Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

KARAMUK,

Canım geçmişte yazmışsın hastane ile ilgili okudum şimdi.
Bak o konuda çok haklısın, biz ablama gittik doğum sabahı, odada yatak kırık, tüplü eski bir televizyon var, sonra çok sıcaktı hadi su içelim dedik odada buzdolabı yok. Eniştem köpürdü, ben ilk çocuğumu konurda ikincisini baharda yaptırdım böyle çirkin hastane görmedim, bu ne biçim özel hastane diye bağrınıyor, bu sefer ablama döndü al üçüncü çocuğunu böyle çirkin bi yerde doğurdun ben sana jimere gidelim demedim mi diye bağırdı.

Ablamda ne söylersen söyle umrumda değil ben burada sadece 1 gün kalacağım ama Zeynep hanımı bırakmam işte dedi. Çok seviyorum ben doktorumu diyor =)))
Öyle bir durum var yani, hastane berbat ama doktor çok iyi...

canım valla halen hastane konusunu araştırıyorum cumaretsi günü hastaneye gittiğimde orda yatan bi bayanla konuştum çok memnunlar ben kadına habire sorular soruyom temizmi yemekler nasıl diye kadın herşeyinden çok memnun hiç şikayetçi değil heleki ilgi alaka süper diyo a.s
dün de bizim patronalrın annesi orda safra kesesi ameliyatı oldu onunla konuştum onlarda çok memnun kalmışlar odalardan hiç şikayetçi değiller bakalım bir kaç ay geçsin de üst katlara çıkıp oadalrı da dolaşıcam kendi gözümle göreyim a.s

selam anım hanımcıklarrr....
bu gün 10dan beri dışardayız önce yiğenimin iş yerine gittik ordan emniyete ordanda adliyeye. şu durumları gördükten sonra iyice gözüm korktu ne insanlar var diye. Allah'ım herkesi hayırlılarıyla karşılaştırsın. erfime tomruk derdim ama en azından adam gibi adam, kayınvalidemlerde cadıdır madıdır ama bari gözü dönmüş manyaklar değiller. valla kızlar yatıp kalkıp halimize şükredelim sabahtan beri anlatıyorda aman Allahım valla ben bile hiç bişey görmemişim dedi.

Dün akşam leadangel la biz de bu konuyu konuştuk.

Allah eşlerimize zeval vermesin, birtaneler valla başımız tacılar, bizide bu kadar hiç üzmüyorlar. Hergün şükür ediyorum Rabbime... Onu bana verdiği için...

Öyle bir durum var yani, hastane berbat ama doktor çok iyi...

canım öyle ama ben bazı durumlarda doktorun farklı hastahaneye gidebilmesinden yanayım.hoş belkide ablan hiç bu konuya girmedi sonuçta bir gün deyip ama bak cimcimem ve bizim doğumlarımıza sende şahit oldun o yüzden hastahanede önemli hiç belli olmuyor sonuçta ne olacağı.dakikalar hatta saniyeler içinde herşey değişebiliyor. o yüzden Jale Hanımla hep başka hastahane diye konuşuyorduk ilk zamanlarda biz çünkü Jimerin yeni doğan yoğun bakım ünitesi yoktu. ne zamanki oda kuruldu ondan sonra tamamen Jimer dedik. uzun lafın kısası evet doktor ve güven önemli ama hastahanede çok önemli.
karamukçum inş. değişmiştir inş. eskisi gibi değildirde için rahat olur ayrıca evet kendi gözlerinle görmen çok daha iyi.

Canım zaman geçtikçe müşterileri çoğaldıkça hastanede kendini toparlıyordur..

İyi yaparsın odaları falan dolaşınca, içine siner bare. Bu arada sen hamile misin şimdi ?

ne konuda araştıralım gülin hnm ne demek istediğini anlayamadım ben...gülin hnmın jimerden ayrılış nedenini ben çok çok iyi biliyorum bide senden duymak istedim..siz ne biliyorsnuz ki..ben bizzat kendisinde muayene oluyorum yıllardır.....siz burda neyin dedikodusunu yapıyorsunuz..açık açık yazında herkez okusun ortaya attığınız şeyi
CİMCİMEM cnm ya ne duydun gülin hanımla ilgili bana muyenesi yakın arada giderm diye düşünyrdm

nilimsi ben gülin hAnımın hastasıyım...doğumumuda kendisinde yaptım..daha öncede birkaç operasyon geçirdim yine gülin hnm yaptı herşeyimi..kendisini çok yakınen tanıyorum yani....
burda kim ne biliyor nekadar biliyor anlayamadım ama ben hekimliği konusunda ve insanlığı konusunda ve hatta olgunmu olgun yaklaşımlarıyla kendisine kesinlikle laf söz söyletmem..
jale hanımada gittim birkaç kez oda tabiki iyi bir doktor..
gülin hanım tanıdığım insanlığıyla..teşhisleriyle ve tedavisiyle güvendiğim en iyi doktordur bana göre....
herkeze tavsiye ederim kendisi çookk çok seviyorum ve tek idolümdür mesleğinde...:lepi:

Son düzenleme:

Çok haklısın canım, tabi bencede çok önemli...

kızlar ben geldim...burayı bulana kadar canım çıktı.kızlar hem evdeki hem de işteki bilgisayarıma virüs girmiş .Ben de işyerimdeki bilgi işlemci arkadaşıçağırdım temizlesin diye .o da kadınlar kulübünü yasaklamış.Bende site de sorun var sanıyorum.Bugün iştekibilgisayarım hepten çöktü ve bana geçicibir bilgisayar verdiler,bir denedim girebiliyorum,Sonradan çaktım olayı ama bu sefer de bir türlü bu sayfayı bulamadım.Cimcemeye faceden yazdım sordum ondan da cevap yok.Neyse kızlar geçmişi bi okuyayım da gene yazarım.Ben ve bebişim iyiyiz bu arada.sorun yok...

işallah değişmiştir tek umudum da ancak şu 2-3 ayı bi atlatalım hayırlısı ile bakalım konuşucam dr la başka hasaten olabilirmi ya da burda olursa acil bi müdahale gerekirse allah göstermesin yeterli donanım varmı diye daha zamanımız var yanii şimdilik ben tabi bu arada araştırmalarıma devam ediyorum sizlerde bişey duyarsanız mutlaka bana bildirin kızlar a.s

çok şükür canım hadi gözün aydın çok sevindim senin ve bebişin adına :1hug:

canım çok üzüldüm valla yeğenin adına hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım allah yardımcısı olsun:Saruboceq: gerçekten insan böyle şeyelri duyunca haline şükretmeli ne insanlar var ay allahım böyle insanalrla karşılaştırmasın hiçbirimizi :Saruboceq:

karamuk profildeki resmin çok güzel canım..
hamiş göbek görmeyi çok özledim..
naz çok şükür iyimişsin canım,bizde ne varda bu kız gelemiyor diyorduk.
aman virüs girsin bilgisayara, sana ve bebişe bişey olmasın:CüvCüv:

antikanın dediği gibi keşke ablan dr.alıp istediği yada dr.anlaşması olan bir özel hastanede yapsaymış.hem bukadar üzülmemiş olurlardı..

MOPSY hesap sormak senin haddini değil bana önce uslübüna dikkat et güzelim haddini bil sonraaaaaa aynen devam et güzelim gidene gitme demişmiyim ki ben çok gördüm enin gibi deyip sonra ahhhh ahhhlar çekenleri ahhh ahh dediğin günlerde beklerim seni buraya...

üstelik ben kişiliği demedim ki tanımam etmem nasıl davranır bilmem hele senin doğumundan bize ne 1000 tane doğumdan bitanesi senin ki....

nazcım yazdım sana ma geç kaldım sanırım :2:

bende bugün leadangele gittim oturmaya ayyyy veletler bir güzel oynadı kızlar inanamazsınız 3 saat hiç yüzümüze bile bakmadılar desem yeridir çok hoşuma gitti valla odadan çıkıp çıkıp bıraktık hiç bizi aramadılar çok güzeldi olumunekankayizsmile

kaderim önceki gece anlattığın olay rüyalarıma kadar girdi dün akşam çok üzüldüm arkadaşına cnm hele ufaklık için ne kadar zordur hayata 1-0 yenik başlamış Allah ikisine de uzun sağlıklı ömürler versin inş....

karamukcum herşeyin hayırlısı dr. gözü çoook önemli hastane vesile sadece dr. iiyiyse cnm aynen devam dr. o ekibi iyiyse gözü sigortada da toplar üzülme sen hem dediğin gibi 2 gün valla ufaklık iyi olsun da varsn heryer pis olsun jimer 4/4 lüktü de ben oğluşumu sağlıklı almasaydım yerin tuv. temizliğin görebilecek miydim ??? tabi ki hayır...

evet cnm ya gerçekten hiç değişmedim halaaa öyle haylaz haylaz bakarım kaydirigubbakcemile3çok aşırı yaramazdım çoook aklinialirimsmile

MOPSY,

Muhattabın ben değilim ama kusura bakma cevap vermeden duramayacağım.
Bu nasıl bir mesajdır. Herkesin huzurla yazılarını paylaştığı bir topiğe çomak sokmaktan farkı yok.
Sözlerini bir daha oku bence. Kelimelerin hiç hoş değil !!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…