• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da tüp bebek yeni açılan bahçeci hakkında yorumlarınız

Mrb t

Esejkür ederim insallah herkezin de hepimizin de sonuçları olumlu olması dolileğimle merkezm bursa bahceci doktorum betül dündar hoca ngs yapma sebebbimiz ise bendw genetiksel hastalık var(translokasyon taşıyıcılığı) bu 3. Tüp denemem 8 embriyom olustu 4 tanesi ngs ye gönderdik bunlardan 1 i sağlıklı çıktı 3 ü sağlıksız ocak ayında rahim durumuma bakılıp uygunsa transfer gercekleseck Rabbim den hayırlısı insallah..Sizde durum nedir?arkadaşım?
Amin inşallah her isteyenin 😇🙏
Ne güzel sağlıklı embriyonuz gelmiş bende çok korkuyorum ya sağlıklı gelen olmazsa diye benimde drum Betül hanım 6 negatifim var şu an esım ve ben hazırlık sürecindeyiz asil tedaviye başlamamız sanırım yaz aylarını bulucak ve sonrasında bizede ngs yapılması gerektiğini söyledi Betül hanım çok fazla başarısız denemeniz olduğu için ve esimde kromozom fazla olduğu için ayy inşallah sonucunun pozitif olur banada umut olursunuz peki daha önce nerelerde denediniz ve diğer merkezlerdeki ddenemelerinize göre embriyo kaliteniz farklılık gosterdimi kalan eembriyolar Donduruldumu

Benim embriyoların Bugün 5. Günü 2 tanesinin dondurulduğunu haber verdiler Bugün. Toplam 6 embriyom vardı. Geriye 4 tane kaldı onları 6. Günde değerlendirip karar vereceklermiş. Yarın için haber bekliyorum şuanda ☺️
Hayırlısi olsun arkadaşım şimdiden bol şanslar inşalah pozitif olur iyi sonuçlarımız olur hepimizin👩‍👦‍👦👨‍👩‍👧‍👧🤗

Amin inşallah her isteyenin 😇🙏
Ne güzel sağlıklı embriyonuz gelmiş bende çok korkuyorum ya sağlıklı gelen olmazsa diye benimde drum Betül hanım 6 negatifim var şu an esım ve ben hazırlık sürecindeyiz asil tedaviye başlamamız sanırım yaz aylarını bulucak ve sonrasında bizede ngs yapılması gerektiğini söyledi Betül hanım çok fazla başarısız denemeniz olduğu için ve esimde kromozom fazla olduğu için ayy inşallah sonucunun pozitif olur banada umut olursunuz peki daha önce nerelerde denediniz ve diğer merkezlerdeki ddenemelerinize göre embriyo kaliteniz farklılık gosterdimi kalan eembriyolar Donduruldumu
Sabırla bekleyerek iyi sonuclar alacağız insalah arkadaşım pes etmemmeliyiz.Benim de kromozomal paroblem var eşimde bi sıkıntı yok.Daha önce izmir bayraklı smayrna art da ve ankara başkent hastanesinde denedim bu üçüncü ama bu merkez bana çok iyi geldi.Hem kalite bakımından hem de ilgi ve alaka memnuniyet var betül hanım çok iyi bir insan melek gibi onun gibi bir foktorum hiç olmamıştı.Evet diğer merkezlere göre embriyolarımız göstrdi.Burada 6. Güne 8 embriyom gitti.

Ne güzel kızlar bol bol güZel embriyolarınız olmuş
Darısı bize inşallah korkuyorum ilk tedavim gibi olmasın tek embriyoya kalmıştık olumsuzdu
Ama yok bu sefer güzel olacak inanıyorum

Çok teşekkürler amin inşallah 🙏🏻 🍀
Ben adetimin 2. Günü gittim bahçeciye. Zaten elimde hali hazırda son bir yıl içerisinde yaptırdığım tüm testlerim vardı. Betül hanım testlerimi detaylıca inceledi. Sonra beni muayene etti. Gonal f ve cetrodite iğnelerini verdi bir de femera, onları kullanmaya başladım. İki günde bir yumurta takibi için gittim. Her gittiğimde kan tahlili ile hormon seviyeme bakıldı ve muayene oldu. Cumartesi günü yumurtalarım toplandı. Embriyolarım şuan 3. Gününde. Rahim dinlendirme yapılacak beklemedeyiz. Kişiye özel tedavi uyguladıklarını düşünüyorum. Betül hanım çok bilgili ve ilgili bir doktor, ondan çok memnunum. Ama mesela rahim dinlendirmeyi kişiye özel olmadan herkese uyguladıklarını düşünüyorum. Çünkü daha başarılı sonuç elde edeceklerini düşünüyorlar. Onun haricinde evet merkez çok kalabalık oluyor, her gittiğimde bi saat bekliyorum malesef, randevu saati pek tutmuyor hep beklemek gerekiyor. Betül hanım tek doktor ve çok fazla hastası var. Çok yoğun oluyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir 🌸
Tabikii tüm yorumlarınız değerli burada teşekkür ederim🙏 Umarım en kısa zamanda güzel sonucunuzu burdan öğreniriz bizlerede umut olur 2021 şans getirsin hepimize:eek:

İlk defa tüp bebek yaptıranlara öneriniz varmı peki kızlar.sunu yap yada yapma dediginiz

teknik olarak bişey öneremem ama stres yapmamak ve pozitif düşünce bu işin yarısı bence
Kesinlikle olacağına inan💕
Bunun için olabildigince zorluyorum kendimi bende😜

Sabırla bekleyerek iyi sonuclar alacağız insalah arkadaşım pes etmemmeliyiz.Benim de kromozomal paroblem var eşimde bi sıkıntı yok.Daha önce izmir bayraklı smayrna art da ve ankara başkent hastanesinde denedim bu üçüncü ama bu merkez bana çok iyi geldi.Hem kalite bakımından hem de ilgi ve alaka memnuniyet var betül hanım çok iyi bir insan melek gibi onun gibi bir foktorum hiç olmamıştı.Evet diğer merkezlere göre embriyolarımız göstrdi.Burada 6. Güne 8 embriyom gitti.
Evet Betul hanim cok candan bi doktor insallah mucizelerimize vesile olur Peki sizin embriyolariniz ne kadar surede geldi ngs den

İlk defa tüp bebek yaptıranlara öneriniz varmı peki kızlar.sunu yap yada yapma dediginiz
Benim önerim erkek ve kadın her ikiside tedavi öncesi iyi beslenerek gerekirse gida takviyeleri alarak yumurta ve sperm kalitelerini artırsınlar olur ve bunlarla birlikte tabi kide pozitif düşünmek😇😍

Evet Betul hanim cok candan bi doktor insallah mucizelerimize vesile olur Peki sizin embriyolariniz ne kadar surede geldi ngs den
3 haftayı buldu sonuçların gelmesi sen kaç embriyonu gönderdin ngs ye hayırlı olsun iyi gelir inşllah sonuçların?

Benimde 6 tane 5.gün embriyom var kızlar 😇 Ocak ayı hepinizi dört gözle takip edicem 💖 hep beraber doğumlarını da bekleriz inşaAllah canlar

3 haftayı buldu sonuçların gelmesi sen kaç embriyonu gönderdin ngs ye hayırlı olsun iyi gelir inşllah sonuçların?
Ben daha tedaviye başlamadım Canım tüp bebek öncesi hazirlik tedavisindeyiz şu an ama bizede kesinlik ngs olacak dedi Betül hanım o yüzden ngs yi merak ediyorum
İnşallah sEnde guzel haberler verirsin umut olursun. Bizlere 😇😍

Ben daha tedaviye başlamadım Canım tüp bebek öncesi hazirlik tedavisindeyiz şu an ama bizede kesinlik ngs olacak dedi Betül hanım o yüzden ngs yi merak ediyorum
Ngs ne demek canim kusura bakma bilmediğim için soruyorum

İnşallah canım hepimiz iyi sonuçlar alırız Rabbim yardımcımız olsun

Ngs ne demek canim kusura bakma bilmediğim için soruyorum
Ngs kapsamlı kromozom tarama testi canım genetik açıdan kötü embriyolari bu yöntemle ayrıştırıp sağlıklı embriyo bulup onu transfer ediyorlar

Back