Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

Gereken itina ile yapilir ....

ne gerek var böyle gerginliklere anlamam ya zaten günlük hayatlarımız yeterince gergin bari sanalda yasamayalım bunu

aslında o kadar dolmuştum o kadar çok şey yazacaktım ki........değmez dedim bizler bu topikte hiç kavga saldırı vb olaylar yaşamadık..her zaman tatlı dille saygıyla paylaşımda bulunduk...cevap verip topiğimizle uğraşanlara prim vermeyelim zaten sağolsun kazen de gerekli uyarıyı vermiş..
jale hanımmm bizim bitanemiz ve her zaman öyle kalacak...kim ne derse dedin boşverin..

kızlar malesefff cimcime de banlanmış
kıza bak ya geldi 2 dakkada topiği karıştırdı gitti
bütün düzenimizi bozdu

ay çok üzüldümmm şok oldum.
cimcime banlanmış,ama niye çok şaşırdım
bu olayla iligili olamaz herhalde dimi?
ay ne olur biri bana bilgi versin ya çok üzüldüm..:1shok:

ay kızlar gece gece nasıl şok oldum yaa:uhm: niye bamlanmış cimcime o topiğe geln bayan yüzünden mi yaa baksen iki dakkada geldi karıştırıd topiği yaaa

günaydın kızlar günaydın karamukçum
bugün evdeyim ardamın gece ateşi.38e çıktı.
bu hafta çok gezdim çocuğumu hasta ettim sonunda.
öksürük var hafiften hemen bende bal limon verdim
umarım dr.gitmeye gerek kalmaz antibiyotik vermek istemiyorum artık oğluma.
.

geçmiş olsun cnm inş gerek kalmaz doktora götürmeye..allah acil sifalar versin

çok geçmiş olsun hayatım ya işallah antibiyotiğe gerek kalmadan atlatırısnız hayatım :Saruboceq:
havalara da baksana mubarek bi iyi oluyo bi kötü hasta ediyo insanı kıyamam ben ona ya hemen iyileşiveriri işallah:Saruboceq:

günaydın hanımlar cimcimede cnm ilk yazdığı msjdan dolayı banlandı ama inş. aramıza dönecek en kısa zmanda öyle umuyoruz
mops yide ben kötü içerik bildirdim huzur bozan msj die

kaderim geçmiş olsun cnm vallhi tuğkanla arda bitürlü iyi olamadılar ya seni okadar ii anlıyorumki ıhlamur kaynat cnm içine evde varsa 3-5 kuşburnu da at balla içir tadı güsel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…