Arkadaslar, bende bu konudan cok faydalanmıstımdugun yeri ararken ve dugunum bademlide shellin yanındaki yolüstünde oldu. dugunu atlatmıs biri olarak buradan mekan arayan kısılere deneyimlerimi ve mekanla ilgi goruslerimi anlatmak istiyorum.
YOLÜSTÜNDEN UZAK DURUN!!
evet aynen yazdıgım gıbı uzak durun arkadaslar ve cevrenizdekileride uzak tutun. resmen anamızı aglattılar herseyi pazarlık konusu yapıyorlar, hıc oyle anlasma yapmadan onceki insanlarla karsılasmıyorsunuz, ozellikle rasim beyin esi cok aksi ve herseye itiraz ediyor. ayrıca sitenin sayfasındaki resimlerin oldugu dugunu dugun sahipleri bir organizasyon sirketi tutup yapmıslarmıs da oyuzden o duzeni saglayamazlarmıs da falan da filanda. sadece5 kişilik masalar kullanıyorlar; resimlerdeki gibi 10 kişilik masaları yokmus! biz zar zor resmen pazarlık ederek bi kac tane 10 kişilik masa ayarlatabildik; ama olduk yani zaten rasim beyin esine once kabul ettyiremedik falan. ayrıca o resimlerde gorunen gibi bir slayt gosterisi beklemeyin, gosteri perdesi orda falan degil kenarda duvara monte oluyor ve sadece onundeki 4 yada 5 masa goruyor. bunun dusunda istedigimiz sekilde halıyı sermemislerdi kucucuk bir halıyı oda zaten misafirlerin arasına geldiginde baslıyor. ayrıca sadece dvd için 300TL para istiyorlar ve diyorlarki bunu anlasmalı fotografcımız alıyor kesinlikle biz almıyoruz ama külliyen yalan tamamı onlara gidiyor, zaten. yetmiyormus gibi dugun boyunca garsonlar resim cekmeye kalkısan yakınlarınızı rahatsız ediyorlar cekmeyin diye ve kimse tek kare cekemiyor; tamam fotografcı var ama onlarda hatıra olur yani sonucta. sitedeki resimlere sakın ama sakın aldanmayın lutfen. diyorum ya herseyin pazarlıgını yapmak zorunda kaldık; birde eliniz kolunuz baglıu sonucta anlasmıssınız en ozel gununuz; ya ogun bi pislik cıkarırlarsa diyede korkuyorsunuz. oyle yordularki bizi o donemde ahh ettim buraya yazacagıma; lutfen sizde cevrenizdekilere bu bilgileri iletin; boyle ticaret boyle esnaflik olmaz gercektende. sizi ellerine dusmus olarak ve yolunacak kaz olarak goruyorlar, herseye de mırın kırın ediyorlar habreniz olsun arkadaslar. baska ve daha tecrubeli yerler bulun; buranın daha uzuuuuun zamana ihtiyacı var islerini oturtabilmek için
umarım bikac kisiyede olsa uyarıda bulunabilirim buradan, eger boyle olursa ne mutlu bana