Kızzlarr bende Betül hoca hastasıyım geldim bende deneyimlerimi yazayım hemen. Birbirimize ışık olalım. Ben 3 deneme yaptım öncesinde ücretsiz muayene olunca gittim bahçeciye daha önce gittiğim yerle arasında ciddi fark var. Betül hocayı çok bilgi ilgili buldum mesela. Ekip iyiydi ben gidince embriyoloji şefi ordaydı bütün bahçecilerin şefiymiş onunlada konuşma fırsatım oldu birebir aynı laboratuvarı kuruyoruz bakın embriyologumuz kendi ekibimizden demişti 10 yıldır bahçecideymiş. Neyse tedaviye başladık içim rahat olarak yine kendi ekiplerinden başka bir embriyologsa gelmişti ben ordayken 2 embriyologda kendi içlerinden gelince acayip içim rahat etmişti. İşletme müdürleri kendi hemşireleriymiş senelerdir ordan gelmiş o da. Yani sonsuz güvenle başladım nasipse adetim gelincede transfer olucam inşallah iyi olacak. Hissiystım bu yönde. Emeklerimiz boşa gitmesin nasipse. Betül hocama çok güveniyorum kendi de
tüp bebek annesiymiş 6 deneme yapmış bu bile ne bileyim beni çok etkilemişti. Hakkımızda hayırlısı