Çok iyi indirim yapılmış anlaşmalı eczane neresi peki acıbadem karsisinda feyzan eczanesi var demişlerdi yanlış hatirlamiyosam sizde oradan mi aldınız yoksa başka bi eczaneden miİlaçların Liste fiyatı 4800 dü anlaşmalı eczanede 2900 e bıraktılar.
Betül hanım bana amh düşüklüğünden dolayı az yumurta toplandığı için 3.gün 1 embriyo donduruldu 2.opuyuda yapıp 2 tane 3.gün embriyosu koyacağım dedi yaş 401hafta önce 36ya girdim2. Deneme bizim.
Banada şöyle demişti normalde 5.günden aşağı embriyo koymuyoruz ama bazı özel durumlarda 3.gün transferi yapılması gerekiyosa eger o zaman çift koyabiliyoruz.
Çok iyi indirim yapılmış anlaşmalı eczane neresi peki acıbadem karsisinda feyzan eczanesi var demişlerdi yanlış hatirlamiyosam sizde oradan mi aldınız yoksa başka bi eczaneden mi
Betül hanım bana amh düşüklüğünden dolayı az yumurta toplandığı için 3.gün 1 embriyo donduruldu 2.opuyuda yapıp 2 tane 3.gün embriyosu koyacağım dedi yaş 40
Sağol canım hepimiz için hayırlı olsun ilk opuda 3 yumurta toplandı biri boş cıktı biri dollenecek kapasitede değildi 1 yumurta dollendi donduruldu bir kere daha toplama yapicak 2 embriyo yerleştirecek Amh düşük fazla yumurta görünmüyorhayırlı olsun inşallah canım
Kaç yumurta toplanmıştı senden
Evet banada bu senaryoları söyledi şuan 3 yumurta gözüküyo aksilik olurda 2embriyo oluşmazsa bende sanırım dediğin yolu seçerim. Hiç değilse 2 embriyomuz olsa
Sağol canım hepimiz için hayırlı olsun ilk opuda 3 yumurta toplandı biri boş cıktı biri dollenecek kapasitede değildi 1 yumurta dollendi donduruldu bir kere daha toplama yapicak 2 embriyo yerleştirecek Amh düşük fazla yumurta görünmüyor
hayırlı olsun arkadaşımda biraz önce transfer olduÇarşamba günü opuuuu
hayırlı olsun arkadaşımda biraz önce transfer oldu
Şuan klinikteyim bakalım ne olacakçok can sıkıcı gerçektenn doktor ne diyor bu durumaa
Çok bekliyormusunuz arkadaşlar Betül hanımın muaynesi için ilk defa Perşembe günü gidicem
Hayırlısı olsun canımArkadaşlar dün opum vardı 3 yumurta toplanmış bugün aradılar 3ü de döllenmiş merakla bekliyorum kaçıncı güne gidecekler 5.günü beklenirmi bilmiyorum kafamda deli sorularhayırlısı inşallah
gidince yazarmısın canımÇok bekliyormusunuz arkadaşlar Betül hanımın muaynesi için ilk defa Perşembe günü gidicem
Noldu canım son durum ne gelişme var mıŞuan klinikteyim bakalım ne olacak
Hayırlısı olsun canıminşallah 5. Güne giderler daha önce kaç toplaniyordu 5.gune gidiyor muydu
Ayyy canım inşallah bu kez güzel ilerler sonucun pozitif olur bu tüp bebeğin her aşaması çok streslicanım öncesinde bir denemem vardı o daha beterdi 2yumurta toplanmştı bi tanesi döllenmişti onu da apar topar 2.gün transfer ettiler negatif oldu.. bilmiyoruz yani ne olup biter inşallah ilerler hepsi
opu işlemine de Betül hanımmi giriyor Her islemde betul hanimmi oluyorcanım öncesinde bir denemem vardı o daha beterdi 2yumurta toplanmştı bi tanesi döllenmişti onu da apar topar 2.gün transfer ettiler negatif oldu.. bilmiyoruz yani ne olup biter inşallah ilerler hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?