- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.781
günaydın karamukcum nasıl gidiyor canım hamilelik
selam hanım hanımcıklarrr....
ayy kızlar çok yorucu bi haftaydı ama şükür rutine dönücez bu hafta.yiğenimi bıraktık sağ sağlim çok şükür. yaaa bu Türk erkelerinin eksiğimi kadıların zayıflığımı yoksa yanlış yetiştirmememi bir türlü anlamış değilim.yani boşandıysan herşey bitmiştir artık ne hakla nasıl bi zihniyetle halen o kişiden bi şeyler beklersin anlamıyorum.ama sebep açık aslında bizim kitabımızında yazmaz mantığı. karım beni terkedemez. biz boşanamayız olayı. yani medeniyet tek dişi kalmış canavarsa erkekte medeniyetin hiç dişsiz halini bile görememiş mahlukat. ( istinalar var tabi )
neyse Allah'tan cuma akşamımız güzel ve neşeliydide biraz rahatladım.
şu hareketlilik ve uykusuzluk olayına gelince kızla dedim ya tesadüf bir makalede okudum. her bebek öğrenme durumuna göre farklı haller sergilermiş. gözlemleyerek öğrenenler sessiz sakin olurlarmış genelde. duyumsal öğrenenler sürekli ses çıkarır ve sesli ortamlarda huzurlu olurlarmış ayrıca seste daha rahat uykuya dalarlarmış. en beteride dokunsal bebekler. herşeyi ellemek hatta kırıp içini görmek isterlermiş. sürekli bişeylere dokunma dürtüsü olurmuş bu bebeklerde ve uyumayı sevmezlermiş(( ancak eline ilgisini çekecek bir şeyler tutuşturularak uyutmak daha kolay olurmuş. bunu okuduktan sonra farkettimki deverim dokunsal gurupta ve denedim eline farklı şeyler verirsewm onu bıdıklarken uyuyor ama aynı şeyi kesinlikle reddediyor deneyin isterseniz :))
son olarak ahyatu canım çok teşekkür ederim doktoruma sormak için yazmıştım ve sürekli doktor kontrollerimizde yanımızda bulundurduğum bir defterim vardı onun içine koymuştum kağıdı ama bir türlü bulamadım onun için tekrar dile getirmiştim çok teşekkürler canım.
merhaba .. ben henüz 5 haftalık hamileyim ama hiç
doktora gitmedim bu konuda sanıyorum herkes
tecrübeli burda ben geçmiş sayfaları gezmeye çalışıcam
ama bana önereneceğiniz iyi bir kadın doktor varsa
bilgilendirirseniz çok sevinirim
bu arada jale hanımı biliyorum ama acıbademe geçmiş fiyatlar çok
tuzlu .. bi de zübeyde hastanesi abim orada öldüğü için
antipatim var
tünaydınlarrrrrrr.
hatta hayırlı akşamlar :)))
nasılsınız kızlar. keyifler nasıl.
karamukçum maşallah inş. hep böyle devam eder.
ahyatu profilini bi resim eklesene senide görelim artıkın. ayrıca doğum hikayeni okuyamadık daha bak hala sabırsızlıkla bekliyoruz.
Allah kolaylık versin dicez o zaman sanada karamukçum tabi önce sonrada başlıcaz psikolog isimlerini sıralamaya :))))))))))
kaderim sakin anacım sakin çoğu gitti azı kaldı bak yaşlarını doldurdular yakında konuşmayada başlıcaklar ondan sonra biraz daha rahatlıcaz İNŞALLAHHHHHH :))))) Devrim'de bana kök söktürdü bu akşam tam tamına 1,5 saat aynı yeri süpürdük. yok yok yanlış anlamadınız süpürdük. biliyosunuz bazı şeyleri veriyorum kendisi yesin diye onları temizliyim diye süpürgeyi çıkardım hay çıkarmaz olaydım. kapıyorum kıyamet açık bırakıyorum kıyamet hem açık olcakmış hem süpürülcekmiş. bir saatin sonunda alk komşumun kızı geldi napıyon be abla evi süpürsen bu kadar sürmezdi diye istersen kapıyım dedim. vay senmisin kapayan gene ağız açtı kızda gülüyo dedim hangisini tercih edersin süpürgemi Devrimmi ??? :)))))) sonundada silmeyle kurtardık en azından sesi yok.
ahyatu iyi denk geldik canım hadi yaa eklimiydik biz birbirimizde orda nicler yok ya karışıyo :))) özelden ismini bi yazsana canım.
ben geldim..
kızlar dinlenmiş olarak geldim.
arda yine aynı huysuzdu bu akşam arabada uyuyor genelde
tura çıktık bizde arabada uyuyana kadar gezdik.
evde gelince beşiğe koyduğum gibi açtı gözleri
sonra eşimde sen yat ben bakarım dedi.10 gibi bir uyudum bir uyudum sormayın.
şimdi uyandım ama arda yine beşikrten bana bakıyorbu gece de 2 yi buluruz.
karamuk korkma canım,onlar iyi olsunda herşeye razı oluyor insan
benim yaptığımın 3te1ini anne olmayan yapamaz.annelik işte sabır istiyor.
özveri istiyor.
sende verirsin bebişi eşine, sen oğlunla derste yaparsın benim gibi keyifte,,
antika yeğeninin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.
ahyatu canım kendi profiline gir.avatar değiştir yazısını tıkla sonra gözattan resim seç tamam de
işte hepsi bu
karamukcum bebekle çok zor canım çalışmak ama alışıyorsun mecburen.bazen isyan ediyorum ağlıyorum sinirlerim dayanmıyo.hem iş hem ev çoçuklar eşim ne kadarda yardımcı olsa kadının yükü daha fazla oluyor.evde birşeyler mutlaka eksik kalıyor canım işten ve çocuklardan taviz veremiycem için yetiştiremediğim eksik bıraktığım evim oluyor .hafta sonu mesailerimde olunca ben artık tam dağılıyorum.bir gün ütüm kalıyor bi bakmışım çamaşırım birikmiş bitmiyor yani hiç.ben dört dörtlük değilim ev hanımı hiç değilim ama çalışan bir anneyim çocuklarım için çalışıyorum. kendime canım böyle teselli veriyorum . kızım uyuyor biraz ortalığı toparlayayım oğlumun çıkış saati erkene alındı gidip okuldan onu alıcam sonra iş saatim hemen geliyor zaten kendinize iyi bakın bebişlerinizide öpün benim için.
Allah kolaylık versin dicez o zaman sanada karamukçum tabi önce sonrada başlıcaz psikolog isimlerini sıralamaya :))))))))))
kaderim sakin anacım sakin çoğu gitti azı kaldı bak yaşlarını doldurdular yakında konuşmayada başlıcaklar ondan sonra biraz daha rahatlıcaz İNŞALLAHHHHHH :))))) Devrim'de bana kök söktürdü bu akşam tam tamına 1,5 saat aynı yeri süpürdük. yok yok yanlış anlamadınız süpürdük. biliyosunuz bazı şeyleri veriyorum kendisi yesin diye onları temizliyim diye süpürgeyi çıkardım hay çıkarmaz olaydım. kapıyorum kıyamet açık bırakıyorum kıyamet hem açık olcakmış hem süpürülcekmiş. bir saatin sonunda alk komşumun kızı geldi napıyon be abla evi süpürsen bu kadar sürmezdi diye istersen kapıyım dedim. vay senmisin kapayan gene ağız açtı kızda gülüyo dedim hangisini tercih edersin süpürgemi Devrimmi ??? :)))))) sonundada silmeyle kurtardık en azından sesi yok.
ahyatu iyi denk geldik canım hadi yaa eklimiydik biz birbirimizde orda nicler yok ya karışıyo :))) özelden ismini bi yazsana canım.
antika, kaderim, karamuk dileklerinize ve cevaplarınıza
çok teşekkür ederim
karamuk anadolu hastanesi
evimede yakın ücret konusunda da bilgi verebilir misin?