- 20 Ekim 2015
- 292
- 225
- 33
- 42
- Konu Sahibi ezogelin16
uzun zamandir takipteyim bu forumu hic bursali hanimlardan ses seda yok 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varim ama baska kimse yokuzun zamandir takipteyim bu forumu hic bursali hanimlardan ses seda yok![]()
Evet haklısınız .belki sesimizi duyan olur.Ben varim ama baska kimse yok
Soyle toplu halde bir bulusma olsa super olur ya gidilecek guzel yerler var
Misi var canım çok güzel bir yer yada dağ yolu
Tesekkur ederim... Bide oraları deneyelimTophane yada yeşil var bide
derebahçe restaurant var canım dobruca tarafında. fiyatlarını hatırlamıyorum ama biz ailemle falan gittiğimizde demlik çay alıyoruz. yeşillik bi ortam doğa ile iç içe çok severim orayı :)Çınar mı? Sehrin icinde var mi? Ben osmangazideyim..
Ay walla cok tesekkur ederim.... Bursaya bi turlu adapte olamadim... Ruzgar lodos kesilmiyor.. Disari cikmak istiyoruz ondada nereye gidicegimizi bilemiyoruz.... Ins gideriz...derebahçe restaurant var canım dobruca tarafında. fiyatlarını hatırlamıyorum ama biz ailemle falan gittiğimizde demlik çay alıyoruz. yeşillik bi ortam doğa ile iç içe çok severim orayı :)
dsi sosyal tesisler var setbaşında. orasıda öyle yeşillik bi ortam ve fiyatlar orda uygun:) tavsiye eederimm
Biz bazi akşamlar eşimle saklı bahçeye gideriz tavsiye ederim .fiyat konusunu bilemiyorum hic hesap odemedimBende bursadayim...kizlar nereler var gidilicek? Yeniyim bursada... Haftasonu esimle beraber gidebilicegim cay fiyatinin 3 tl olmadigi biyer?
![]()
O cekirgedeydi dimi ?Biz bazi akşamlar eşimle saklı bahçeye gideriz tavsiye ederim .fiyat konusunu bilemiyorum hic hesap odemedim![]()