Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

nilimsi cnm bende 6 da evdeydim
yanı ozman cnm piyasası balın okadar
bende acep çokmu verdim die deertleniyordum
polen bendemi alsam ama benim aldığım kişide sanırım yok artık senden isteriz eğer almak istersek
tarhana cnm ohh miss şifa olsun ömere benimde annem yapıyor vallhi kışlığı hiç düşünmüyorum sağolsunlar herşeyimizi düşünürler dedemiz bizede 2 kg çiçek balı almış ama kestane balı daha güsel bizim miniklere

kaderimden kısmetse içeriz sıcak frapeleri çarşamba günü

offffff ya keyfim kaçtı moralim bozuldu nasıl da beklemişti bebiini karamukcum...ama hayırlısı buymuş diyelim bunun tesellisi de olmaz ki (((

evet kızlar arkdaşımın beklenmeyen hamilelik ve sezeryanla doğum yaptı ama dikişlerde problem olmdığı için doğurabilecek amaa kesin çoook zorlanıcak çok üzgün

üzülmesin cimcimem ya herşeyde var birhayır
ama insanın yeni yeni dertleri biterken herşeyi sil baştan bukadar çabuk yaşaması fikride çok zor
kendini alıştırması zman alır

aahhh leadangelim bizde diyoruz ama malesef insanın başına bazı şeyler gelmeden anlıyamıyor üstelik hem eşi hemde kendi korunuyordu
ama hak vermiyorda değlim tam olark buna istediğim gibi bakamıyorum doğunca iyice bir köşeye itilmiş gibi hissedicek diyo başka bişey demiyor malesef olan buna olacak bizimkileri düşünsenize şimdiden tuğkana yaklaştığım an bizimki surat buruşturuyor moralleri hemen bozuluyor anlamıyacak offfff neyse yani çok zor karar vermek biz illa doğur bak o gelmek istemiş diyoruz arkadaşım kararsız

KARAMUKcum inanamadım okuyunca ahh canım yaa kahroldum burada (((
Umarım en yakın zamanda Rabbim yeni bir hayırlı-sağlıklı evlat nasip eder...
Veren O, alan O, bunda da vardır bir hayır demekten başka çaremiz yok...

SEDA, canım aynı zamanda oradaymışız yaaa =((
Keşke tanısaydık birbirimizi ne güzel olurdu seni görmek =))
Doktor çok kalabalıktı 3- te gittim anca 5 de çıktım. Sabahtanda 8 de gidip 12 de geri döndük..

Neyse, ikili tarama sonuçlarımız çok iyi çıktı teyzeleri. Çok mutlu oldum, minnoşum sağlıklıymış çok şükür. Babasıyla sevinmekteyiz.

doğrusun cimcimem insanın basına gelemden anlymz ama cokda zor hem ikside korunuyrms..olcak olduktn sonra..ama dediğinz gibi kendi geliyor ah su korunma işi korunsan ayrı korunmasan ayrı evlenmeden önce ne zor gelirdi regl sancıları gerginliği simdi olunca acaip sevnyrm bebiş tabi istyrm ama simdi değil...her dönemi zor..elimden gelse esime hiiç yaklaşmycm

elifangel cok svndm cnm hayırlısıyla inş atlatırsın hamişliği bol bol dinlen bol bol uyu:)leadangel benimde simin ailesi köyde yasıyor hesey tazeck geliyor ömerciğe:)

valla bakindim ama hic tanismiyoruz ki benim burda resimlerim var elifcim senin oda yok yanliz ustumde su kiyafet var desen yine tanirdim cunku 5i geciyordu ordan ciktigimizda ayy ziyacik ne yogun ya yemek bile yememis benim iltihabim hic kurumamis cok berbat dahada artmis zavvalimin sistiti hic bitmiyor diyor igne verdi ve pazartesi ara goruselim durumu bildir die bakalim insallah iyi olurum

kızlar polen bende kullandım.fazla kaçırmayın alerji yapmasın.ben sabahları oğluma bir çay kaşığı poleni sütle veriyordum.şimdi yine aldım bir tanıdıktan sarı polen 50 tl kilosu 5tl aldımbaya var bu kış yter bize.balda bir yerde 50 biyerde 35 tl sordum.çiçek balı aldım.

offffff gece gece açmak geldi içimden,
merak ettim ve hissettiğim gibi ters giden bişeyler olmuş
ayy canım ya bunun tesellisi olmaz biz ne desek sana boş gelir.
ama çok çok üzüldüm,allahım en kısa zamanda inşallah yine meleğin gelir.

biraz önce kalktım kahvaltımı edip çıkmadan size bi uğrıyim dedim.
karamuğum biliyorum çok zor canım ama gel Allah'a elbet vardır bihayır, bi sebep kendini hırpalama sakın canım.
cimemem Allah arkadaşınada kolaylık versin.çok zor ikiz gibi olucaklar ama dertleride birden bitecek birde öle düşünsün heleki buda erkek olursa ne güzel yarın öbür gün arkadaş gibi olurlar.
nilimsi sorma canım o korunma muhabbetini bırak adama yanaşmamayı aşşayı aldırmayı bile düşündüm bi ara. yok çünkü olcak oldumu naparsan yap oluyo bire bir yaşadım çünkü ikizlerime çifte korunmayla kalmıştım.
leadangel bende bal başladım devrim'e ama kestik mecburen bizim sıpacık biliyosunuz alerjen velet iki günde heryeri kabardı. hele bide polen verseydim nolurdu bilmiyorum. boynundakilerse hala geçmedi tam olarak. doktorumuz haftada bir bi kaşık verelim bakalım nolcak yine aynı tepkiyi verirse 3 yaşına kadar alerji testleri yapılana kadar yok dedi
neyse kızlar ben kaçar anca hazırlanıp çıkıcam akşama görüşürüz.

gunaydin herkeze bana bugun ilk okuldan arkadaslarim geliyor kahvaltiya simdi yeni uyandim kalkayim isime bakayim

gnydn kızlar sanırım öğlen olmuş:)antkcm hadi ya ablamında ikizleri war sizin ailede genetikmiydi ya evet bende anlamıyrm bak ikinizde korunuyrmssnz kızlar ömer bgnlerde baya kabz bugünlerde yeni olarak sürekli mandalina yiyor omu yapıyr acaba çiğnemeden yutuyor:)ne ypym kabızlık için kayosı suyundan baskaaaa

6 KASIM.oğlum sana özel:
geçen sene bu zamanda hastane odasında ben ve baban senin gelmeni bekliyorduk
ve zorlu geçen bir mücadeleden sonra 2 defa kordon dolanmasına rahmen
güçlü ve sağlıklı olarak aramıza katıldın ve boncuk boncuk bakarak,
hayatımda hiç kimse kadar önemli olmayan abin vardı ve şimdi sen baban 3.plana atıldı.
şimdi sende bu çekirdek ailemize katıldın ve artık sende benim hayatımdaki mucizemsin.
seni öpmeye bile kıyamadığım küçük meleğimsin,
ikitane canım varlıklarımdan birtanesi sensin.
siz dileklerimsiniz,yaşadığım bu hayatın içinde can nefesimsiniz,yaşama sebebimsiniz.
siz dünyada asla vazgeçemeyeceğim canlarımsınız.
siz benim için bir değil bin asıra bedelsiniz.
iyiki benim oğluşlarımsınız iyiki varsınız.

ARDAM hayatta istediğin herşey,gönlünce güzel olsun,seni kimse üzmesin,
hayatını mahvedecek insalnlar etrafında olmasın.allahım seni hep korusun.
bütün karanlıklar sendeki ışıltıyla pırıltıyla yok olsun.
ardam doğum günün kutlu olsun evimizin küçük meleği:93:
bütün hayallerin,istekelrin gerçek olsun.

bu sayfada oğluma özle olsun istedim.
allahım çocuklarımızı tüm kötülüklerden korusun.
onları kimseler soldurmasın üzmesin..
off çok duygulandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…