Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

birşey değil cnm ne demek..

tünaydınlarrrrrrr.
hatta hayırlı akşamlar :)))
nasılsınız kızlar. keyifler nasıl.
karamukçum maşallah inş. hep böyle devam eder.
ahyatu profilini bi resim eklesene senide görelim artıkın. ayrıca doğum hikayeni okuyamadık daha bak hala sabırsızlıkla bekliyoruz.

merhaba .. ben henüz 5 haftalık hamileyim ama hiç
doktora gitmedim bu konuda sanıyorum herkes
tecrübeli burda ben geçmiş sayfaları gezmeye çalışıcam
ama bana önereneceğiniz iyi bir kadın doktor varsa
bilgilendirirseniz çok sevinirim
bu arada jale hanımı biliyorum ama acıbademe geçmiş fiyatlar çok
tuzlu .. bi de zübeyde hastanesi abim orada öldüğü için
antipatim var

kızlarrrrrrrr. yine doğum öyküleri topiğine yapıştım ben
ya nasıl kurtulucam ben bu düşünceden. hala o kadar çok üzüyoki beni bu konu. hatta ne yalan söyliyim bazen beynim ağrıdan çatlayacak gibi oluncaya kadar düşünüyorum sırf bir kare daha ekleyebilmek için o ana ama yok yok yok. nasıl berbat bi savunma mekanızmam var benim hayatımdaki en güzel anı sildi.

canım kendi adıma sana yardımcı olamayacağım çünkü başka doktorlar hakkında bilgim yada tecrübem yok. biri hariç onunda hakkında konuşmak istemiyorum. inş. iyi bir doktor bulursun. ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın.

antika keyifler nasıl demişsin canım
vallah bizde keyif adına bişey kalmadı bunaldım artık,bu arda beni bunalttı hatta çöktürdü
dün eşim sağolsun beni çok iyi anladı,bu hep böylemi ya diyor.adam akşamdan akşma görüyor tabi
dün bütün gün ardaya o baktı bende arabayı taşıdım bir an bile eşimin kucağından inmedi.
okadar mız mızki anlatamam huyu muyu değişti bu çocuğun..eşim birdaha beni ikeaya kimse sokamaz diyor.rezil olmuşta haspam
asil mavi hoş geldin canım.bizler jale hanım deriz tabi ama sen başka dr.ismi sormuşsun.
her dr.kendi dalında uzmandır sana yardımcı oluruz elbet herkez kendi dr.undan memnun oluyor genelde.
benim ilk dr.dan, bende jale hanım kadar memnundum.pembe mavide nilgün karayılanoğlu.derim.

antika bende evim evim güzel evim topiğine yapıştım.biri beni alsın buaradn diyorum bazen
dikkatimi çekcek başka topik bulana kadar takılacağım oraya.
tabi buraya herzaman.
bu arada arda yarım saat önce nihayet uyudu en sonunda, bunalttı bugün beni o bir köşede ben bir köşede ağladık.
bu akşam rahat uymam gerek yoksa,her hastalık beni bulacak bu ardayla
en çokta sinirlerim yıprandı..olan kocişime oluyor..
çocuğun hasta olacağından değil huy kapacağından korkarım diyenleri anlıyorum şimdi.
benimkide huy kaptı.
çok doluydumda biraz rahatladım.

canım ya ben burdan resim yükleyemedim neden bilmiyorum ama.ee facebooktan gör cnm benim ekliyiz ya birbirimize:))

kızlar iyi akşamlar
asilmavi hoşgeldin canım allah hayırlı doğumlar versin işallahh valla diğer kızların da dediği gibi bizler jale hanımın hastalarıyız ama şuan bende başka dr a gidiyorum malasef jale hanım acıbademe gittiği için benim dr da anadolu hastanesinde zeynep yılmaz ben şimdiye kadar çok memnunum tabi kendin de araştır içine hangisi iyice sinerse ona göre karar verirsin canım
antikacım canım çok sevindim yeğeninin işini hallettiğinize işallah bundan sonrası onun için en iyisi olur
kaderim canım benim yaa çok yıpratma kendini hastalanınca gerçekten huy değiştiriyolar yaa ama valla sen böyle anlatınca gözüm korkmaya başaldı yaa bir de ben işe devam edecem allah kısmet ederse napıcam bilmiyorum inan şuan henüz daha bebek olmamasına rağmen yeni oturudm daha yok ayberkin dersleri yok yemek yap onu topla bunu topla bu saati buldu birde bebek olduğunda düşünemiyorum halimi yaa

Allah kolaylık versin dicez o zaman sanada karamukçum tabi önce sonrada başlıcaz psikolog isimlerini sıralamaya :))))))))))
kaderim sakin anacım sakin çoğu gitti azı kaldı bak yaşlarını doldurdular yakında konuşmayada başlıcaklar ondan sonra biraz daha rahatlıcaz İNŞALLAHHHHHH :))))) Devrim'de bana kök söktürdü bu akşam tam tamına 1,5 saat aynı yeri süpürdük. yok yok yanlış anlamadınız süpürdük. biliyosunuz bazı şeyleri veriyorum kendisi yesin diye onları temizliyim diye süpürgeyi çıkardım hay çıkarmaz olaydım. kapıyorum kıyamet açık bırakıyorum kıyamet hem açık olcakmış hem süpürülcekmiş. bir saatin sonunda alk komşumun kızı geldi napıyon be abla evi süpürsen bu kadar sürmezdi diye istersen kapıyım dedim. vay senmisin kapayan gene ağız açtı kızda gülüyo dedim hangisini tercih edersin süpürgemi Devrimmi ??? :)))))) sonundada silmeyle kurtardık en azından sesi yok.
ahyatu iyi denk geldik canım hadi yaa eklimiydik biz birbirimizde orda nicler yok ya karışıyo :))) özelden ismini bi yazsana canım.

ben geldim..
kızlar dinlenmiş olarak geldim.
arda yine aynı huysuzdu bu akşam arabada uyuyor genelde
tura çıktık bizde arabada uyuyana kadar gezdik.
evde gelince beşiğe koyduğum gibi açtı gözleri
sonra eşimde sen yat ben bakarım dedi.10 gibi bir uyudum bir uyudum sormayın.
şimdi uyandım ama arda yine beşikrten bana bakıyor bu gece de 2 yi buluruz.

karamuk korkma canım,onlar iyi olsunda herşeye razı oluyor insan
benim yaptığımın 3te1ini anne olmayan yapamaz.annelik işte sabır istiyor.
özveri istiyor.
sende verirsin bebişi eşine, sen oğlunla derste yaparsın benim gibi keyifte,,
antika yeğeninin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.
ahyatu canım kendi profiline gir.avatar değiştir yazısını tıkla sonra gözattan resim seç tamam de
işte hepsi bu

kizlar merhaba hayirli sabahlar carsamba misafirim var pek bi is modundayim utu yaptim simdi yaticam
2. Bebegi sirf bu yuzden istemiyorum ayy cocuklari cok fazla seviyorum ama cocuk bakmak hic bana gore degil yaaa hic dertleri bitmiyo ki hic

karamukcum bebekle çok zor canım çalışmak ama alışıyorsun mecburen.bazen isyan ediyorum ağlıyorum sinirlerim dayanmıyo.hem iş hem ev çoçuklar eşim ne kadarda yardımcı olsa kadının yükü daha fazla oluyor.evde birşeyler mutlaka eksik kalıyor canım işten ve çocuklardan taviz veremiycem için yetiştiremediğim eksik bıraktığım evim oluyor .hafta sonu mesailerimde olunca ben artık tam dağılıyorum.bir gün ütüm kalıyor bi bakmışım çamaşırım birikmiş bitmiyor yani hiç.ben dört dörtlük değilim ev hanımı hiç değilim ama çalışan bir anneyim çocuklarım için çalışıyorum. kendime canım böyle teselli veriyorum . kızım uyuyor biraz ortalığı toparlayayım oğlumun çıkış saati erkene alındı gidip okuldan onu alıcam sonra iş saatim hemen geliyor zaten kendinize iyi bakın bebişlerinizide öpün benim için.

amin canım amin işallah allah kolaylığını veriri şöyle sakin uslu bi bebecik olurda annesini üzmez fazla yoksa dedeğin gibi başlayacaz yine psikolog yollarını arşınlamaya

ay iyi hadi canım dinlenmişsin bari biraz toparlanmışsındır canımya ama dedeiğin gibi gerçekten allah annelere vermiş o sabrı ki kesinlikle anneden başka kimse de yapamaz bunu bi hasta olsunlar sabaha kadar insan gözüğnü kırpamıyor onlar yeterki iyi olsunlar diye artık yapıcaz bişeyler bebek geldiğinde allahtan kayınvalidem var altımda çok sıkıştığımda kurtarıcım ayberk daha geçen seneye kadar onun yanında yatıyodu geçen sen aldım yanıma hiç bilmedim gece uyanırmı uyurmu baktık uyumuyodu biz yatıyoduk o babaanneyle oynuyodu şimdide valla ben yine yatıyorum o babası ile oturyo babası yatırıyo sonra ama ikinci bebek olursa kayınvalidem ben artık geceleri bakamam dedi sizin yanınızda kalır dedi allah yardımcımız olsun ne diyelim

evetcanım haklısın illaki bişeyler eksik kalıyor ki benimde öyle tek çocuk olmasına rağmen ama bende valla senin gibi evimden taviz veriyorum yetiştiği yere kadar çünkü çocuğum daha önemli mesela hafta sonuna kesinlikle iş bırakmamaya çalışıyorum temizliğimi çamaşırımı herşeyimi hafta içi halletmeye çalışıyrum hafta sonum bi pazarım var onu da çocuğuma ayırmam gerekiyor bi ütülerim falan kalıyo o da ayberk okula başaldığı için her hafta sonu ütü çıkıyor sağolsun benim kociş cumaretsileri evde olduğu için ütüleri de o halledeveriyoo pazarımızda bize kalıyo yoksa yapacam dersem ev işi hiç bitmez hep bişeyler çıkar

antika, kaderim, karamuk dileklerinize ve cevaplarınıza
çok teşekkür ederim

karamuk anadolu hastanesi
evimede yakın ücret konusunda da bilgi verebilir misin?

haklısın cnm nicler olmayınca karışıyo ben özelden attım sana cnm

antika, kaderim, karamuk dileklerinize ve cevaplarınıza
çok teşekkür ederim

karamuk anadolu hastanesi
evimede yakın ücret konusunda da bilgi verebilir misin?

canım yanllış hatırlamıyosam 18 tl idi galiba ssk lı pek hatırlamıyorum çünkü biz bikere muayane parsı verdik sonra hep tahliller filmlerle karışık ücret ödedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…