Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

kızlar günaydınnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
ay ne kaynatmışınız vallahi akşamdan beri maşallahh:nazar:
kaderim incelikle sağol canım resmi beğendiğin için ben de hep hayal ederdim acaba birgn bende koyabileckmiyim o resimlerden diye kaydirigubbakcemile3 ya arkadaşın içinde çok üzüldüm vallahi içim bi acayip oldu kendimi onun yerine koydum biana gerçekten çok zor bi durum allah sabır ve güç versin ama biyanda da kendisini tebrik ediyorum salmamış kendini sımsıkı sarımış hayataa.s

Günaydın kızlar..Jale hanımın Acıbademe geçtiğini burdan öğrendim ve onun adına çok mutlu oldum.Jale hanımın bende çok ayrı bir yeri vardı . yaşadığımız sıkıntının sebebi zaten bana göre jimerdi.benim düşüncem jimer fiyat konusunda jale hanıma baskı yapıyordu ki son konuşmamızda da hastalarım mutsuz oluyor ,böyle devam edemez falan demişti.Hayırlısı olsun.Kendi adıma da her işte bir hayır varmış dedim açıkçası çünkü ben Acıbademi kaldıramazdım.

nazcım günaydın sana da hayatım opuyorumnanaktan dedikleirne aynen katılıyorum bence sorun jale hanımda değil tamamen jimerin sistemindeydi çünkü jale hanım kesinlikle öyle biri değildi ama orda olduğu süre boyunca da bu hep öyle devam ederdi ben de açıkcası çok sevindim jale hanımın acıbademe geçmesine orda hem kendi hem de hastalrı daha mutlu olacak eminima.s

kızlar vallaha maşallahınız var he ne çene bu böle akşam akşam :)))) Allah sohbetinizi arttırsın.
elifcim ne öüzür be güzelim biz alışkınız diğer topiktede az başımıza gelmedi :p bu arada sen beni yanlış anladın galiba canım hastahane mevzusunda akıl vermek değil asla ama süttün ağzımız yandı ya bi kere o yüzden olabilecek herşeyi düşünmeye haddimize dğil ama elimizden geldiğince uyarmaya çalışıyoruz.ne güzel sizinkiler sağ sağlim atlatmış ama herkes bu kadar şanslı olmayabilir o yüzden farklı boyutlarınada bakmaya çalışıyoruz herşeyin. nolur beni yanlış anlama hele üzülmeni hiç istemem.

Yok hiç sorun değil...

Şahsen ben o gün hastaneyi hiç beğenmedim, yani leadangel ın sabahın 9 undan akşama kadar yanındaydım, orası da özel burası da özel bu ne biçim hastane diye söylendim ama tabi herkesin kendi bileceği iş. Onlar orayı uygun görmüş.

Ama bak Karamuk güzel şeyler söylüyor, bence hastane de yavaş yavaş kendini toparlıyor olabilir. Baktı doktoru çok tutuldu, iyi, hastalarda onun için geliyor o yüzden yenileniyordur belki. Sonuçta teyzemin kızı doğum yapalı 5 ay oldu. 5 ayda neler değişir..

Hepinize günaydın =))

Kendimi Elhamdülillah çok iyi hissediyorum. Son 4 gündür bir kere dışarı çıktım, günde sadece 2 ya da 3 kez istifra ediyorum ve hiç yatmadan günü ayakta tamamlıyorum. Çok mutluyum. Kuzucuğumun zahmeti 2,5 aymış galiba bana. Tek derdi annesini on kilo zayıflatmakmış. ( laf aramızda çok da iyi oldu ) =))

İnşallah artık böyle iyi geçer zaman. Hiç olmazsa su içip bir iki lokma bir şey yiyebiliyorum, o da yetiyor.. Hepinize tüm işlerinizde kolay gelsin...

selam hanım hanımcıklarrr...
elifcim çok sevindim canım duyduğuma.
kaderim arkadaşınla ilgili yorum yapmaktan kaçındım srekli ama dayanadım. canım kestel'in merkezi tam bir handikap orda 1,5 yıl çalıştım neler çektimizi bir Allah bilir birde biz. ne aileler gördüm öyle boşyere yıkılan.Türkiye'nin doğusundan farksız yerler. ablamıza helal olsun yinede mücadele edebilmiş ve halen edebiliyor.orda yaşamak bizler için güney doğuda yaşamak gibi. 14-15 yaşında evlendirilenlermi arasınız, sokak ortasında silah çekenlermi, kız doğurdu diye lousa kadına tekme tokat girişenlermi. adeta iki yüzü var oranın biri doğu biri batı merkez teksasın göbeği gibi yukarları avrupanın ortasından fırlamış. ama çokta güzel yer orasıda ayrı konu. birde orda hiç duydunuzmu bilmem rüya baba dedikleri bir yer vardır. Turalı Köyde denilene göre oraya yanınızda olmayan sevdiğiniz birinin bi eşyasını götürdüğünüzde rüyanızda onu getirirmiş size.
bu arada kızlar bu gün güzelde bi haber aldım. biliyorsunuz bu gün sonuçlarımı alıcaktım. doktorum durum beklediğim daha iyi dedi. sadece beyinde normalde salgılanması gereken sıvılardan birinde azalma var o sebep oluyor ama önemli bir durum yok bu kez sena bir sürü şey vermiycem sadece 6 ay bir ilaç kullanıcaksın inş. bu kadarlada atlatıcaz dedi. nasıl mutlu oldum anlatamam. bütün gün uyutan bir avuç ilaç almıycam. her ay o canlı tabutu dediğim emar denlen alete girmiycem. :)))))
neyse kızlar bana müsade bu gün çok işim var malum bu gece yolcuyuz şu kızcağızımızı bi sağsağlim teslim edelim. cumada sabahtan geri dönücez biliyorsunuz cuma günü 29 Ekim akşamı için bir kaç program var onlara katılmamız gerekiyo :KK43:((

Antikacım ben 17 senedir kestelde oturuyorum .Kendi fikrim tabi ama bursanın fsm tarafları hariç hiçbir yerinde bu kadar rahat dolaşamıyorum.yaz aylarında ip askılılarla dolaşıyoruz ama kimse dönüp bakmıyor.Ha kestelin alt kısmı dersen evet haklısın ama artık onlarda eskisi gibi değil.İster istemez kültür kaynaşması oluyor.Bu arada konuyu tam anlamadım kim bana komşu geliyormuş.Bayramdan sonra çağıracağım sizi,hem evimi öğrenirsiniz hem de kesteli bilmeyenler tanımış olur.

mrb kızlar keyifler nasıll bebişten dolayı çok fazla girip yorum yapamıyorumm bazen bakıyorum.bugün aşıya gittik kuzum 3 tane aşı birden oldu baya bi ağladı ama şimdi iyi uyuyor.bende belimi incilttim yine offf önceden yatıp geçiriodum ama şimdi ufaklıkla çok zor oluyor napcam bilmiyorum çok dayanamazsam anneme gidicem heralde daha yeni geldim ama :KK43:(((

kızlar günaydınnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
ay ne kaynatmışınız vallahi akşamdan beri maşallahh:nazar:
kaderim incelikle sağol canım resmi beğendiğin için ben de hep hayal ederdim acaba birgn bende koyabileckmiyim o resimlerden diye kaydirigubbakcemile3 ya arkadaşın içinde çok üzüldüm vallahi içim bi acayip oldu kendimi onun yerine koydum biana gerçekten çok zor bi durum allah sabır ve güç versin ama biyanda da kendisini tebrik ediyorum salmamış kendini sımsıkı sarımış hayataa.s

karamuk hamilemisinolumunekankayizsmile
avatar resmine göre bebiş geliyo çok sevindim yaopuyorumnanaktan

uyuzz cimcim
benim uslübüm gayet güzel canım doktor uzmanı kesilmişsin sanki :)
yahu jale hanımın reklam ajansımısın anlamadım.çok memnun olabilirsin jale hanımdan ama şurda başka konu konuştuğun yok yani şöyle bi okudumda güldüm geçtim ...
neden ahh ahha çekeyim gülin hanımdan ben yıllardır kendisine gidiyorum çok iyi tanıyorum kişiliğinideee ayrıca hastalıktaki teşhis tedavilerinide..sen ne biliyorsun ki ileri geri konuşuyorsun....jale hanımlada ilgili bildğim bisürü şey var burda yazıyormuyum ne ahh ahh edenleri biliyoruz beni zorlama dahada...ben neden kötüleyeyim başka doktoru burda..sanki jale hanımın yerine sen okudun tıp fakültesinde onu eleştir bunu eleştir yok tedavisi iyi değil yok bilmene..gitmeden etmeden..asıl sana kim veriyor bu hakkı anlayamdım...
burayı birsürü kişi okuyor tutturmuşsun bi jale jale gidiyorsun ..saygı duyarım memnunsun dediğim gibi..tavsiye edersin çok güzel.ama başkalarını karalamana gözyümacak değilim..ben şahsen bildiğim tanıdığım doktorumu savunuyorum...ayrıca binlerce giden kişiyide biliyorum canım çevrem geniştir yani:)gülin hanımda bursada ismi olan bi doktor yok öyle demiş böyle demiş..kime demiş ya sanamı:)allahım yarabbim..aslada inanmam binlerce tanıdığım hiçkimseye böyle bişey dememiş bana hiç demedi sanamı dedi merak içindeyim:)
sağlık sektöründede birçok hastahanedede çevrem geniştir kendimde sağlıkçıyım çünkü...kendi işimi yapmasamda her hastahanede tanıdıklarım çoktur...dönen dolaplarıda dönen dedikodularıda iyi bilirim..sen kaçtane doktora gittinde kaçtaneyi bilip burdA ELEŞTİREBİLİYORSUN...

lütfen sende haddini bil canım..iyi günleeerrr

Son düzenleme:
ya kızlar iki gündür tam bu saatlerde başım dönmeye başlıyor neden ki acaba normalmi böyle bişey :uhm:

2 çok yakın tanıdığımın doktoru gülin hanım birisi jimerde muayenlerini oldu çekirge ssk da doğurdu asla önermem der her konuşmada ssk gidecek die doğuma teli açmamış bayan eee her ay muayeneye gelirken iyidi dimi
diğeri jimerde muayene olup jimerde doğurdu allah razı olsun sağlık personelinden der ikincide gitmem der başkada ne bilirim ne duydum nede gittim nede giderim herkes herkese duyduklarını söylüyor ve herkes duyduklarını paylaşmada özgür çünkü bu dr bize soranlar hamiş neden yanıltalımki insanları sen benim drumla ilgili olumsuz bilgin varsa biri sana sorduğunda tabiki söyleyeceksin jale hanım veya bir başkası olumlu şeyler duyuyorsak tabiki paylaşıcaz

sen burda gelip yazdın die duyduklarımı söylemektende çekinmem sanada ii günler doruk hastanesinin paylaşım alanı var yalnış bilmiyorusam lütfen ordan devam edelim

normla kaamuğumya şimdi vucut adapte olmaya çalışıyıor beni ilk aylar acayip uyku basardı allahım 8-9 zor ederdim paso uyuyordum

uyuzz cimcim
benim uslübüm gayet güzel canım doktor uzmanı kesilmişsin sanki :)
yahu jale hanımın reklam ajansımısın anlamadım.çok memnun olabilirsin jale hanımdan ama şurda başka konu konuştuğun yok yani şöyle bi okudumda güldüm geçtim ...
neden ahh ahha çekeyim gülin hanımdan ben yıllardır kendisine gidiyorum çok iyi tanıyorum kişiliğinideee ayrıca hastalıktaki teşhis tedavilerinide..sen ne biliyorsun ki ileri geri konuşuyorsun....jale hanımlada ilgili bildğim bisürü şey var burda yazıyormuyum ne ahh ahh edenleri biliyoruz beni zorlama dahada...ben neden kötüleyeyim başka doktoru burda..sanki jale hanımın yerine sen okudun tıp fakültesinde onu eleştir bunu eleştir yok tedavisi iyi değil yok bilmene..gitmeden etmeden..asıl sana kim veriyor bu hakkı anlayamdım...
burayı birsürü kişi okuyor tutturmuşsun bi jale jale gidiyorsun ..saygı duyarım memnunsun dediğim gibi..tavsiye edersin çok güzel.ama başkalarını karalamana gözyümacak değilim..ben şahsen bildiğim tanıdığım doktorumu savunuyorum...ayrıca binlerce giden kişiyide biliyorum canım çevrem geniştir yani:)gülin hanımda bursada ismi olan bi doktor yok öyle demiş böyle demiş..kime demiş ya sanamı:)allahım yarabbim..aslada inanmam binlerce tanıdığım hiçkimseye böyle bişey dememiş bana hiç demedi sanamı dedi merak içindeyim:)
sağlık sektöründede birçok hastahanedede çevrem geniştir kendimde sağlıkçıyım çünkü...kendi işimi yapmasamda her hastahanede tanıdıklarım çoktur...dönen dolaplarıda dönen dedikodularıda iyi bilirim..sen kaçtane doktora gittinde kaçtaneyi bilip burdA ELEŞTİREBİLİYORSUN...

lütfen sende haddini bil canım..iyi günleeerrr
bu ne rahattlık hanım efenndi had bildirmeler felan böyle sen nerden çıktın bakalım..avukatmısın yoksa herkez isteiği doktoru tavsiye etmekte özgür yada yermekte özgür böyle bi yasakmı var yoksa biz bilmiyoruz.tabiki biz jale hanımı övücez o bizim doktorumuz sen nasıl gülin hanımı övüyorsan.bence sen burda fazla dolaşmaaa :eek:klava:

yahu burdan zaten başka birşey beklemezdim çete gibi olmuşsunuz vallahi..
birbirinizin avukatlığını yapmazsanız şaşardım açıkçası....
gülin hanıma kendiniz gidin ve görün hekimliğini derim başkada birşey demem size ....aradaki farkı belki giderseniz zamanla anlarsınız..
hıı buarada övebilirsiniz.. herkez gittiği doktoru övsün kardeşim ..gitmediğiniz bilmediğiniz doktor hakkında yorum yapmayın...
daha öncede başka bir toppikte arkadaş jale hanımla ilgili yaşadıığı kötü tecrübeyi anlattı diye yine böyle çetelenmiştiniz sizi çok iyi biliyorum .arkadaşın çocuğu ölüyordu jale hanm yüzünden..jale hanımda ozaman telefonları bile açmamış..ya gidin allahaşkına sizi geçmişten ben neler yazdığınızı neler yaptığınızı çok çok iyi biliyorum ..allah o arkadaşın yaşadığını sizin başınıza vermesin sonra ahh ahh lar çekmezsin,iz umarım,..şimdide ben hoşnut kalmıyorum benim doktorum hakkında ileri geri konuşamazsınız bilmeden etmeden sallayıp durmayın gidin bizzat kendiniz yaşayın gülin hanımın hekimliğini...tekrar tekrar bunu diyorum..
hııı dediğim gibi jale hanımıda tavsiye etmekte özgürsünüz çünkü gittiğinz bildiğiniz vwe memnun kaldığınız bir doktor...başka doktorlar için uzmanlık taslamayın..
hımm şimdi ben gidiyorum sizde bozacının şahidi şıracı oyununu oynamaya devam edin....
ahya sanada güle güle ...sen dolaşma dedin ya:) ..siz başka kafaları ütülemeye devam edin.

başka işiniz kalmamış resmen ...

Son düzenleme:
laden ben doruk hastahensinde sadece doğum yaptım canım...gülin hanıma dışardan gittim özelden doğum yaptım...
ister jimere yazarım ister başka yere yazarım buranın tapusunumu aldınız :)
alın güle güle oturun toppiğinizde kocalarınızın annelerinizin eltinizin görümcenizin dedikodusunu yapmaya devam edin herkezin paylaşım alanında:)sizin neyi ne mantıkla düşündüğünüz ortada.
bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın sadece ..
başkada birşey yazmaya niyetim yok zaten işinize gelmeyince git bilmemne:))gittim mutlu olun çapınızda

Son düzenleme:
ben geldim ama sucuk olarak eve girdim amann ne yağmur vardı bugün sormayın.
hasanağamı bidaha:1no2:1buçuk saat sürdü yol ya burdan mudanya bile metroyla 1saat
arda hastalanmassa bidaha hiç hastalanmaz..

bu arada yine topiğimiz gerilmiş..
mopsy burası gülin hanımı karalama topiği değilki bu kadar hışımla geldinn.
burada herkez fikrini söyler olumlu yada olumsuz ayrıca kimse kimsenin avukatı değil olamazda.
biz jale hanımdan memnunuz cimcimemle ikimizin doğumu birbirne çok benziyor.
ikimzide kritik bir andan sonra benim oğlumun kalp atışları atmasken hayata döndü.
cimcimeminde öyle biz ne badireler atalttık.istersen doğum öykülerimziden okursun.
bizim çocukalrımız kucağımızda ise bunu jale hanıma borçluyuz.
gülin hanıma borçlu olsak onu yazardık tabikide jale hanımdan bahsedeceğiz.
ayrıca gülin hanımı asla karalamıyoruz sonuçta oda doğum dr.
çok fazla uazatmasak iyi olur bziim topik kaldırmaz böyle gerilmeleri..

X