Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

iyiki doğdun yiğit arda allahım acılarını göstermesin kaderim hep güsel telaşları yorsun seni huzur ve sağlık yuvanızdan eksik olmasın

sağol hayatım
allahım hiç birinin acılarını göstermesin bizlere,
bu arada kahveler taze geliyor kızlar...
yapmammı hiç size olurda unutursam hatırlatırsınız,
sonra çok üzülürüm,

doğum günün kutlu olsun yiğit ardam mis kokulu öpücükler gönderdim sana annesi benim yerime öp koklaya koklaya.

happy bırthday ardaaaaaa
happy bırthday happy bırthday happy bırthday yiğiit ardaaaaa

adı gibi yiğit yüzü kadar güzel kalbide temiz geçsin inş ömrü kaderim...iyi ki doğurmuşsun anacım bu veledi yoksa nasıl tanışırdık
neyse çarşamba bu muhteşem sesimle gene söylerim doğum günü şarkısını

nilimsi cnm zeytin yağı çin tatlı kaşığı yeter ben mandalinanın yapacağını zannetmiyorum ama ne kadar diri diri yutarsa yutsun ama bunlar cins olmaz olmaz demeyelim :84:

karamuk çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım allah en kısa zamanda sana bi melek daha nasip eder canım (

Çok teşekkür ederim hepinize =))

SEDAcım inşallah başka zaman görüşürüz. Bak kesin oradaymışız aynı saatler.
Valla doktora bende çok acıdım. O kadar yorgun görünüyordu ki içim sızladı...

KADERİM, umarım yiğit arda hep size güzellikler yaşatır.
Başarılarıyla sizi hep gururlandırır.

Allah size sağlıkla güzel uzun ömürler nasip etsin. Hep bir arada olun inşallah...

:81: iyiki doğdun Ardaaaaa, iyiki doğdun Ardaaaaaa
nice mutlu, huzurlu, başarılı güzel günlere inş.

cimcime sende gurubun doğum günü solisti kesildin he
nilimsi ondan değildir diye düşünüyorum çükü Devrimde genelde çiğneden yutar. ama kabızlık için tabi en güzeli ızlarında dediği gibi zeytinyağı ayrıca durum çok vahimse yağın hemen üstüne birazda ılık su içir. yarım saati almaz boşaltıma geçmesi.
ayy kızlar normalde böyle konuşulsa hepimisin suratı değişir heralde ama konu yumurcaklar ve sorunları oldumu herşey doğala bağlanıyo.
bu arada bu gün çok yoruldum yaaa önce okul ordan teslimat eve bi geldim benimki sokakta dedeyle.

kızlar iyi geceler
hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz için napalım kısmet böyleymiş sevincimiz kursağımızda kaldı ama dediğiniz gibi bunda da bi hayır vardır diyerek teselli ediyorum kendimi derken bugün çok kötü bi olay yaşadım sormayın kızlar kendi derdimi unuttum resmen arkadaşımın 1,5 yaşında oğlu bu sabah 8 de başından aşağıya çorba tenceresi devrilerek yandı her tarafı yanıkmış görükle de yoğun bakımda yatıyordu. dr baştan merak etmeyin iyi olacak demiş saat 6 gibi de onların evine gittim arkadaşın ablası benim iş arkadaşım onun da 4 yaşında kızı çorba onunda ayakalrına gelmiş bir tane ayağı yanık onunda onu gördüm eve geldim 1 saat geçmedi arkadaşım telefon açtı bebeğimizi kaybettik diye az önce ordan geliyorum bebek daha eve gelmedi sabah getirecekler sabah tekrar gidicem oraya kızlar o kadar kötüyüm ki anlatamam size nolur dikkat edin yavrlarınıza gözünzün önünden ayırmayın şimdi tam ayaklandıkalrı zamanlar o da daha yeni yürümeye başalmıştı mutfakta bulaşık makinasının kapağı açıkmış annesi bulaşıkalrı yerleştriyomuş bulaşık makinasının üstünde de ocak var o da sen çık bulaşık makinasının kapağının üstüne bulaşık makinasın öne doğru sendelemiş üstündeki kaynayan çorba tenceresi olduğu gibi çocuğun üstüne gözlerinin önünde yarabbim allahım sabırlar versin yandı arkadaşımın ciğeri gitti canı

aayy karamukçum allahım sabır versin nekadar zorbişey gözününü önünde insanın yavrusuna allahım acılarını göstermesin nedenir çok zor bişey
ölene kadar içinde artık o arkadaşın kendine gelemez senelerce allahım sabrını versin inş.
hepimizin yavrularını bize bağışlasın onlara gelicek kötülük bize gelsin

sorma canım sorma anlatamam az önce tel açtım anca getirebilmişler arkadaşı eve hastaneden gelmiyodu bebeğimi almadan diye gitmem burdan diye yıkmış ortalığı nasıl unutur insan ya böyle bişieyi ömrü boyunca of o kadar kötüyüm ki sorma canım yaaa allah hepimizin yavrularını korusun kimseye evlat acısı göstermesin çok zor bişeymiş çoookkk

bu saatte ağlattn beni...anne olmak böyle birsey....Allahım tüm isteyenlere tez zamanda tattırsın bu duyguyu..ardacık ömrün uzun hayırlı basarılı ve sağlıklı gecsin...

karamuk cok kötü oldum cok rabbim arkadasına sabır wersn kimseye evlat acısı yasatmasın onlara geleceğine bize gelsn...

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için.
cimcime o güzel sesini bizim doğum gününde göstre canım,
çarşmabaya az kaldı,ama daha tık yok bende
son güne bırakıcam herşeyi.sonra paçalarım tutuşacak.
menüm bile hazır değil
pazartesiden sonrası umarım hallederim.
salı anneme veririm orada kalır,size güzel güzel mamalar yaparım bende,

karamukçum canım tekrar,sanada arkadaşına da çok geçmiş olsun hayatım
hep diyorum ya işte onlara gelecek her kötülük bize gelsin.
ay bir daha okudum kaybettik diye yazmışın
o annesinin içi nasıl yanmıştır,
ayy ben o küçük meleklere ölümü hiç yakıştıramıyorum
melek oldu uçtuda,o anne nasıl unutur,allahım sabır versin.allah rahmet eylesin
o küçük meleğiay gözyaşlarım tutamıyorum artık.o annede kendini sorumlu görür
vijdan azabı duyar keşkeler başlar hayatında.keşke yapmsaydım keşke mmutfağa almasaydım,
keşke arka tarafa koysaydım..bu kabustan uyanmak ister.insan nasıl inanırki buna
allahım bizi evlatlarımızla sınamasın.
bizimkide hep mutfakta,arka tarafa koyuyorum,ama yazıldıysa o bir şekilde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…