- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.701
Günaydın kızlar..Jale hanımın Acıbademe geçtiğini burdan öğrendim ve onun adına çok mutlu oldum.Jale hanımın bende çok ayrı bir yeri vardı . yaşadığımız sıkıntının sebebi zaten bana göre jimerdi.benim düşüncem jimer fiyat konusunda jale hanıma baskı yapıyordu ki son konuşmamızda da hastalarım mutsuz oluyor ,böyle devam edemez falan demişti.Hayırlısı olsun.Kendi adıma da her işte bir hayır varmış dedim açıkçası çünkü ben Acıbademi kaldıramazdım.
cvp vermeye değmez güzelim
gelirler yazarlar giderler
kızlar vallaha maşallahınız var he ne çene bu böle akşam akşam :)))) Allah sohbetinizi arttırsın.
elifcim ne öüzür be güzelim biz alışkınız diğer topiktede az başımıza gelmedibu arada sen beni yanlış anladın galiba canım hastahane mevzusunda akıl vermek değil asla ama süttün ağzımız yandı ya bi kere o yüzden olabilecek herşeyi düşünmeye haddimize dğil ama elimizden geldiğince uyarmaya çalışıyoruz.ne güzel sizinkiler sağ sağlim atlatmış ama herkes bu kadar şanslı olmayabilir o yüzden farklı boyutlarınada bakmaya çalışıyoruz herşeyin. nolur beni yanlış anlama hele üzülmeni hiç istemem.
kızlar günaydınnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
ay ne kaynatmışınız vallahi akşamdan beri maşallahh
kaderim incelikle sağol canım resmi beğendiğin için ben de hep hayal ederdim acaba birgn bende koyabileckmiyim o resimlerden diye kaydirigubbakcemile3 ya arkadaşın içinde çok üzüldüm vallahi içim bi acayip oldu kendimi onun yerine koydum biana gerçekten çok zor bi durum allah sabır ve güç versin ama biyanda da kendisini tebrik ediyorum salmamış kendini sımsıkı sarımış hayataa.s
ya kızlar iki gündür tam bu saatlerde başım dönmeye başlıyor neden ki acaba normalmi böyle bişey :uhm:
bu ne rahattlık hanım efenndi had bildirmeler felan böyle sen nerden çıktın bakalım..avukatmısın yoksa herkez isteiği doktoru tavsiye etmekte özgür yada yermekte özgür böyle bi yasakmı var yoksa biz bilmiyoruz.tabiki biz jale hanımı övücez o bizim doktorumuz sen nasıl gülin hanımı övüyorsan.bence sen burda fazla dolaşmaaauyuzz cimcim
benim uslübüm gayet güzel canım doktor uzmanı kesilmişsin sanki :)
yahu jale hanımın reklam ajansımısın anlamadım.çok memnun olabilirsin jale hanımdan ama şurda başka konu konuştuğun yok yani şöyle bi okudumda güldüm geçtim ...
neden ahh ahha çekeyim gülin hanımdan ben yıllardır kendisine gidiyorum çok iyi tanıyorum kişiliğinideee ayrıca hastalıktaki teşhis tedavilerinide..sen ne biliyorsun ki ileri geri konuşuyorsun....jale hanımlada ilgili bildğim bisürü şey var burda yazıyormuyum ne ahh ahh edenleri biliyoruz beni zorlama dahada...ben neden kötüleyeyim başka doktoru burda..sanki jale hanımın yerine sen okudun tıp fakültesinde onu eleştir bunu eleştir yok tedavisi iyi değil yok bilmene..gitmeden etmeden..asıl sana kim veriyor bu hakkı anlayamdım...
burayı birsürü kişi okuyor tutturmuşsun bi jale jale gidiyorsun ..saygı duyarım memnunsun dediğim gibi..tavsiye edersin çok güzel.ama başkalarını karalamana gözyümacak değilim..ben şahsen bildiğim tanıdığım doktorumu savunuyorum...ayrıca binlerce giden kişiyide biliyorum canım çevrem geniştir yani:)gülin hanımda bursada ismi olan bi doktor yok öyle demiş böyle demiş..kime demiş ya sanamı:)allahım yarabbim..aslada inanmam binlerce tanıdığım hiçkimseye böyle bişey dememiş bana hiç demedi sanamı dedi merak içindeyim:)
sağlık sektöründede birçok hastahanedede çevrem geniştir kendimde sağlıkçıyım çünkü...kendi işimi yapmasamda her hastahanede tanıdıklarım çoktur...dönen dolaplarıda dönen dedikodularıda iyi bilirim..sen kaçtane doktora gittinde kaçtaneyi bilip burdA ELEŞTİREBİLİYORSUN...
lütfen sende haddini bil canım..iyi günleeerrr