Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 temmuzla 18 temmuz arası olacak yanlış yazmışım yukarıda.ben hala sinir olmakla meşgulüm
kızlar ben aslanlar clup derim bursa için en şık havuz düğünü yapan yerdir bana göre..herşeyiyle profosyönel..heleki yemekleri leziz ötesi...
onun dışında geçen yaz sonu ihsaniyede buz parkta bir sünnet düğününe katıldık havuzbaşıydı yine...
hoşuma gitti ortam güzeldi...
ilgilenen arkadaşlar düşünebilir...
bide ataevlerde havuzlupark var havuz başı olarak orasıda güzel..ama 250-300 kişilik davetlere uygun..daha çok davetliniz olacaksa küçük gelir..diğerleri 500 davetliye kadar alıyor.aslanlar clupte bizim düğünümüz 600 kişilikti çok rahattı büyüklük olarak.
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben aslanlar ile anlaştım ve çok rahatladım gerçekten. Mopsy gerçekten senin söylediğin gibi ekstra hiçbişey istemedik biz de. Fotoğraflarda süslemeler zaten çok şık gözüküyordu.Fazıl Bey yemek menüsü için seçim yapmaya çağıracaklarını ve her türlü ayrıntıyı konuşacağımızı söyledi. Hafta içi olacak bizim sünnetimiz. Haziranın son iki haftası tamamen dolmuş zaten(okullar kapandıktan sonraki 2 hafta) temmuzun ilk haftasına gün alabildik ancak. Bence düşünenler varsa elini çabuk tutsun. 200 kişilik bir düğün için kişi başı 35 TL fiyata anlaştık. Cha cha 32 TL, şehriyar toplamda 6000 Tl fiyat vermişlerdi. havuzlu konak ise havuzbaşında yapamayız bu kadar az kişi için demişlerdi. Aslanları görünce diğerlerinin eksikliklerini hemen farkettik. İnşallah dilediğimiz gibi bir düğün olur. Hepimize kolay gelsin...