• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da tüp bebek yeni açılan bahçeci hakkında yorumlarınız

İlaçların Liste fiyatı 4800 dü anlaşmalı eczanede 2900 e bıraktılar.
Çok iyi indirim yapılmış anlaşmalı eczane neresi peki acıbadem karsisinda feyzan eczanesi var demişlerdi yanlış hatirlamiyosam sizde oradan mi aldınız yoksa başka bi eczaneden mi

1hafta önce 36ya girdim😂 2. Deneme bizim.
Banada şöyle demişti normalde 5.günden aşağı embriyo koymuyoruz ama bazı özel durumlarda 3.gün transferi yapılması gerekiyosa eger o zaman çift koyabiliyoruz.
Betül hanım bana amh düşüklüğünden dolayı az yumurta toplandığı için 3.gün 1 embriyo donduruldu 2.opuyuda yapıp 2 tane 3.gün embriyosu koyacağım dedi yaş 40

Betül hanım bana amh düşüklüğünden dolayı az yumurta toplandığı için 3.gün 1 embriyo donduruldu 2.opuyuda yapıp 2 tane 3.gün embriyosu koyacağım dedi yaş 40

hayırlı olsun inşallah canım
Kaç yumurta toplanmıştı senden
Evet banada bu senaryoları söyledi şuan 3 yumurta gözüküyo aksilik olurda 2embriyo oluşmazsa bende sanırım dediğin yolu seçerim. Hiç değilse 2 embriyomuz olsa 🙏🙏

hayırlı olsun inşallah canım
Kaç yumurta toplanmıştı senden
Evet banada bu senaryoları söyledi şuan 3 yumurta gözüküyo aksilik olurda 2embriyo oluşmazsa bende sanırım dediğin yolu seçerim. Hiç değilse 2 embriyomuz olsa 🙏🙏
Sağol canım hepimiz için hayırlı olsun ilk opuda 3 yumurta toplandı biri boş cıktı biri dollenecek kapasitede değildi 1 yumurta dollendi donduruldu bir kere daha toplama yapicak 2 embriyo yerleştirecek Amh düşük fazla yumurta görünmüyor

Sağol canım hepimiz için hayırlı olsun ilk opuda 3 yumurta toplandı biri boş cıktı biri dollenecek kapasitede değildi 1 yumurta dollendi donduruldu bir kere daha toplama yapicak 2 embriyo yerleştirecek Amh düşük fazla yumurta görünmüyor

anladım canım
Havuz yöntemi amh düşüklerde en etklisi inşallah bu opuda bol bol yumurtan olur
Benimde 2anca 3 çıkıyor hakkımızda hayırlısı artık dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden🙏

Çok bekliyormusunuz arkadaşlar Betül hanımın muaynesi için ilk defa Perşembe günü gidicem

Arkadaşlar dün opum vardı 3 yumurta toplanmış bugün aradılar 3ü de döllenmiş merakla bekliyorum kaçıncı güne gidecekler 5.günü beklenirmi bilmiyorum kafamda deli sorular😃 hayırlısı inşallah

Arkadaşlar dün opum vardı 3 yumurta toplanmış bugün aradılar 3ü de döllenmiş merakla bekliyorum kaçıncı güne gidecekler 5.günü beklenirmi bilmiyorum kafamda deli sorular😃 hayırlısı inşallah
Hayırlısı olsun canım 😇 inşallah 5. Güne giderler daha önce kaç toplaniyordu 5.gune gidiyor muydu

Hayırlısı olsun canım 😇 inşallah 5. Güne giderler daha önce kaç toplaniyordu 5.gune gidiyor muydu

canım öncesinde bir denemem vardı o daha beterdi 2yumurta toplanmştı bi tanesi döllenmişti onu da apar topar 2.gün transfer ettiler negatif oldu.. bilmiyoruz yani ne olup biter inşallah ilerler hepsi 🙏

canım öncesinde bir denemem vardı o daha beterdi 2yumurta toplanmştı bi tanesi döllenmişti onu da apar topar 2.gün transfer ettiler negatif oldu.. bilmiyoruz yani ne olup biter inşallah ilerler hepsi 🙏
Ayyy canım inşallah bu kez güzel ilerler sonucun pozitif olur bu tüp bebeğin her aşaması çok stresli 😒 kaç yumurta toplanacak kaçı dollenecek 5.gune gidecek mi transfer olunca tutacak mı her anı insanın ömrünü tüketiyor 😒inşallah sonu pozitif olur son denemelerimiz olur😇🙏

opu işlemine de Betül hanımmi giriyor Her islemde betul hanimmi oluyor

Back