- 4 Ekim 2009
- 4.342
- 9
- 43
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.761
kaderim ardamaw gecmis olsun kiyamam kizlar dr bize bi damla verdi bagisiklik guclendirici daha duru hic grip olmadi masallah ki cok geziyoruz su anda bile munubusteyiz gursuya gidiyoruz aman onlar hasta olmasin onlar hem huy degistiriyorlar hem istahlarina yazik hepinizi optm hoscakalin
günaydın canım
gerçi bana gün 6.15te başladı.
ve iki saatir ayaklarımda arda bende bilgisyardayım, allahtan bil.. var
bir yandan sallıyorum bir yandan kk.dayım
bir iş yapamadım daha,,
ayaklarım uyuştuu.:çok üzgünüm:eşimde çalıştığı için geceleri ilgilenemiyor.
1 saat en fazla ilgilenebiliyor,oda yorgun malum,
ne zamana kadar böyle dayanacağım bilmiyorum.
antika haberleri bekliyorum senden..neler oldu anlat bakalım..
selam hanım hanımcıklarrr....
kaderim sevinmelimiyiz üzülmelimiyiz bu druma bilmiyorum ama bu uykusuzluklarının ve hareketlerinin sebebini tesadüfen bir makalede buldum boş bi zamanımda tümünü aktarıcam sizede.ayrıcaa diğer konuyada yine boş bi zamanımda değinicem. ama şu anlık huzurum yerinde çok şükür :)))) anladınız siz onu.
ahyatu senide yakaladığım iyi oldu güzelim şu bağışıklıla ilgili bir şurup ismi vermiştin bi ara onu bi yere not edip sormuştum ama şimdi nereye yazdığımı bulamıyorum onun ismini bi daha verebilirmisin canım bana.
vereyim cnm ımmuzınc bağışıklık kuvvetlendirici bide umca var damla ikiside olur ama ben şurubu kullanıyorm..
banada dr umca verdi ya kızlar inanılmaz etkili kendi kızımda gördüm duruda geniz eti var yaa her sene çok berbat ediyordu bizi çok şükür bu sene iyiyiz