- 4 Ekim 2009
- 4.342
- 9
- 43
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.681
antikanın dediği gibi keşke ablan dr.alıp istediği yada dr.anlaşması olan bir özel hastanede yapsaymış.hem bukadar üzülmemiş olurlardı..
akıl vermek değilde yol göstermek olarak dedim.33 yaşında ki kadına akıl vermek bize düşmezdi artık. Kendi istedi kendi yaptı..
Neyse ki teyzemler falan hiç hastaneyle ilgilenmediler onlar için bebek - anne ve doktor üçlüsü çok önemliydi. zemuszemus
Onlar iyi olunca kimse hastane ile ilgilenmedi..
akıl vermek değilde yol göstermek olarak dedim.
akıl verin demek haddime düşmez..
elifcim bir geldin pir geldin ohaoldumsmile niye gelmedin kız bugün leadangele he söyle bakim alsanaalsanasmile
Canım benim daha dün oradaydım o yüzden tekrar gelmedim.
Birde zırt pırt kusuyorum, milletinde midesini bulandırıcam diye çok utanıyorum hiç kalabalık bir yere gitmiyorum yaaa senağlama
kaderim sen anlattıkça ben ağlıyorum offfff sanki o düğünde varmış gibi hissettim kendim çok üzücü helal olsun kadına valla biz olsak ahlarken vahlarken hayat geçer gider bayılırım güçlü kadınlara guclubacismileguclubacismile
tamam canım ağlama ya kıyamam anlatmıyorumm bidaha
hayatımızın sevdiklerimizin kıymetini bilmek lazım
ve dediğin gibi güçlü olmak lazım..
alemsin valla herkes yaşamadı mı o günleri utanma gurur duy cnm benim opuyorumnanaktan belki dünyadaki binlerce o kusmayı yaşamak isteyipte yaşayamayan insanlar var ..şanslı hemde çok şanslı insanlardan birisin...doy doya kus cnm
MOPSY,
Muhattabın ben değilim ama kusura bakma cevap vermeden duramayacağım.
Bu nasıl bir mesajdır. Herkesin huzurla yazılarını paylaştığı bir topiğe çomak sokmaktan farkı yok.
Sözlerini bir daha oku bence. Kelimelerin hiç hoş değil !!!!!!!!!!!
Yok estafirullah, normal yazdım ben onu, iğnelemek için falan değil.
Yanlış anlaşıldıysam özürrr :2:
naber kızlar özledimm hepinizi ayrı düştük bu aralarr
kaderm ya arkadasına cok içerledm ya herseyin kıymetini bilmek lazımmm