gelsek bir yerleşsem başka birşey istemiyorum :Saruboceq:

sağol sedacım düğünden sonra koyarım fotograflarını kısmetse :Saruboceq::asigim:

darısı sizlerin başına inşallah içinize siner gelinliklerinizolumunekankayizsmile

evet cnm benim valla perde bakmak amma zormuş mobilya gelinlik bile daha kolaydı halledicez kısmetse bizde yerimseniben
normal tülmü istiyorsun sedefcim sen ??

ya bende baktım koçtaştan ve tepehomedan sanırım tepehomedan alıcam dediğin gibi fiyatrları çok yüksek napalım bir kere alıcaz tabi kırmazsak kaydirigubbakcemile3 banzıları cam ben onlardan beğendim bakalım zemuszemus

daha oralara gelsek bir yerleşsem başka birşey istemiyorum :Saruboceq:

sağol sedacım düğünden sonra koyarım fotograflarını kısmetse :Saruboceq::asigim:

darısı sizlerin başına inşallah içinize siner gelinliklerinizolumunekankayizsmile

tatlım ben klasik tül ve perde istiyorum öyle katlamalı felan istemiyorum..
tepehome aklıma gelmemişti hiç orayada bakiyim ben, valla bacım cam olanları almaya yemiyor gözüm sakarımdır biraz valla kırarım ben plastik çok bile bana kaydirigubbakcemile3

Back