- 21 Ağustos 2020
- 214
- 303
- 53
- 34
Korkma , sabır ya cidden bak . Hedefe odaklanmaktan başka çare yok .Tomokayda karar kıldım sanırım hayırlısı bakalım epeyce korku var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma , sabır ya cidden bak . Hedefe odaklanmaktan başka çare yok .Tomokayda karar kıldım sanırım hayırlısı bakalım epeyce korku var
Ayy canım inşallah eşimin dru onay verdiği an basliycaz inşallah , bi kaç ay daha sabır inşallah sizlerde guzel haberler verirsiniz banada umut olursunuzah o heyecan hiç bitermi her aşamada katlanarak artıyor hayırlısıyla senin de son olacak bu inanıyorum o yüzden başla bir an önce
Daha önce kaç toplaniyordu kaç dolleniyordu canım ilk denemenmiydi bu daha önce sorduysam kusura bakma4 tane 5. Gün 2 tane de 6. Gün embriyosu var toplam altı tane . 18 tane toplandı benden pcos olduğu için
4 tane 5. Gün 2 tane de 6. Gün embriyosu var toplam altı tane . 18 tane toplandı benden pcos olduğu için
İlk deneme canımDaha önce kaç toplaniyordu kaç dolleniyordu canım ilk denemenmiydi bu daha önce sorduysam kusura bakma
35 yaş altı ilk ve ikinci denemelerde tek embriyo koyuyor Betül hanım cnm 31 yaşındayımmaaşallah bol bol varmış Pcoslardan fazlaca çıkıyormuş duymuştum bunu
inşallah bir tanesi bebişe dönüşecek
Tek embriyomu koyduracaksın
Ayy canım çok sevindim buz bebislerin annelerine sımsıkı tutunurlar inşallah transfer için ne kadar süre ara verilicekMerkezden aradılar 2 tane iyi kalite 3.gün embriyomu dondurmuşlar. Kkalan bir taneyi 5.güne zorlıycaz dedi hayırlısı bakalım pzartrsi gelir onunda haberi
Buna şükür 2bebişim var hiç değilse
Ayy canım çok sevindim buz bebislerin annelerine sımsıkı tutunurlar inşallah transfer için ne kadar süre ara verilicek
Hayırlısı olsun canım yumurta toplama işlemi nasıl oluyor ne kadar sürüyor biraz bilgi verir misinsağol cnm benim inşallah
şimdi opu sonrası 1haftaya adet olurmuşum
O geçicek sonraki adetimde arayacagım merkezi o ay transfer olacak mart başı gibi sanırım
Hayırlısı olsun canım yumurta toplama işlemi nasıl oluyor ne kadar sürüyor biraz bilgi verir misin
Sağol canım hayırlısı bakalimsağol cnm
Sabah yatışını yapıyorlar damar yolu falan açılıyor sonra işlem saatinde aşağı ameliyathaneye iniyosum çatala yatıyosun betül hoca geliyor o gelince hemen seni bayıltıyolar sonrası fluuu zaten acı duymuyosun hiç
İşlem 20 dk falan sürüyomuş odaya çıktıgımda ayılıyosun hemen zaten ama hafif bi sersemlik oluyo 2saat dinleniyosun çıkıyosun. Sonrasında hafif kasık ağrısı oldu ama çok değildi. Ağrı kesici yapıyolar ve akşam içilecek antibiyotik verdi öyle çıktık.
İnşallah canım Rabbim nasip ettikten sonra 3.gun yada 5.gun farketmez inşallah annelerine sımsıkı tutunurlar hem onlar buzdan çıkıp annelerinin sıcacık Göbüşüne konunca birakmak isterlermi hiçDaha transfer olan yok sanırım şöyle bir güzel haber gelse de motivasyonumuz artsa yaaa
Bu arada benim diğer embriyo 5.güne gidememiş
Sağlık olsun ya üzülmüyorum.
3. Güne iki embriyomuz var inşallah onlar olacak inşallah inanıyorum
Arkadaşım 18 ocak pazartesi transfer yapıldı cumartesi sonuc alacak kadinlar kulübüne üye değil ondan hayırlı haberler bekliyorum bizede umut olurHanımlar transferi olup bekleyenler sonuç aldılar mı
Hayırlı olsun canım bende yarın gidiyorum betül hanimaDaha transfer olan yok sanırım şöyle bir güzel haber gelse de motivasyonumuz artsa yaaa
Maşallah çok güzel adınıza çok sevindim ben de cumartesi gideceğim ilk defa Betül hanıma çok heyecanlı ve stresliyim bir yanım olacak buna inan diyor bı yanımda ya olmazsa diyor çünkü benim için son şansım bahçeci olmazsa öylece kalacağım ...Daha transfer olan yok sanırım şöyle bir güzel haber gelse de motivasyonumuz artsa yaaa