Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

ahh ah annelik böyle bişey işte
aman yesinler aman uysunlar.
terlediyse üstünü çıkartalım.
aman üşümesin,aç kalmasın
hayat onların etrafında dönüyor sanki vallah kendimi unuttum ben
bir yandan oğlumun dersleri bir yandan arda,
eşim eve gelmeden kendimi şarj etmek istiyorum
adam gelince ben bön bön bakınıyorum sadece,

bu arada unutmuşum cumhuriyet bayramımızı da kyutlayalım
29 ekim cumhuriyet bayramı,geldi yine bize ne mutluturkbayragi

kaderim ardamaw gecmis olsun kiyamam kizlar dr bize bi damla verdi bagisiklik guclendirici daha duru hic grip olmadi masallah ki cok geziyoruz su anda bile munubusteyiz gursuya gidiyoruz aman onlar hasta olmasin onlar hem huy degistiriyorlar hem istahlarina yazik hepinizi optm hoscakalin

selam kızlarrr...
neler olmuş yaa kerameti bi gün yoktum. cimcimeme çok üzüldüm. ardacığımızada geçmiş olsun. bende az önce geldim birazdanda çıkıcam yine malum bu gün yoğun neyse ilk fırsatta anlatırım olup bitenleri bu arada melekçim doğru diyosun boşa gerginlik yaşadık yani.
herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun nie özgür Türkiye ve cumhuriyet bayramlarına inş. turkbayragi turkbayragi turkbayragi

herkesin bayramı kutlu olsun canlarım ciğerlerim
antika hoşgeldin cnm
sedacım şu damlşayı banda özelden ismini atsana cnm druma bir sorayımbakalım birde sen grip aşısı yaptırmıştın dimi ilk kış duruya bende yaptırıcam galiba pazartesi günü

seda banada at canım ya
haftaya pazartesi kontrolümüz var dr.sorarım bu damlayı
önerirse kullanmak isterim oğluma
maşallah duruyada

günaydın canım
gerçi bana gün 6.15te başladı.
ve iki saatir ayaklarımda arda bende bilgisyardayım, allahtan bil.. var
bir yandan sallıyorum bir yandan kk.dayım
bir iş yapamadım daha,,
ayaklarım uyuştuu.:çok üzgünüm:eşimde çalıştığı için geceleri ilgilenemiyor.
1 saat en fazla ilgilenebiliyor,oda yorgun malum,
ne zamana kadar böyle dayanacağım bilmiyorum.

antika haberleri bekliyorum senden..neler oldu anlat bakalım..

ay cnmm işin zor allah yardımcın olsun cnm yaçocuklar hasta olunca malesef erkenden kalkıyorlar ve uyumuyorlar nazlı oluyorlar offf çok zorrr

karamuk canım dün faceden mj yollamışın bana
ama o kullanılmıyor.
ben sadece kayıt ettim sonra onayladım ama son işlemi onaylamamışım
daha doğrusu gelen maili görmediğim için,
o yüzden açılmıyor.faceden mahrumum hep.

selam hanım hanımcıklarrr....
kaderim sevinmelimiyiz üzülmelimiyiz bu druma bilmiyorum ama bu uykusuzluklarının ve hareketlerinin sebebini tesadüfen bir makalede buldum boş bi zamanımda tümünü aktarıcam sizede.ayrıcaa diğer konuyada yine boş bi zamanımda değinicem. ama şu anlık huzurum yerinde çok şükür :)))) anladınız siz onu.
ahyatu senide yakaladığım iyi oldu güzelim şu bağışıklıla ilgili bir şurup ismi vermiştin bi ara onu bi yere not edip sormuştum ama şimdi nereye yazdığımı bulamıyorum onun ismini bi daha verebilirmisin canım bana.

vereyim cnm ımmuzınc bağışıklık kuvvetlendirici bide umca var damla ikiside olur ama ben şurubu kullanıyorm..

vereyim cnm ımmuzınc bağışıklık kuvvetlendirici bide umca var damla ikiside olur ama ben şurubu kullanıyorm..

banada dr umca verdi ya kızlar inanılmaz etkili kendi kızımda gördüm duruda geniz eti var yaa her sene çok berbat ediyordu bizi çok şükür bu sene iyiyiz

banada dr umca verdi ya kızlar inanılmaz etkili kendi kızımda gördüm duruda geniz eti var yaa her sene çok berbat ediyordu bizi çok şükür bu sene iyiyiz

aman cnm çok dillendirme nazar değmesin duru ya.ama gerçken çok faydalı ımmuzınc olsun umca damla olsun hepsi güzel......kızlarr sizde kuzularınıza kullanın mutlaka..

kizlar napiyosunuz biz durusumla oturuyoruz babamiz uyudu borek yapicam bu hafta misafirlerim var vaktim varken sarayim dedim

selam hanım hanımcıklarrr....
ayy kızlar çok yorucu bi haftaydı ama şükür rutine dönücez bu hafta.yiğenimi bıraktık sağ sağlim çok şükür. yaaa bu Türk erkelerinin eksiğimi kadıların zayıflığımı yoksa yanlış yetiştirmememi bir türlü anlamış değilim.yani boşandıysan herşey bitmiştir artık ne hakla nasıl bi zihniyetle halen o kişiden bi şeyler beklersin anlamıyorum.ama sebep açık aslında bizim kitabımızında yazmaz mantığı. karım beni terkedemez. biz boşanamayız olayı. yani medeniyet tek dişi kalmış canavarsa erkekte medeniyetin hiç dişsiz halini bile görememiş mahlukat. ( istinalar var tabi )
neyse Allah'tan cuma akşamımız güzel ve neşeliydide biraz rahatladım.
şu hareketlilik ve uykusuzluk olayına gelince kızla dedim ya tesadüf bir makalede okudum. her bebek öğrenme durumuna göre farklı haller sergilermiş. gözlemleyerek öğrenenler sessiz sakin olurlarmış genelde. duyumsal öğrenenler sürekli ses çıkarır ve sesli ortamlarda huzurlu olurlarmış ayrıca seste daha rahat uykuya dalarlarmış. en beteride dokunsal bebekler. herşeyi ellemek hatta kırıp içini görmek isterlermiş. sürekli bişeylere dokunma dürtüsü olurmuş bu bebeklerde ve uyumayı sevmezlermiş (( ancak eline ilgisini çekecek bir şeyler tutuşturularak uyutmak daha kolay olurmuş. bunu okuduktan sonra farkettimki deverim dokunsal gurupta ve denedim eline farklı şeyler verirsewm onu bıdıklarken uyuyor ama aynı şeyi kesinlikle reddediyor deneyin isterseniz :))
son olarak ahyatu canım çok teşekkür ederim doktoruma sormak için yazmıştım ve sürekli doktor kontrollerimizde yanımızda bulundurduğum bir defterim vardı onun içine koymuştum kağıdı ama bir türlü bulamadım onun için tekrar dile getirmiştim çok teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…