Bursa'da tüp bebek yeni açılan bahçeci hakkında yorumlarınız

İlaçların Liste fiyatı 4800 dü anlaşmalı eczanede 2900 e bıraktılar.
Çok iyi indirim yapılmış anlaşmalı eczane neresi peki acıbadem karsisinda feyzan eczanesi var demişlerdi yanlış hatirlamiyosam sizde oradan mi aldınız yoksa başka bi eczaneden mi

1hafta önce 36ya girdim 2. Deneme bizim.
Banada şöyle demişti normalde 5.günden aşağı embriyo koymuyoruz ama bazı özel durumlarda 3.gün transferi yapılması gerekiyosa eger o zaman çift koyabiliyoruz.
Betül hanım bana amh düşüklüğünden dolayı az yumurta toplandığı için 3.gün 1 embriyo donduruldu 2.opuyuda yapıp 2 tane 3.gün embriyosu koyacağım dedi yaş 40

Betül hanım bana amh düşüklüğünden dolayı az yumurta toplandığı için 3.gün 1 embriyo donduruldu 2.opuyuda yapıp 2 tane 3.gün embriyosu koyacağım dedi yaş 40

hayırlı olsun inşallah canım
Kaç yumurta toplanmıştı senden
Evet banada bu senaryoları söyledi şuan 3 yumurta gözüküyo aksilik olurda 2embriyo oluşmazsa bende sanırım dediğin yolu seçerim. Hiç değilse 2 embriyomuz olsa

Sağol canım hepimiz için hayırlı olsun ilk opuda 3 yumurta toplandı biri boş cıktı biri dollenecek kapasitede değildi 1 yumurta dollendi donduruldu bir kere daha toplama yapicak 2 embriyo yerleştirecek Amh düşük fazla yumurta görünmüyor

anladım canım
Havuz yöntemi amh düşüklerde en etklisi inşallah bu opuda bol bol yumurtan olur
Benimde 2anca 3 çıkıyor hakkımızda hayırlısı artık dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden

Çok bekliyormusunuz arkadaşlar Betül hanımın muaynesi için ilk defa Perşembe günü gidicem

Arkadaşlar dün opum vardı 3 yumurta toplanmış bugün aradılar 3ü de döllenmiş merakla bekliyorum kaçıncı güne gidecekler 5.günü beklenirmi bilmiyorum kafamda deli sorular hayırlısı inşallah

Arkadaşlar dün opum vardı 3 yumurta toplanmış bugün aradılar 3ü de döllenmiş merakla bekliyorum kaçıncı güne gidecekler 5.günü beklenirmi bilmiyorum kafamda deli sorular hayırlısı inşallah
Hayırlısı olsun canım inşallah 5. Güne giderler daha önce kaç toplaniyordu 5.gune gidiyor muydu

Hayırlısı olsun canım inşallah 5. Güne giderler daha önce kaç toplaniyordu 5.gune gidiyor muydu

canım öncesinde bir denemem vardı o daha beterdi 2yumurta toplanmştı bi tanesi döllenmişti onu da apar topar 2.gün transfer ettiler negatif oldu.. bilmiyoruz yani ne olup biter inşallah ilerler hepsi

canım öncesinde bir denemem vardı o daha beterdi 2yumurta toplanmştı bi tanesi döllenmişti onu da apar topar 2.gün transfer ettiler negatif oldu.. bilmiyoruz yani ne olup biter inşallah ilerler hepsi
Ayyy canım inşallah bu kez güzel ilerler sonucun pozitif olur bu tüp bebeğin her aşaması çok stresli kaç yumurta toplanacak kaçı dollenecek 5.gune gidecek mi transfer olunca tutacak mı her anı insanın ömrünü tüketiyor inşallah sonu pozitif olur son denemelerimiz olur

opu işlemine de Betül hanımmi giriyor Her islemde betul hanimmi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…