• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursali kk uyeleri bulusmuyormu ;)

Bende bursadayim... :21: kizlar nereler var gidilicek? Yeniyim bursada... Haftasonu esimle beraber gidebilicegim cay fiyatinin 3 tl olmadigi biyer? :rolleyes:

Ya walla insanlar uc kagitci olmus arkadas... Bi bardak caya 3 lira istiyolar... Sirf ciktigimizda gerilmeyelim diye disari cikamiyoruz

Çınar mı? Sehrin icinde var mi? Ben osmangazideyim..
derebahçe restaurant var canım dobruca tarafında. fiyatlarını hatırlamıyorum ama biz ailemle falan gittiğimizde demlik çay alıyoruz. yeşillik bi ortam doğa ile iç içe çok severim orayı :)
dsi sosyal tesisler var setbaşında. orasıda öyle yeşillik bi ortam ve fiyatlar orda uygun:) tavsiye eederimm

derebahçe restaurant var canım dobruca tarafında. fiyatlarını hatırlamıyorum ama biz ailemle falan gittiğimizde demlik çay alıyoruz. yeşillik bi ortam doğa ile iç içe çok severim orayı :)
dsi sosyal tesisler var setbaşında. orasıda öyle yeşillik bi ortam ve fiyatlar orda uygun:) tavsiye eederimm
Ay walla cok tesekkur ederim.... Bursaya bi turlu adapte olamadim... Ruzgar lodos kesilmiyor.. Disari cikmak istiyoruz ondada nereye gidicegimizi bilemiyoruz.... Ins gideriz... :KK48::KK48:

Back
X