• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da Düğün Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi merral
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım aslanlar için 35 hafta içi fiyatı sanırım, haftasonu fiyatı hakkında bilgin var mı? birde şehriyar için 6000tl demişsin bu 200 kişi yemekli fiyatı mı ve havuz başımı o mekan?

Aslanlar bize hafta sonu toplamda 12-13 bin gibi bir fiyat vermişti sanırım. Tabi kişi sayısı etkili bu konuda, net bir kişi başı fiyatı hatırlamıyorum. Şehriyar Kaplıkaya'da havuz başı değil kır düğünü düşünüyorsan olabilir. 6000 TL yemekli 200 kişi fiyatıydı. Kolay gelsin...

Son düzenleme:
12-13 bine gelecek şekilde fiyat ayarlaması yapıyor kısmını anlayamadım cnm......yani ben haftasonu 700-800 kişilik kokteyl tarzında ama oturma düzeninde istiyorum..aşağı yukarı ne kadar olur onu merak ediyorum..

12-13 bine gelecek şekilde fiyat ayarlaması yapıyor kısmını anlayamadım cnm......yani ben haftasonu 700-800 kişilik kokteyl tarzında ama oturma düzeninde istiyorum..aşağı yukarı ne kadar olur onu merak ediyorum..

Biz 200 kişilik bir düğün istiyoruz. Aslanlara gittiğimizde bize hafta sonu fiyatı yaklaşık kişi başı 100 liraya gelir demişti. Ama 200 değil 500 kişi deseniz toplamda aynı olacak şekilde kişi başı daha düşük bir fiyat çıkar. Örneğin 500 kişilik bir düğünü hafta sonu yapmak istesek toplamda 15 bin lira almak için;
15000/500=30TL yani kişi başı 30 lira olurdu gibi. Tabi kişi başı fiyatı bu kadar düşer mi bilmiyorum? Yani kurum olarak toplamda alacakları parayı düşünerek fiyat hesaplaması yapıyorlar anladığım kadarıyla.
İnşallah açıklayıcı olmuştur. yerimseniben

Gerçi bu fiyatlar alkolsüz yemek için konuşulan fiyatlardı. Kokteyl istiyorsan nasıl olur yaparlar mı bilmiyorum? Gidip görüşmende fayda var derim, hem tarihler çok çabuk doluyor, elini çabuk tutmalısın bence.

merhaba;

bence de çok fazla fiyatı yüksek tutmuşlar; altınceylan da yada almira da havuz başında yaparım daha iyi ayrıca ben aslanlar a bakmıştım havuzun mimari yapısı geoit şeklinde olduğu için 800 kişi olunca orada yürümeye yer kalmıyor çok daralıyor mekan ama şuda bir gerçek sezonda 140 düğün yapıyor aslanlar.

yemekli bi menüyle kokteylli bi menünün fiyatı neden aynı ben anlayamadım... o zaman herkes yemekli yapar bu durumda. ki insanlar yemekli düğünün fiyatı yüksek geldiği için misafirlerime en azından bişiler ikram edeyim demek için kokteyl istiyorlar...

merhaba;

bence de çok fazla fiyatı yüksek tutmuşlar; altınceylan da yada almira da havuz başında yaparım daha iyi ayrıca ben aslanlar a bakmıştım havuzun mimari yapısı geoit şeklinde olduğu için 800 kişi olunca orada yürümeye yer kalmıyor çok daralıyor mekan ama şuda bir gerçek sezonda 140 düğün yapıyor aslanlar.

dayf bu konuda katılıorım sana o zman altınceylan yada alimrada yap hem şehir içi
misafilrler için kolay ulaşım olsun...

kapalı mekan arayan arkadaşlar as merkezin yanında bursa grand salon die bi yer var gidip görmedim ama resimleri güzel gözüküyor.. bi seçenek olarak aklınızda bulundurabilirsiniz..

bosh evi hakkında bilgisi olan var mı? sözlümün abisinin eşi orda çalışıyor acaba biz faydalanabilir miyiz?

Arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem, sanki aslanları kötülüyormuşum gibi hissettim hemen düzelteyim.
Biz çok kararsız ve kafası karışık bir şekilde aslanlara gitmiştik. Biz yaklaşık 150 kişilik bir düğün deyince, bize fiyat hesaplaması yapıp, "Size vereceğim fiyat hafta içi fiyatıdır, hafta sonu fiyatı çok az kişi olduğunuz için çok yüksek çıkar" şeklinde bir açıklama yapılmıştı. Çok samimi bir şekilde fiyat politikalarını anlattılar. Ama şunu da belirteyim ki, benim hafta içi yapacağım düğün fiyatına (kişi başı 35 TL) hafta sonu 600 kişilik düğünler yapıldığını biliyorum. Söylenilen gibi asla 65TL nin altına inilmez falan değil!
Ayrıca ben düğün tarihini yılbaşından 1-2 hafta önce aldım. Okullar kapandıktan sonraki haftalarda temmuza kadar hafta içi ve hafta sonu bütün günler kesin doluydu. Şu ana kadar çok daha fazla tarih dolduğuna eminim.
Aslanlar çok güzel ve nezih bir mekan, benim çok içime sindi. Kime söylediysem de çok güzel olduğunu duydum. O yüzden böyle bir yer düşünüyorsanız mutlaka gidin görün, görüşün derim. Aklınızdaki tüm soru işaretlerinin cevabını bulacaksınız.

Son düzenleme:
syn mathem
benim kimseyi eleştirdiğim yada fiyat politikasını tartıştığım yok.. isterse işletme bedava yapsın kimsenin günlerini doldurmasındada gözüm yok ALLAH herkese bol müşteri versin.. siz sadece bir düğün için gitmiş görüşmüş ve memnun kalmışsınız.. ama ben 15 yıllık işletmeciyim hemde düğün sektöründe doğru bildiklerimi söyledim sadece .. kabul edip etmemek size kalmış sonra siz bir düğün yapacaksınız memnunsanız önmeli olan da bu bırakın çok yada az düğün almaları işletmeleri bağlasın .. sanırım asıl siz beni yanlış anlamışsınız cümlemin altını çizmeniz de bunu gösteriyor..

Ben sadece kimseyi yanlış yönlendirmemek için açıklama yapma gereği duydum. Çünkü giden görüşen kişi benim ve fiyatla ilgili bana bir soru sorulmuştu. Cevabım karşısında siz 65 TL'nin altına inmez diye bir yorum katmışsınız. Bu da insanları yanlış yönlendirmektir. 600 kişilik bir düğünü kişi başı 30-35TL'den yaptıklarını ve açıklamalarını tekrar etmek istemiyorum. Çünkü ben yetkili kişi ağzından "Fiyatımızı 65TL'den aşağı düşmeyiz" gibi bir cümle duymadım. Aksine hep bunun örnekleri verildi. Toplamdaki fiyat hesaplandı. Zaten düşünsenize 600 kişilik bir düğünü kişi başı 30TL'den yapmaları demek;
30x600=18 000 TL eder ki hiç bir kurum buna hayır demez sanırım.

syn mathem
ben yukarıdaki yapmış olduğunuz bu açıklamayı baz alarak size 65 ytl nin altına inmeyeceklerini yazdım düşünsenize siz 200 kişi için kişi başı 100 tl vereceksiniz yani toplamda 20 000 tl yapar( hafta sonu olsaydı) .. o zaman neden insin 600 kişi olunca 30 tl ye o zaman toplamda 18000 tl yapar.. sizce bir firma 200 kişiye 20000 tl ye yemek vermek varken 600 kişiye 18000 tl ye yemek verirmi .. bir yemeğin maliyeti ortalama mekan süsleme ve genel giderlr dahil 20 tl dir 30 a da verirse kazanır ama kişi başı 200 kişi lik bir yemeğe 100 lira derse ,600 kişi için en az söyleyeceği fiyat 50-65 tl arası olur. zaten 100 liradan 30 liraya iniyorsa sizi çok kazıklamış olmayacakmıydı.. inanın ben arslanlar havuz başı sahiplerini işletmecisini ve hatta müdürünü bile çok iyi tanırım yılllarca organizasyon hizmeti verdik kendilerine yada müşterilerine.. ama hiç bu kadar farklı fiyat politikası izkediklerini duymamıştım.. sanırım onlar için hafta sonunu 15000 tl nin altında satmamak önemli o zaman .. ama bu durumda yine aynı şey gündeme geliyor.. 600 kişilik yemek maliyeti çok ,oysa 200 kişilik te kazançları çok fazla... sanırım bir bildikleri vardır..neyse sonuç olarak siz müşteri bakımından memnusunuz mesele yok .. size şimdiden mutluluklar dilerim o zaman.
Arkadaşım, aslanlarda 600 kişi için 30 liraya inmezse 35 liraya iner. Ben mesela deyip basit bir örnek verdim. Tamam senin için bir daha hesaplayalım: 600x35=21 bin yapar ki toplamdaki fiyat bana verdiğinden daha fazla olur. Ama müşterisine kişi başı 35TL gibi çok uygun bir fiyat gibi gözükür. Aslanlar bunu yapmıyor, hem kişi başı hem toplam fiyat üzerinden konuşuyor, kandırmaca yok.
Bence sen bu fiyat politikası hakkında fikir almak için aslanların o çok iyi tanıdığın işletmeci ve müdürüyle konuş, tartış. Biz bu konuda anlaşamayacağız sanırım:hooray:

Arkadaşlar, Aslanların sitesine girip bir bakın. Havuz başı düğün fotoğrafları gerçekten muhteşem. Aynı zamanda bursalı arkadaşlar bilir, senelerdir iyi olarak anılan bir işletmedir.
Ben gidip görüştüğüm için birkaç artısından da (belki tekrar olacak ama) bahsetmek istiyorum. Şehir içi mekanlara uygulanan ses probleminden etkilenmemiştir. Nezih ve çeşitli bir menüsü var, sizi tadarak, görerek seçmeniz için bir akşam yemeğine davet ediyorlar. Ve Aslanlarda günde sadece bir tane düğün yapılıyor. Cha cha ve buzzparka gidenler görmüştür. Dip dibe iki üç düğün aynı anda yapabiliyorlar ki bu otopark dahil bir çok sıkıntı doğurur. Aslanlarda kapalı mekan doğal olarak size ait oluyor, havanın kötü durumlarına karşı.
O yüzden benim tavsiyem; sadece burada yazılanlarla veya internetten gördüklerinizle bir mekanı değerlendirmeyin, mutlaka gidiin görüşün.
Herkese kolay gelsin :smiley-cool:

bosh evi hakkında bilgisi olan var mı? sözlümün abisinin eşi orda çalışıyor acaba biz faydalanabilir miyiz?

Canim bosch evini bende cok begeniyorum. cok güzel bir mekan havuzuda var ama ne yazik ki benim boschda calisan bi tanidigim yok bence bi tanidiginla konus.....

Bilgi alirsan benide bilgilendirir misin?

Arkadaşlar, geçen yıl bir arkadaşımın oğlunun Gönlüferah Otel'de sünnet düğünü olmuştu. Çok kalabalık bir düğün değildi 200-250 kişilikti sanırım. Teras gibi bir yerdi üstü yarı açık, yarı kapalı diyebilirim. Bursa manzarası eşliğinde güzel bir geceydi. Aynı arkadaşım daha sonra Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksinde havuz başı bir düğüne gitmiş ve çok beğenmişti. Sanırım organizasyon şirketi süslemeleri yapmış. Daha kalabalık ve havuz başı düğün düşünenler araştırabilirler bence.

merhaba;

bende katılıyorum bir kır düğünü mekanında havuz olması çok önemli ayrı bir güzellik katıyor, zamanında bende çok araştırma yaptım havuzlu ve havuzsuz mekanlar arasında fiyat olarak hiç bir fark yoktu bence havuz olan yeri terih etmek çok mantıklı.Mathem düğüne gelicez :)

yarın düğün salonu bakmaya gideceğiz.nereden başlayalım bilmiyorum.açık hava düğün olsun istiyorum ,yemeksiz.kır düğünü veya havuz başı.önerebileceğiniz yerler neler hemen listemi yapayım ben de.

Back