Bursa'da tüp bebek yeni açılan bahçeci hakkında yorumlarınız

Canlar ; transfer bekleyenlerden adet olabilen var mı ? Pazar gününden beri lekelenmem var ama adet olamadım iyice strese girdim . Bitki çayı mı içsem ?

Normal zamanda da oluyor muydu böyle aksamalar yoksa gebe misin keşke bi test yapsaydın
böyle ilk defa oldu belki strese girdim diye rahat olmaya çalışıyorum . Dr Hanım da bu ay olmazsa diğer ay yaparız dedi . Sakinleştirdi beni :) çok tatlı ya

benım bır merkezde anlasmam var orası olmazsa kesın betul hanıma gelıcem kızlar yazdıklarınız baya ıyı oldu cok etkılendım hemen betul hanıma gelesım var zaten bahcecı bursaya gec bıle kaldı cok basarılı ozellikle istanbuldakı prof cem beyı takıp edıyorum hepmi başarı olur hayranım

böyle ilk defa oldu belki strese girdim diye rahat olmaya çalışıyorum . Dr Hanım da bu ay olmazsa diğer ay yaparız dedi . Sakinleştirdi beni :) çok tatlı ya

gebelik falan olmasın canım test yaptınız mı
Yada bu ilaçlardan mı şaşırdı bünye acaba
Sökülürsün inş

Kızlar ocakta varmı transferi olan nedir durumlar
Ben bugün gittim adetin 3.günümdü ilaçları iğneleri alıp başladım allahın izniyle 3gün sonra kontrole bakalım

Kızlar ocakta varmı transferi olan nedir durumlar
Ben bugün gittim adetin 3.günümdü ilaçları iğneleri alıp başladım allahın izniyle 3gün sonra kontrole bakalım
Test yaptım negatif çıktı , ilaç ne başladınız ? Hayırlı olsun şimdiden güzel haberlerini bekleriz

hadi hayırlısı bismillah yolun açık olsun canım ne verdi ilaç kullanmak için

sağol cnm
Gonalf, merional ve genotropin iğne ve klomen östrojenim yüksek çıkmış femera başladık bide.
Bgn kontrole geldim e2sonucu bekliyorum ona göre yine devam edicez. 3 güzel yumoş 2 tane de bi tık küçük varmış bakalım hayırlısı

Benim amh düşük olduğu için fazla yumurta çıkmıyo zaten kaliteli 2 embriyom olsa hiç değilse bari Çift emb koydurma konusunda ne düşünüyosunuz kızlar ya şansı artırıyomuş acaba yapmalı mı öyle bi çılgınlık

İlaçların ne kadar tuttu canım

Yaş kaç senin canım ? 35 yaş altı ilk ya da ikinci deneme ise Betül hanım çift yumurta koymuyor bana ilk görüşme de söyledi . Teklif etmeyin dedi

Kızlar 30 Kasım benim OPU . Aralık 5 de adet oldum opudan 5 gün sonra ve bir türlü adet olamıyorum darlandum daaaa

Yaş kaç senin canım ? 35 yaş altı ilk ya da ikinci deneme ise Betül hanım çift yumurta koymuyor bana ilk görüşme de söyledi . Teklif etmeyin dedi
1hafta önce 36ya girdim 2. Deneme bizim.
Banada şöyle demişti normalde 5.günden aşağı embriyo koymuyoruz ama bazı özel durumlarda 3.gün transferi yapılması gerekiyosa eger o zaman çift koyabiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…