• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da tüp bebek yeni açılan bahçeci hakkında yorumlarınız

Kızzlarr bende Betül hoca hastasıyım geldim bende deneyimlerimi yazayım hemen. Birbirimize ışık olalım. Ben 3 deneme yaptım öncesinde ücretsiz muayene olunca gittim bahçeciye daha önce gittiğim yerle arasında ciddi fark var. Betül hocayı çok bilgi ilgili buldum mesela. Ekip iyiydi ben gidince embriyoloji şefi ordaydı bütün bahçecilerin şefiymiş onunlada konuşma fırsatım oldu birebir aynı laboratuvarı kuruyoruz bakın embriyologumuz kendi ekibimizden demişti 10 yıldır bahçecideymiş. Neyse tedaviye başladık içim rahat olarak yine kendi ekiplerinden başka bir embriyologsa gelmişti ben ordayken 2 embriyologda kendi içlerinden gelince acayip içim rahat etmişti. İşletme müdürleri kendi hemşireleriymiş senelerdir ordan gelmiş o da. Yani sonsuz güvenle başladım nasipse adetim gelincede transfer olucam inşallah iyi olacak. Hissiystım bu yönde. Emeklerimiz boşa gitmesin nasipse. Betül hocama çok güveniyorum kendi de tüp bebek annesiymiş 6 deneme yapmış bu bile ne bileyim beni çok etkilemişti. Hakkımızda hayırlısı
Hakkında hayırlısı canım ins hayırlısıyla pozitif sonuçlanir tedavin.senin sorun neydi bende polikistik over var

Eğer bir sikinti çıkmazsa ne kadar sürede tüp bebek işlemi yapılıyor canım.kusura bakma pek bilgim yokta o yüzden soruyorum
Ben şimdi rahim dinlendirme sürecindeyim .31 kasımda yumurtalarım toplandı 5.gün embriyolarım büyütüldü ve donduruldu . Ocakta adet olucam adetimden sonra transferim yapılacak Allah nasip ederse . Herkesin şikayeti farklılık gösterdiği için . Kişiye özel tedavi şekli belirleniyor . Süreç herkeste aynı olmayabilir . Benim tek tüpüm var . Daha önce iki dış gebelik geçirdim ikincide sağ tüpüm alındı . Kendiliğimden hamile de kalabiliyorum ama dış gebelik ile sonuçlanıyor . Örneğin senin daha farklı bir durumun olur önce bu sorun düzeltilir . Takip yapılıyor yani

Kızzlarr bende Betül hoca hastasıyım geldim bende deneyimlerimi yazayım hemen. Birbirimize ışık olalım. Ben 3 deneme yaptım öncesinde ücretsiz muayene olunca gittim bahçeciye daha önce gittiğim yerle arasında ciddi fark var. Betül hocayı çok bilgi ilgili buldum mesela. Ekip iyiydi ben gidince embriyoloji şefi ordaydı bütün bahçecilerin şefiymiş onunlada konuşma fırsatım oldu birebir aynı laboratuvarı kuruyoruz bakın embriyologumuz kendi ekibimizden demişti 10 yıldır bahçecideymiş. Neyse tedaviye başladık içim rahat olarak yine kendi ekiplerinden başka bir embriyologsa gelmişti ben ordayken 2 embriyologda kendi içlerinden gelince acayip içim rahat etmişti. İşletme müdürleri kendi hemşireleriymiş senelerdir ordan gelmiş o da. Yani sonsuz güvenle başladım nasipse adetim gelincede transfer olucam inşallah iyi olacak. Hissiystım bu yönde. Emeklerimiz boşa gitmesin nasipse. Betül hocama çok güveniyorum kendi de tüp bebek annesiymiş 6 deneme yapmış bu bile ne bileyim beni çok etkilemişti. Hakkımızda hayırlısı
Merhaba canım ben de Betül hocanın hastasıyım Ocak da adet olucam trasferimi bekliyorum inşaAllah güzel haberlerini alırız senin de 😍

Ben şimdi rahim dinlendirme sürecindeyim .31 kasımda yumurtalarım toplandı 5.gün embriyolarım büyütüldü ve donduruldu . Ocakta adet olucam adetimden sonra transferim yapılacak Allah nasip ederse . Herkesin şikayeti farklılık gösterdiği için . Kişiye özel tedavi şekli belirleniyor . Süreç herkeste aynı olmayabilir . Benim tek tüpüm var . Daha önce iki dış gebelik geçirdim ikincide sağ tüpüm alındı . Kendiliğimden hamile de kalabiliyorum ama dış gebelik ile sonuçlanıyor . Örneğin senin daha farklı bir durumun olur önce bu sorun düzeltilir . Takip yapılıyor yani
Teşekkürler canım cevabın için insallah hayırla sonuclanir

Transfer sürecine kadar birbirimize buradan destek olalım hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah hayırlısı ile 🙏🏻

Merhabalar 🍀
Bahçeci Bursa Betül hanımın hastasıyım. İlk tüp bebek denemem. Aralık da tedaviye başladık. İlaçları kullandım. Cumartesi günü yumurtalarım toplandı. Rahim dinlendirme aşamasındayım. Merkezle yada doktorla ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim
Hayırlı olsun tedaviniz umarım güzel sonuçlanır😇😇 kısa protokolmü uyguladılar kişiye özel tedavi yaptıklarını düşünüyormusunuz ve hangi testleri istediler başlamadan önce bunları çok merak ediyorumm ve ayrıca yoğun bir merkezmi bayan tek doktormu var

Hayırlı olsun tedaviniz umarım güzel sonuçlanır😇😇 kısa protokolmü uyguladılar kişiye özel tedavi yaptıklarını düşünüyormusunuz ve hangi testleri istediler başlamadan önce bunları çok merak ediyorumm ve ayrıca yoğun bir merkezmi bayan tek doktormu var
Çok teşekkürler amin inşallah 🙏🏻 🍀
Ben adetimin 2. Günü gittim bahçeciye. Zaten elimde hali hazırda son bir yıl içerisinde yaptırdığım tüm testlerim vardı. Betül hanım testlerimi detaylıca inceledi. Sonra beni muayene etti. Gonal f ve cetrodite iğnelerini verdi bir de femera, onları kullanmaya başladım. İki günde bir yumurta takibi için gittim. Her gittiğimde kan tahlili ile hormon seviyeme bakıldı ve muayene oldu. Cumartesi günü yumurtalarım toplandı. Embriyolarım şuan 3. Gününde. Rahim dinlendirme yapılacak beklemedeyiz. Kişiye özel tedavi uyguladıklarını düşünüyorum. Betül hanım çok bilgili ve ilgili bir doktor, ondan çok memnunum. Ama mesela rahim dinlendirmeyi kişiye özel olmadan herkese uyguladıklarını düşünüyorum. Çünkü daha başarılı sonuç elde edeceklerini düşünüyorlar. Onun haricinde evet merkez çok kalabalık oluyor, her gittiğimde bi saat bekliyorum malesef, randevu saati pek tutmuyor hep beklemek gerekiyor. Betül hanım tek doktor ve çok fazla hastası var. Çok yoğun oluyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir 🌸

Transfer bekleyen arkadaşlar, kaç embriyonuz var? Kaçıncı gündeler? Yada kaç tane donduruldu ☺️🍀

Transfer bekleyen arkadaşlar, kaç embriyonuz var? Kaçıncı gündeler? Yada kaç tane donduruldu ☺️🍀
Benim 1 embriyom var bacım ngs ile genetik ayıklama yapıldı 8 taneden ancak 4 ünü yapabildik maddi yönden hepsine elvermedi. Allahtan hayırlısi bakalım ocak ayında nasipse olucak inşallah transferim tek umudum tek embriyom.Senin duruulmun nedir?

Benim 1 embriyom var bacım ngs ile genetik ayıklama yapıldı 8 taneden ancak 4 ünü yapabildik maddi yönden hepsine elvermedi. Allahtan hayırlısi bakalım ocak ayında nasipse olucak inşallah transferim tek umudum tek embriyom.Senin duruulmun nedir?
Mrb sizin merkeziniz neresi tek embriyo nekadar tuttu ngs de sorununuz neydi ngs yapıldı kacembriyo gitti kaç tanesi temiz geldi inşallah pozitif alırsınız

Merhaba arkadaşlar
Bende bugün Betül hanımla tedaviye başladım
Uzun protokol 18.günümde iğne ve estrofemle başladık adet olumca gidicem.. hepimizden güzel umutlu haberler alırız inşallah

Mrb t
Mrb sizin merkeziniz neresi tek embriyo nekadar tuttu ngs de sorununuz neydi ngs yapıldı kacembriyo gitti kaç tanesi temiz geldi inşallah pozitif alırsınız
Esejkür ederim insallah herkezin de hepimizin de sonuçları olumlu olması dolileğimle merkezm bursa bahceci doktorum betül dündar hoca ngs yapma sebebbimiz ise bendw genetiksel hastalık var(translokasyon taşıyıcılığı) bu 3. Tüp denemem 8 embriyom olustu 4 tanesi ngs ye gönderdik bunlardan 1 i sağlıklı çıktı 3 ü sağlıksız ocak ayında rahim durumuma bakılıp uygunsa transfer gercekleseck Rabbim den hayırlısı insallah..Sizde durum nedir?arkadaşım?

Benim embriyoların Bugün 5. Günü 2 tanesinin dondurulduğunu haber verdiler Bugün. Toplam 6 embriyom vardı. Geriye 4 tane kaldı onları 6. Günde değerlendirip karar vereceklermiş. Yarın için haber bekliyorum şuanda ☺️

Back