Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

sorma cimcime sünnet düğününde ise hepimiz gözyaşalrına boğulduk.
hani ilk dans olurya anne baba çıkar.
o mehter müziğiyle anne oğul kolkala çıkınca biz mahvolduk.
ardından dans müziği anne oğulun bir dans etmesi vardı:çok üzgünüm:sarıla sarıla
allahım çocukalrımızı, anne baba varlığından mahrum etmesin yarabbim.
herşeyin üstesinden gelinir ama bu çok ağır.
evlat anne koca onalrın kayıpları insanı derinden yaralar.
çok etkiler,:gitme:eek:fff çok duygulandım yine..bugün gidecektik ablamıza ama başka arkadaşta toplandık yarın kızlarla o ablamıza ev görmeye gideceğiz nasılda hayatın üstesinden geldi o bizim idolümüz.
evi arabası var hep çaılştı çabaladı sonunda herşey sahip oldu hayata hiç yenilmedi..

Son düzenleme:
antikanın dediği gibi keşke ablan dr.alıp istediği yada dr.anlaşması olan bir özel hastanede yapsaymış.hem bukadar üzülmemiş olurlardı..

33 yaşında ki kadına akıl vermek bize düşmezdi artık. Kendi istedi kendi yaptı..
Neyse ki teyzemler falan hiç hastaneyle ilgilenmediler onlar için bebek - anne ve doktor üçlüsü çok önemliydi. zemuszemus
Onlar iyi olunca kimse hastane ile ilgilenmedi..

33 yaşında ki kadına akıl vermek bize düşmezdi artık. Kendi istedi kendi yaptı..
Neyse ki teyzemler falan hiç hastaneyle ilgilenmediler onlar için bebek - anne ve doktor üçlüsü çok önemliydi. zemuszemus
Onlar iyi olunca kimse hastane ile ilgilenmedi..
akıl vermek değilde yol göstermek olarak dedim.
akıl verin demek haddime düşmez..

kaderim sen anlattıkça ben ağlıyorum offfff sanki o düğünde varmış gibi hissettim kendim çok üzücü helal olsun kadına valla biz olsak ahlarken vahlarken hayat geçer gider bayılırım güçlü kadınlara guclubacismileguclubacismile

elifcim bir geldin pir geldin ohaoldumsmile niye gelmedin kız bugün leadangele he söyle bakim alsanaalsanasmile

elifcim bir geldin pir geldin ohaoldumsmile niye gelmedin kız bugün leadangele he söyle bakim alsanaalsanasmile

Canım benim daha dün oradaydım o yüzden tekrar gelmedim.

Birde zırt pırt kusuyorum, milletinde midesini bulandırıcam diye çok utanıyorum hiç kalabalık bir yere gitmiyorum yaaa senağlama

Canım benim daha dün oradaydım o yüzden tekrar gelmedim.

Birde zırt pırt kusuyorum, milletinde midesini bulandırıcam diye çok utanıyorum hiç kalabalık bir yere gitmiyorum yaaa senağlama

alemsin valla herkes yaşamadı mı o günleri utanma gurur duy cnm benim opuyorumnanaktan belki dünyadaki binlerce o kusmayı yaşamak isteyipte yaşayamayan insanlar var ..şanslı hemde çok şanslı insanlardan birisin...doy doya kus cnm :KK3::KK3:

kaderim sen anlattıkça ben ağlıyorum offfff sanki o düğünde varmış gibi hissettim kendim çok üzücü helal olsun kadına valla biz olsak ahlarken vahlarken hayat geçer gider bayılırım güçlü kadınlara guclubacismileguclubacismile

tamam canım ağlama ya kıyamam anlatmıyorumm bidaha
hayatımızın sevdiklerimizin kıymetini bilmek lazım
ve dediğin gibi güçlü olmak lazım..

tamam canım ağlama ya kıyamam anlatmıyorumm bidaha
hayatımızın sevdiklerimizin kıymetini bilmek lazım
ve dediğin gibi güçlü olmak lazım..

yok sen anlat ben ağlıyayım cnm sorun değil ohaoldumsmile hayat ; böyle böyle kıymet bilicez hayatı öğrenicez başkalarının yaşadıklarıyla ders çıkarıcaz ki az hata yapalım...şimdi kociş gelsin kocamn bir öpücükle karşılıyacağım her zamankinden farklı opuyorumnanaktan

MOPSY,

Muhattabın ben değilim ama kusura bakma cevap vermeden duramayacağım.
Bu nasıl bir mesajdır. Herkesin huzurla yazılarını paylaştığı bir topiğe çomak sokmaktan farkı yok.
Sözlerini bir daha oku bence. Kelimelerin hiç hoş değil !!!!!!!!!!!

cvp vermeye değmez güzelim
gelirler yazarlar giderler :eek:

kızlar vallaha maşallahınız var he ne çene bu böle akşam akşam :)))) Allah sohbetinizi arttırsın.
elifcim ne öüzür be güzelim biz alışkınız diğer topiktede az başımıza gelmedi :p bu arada sen beni yanlış anladın galiba canım hastahane mevzusunda akıl vermek değil asla ama süttün ağzımız yandı ya bi kere o yüzden olabilecek herşeyi düşünmeye haddimize dğil ama elimizden geldiğince uyarmaya çalışıyoruz.ne güzel sizinkiler sağ sağlim atlatmış ama herkes bu kadar şanslı olmayabilir o yüzden farklı boyutlarınada bakmaya çalışıyoruz herşeyin. nolur beni yanlış anlama hele üzülmeni hiç istemem.

Günaydın kızlar..Jale hanımın Acıbademe geçtiğini burdan öğrendim ve onun adına çok mutlu oldum.Jale hanımın bende çok ayrı bir yeri vardı . yaşadığımız sıkıntının sebebi zaten bana göre jimerdi.benim düşüncem jimer fiyat konusunda jale hanıma baskı yapıyordu ki son konuşmamızda da hastalarım mutsuz oluyor ,böyle devam edemez falan demişti.Hayırlısı olsun.Kendi adıma da her işte bir hayır varmış dedim açıkçası çünkü ben Acıbademi kaldıramazdım.

X