Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

günaydın hanımlar cimcimede cnm ilk yazdığı msjdan dolayı banlandı ama inş. aramıza dönecek en kısa zmanda öyle umuyoruz
mops yide ben kötü içerik bildirdim huzur bozan msj die

günaydın canım sana da
hiç yerine işte bambamlandı cimcime durudk yere diyorum ya geldi karıştırıd ortalığı klava: ne kadar sürcekmiş peki cezası biliyomusunuz:uhm:

günaydın canım sana da
hiç yerine işte bambamlandı cimcime durudk yere diyorum ya geldi karıştırıd ortalığı klava: ne kadar sürcekmiş peki cezası biliyomusunuz:uhm:

kısa sürmesini umuyoruz cnm

aynen geldi karıştırdı inş. süresiz banlanmıştır

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir ben sizin jale hanım hakkında konuşmalarınız sonra ona gitmeye karar verdim olumlu konuşmalarınız bana güven verdi şuan acıbademe devam ediyoruzz ama ultrasonları 2 boyutlu 4 boyutluda arada bir gideceğim görüntüsü mükemmel dediğiniz bi yer var mı ben bursayı çok iyi bilmem

malesef bilmiyorum ben benim drumunda 2 boyutluydu ultrasonografi cihazı ama ayrıntılı ultrasona sokmuştu 20 küsürlü haftalarda ama değişmişmidir şimdi hangi drlar onu kullanır hiç bir blgim yok çoğununda olduğunu sanmıyorum yüksek ihtimalle muyenesine gittiğin doktorların cihazları öyle olabilir

ya kızlarr şu çizelgelerden bende koymaya çalışıyorum ancak bi türlü olmuyor biriniz bi söylese nasıl yapıcaz bunu:uhm:

slm kızlar neler olmuş böyle üzüldüm cimcimeye.kaderim ardayada geçmiş olsun canım.çabuk atlatır inşallah

Jimerin 4 boyutlusu güzeldi ama ondan dahada iyi özel bi merkez var mı bildiğiniz cd si md si herşeyi güzel olan

sağolun teyzeleri.bugün dr.dan randevu aldık yarına
ateşi 38.6 buldu şiddetli değil tabi ama yinede önlem almak lazım.
ledangel biz iyi olamıyoruz evet canım ığlamur,papatya var ama kuşburnu yok malesef
çok iyi geliyorsa hmen eşimi ararım gelirken alsın.
hıı birde nane çayı var poşet çay onuda denemedim.
en iyisi hepsini karıştırıp vereyim.
aslında en çok ateşi gece ben uyurken fırlarsa diye korkuyorum.
gece fitil vermiştim korkudan bu gecede vericem

cimcimemim banlanması umarım hemen geçer ya
günlük banlanma oluyormu yada 2 gün falan
bu konuda kim bilgi verebilir en kısa kaç gün sürüyor.
bu akşam açınca hemen cimcimeim banına baktım ama hala kalkmamış..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
antika da yok meydanda..

kaderim çok geçmiş olsun canım inşallah hemencik iğleşir ardamız..
cimcime de en kısa zamanda aramıza döner umuyorum...
en kısa ban 1 hafta canım....
bundan sonra doktorlar hakkındaki konuşmalarımıza çok çok dikkat edelim arkadaşlar kimseyi zor durumda bırakıp yalnış anlaşılmaya sebebiyet vermiyelim....

cimcimem kötü bişey yazmadı gerçi ama yinede değmezdi.....
neyse kavuşacağımızı umuyorumm bennn enn kısa zamanda

emmeyi erken reddetmelerinin dezavantajını yaşıyoruz işte emselerdi onları koruyordu ne güsel doğal antibiyotik ... vardıda bıraktılar sanki emmeyi

günaydın hanımlarrr
iyiy yapmışın kaderim randevu almakla en azından ilerlemeden engelemiş olurusnuz canım .

ledangel tabiki haklsın canım 1 yaşına kadar emselerdi bari
ama benim arkadaşım 2 yaşına kadar oğlunu emzirdi
sürekli acildeler çocuğu hep hasta,,ne bileyim sütü yaramamış diyecem ama
dr.söyeldiği yaramayan anne sütü yoktur demişti.benim sorum üzerine
ben dr.a benim sütüm yaramıyor galiba diye sormuştum 650 gr.almıştı çünkü arda 1 buçuk aylıkken
dr.da bana bakıp yaramayan anne sütü yoktur demişti..
bilmiyorumki ledangelcim acaba ona bağlımıdır.yada istisnalar vardır elbet.

bizde bu sabah 9.40 ta dr.gittik
ciğerlerinde kulaklarında hiç bir şey yokmuş
ama boğazı kıpkırmızı dedi.zaten öksürüğüde tam geçmemişti.
malesef yine antibiyotik verdi..orada da derecesi 38.1 çıktı.ateş düşürücü verdiler.
10.040 geldi kilosunda kilo kaybımız var..
bundan sonrada pek kilo alackalrını sanmıyorum.
doğum günü için bir gün koymadım henüz ama tercihim antibiyotiğimiz bittikten sonra yapmayı düşünüyorum.ki sağlıklı bebişelrimize bulaşmasın.

cnm geçmiş olsun çok üzülüyorum antibiyotik verince ama başına gelmeyen bilmez cidden öyle oldumu işte o mereti kullanmak şart oluyor yoksa asla geçmiyor

ben hep anne sütü almamasına bağlıyorum hastalanmasını cnm sen kendini sıkma arda iyi olsun d.günü olur durur
kilo vallhi biz 9. aydan beri kilo alımı durdu 9 küsürlü kilolardaydı 10,5 zor olduk 3 ayda al ver al ver
ben kiloyu çok takardım kafama ama artık bıraktım sağlıklı olsunlar kilo boş kof kilo olmasınlar zaten
hep sağlıklı şeyler yesin derdine çocuğu yemekten soğuttum ama artık yememesinide takmıyorum 3 öğn yedimi yeterde artar bile öenmli olan yoğurdunu meyvesini sebzesini ve kahvaltısını etmesi benim için artık hergün muhakak bunları yiyorsa sorun yok çok şükür biraz biraz yiyor yeter

bizimki çok iştahsız bütün gün süt versem sadece süt içecek.
arada bir elma,havuç sıkıp veriyorum.
1 yudum içp bırakıuyor.
antibiyotik ishalde yapıyor hiç istemiyordum kullanmak ama ne yapayım iyileşsinde razıyım vermeye
birde benimki benide mahvetti geceleri uyku neyim yok
saat başı kalktı gece yine,,arda 3 yaşına gelene kadar ben bu kafayı toplayamıyacam
uymayı özledim en çokta özelikle yağmurlu havalarda..
karamuk bol bol uyu canım sonra istesende uyuyamıyorsun...

ahh güzelim iştahsızlıkmı ben ne çektim de ne çektim 8 ay herşey yedi ne versem yedi maşallah 8. aydan sonra dişler bir başladı ansızın yiyien çocuk gitti yemiyen çocuk geldi yerine allahım ne uğraştım sinir krizi geçirdim yedirmek için 11. ayda dank etti bıraktım artık yerse yedi 6 saat aç kalıyor yinede yemiyordu 1 ay yoğurt yemedi hazır verdim epynir verdim 20 gün hiç meyve yemedi ısrar etmedim ama bunu 11. ayda yapabildim şimdi maşallah diyim öyle ahım şahım iştah değil ama öğünlerini yiyor allaha şükür buna şükür çok mutluyum cnm üzerine düşmemk lazım herhalde ama yapamıyoruz ben yapamadım her gün yap dök yap dök bıkmıştım
dışarı çıkıcaz mesela pazar 1 şişe çorba yemesse die meyve yemesse die yoğurt muahllebi mama herşeyi alıyordum yanıma deniyordum en son yemeden uyuyordu açı açına geziyordu beni mahfediyordu
ben meyve yemediği zamanlar elma armut muz incir aklına ne gelirse cam rendeden rendeleyip sonra kevgirle iyice bastıra bastıra geçirip koyu meryve suyu yapıyordum biberonla ondan 2 yudum içiyordu diyorudum buna şükür aahhh ahh anne omak nasıl zahmet nasıl emek yesinler iyi olsunlar die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…