Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

slm hanımlar asıl mavi allahım sağlıkla sıhhatle kucaüına almayıda nasip etsin bende bayan dr deyince yardımcı olamıycam malesef drum erkekti çünkü
diğer hanımlar sizlerede slmlar bende gezmelerden ancak gelebildim

merhaba .. ben henüz 5 haftalık hamileyim ama hiç
doktora gitmedim bu konuda sanıyorum herkes
tecrübeli burda ben geçmiş sayfaları gezmeye çalışıcam
ama bana önereneceğiniz iyi bir kadın doktor varsa
bilgilendirirseniz çok sevinirim
bu arada jale hanımı biliyorum ama acıbademe geçmiş fiyatlar çok
tuzlu .. bi de zübeyde hastanesi abim orada öldüğü için
antipatim var

hoşgeldin canım,Allah sağlıla kucağına almaı nasib etsin inşallah.Ben de Bahar hastanesinde Zuhal hanıma gidiyorum ve gayet memnunum.Muayene ücreti sgk için 30 tl.normal doğum 500,sezeryan 590.epidural istersen +250 daha ödüyorsun.2 arkadaşımı daha yönlendirdim ve ikisi de çokmemnun kaldılar.Sen de bi araştır istersen...

slm hanımlar asıl mavi allahım sağlıkla sıhhatle kucaüına almayıda nasip etsin bende bayan dr deyince yardımcı olamıycam malesef drum erkekti çünkü

slm canım sana da :KK16: ay gezin valla kış gelince bebeişlerlerle çocuklarla eve kapanıyoruz havalarda iyi 1-2 gündür tadını çıkarın canım:KK16:

hoşgeldin canım,Allah sağlıla kucağına almaı nasib etsin inşallah.Ben de Bahar hastanesinde Zuhal hanıma gidiyorum ve gayet memnunum.Muayene ücreti sgk için 30 tl.normal doğum 500,sezeryan 590.epidural istersen +250 daha ödüyorsun.2 arkadaşımı daha yönlendirdim ve ikisi de çokmemnun kaldılar.Sen de bi araştır istersen...

nazcım sezeryan diyosun ya 590 yatak falan dahilmi bunlar yoksa sadece doğum için mi?

nazcım sezeryan diyosun ya 590 yatak falan dahilmi bunlar yoksa sadece doğum için mi?

dahil canım odalar da tek kişilik ve gayet güzel.Yalnız diğer hastaneler nasıl bilmiyorum ama 1 gece yatırıyorlarmış sezeryanda da.Tabi allah korusun bebekte yoğunbakımlık bir durum falan sözkonusu olursa fiyat değişir.Üstelik Zuhal hanım Bursa'nın en kapsamlı bebek yoğun bakım ünitesi bizde demişti,bu da önemli bence.

hanımlar ben geldim.koştura koştura hemen bakıyim dedim.
bugün satt 11den sonra elektrikler kesildi evim buz gibi oldu.hemen oğlumu okula bıraktık,
ordanda anneme bıraktı eşim beni,annemdede bugün dinledim.
ama şöyle 12 saat kalkmadan uymak istiyorum.uyku stoğu yapmam lazım:KK36:
ilknur canım benim içinde hep öncelik oğlumdu.
çalıştığım zaman zor oluyordu.hepsini yapmaya yetişemdiğim zmanlar oluyordu.
ama eşim hiç beni germezdi.evi toparlamaya başlayınca
bırak boşver hayatım yapma yarın yine aynısı olacak nasıl olsa derdi hep,
bende koşturma içinde günlük işlerimi yapardım..
ama çalışmayı çok özlüyorum..
aslında kayınvelidemi yanıma çağırsam ardaya bak ben çalışıcam desem
hemen gelir fakat kayınvalideyle hiç yaşmadığım için zorluğunu bilemiyorum.
eşimde çalışma artık diyor..en azından 3 yaşına kadar çalışma sonra istersen ardayı
anaokluna kreş bölümüne veririz diyor.sonra ne yaparsan yap diyor.
karamuk eşini tebrik ediyorum ütü konusunda,sana yardımcı olması çok güzel.
benim eşimde bu gibi konulardan çok uzak.
16 yaşından sonra yanlız yaşmasına rahmen hiç birşey öğrenememiş.
tek bildiği evi dağıtmakkk

cimicime gel artık yaaa:KK14:

Günaydın hanımlar =))

Umarım bugün de her şey bizler için iyi gider.
Yarın doktora gideceğim, tahliller falan var. Birde smear testim. Umarım sorun çıkmazda her şey yolunda gider. Bebeğimi daha hissetmiyorum bile ama sevgisi içimde. Sanki hep onu beklemişim ömrümde...

Tek dileğim onun sağlıklı olması...

Günaydın hanımlar =))

Umarım bugün de her şey bizler için iyi gider.
Yarın doktora gideceğim, tahliller falan var. Birde smear testim. Umarım sorun çıkmazda her şey yolunda gider. Bebeğimi daha hissetmiyorum bile ama sevgisi içimde. Sanki hep onu beklemişim ömrümde...

Tek dileğim onun sağlıklı olması...

inşş hi bir sorun çıkmazz...hele sen bebeğini kucağına al bak sanki onsuz hayat hiç geçirmemişsin gibi ben hep RABBİM'E şükrediyorum iyiki beni bu dünya güzeli varlıklara sahip olmaya layik görmüş die ANNE olmaya layik görmüş die.

Allah razı olsun .. çok teşekkür ederim

zuhal hanımı bilirim benimde 2 arkadaşım
gebeliklerinin 3-4 ayı ona gittiler sonra memnun kalmayıp
değiştirdiler çok detaylı bilmiyorum neden değiştirdikleriyle ilgili
ama soğumuştum duyunca ... bi de 2 kişide
böyle olunca...... işte herkesi memnun etmek mümkün değil
aynı doktorun çok tavsiye edenide var aman uzak dur diyenide
şimdi dorukta evrim hanıma başladım henüz 1 kez gittim ama
olumlu etkiler bıraktı üzerimde ...
cevaplarınıza çok teşekkür ederim :KK16:

ayy ya herşey ters gidiyor
bu cumartesi ailelerle ardanın doğum günü kutlayacaktık.
annem yarın abimlerle yunanistana gidiyorlarmış seçim varmışta.
pazar günü geleceklermiş..::KK30:
bu arada kızlar ardanın doğum gününü haftaya salı yada çarşamba düşünüyorum.
sizleri bekliyorum.bir mani çıkmassa eğer.
aileylede artık hafta içi bir akşam yapacağız.
bizde cumartesi günü doğum gününü kutlamak için biryerlere gideriz.
o akşam boş geçmesini istemiyorum.
aaa okadar doğurmuşum.bunu o gün kutlamam lazım.

Allah razı olsun .. çok teşekkür ederim

zuhal hanımı bilirim benimde 2 arkadaşım
gebeliklerinin 3-4 ayı ona gittiler sonra memnun kalmayıp
değiştirdiler çok detaylı bilmiyorum neden değiştirdikleriyle ilgili
ama soğumuştum duyunca ... bi de 2 kişide
böyle olunca...... işte herkesi memnun etmek mümkün değil
aynı doktorun çok tavsiye edenide var aman uzak dur diyenide
şimdi dorukta evrim hanıma başladım henüz 1 kez gittim ama
olumlu etkiler bıraktı üzerimde ...
cevaplarınıza çok teşekkür ederim :KK16:

yeni dr.un hayırlı olsun canım.
umarım memnuniyetinin devamı gelir.
doruk tıp merkezide donanımlı bir hastane.

asilmavi hayırlı olsun cnm doktorun inş. memnuniyetin devam edeer

kaderim sen seçimi nasıl atladınki cumartesi biçoğu yolcu buralarda
inş.aksilik olmazda gelebiliriz

selam hanım hanımcıklarr....
asilmavi inş. sonuna kadar böle devam eder.
kaderim hadi bakalım hayırlısı canım.benim enişteyle ablada gidicek yarın malum eniştemiz tam yunan :)))
kızlar dün çok garip bişey oldu iki gündür yine hastahenelerde sürünüyorum resmen. dün sabah bacağımın birini hissetmeyerek uyandım ve bayılmmışım gözümü hastahanede açtım. bir sürü tetkik yine ama yok yok yok ufak bi ritim bozukluğu dışında bişey görünmüyor oda bunlara sebep olmaz deniyor. bir türlü net şudur diyemiyorlar.ancak fakülteye sevk edelim araştırılsın deniyor bende ona yanaşmıyorum. sonuçta fakültenin deney yeri olduğu malum ama böle nereye kadar gidicek bilmiyorum. offffffff çok sıkıldım hastayım demekten nefret ediyorum kendimi kötü hissedip yatağa bağlanmaktan nefret ediyorum yaaaa....
bide herşey yetmezmiş gibi babam bu gün cüzdanını çaldırmış onun peşine düşmek zorunda kaldık.herşeyi geçtim içinde SRC ve daha vizesi dolmamış bir pasaport var üstelik şencen vize :KK43:((( olmadık birinin eline düşüpte yurt dışında bi halt yediği an bittiğimizin resmidir.

canım biliyorum seçim olduğunuda annemin gideceğini bilmiyordum,
hatta dün annemlerdeydim
annem oy kullanmıyor abimin eşi kullanıyor.
annemde,nasıl olsa araba gidiyor bende bir gideyim annemi göreyim demiş.
son anda yani, yarın sabah yola çıkyorlarmış.

antika geçmiş olsun cnm hem babana hemde sana
kaderim gitmişken gitsin cnm anneaneler bugün var yarın yok

antikacım cnm çok geçmiş olsun hem sana hem babana..canım ya yanlış anlama bişi sorcam sen bu şekile hasta olunca oğlunla kim ilgeliniyor dedin ya bayılmışım die bu esnada oğlun nerdeydi.merakımı ne olur maruz gör..

antikacım cnm çok geçmiş olsun hem sana hem babana..canım ya yanlış anlama bişi sorcam sen bu şekile hasta olunca oğlunla kim ilgeliniyor dedin ya bayılmışım die bu esnada oğlun nerdeydi.merakımı ne olur maruz gör..

estafurullah canım annemlerle beraber oturuyoruz biz güzelim. hoş öle olmasa bile diyorum ya bütün mahalle akrabayız alt katımızda dayımlar yan bina anemin halası ve gelinleri torunları diğer yanı teyzemler. zaten acil bi durumda dayımın eşine zile basıveriyoruz sağolsun yengem çıkıyo yukarı. yani yanlız annemlerlede bırakmıyorum herşeye rağmen daha genç ve bilinçli olan yengemde başlarında oluyor.

antkcm gecmiş olsun güzelim ben anlıyrm simdi neden senin devrimi doğuracağın gün hastahanede elinde serumla dolaşmanı:)bıkmıssın haklı olarak inş bu son olur kaderm arda naasıl düzeldi mi gamze tuğkan nasıl ya özledm onu cimicime ne zaman gelecek ya

X