How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bursa'da Düğün Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi merral
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ebtuna çok önce evlenmiş. Heybeli de güzel bir yer veilk açılan yerlerden. Ancak çok dik yokuşu var ve çok basamaklı . Biz beğenmiştik, ne var ki, tekerlekli sandalyeye mahkum amcam için zor olacağını düşünüp oradan vazgeçtiydik.. en iyisi dediğim gibi gidip bu yerleri gezip görmek..

selam kızlar benim düğünüm de 2004 temmuzunda heybeli de olmuştu...o zamanki adı bueno sera idi ve yeni yeni kır düğünü yapıyorlardı,biz ilk düğünlerindeniz... o zamanki fiyatı çok pahalı değildi şimdi bayaa uçmuş sanırım...ama çok güzel bi düğün olmuştu,ben çok beğenmiştim,çok güzel hatırlıyorum,herkes de memnun kalmıştı...
offf kuaför sormuşsun,sana kuaför konusunda yardımcı olabilirim çünkü bursadaki kuaförleri .ok iyi tanıyorum...ama istersen özelden anlatırım,burda yanlış anlaşılmak istemem...
fotoğraf için ben aykar prestiji öneriyorum...ben yalımca da çektirmiştim,çok pişman oldum,içimde ukde kaldı aykar prestije çektirmemek...

Canım kuaför konusunda yardım edebileceğini söylemişsin.Bursanın yabancısı olarak bana önerebileceğin kuaför var mı.

merhaba arkadaşlar
foruma bir iki kere girmiştim ama üye olmadım
bursa'da düğün mekanı konu başlığı olunca ilgimi çekti.
bende 1 ağustos'da bursa evleniyorum,aslında istanbulluyum ama nişanlım bursada yaşıyor.
1 ay önce yeri ayarladık ve Bursa'da bakmadığımız yer kalmadı
Ama en güzeli olduğunu düşünüyorum seçtiğim yer barbayalım restaurant bademlide
havuzbaşı ayrıca yeşillik içinde çokk güzel

merhaba arkadaşlar
bende 1 ağustos'da bursa evleniyorum,aslında istanbulluyum ama nişanlım bursada yaşıyor.

melikey barbayalıma internet sitesinde bakmıştım.GErçekten hoş bi yere benziyor.Ama bademlide olunca bizi aşar diye düşündüm.Sormaya bile korktum.Acaba siz ne kadara anlaştınız.

merhaba arkadaşlar

öööffffffff:1shok:
çok güzel bi yer valla bayıldıma.s:1rolleyes:
çok güzel bi düğün olur,ömür boyu mutlu olursunuz inşallah
foto yalımla bi alakası var galiba,isim barba yalım oluncaCADIARZU
çok hoş ama bayaa pahalıdır tabii,hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3

biz 1 ağustos cumartesi günü için kişi başı 40 milyona anlaştık,250 kişilik bir düğün olacak.tavuklu menü olarak anlaştık.soğuk mezeler,ara sıcaklar ve yemek ve pasta var ,ayrıca limitli içki var menüde,fiyat bize çok uygun geldi,çünkü süslemeleri herşeyi onlar yapacak,ayrıca müzik içindde bir bayan ve bir erkek ten oluşan solistleri var,bunlarda fiyatın içine dahil.yani biz hiç birşeyle uğraşmayacağız.yeni açıldığı için burası fiyatları bu sene uygun yapmışlar arkadaşlar
ayrıca yalım fotoğrafçısı oratağı buranın.o yüzden ismi barbayalım

hımmm tahmin ettiğim gibi canım,çünkü önceden barba restoran vardı,duymuştum
şimdi barbayalım olmuş demek ki...
valla mekan çok hoş,öyle bi yer için fiyat çok uygun bence
inşallah her şey hayal ettiğin gibi olur
mutluluklar

hımmm tahmin ettiğim gibi canım,çünkü önceden barba restoran vardı,duymuştum
şimdi barbayalım olmuş demek ki...
valla mekan çok hoş,öyle bi yer için fiyat çok uygun bence
inşallah her şey hayal ettiğin gibi olur

kıslar benimde düğünüm kısmetse 10.10.2010da ekim ayı olduğu için kapalı bi mekan düşünüyorus düğün için tavsiye edebileceğiniz güsel bi yer varmı yemekli olacak kısmetsekaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar Bursa'da bende çok yer araştırdım.Şimdi defterime baktımda.Epey yer not almışım fikir vermesi açısından bu yerlerin ismini yazıyorum.Bazılarını gidip gördüm bazılarını göremedim.Sizde bilgi alırsanız bizimle paylaşırsınız.

Heybeli: yemekli 35 kokteyl 22,5
Montania: kırmızı et,45 beyaz et 40,kokteyl 32
Barbayalım
Havuzlu konak
Sekebahçe(Buttimde)
Galerie zafira (internet siteside var:)
Buzzy park 30 ytl
Nilüfer asia 25 ytl+kdv (Ancak sanırım ekstra şeylerde bizden çıkıyor)
Cengizler
Atlı Spor Kulubü
Merinos park(Fena değil)
YıldırımSpor Kompleksi
Orkide Kır Düğünü(Ben beğenmedim)

Bu arada bu fiyatları ocak ayından önce almıştık.Değişmiştir .bunlar dışında bildiğiniz yerler var mı.

Ya burda öğrendiğim fiyatları paylaşmam suç değil değilmi.HErşeyden korkar oldum:)

altınceylanda düğün menülerinin fiyatları ne kadar biliyor musunuz?

Altınceylan yanlış hatırlamıyorsam kişi başı 50 ytl idi.

Arkadaşlar Bursa'da bende çok yer araştırdım.Şimdi defterime baktımda.Epey yer not almışım fikir vermesi açısından bu yerlerin ismini yazıyorum.Bazılarını gidip gördüm bazılarını göremedim.Sizde bilgi alırsanız bizimle paylaşırsınız.

Heybeli: yemekli 35 kokteyl 22,5
Montania: kırmızı et,45 beyaz et 40,kokteyl 32
Barbayalım
Havuzlu konak
Sekebahçe(Buttimde)
Galerie zafira (internet siteside var:)
Buzzy park 30 ytl
Nilüfer asia 25 ytl+kdv (Ancak sanırım ekstra şeylerde bizden çıkıyor)
Cengizler
Atlı Spor Kulubü
Merinos park(Fena değil)
YıldırımSpor Kompleksi
Orkide Kır Düğünü(Ben beğenmedim)

Bu arada bu fiyatları ocak ayından önce almıştık.Değişmiştir .bunlar dışında bildiğiniz yerler var mı.

Ya burda öğrendiğim fiyatları paylaşmam suç değil değilmi.HErşeyden korkar oldum:)

Ayy, bazı yerlerin fiyatları gerçekten pahalı. Ancak mudanya yolundaki YOLÜSTÜ'nün fiyatını görmemişsin. Bu mesajdan sonra yolumun üzerinde olduğu için gidip sordum. Her şey dahil (süslemeler, piyanist, pasta vb.) tavuklu çorbalı yemekli menüyü 25 TL ye bıraktılar iyi mi? Geçtiğimiz hafta sonunun (5 nisan 2009) fiyatı. Geçen yıl ben pastalı sünnet yapmıştım. Yine de yaptıkları yemekli düğünlerin resimlerine de baktım, belediye başkanları falan orada nikah kıymış. YOLÜSTÜ bu fiyatlarla orada iyi iş yapacak gibi görünüyor. Görmenizi tavsiye ederim.

yol üstününde fiyatı iyiymiş.Güzelde bir yere benziyor.Ben sekebahçeyi çok merak ediyorum.Buttumde.Gidip görmek nasip olmadı.Sizin bu yer hakkında bilginiz var mı?

merhaba arkadaşlar
internette gördüğümde bayılmıştım ancak gidip gördüğümde biraz fikrim değişti.çünkü havuz restaurantın bahçesine dahil değil.restasurant sahibinin evinin bahçesi.havuz ve yeşillik var diye adam böle değerlendirmiş.kendisi yazları tatile giderken evinin bahçesin kır düğünü olarak kiralıyo.bir .bu durum hoşumuza gitmedi.sakına yanlış anlama beni:1hug:.benim tercihim olmadı.

ama düğün zamanı orda kimse olmuyor,nikahıda onun balkonuna masa hazırlayıp orda kıyılıyor,tabi herkesin zevki farklı umarım istediğin gibi bir yer bulursun canım

cengizler nasıl merral?gördün mü*

Canım cengizleri görmedim.nişanlım gidip bakmıştı.Beğenmişti.Bende internette beğendim.Orda düğün davetine katılan arkadaşlarımda güzel bi yer olduklarını söylemişti.Ama cidden karar vermek çok zor.

Bugün sekebahçe ile görüştüm.Çok pahalı geldi bana.Yemekli 16 ytl ancak yer ücreti ayrı alınıyor.Sadece mekan için 4750 istiyorlar.Tamam süsleme müzik dahil ama yinede yemek parasınıda katarsak 300 kişilik bir yemek 10 bin ytl ye yakın olacak.Kızlar bide geçenlerde tesadüfen asya kır düğünü diye bir yer olduğunu öğrendim.Sanırım orhaneli yolu üzeri.Bılgisi olan var mı?

Back