>kendime iş çıkışı uğrayıp çay kahve içebileceğim bir arkadaş aramıyorum o yüzden bahsetmek istemeniz tuhafıma kaçtı.burası düğün mekanları ile ilgili bir başlık ve elbette herkes memnun oldukları ve olmadıkları mekanları söylemekte özgür.sizin yapmanız gereken "arkadaşım büyük bir talihsizlik yaşamışsın ama bence güzel bi yer demek sana öyle denk gelmiş" diyebilirdiniz.
------
Yine de o narin insanları tanımakla düşüncenizin değişeceğinizi düşünerek öyle yazdım. elbetteki, kimse kimseyle dost olmak istemez. Mekanla ilgili yaşananlar (ki neler yaşandıysa tam bilemeyiz ama) tek taraflı ve kişilerin isimleri verilerek yapılan ilk yazı elma şekerinden gelmiş. Ben üzülmüştüm bu duruma ve o yazıyı print edip mekan sahibi dostlarıma göstermiştim. Çok üzülmüşlerdi ve olanları kısaca anlatmışlardı.
------
>mekana gidip aslını astarını öğrenip yok kız tarafı şöyle yapmış oğlan tarafı böyle yapmış demek sizin haddinize düşmez.mekan sahibi burayı okuyorsa çok istiyorsa özel mesajdan ulaşır elmasekeri ne ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemesi için konuşur.ama siz burayı seda sayan programlarına çevirdiniz.
----
>Birincisi, Seda sayan'a saygısızlık etmeyin, gelir kulağınızı çeker sonra
İkincisi elma şekerinin isim vererek (önemli nokta bu) yazdıktan sonra mekan sahiplerinin inceliğine bağlı tepkisizliğine onları seven birisi olarak bendeniz tepki göstererek yazdım. Ne var bunda? Herkes haddini bilmeli. Kaldı ki, olay (bana göre) savcılık işi. Bakalım IP numaralarından herşey ortaya çıkarsa ben bizzat memmnun olacağım. Yolüstü sahipleri için ise anlamadığım tek nokta Elma şekerinin firmalarını karalamaya yönelik (ticaret mahkemesi umarım doğru karar verir) asılsız beyanlarına rağmen hala olaya "olur böyle şeyler" şeklinde yaklaşması. Düşünün hala bu kadar nasıl hassas ve iyiler anlayamıyorum..
----
>kusura bakmayın ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum burada ama sizin sadece "yolüstü"denen mekanla ilgili buraya yazı yazmanız çok ilginç tıpkı şu meşhur zayıflama ürünlerinin satıcıları gibi uraya gelip şu kadar kilo verdim süper etkili bir ilaç demesi gibi sizinki.
---
Olabilir margarin hanım. Bu sizin düşünceniz elbette.
----
>tekrar söylüyorum üslübunuz çok yanlış ve bu olayı burada sonlandırın kimse elmaşekeri adlı arkadaşın ailesinin yaşattıkları/yaşadıkları,erkek tarafının ne yaşadıkları konusunda herhang birşey öğrenmek istemiyor.siz buada aile olaylarını deşifre ediyorsunuz.
... ... böyle birşeye mahal vermeden bu olayı burada kapatınız daha fazla ben ayrıntıları öğreneceğim gibi tavırlara bürünmeyiniz.çünkü bu ne bizi ne de SİZİ ilgilendirir.
---
Evet doğru. Benim uslubum ne kadar yanlış ise sizin uslubunuz da o kadar yanlış. O halde bu, benim bu konuda yazdığım son yazı olacak. Elma şekeri tekrar yazarsa ben de yazarım ona göre. Zaten forumdaki arkadaşlardan da üç kere meşgul ettiğim için özür diledim. Ben bir kaç kez, elma şekeri 8-10 kez yazıyor, ve siteyi meşgul ediyor neden sizler bunu görmüyorsunuz? ben dostlarımı incitmem, incittirmem. Her neyse sonuçta ben yine de mekan sahiplerinin elma şekeri ve ailesi ile temasa geçip aralarındaki meseleyi halledeceklerini sanıyorum.
sağlıcakla hayatım...