syn mathem
ben yukarıdaki yapmış olduğunuz bu açıklamayı baz alarak size 65 ytl nin altına inmeyeceklerini yazdım düşünsenize siz 200 kişi için kişi başı 100 tl vereceksiniz yani toplamda 20 000 tl yapar( hafta sonu olsaydı) .. o zaman neden insin 600 kişi olunca 30 tl ye o zaman toplamda 18000 tl yapar.. sizce bir firma 200 kişiye 20000 tl ye yemek vermek varken 600 kişiye 18000 tl ye yemek verirmi .. bir yemeğin maliyeti ortalama mekan süsleme ve genel giderlr dahil 20 tl dir 30 a da verirse kazanır ama kişi başı 200 kişi lik bir yemeğe 100 lira derse ,600 kişi için en az söyleyeceği fiyat 50-65 tl arası olur. zaten 100 liradan 30 liraya iniyorsa sizi çok kazıklamış olmayacakmıydı.. inanın ben arslanlar havuz başı sahiplerini işletmecisini ve hatta müdürünü bile çok iyi tanırım yılllarca organizasyon hizmeti verdik kendilerine yada müşterilerine.. ama hiç bu kadar farklı fiyat politikası izkediklerini duymamıştım.. sanırım onlar için hafta sonunu 15000 tl nin altında satmamak önemli o zaman .. ama bu durumda yine aynı şey gündeme geliyor.. 600 kişilik yemek maliyeti çok ,oysa 200 kişilik te kazançları çok fazla... sanırım bir bildikleri vardır..neyse sonuç olarak siz müşteri bakımından memnusunuz mesele yok .. size şimdiden mutluluklar dilerim o zaman.