Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

Cimcimem çok özledim valla hepinizi inan hepp aklımdasın canım enn kısa zamanda görüşelim hatta pazar da olur hava bu ara iyi biyerlere çıkarız yada bize gelinnn
öpüyorum paşamı da sizi de

bizde sizi nasıl özledik bir bilsen alsanaalsanasmilegörüşelim cnm en kısa zamandahihoyyyt

cimcimeye gezentimi diyorsunuz aaa oldumu şimdi
kız 24 saatin sadece 12 saati evde oda uymak içinkaydirigubbakcemile3
ama şimdi burda hayırdır cimcime hasta falan değilsinizdir. anne oğlul inşallah
karamuk hayırlı olsun yeni dr.un canım
benim 3.doğurma gibi bir lüksüm olmadığı için ben çok üzülmedim jale hanımın acıbademe geçmesini
onun için neresi hayırlıysa orada bulunması en iyisi
elifangel benimde ilk doğumum aynıs enin gibi sorunluydu her sabah istifra ederek güne başlardım
akşama kadar da istirra ederdim.seni anlıyorum.. dr.una söyelsen şurup yada hap verebilir bu yzüden
ben kullanmıştım ama 10 yıl önce unuttum bile ne hapıydı.

ANTİKACIM cnm bende onun için diyorum yaa ne gerek vardı diye maşllh devrim bi yerlere tutunup yürüyebiliyor o dediğin rahatsızlık cnm hiç ayağa kalkamayan bebeklerde görülüyor kafanı takma eğer 18 aya kadar bebek hiç yerinden kalkmıyorsa yani bir yere tutunrakta olsa kalkamıyorsa kas hastalığı olur ayyyy senin kafanı kim karıştıyor kuzum böyle alsanaalsanasmiledr. seni panik gördükçe sanırım o da panikliyor antikam silkelen kendine gel

3 sene ayten bozkaya hastanesine gittim geldim yakınımız için bilirim o rahatsızlığı ben çok iyi çok gördüm....yavrum şimdi elektrik tedvisi görüyor ama dediğim gibi kontrole bile gerek yokmuş gördüğün göz en iyisidir

aaaaaa kaderim bana diyene bak sen sanki ben hafta sonları orası senin burası benim gezer dururum kız kıza carrefourlrda kaydirigubbakcemile

yok yok şükür hasta filan değiliz sadece burunlarımız akar dururrrrrr arkadaşım bende o şimdi çocuğunu uyutuyor bende size bakayım dedim ohaoldumsmile

kızkıza evet canımda biri eltim biri görümcemdelikafadulden
ay ne güldümm gerçi onlarda kız tabii

valla bizim leylek marifetli hiç inmiyor aşağı çivi çiviyi söker hesabı çıktım dışarı sempatiksalakcinni atlttık cnm saol sadece burunlarımız kaldı sınıf sınıf

ben de şahsen jale hanımın acıbademe geçmesine çok sevindim çünkü jimerde bence o kadar yoğun çalışıyodu ki çoğu hastası ordayken jale hanımdan aradığını bulamadı yoksa kesinlikle öyle bir dr değil ben kendisini çok seviyorum ki orada daha mutlu olacak bencede sadece kendi adıma üzülüyorum ikinci bebeğim olursa jale hanıma gidemeyeceğim diye a.s

valla bizim leylek marifetli hiç inmiyor aşağı çivi çiviyi söker hesabı çıktım dışarı sempatiksalakcinni atlttık cnm saol sadece burunlarımız kaldı sınıf sınıf

aman iyiy hadi canım çok şükür atlatmışınız ay valla iyi olunda hayatım isterseniz 24 saat gezin allah hastalık vermesin a.s

cnm jale hnmla bence telefonlaş hamiş kalınca:Saruboceq::Saruboceq: o sana yardımcı olur kesin opuyorumnanaktan düzeldik valla saol cnm guclubacismile

tamam tamam bayan bayanaaalülülülülülülülülülülülü

yok kız güldüğüm kız dedin diye değil
kızkıza derken arkadaşlarım değil.obakımdan güldüm
biri eltim biri görümcem anlamında yani
karşık oldu biraz idare et cimcimemm
vereliniortakvereliniortak

QUOTE=kaderim;15807229]yok kız güldüğüm kız dedin diye değil
kızkıza derken arkadaşlarım değil.obakımdan güldüm
biri eltim biri görümcem anlamında yani
karşık oldu biraz idare et cimcimemm
vereliniortakvereliniortak[/QUOTE]

köşeli de benim ki anladım şimdi

slm hanımlar kaynatmışınız yine benimde arkadaş vardı oturduk elifim angelım küstük sana gelmedin hıhh
cnm sen beni bilmiyomusun ilk,, aylarda buzdolabı açarken bile yanınızdan giderdim cnm ne çamaşır asabildim kokudan ne deteryan kalmadı denemediğim cnm hepsi geliyor geçiyor sabırr sabır
benim mutfak özürlü kocam iş öğrendi bu sayede sen biliyorsun
benim o göğüs kafesime sancı 6. aydan sonra çok girerdi orama bıçak saplanıyor gibi olurdu doumdan sonra geçti 3 ay çok geçtim onu berbat bişeyy
ya karamuk dr hayırlı olsun cnm da ben anadolu hastanesinde hamgi dr bilmem ama bizim bir ablamıza yalnış teshis yapıp bebeğin ölümğne sebebp oldu ama dr kimdir bilmiyorum sorarız bakalım yaşo elif ablanın cnm ilk dr orada inş. senin dr değildir karamuk

Canım küsme yaaa,

Valla kafamı kaldıramıyorum hep yatar pozisyondayım, yoksa gelmem mi. Çok özledim hepinizi.
Evet sende çok kötüydün ama benimki daha beter yine de kusarken elim hep karnımda, çok korkuyorum bebeğime aman bişi olmasın diye. Birde psikolojim bi garip oldu, bir yandan kusup bir yandan bebeği ile konuşan başka bir deli yoktur herhalde benim gibi sempatiksalakcinni

'Bu acılar için seni suçlamıyorum canım.'

'Her ne kadar perişan olsamda seni çok seviyorum, sen rahatına bak annecim.'

'Annen seni çok seviyor balım, sen sıkıca tutun bende bu kötü günler geçene kadar sabırla bekleyeceğim'

yok yok hiç iyi değilim ben, deliriyorum açlıktan galiba beyin hücrelerim zarar gördü kaydirigubbakcemile3 :kedi: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…