- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.541
selam kızlar ...
benim bıcır daha şimdi uyudu.bu afta iyice kaçırdık keçileri ışıklar söndümü cingar çıkıyo açılıp oyun ynucakmış. bayılıcam yaaa (( evde artık nöbetleşe uyumaya karar verdik. şimdide gözlerimi açık tutmaya çalışıyom çünkü adamı işe yollucam saati kurup yatsam oda kapar yatar hayattada kalkamaz kendi kendine. oğlumu alıştırmaya çalışcam ama kendi kendine kalksın işini görsün sonra elin kızından küfür yiyemem. :))) ben ediyom çünkü hayy seni böle alıştırana diye :)))
cimcimem senden başlıyim o bahsettiğin farklı bi durum canım hiç ayağa kalkamayanlar için. bizimki tabana inmiyo hep parmak ucunda o yüzden korktu yiğenimde aynı sorun vardı çünkü kız benimle yaşıt iki dizinin arkasındada operasyon izleri çok kötü duruyo. (( normal yürüyebiliyor hatta koşabiliyordu ama tabana hiç bir şekilde inemiyordu. neyse biliyosun ben pimpirikliyim herşeyi başındayken kurcalamazsam rahat edemem. bu arada nazı bende merak etmeye başladım tel noda yok olan biri ulaşsın kızlar yaaa iyilermi acaba.
karamukcum sanada hem sevindim hem düşündüm ne yalan sölim. doktoru tanımıyorum o konuda yorum yapamam ama hastahane Allah düşmanımı düşürmesin.hatta iblisi bile.biliyorsunuz hamileliğimin ilk dönemlerinde babam kalp krizi geçirdi ilk kaldırı hastahane orasıydı. yoğun bakıma üzerindekilerle ayakkabılarla ilk defa o hastahanede girildiğini gördüm. yanlış anlama heee içerdekilerin çoğu göğsü yarık kalp ameliyatlı mikrop falan kapmazlar yani. (((((( ayrıca yine ilk defa orda karşılaştığım bir şey hastaların yattığı bir katta buram buram çamaşır suyu kokusu ve temizlik yapan hanımla kapışmıştık camlarıda açmıyor hanfendi hasta olurmuş geberesice. (kızlar ithamların için kusura bakmayın ama o hastahanenin adı bile beni çıldırtıyo) kata bebekler kalp hastaları var diye çiçek bile çıkarılmıyo çamaşır suyuyla temizlik yapılıyo, üstelik camlar açılmadan tüm oda kapıları açık tutularak. dahada ötesi ilk haberi aldık koştuk doktoru acil ameliyata alıcam yoksa yaşamaz dedi. ertesi gün bir hafta sonraya gün verebilirim dedi (ameliyathane doluymuş) bizde raporlarını verin dedik başka yere sevk yaptırıcaz raporları alamıyoruz. 3 gün başhekimle doktorla birbirimizi yedik raporları ordan alana kadar sonrada ambulans sorunu yaşadık başka hastahaneye gidiceksiniz ambulans veremeyiz muhabbeti yaptılar. anlayacağın Allah göstermesin ters bişey olsa doğumda ve sevk edilmen gerekse bunlardan ambulans alana kadar ruhunu teslim edersin ( Allah korusun tabi ) ama canım anadolu dendimi aman derimde başka şey demem o günleri yaşamış biri olarak.
elifcim sana gelince hep diyorum ya canım kendimden bildiğim için gerçekten çok üzülüyorum. ayrıca merak etme canım hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle. o acıda kasımandan kaynaklanyor öğürürken çok geriliyor ya vucut o yapıyor sıcağa yakın (ama kesinlikle sıcak değil ) duş rahatlatır biraz. ayrıca biliyorum zor ama kendini yatağa bağlama sakın.çok halsiz kalıyosun kolunu kaldıracak durumun olmuyordur özelliklede çıkardıktan sonra fakat mümkün olduğunca dışarı çık hava al en azından kapının önüne kadar oda biraz rahatlatır. bulantıları bastırır. beni gazcılarda tanımayan kalmamıştı özellikle sabahları hava almaya çıkardım bi öğürtü önüme hangi dükkan gelse girer lavabosunu kullanırdım :))) napim ortalığa çıkarmaktan iyidir :))) bi beş dakika oturup sonra yine devam ediyodum yoluma bazen çok kötü hissedip arıyodum evi gelin şurdayım alın beni diye. hele bi gün adliyenin önünde oldum polisler getirdi eve :))) ama nolursa olsun hiç kendimi kapatmadım ve doğumdada onun çok avantajını gördüm.kız o halde bide çalıştım 6. ayıma kadar :))) ki sen benden daha güçlü dayanıklısın daha fazlasını bile yapabilirsin :)) yanlız olmasa bak annenler yanındaymış al brini çık lak lak etmeye çalıştılarmıda vur kapıyı bir konuşurlar iki konuşurlar üçüncüye susarlar :))) ama ne olursa olsun psikolojini bozma bende çok diyodum millet nasıl rahat geziyo tozuyo eğleniyo ben su bile içemiyom doğru düzgün bu çocuk nasıl bişey çıkcak diyorum ya doğuma gittiğim gün bile inanmadılar doğuracağıma neresinde bunun çocuk diyolardı ama bak maşallah zıpkın gibi sıpa üstelik ucu sivri olanından :))) fakat dualrım seninle canım inş. en kısa zamanda kesilir bu bulantıların sonrasını rahat geçirirsin ama ksilmese hiç üzülme bişeycik olmuyo bu keratalara
ayy kızlar gene çok konuştum demi tamam tamam sustum hadi bayyyy.
benim bıcır daha şimdi uyudu.bu afta iyice kaçırdık keçileri ışıklar söndümü cingar çıkıyo açılıp oyun ynucakmış. bayılıcam yaaa
cimcimem senden başlıyim o bahsettiğin farklı bi durum canım hiç ayağa kalkamayanlar için. bizimki tabana inmiyo hep parmak ucunda o yüzden korktu yiğenimde aynı sorun vardı çünkü kız benimle yaşıt iki dizinin arkasındada operasyon izleri çok kötü duruyo.
karamukcum sanada hem sevindim hem düşündüm ne yalan sölim. doktoru tanımıyorum o konuda yorum yapamam ama hastahane Allah düşmanımı düşürmesin.hatta iblisi bile.biliyorsunuz hamileliğimin ilk dönemlerinde babam kalp krizi geçirdi ilk kaldırı hastahane orasıydı. yoğun bakıma üzerindekilerle ayakkabılarla ilk defa o hastahanede girildiğini gördüm. yanlış anlama heee içerdekilerin çoğu göğsü yarık kalp ameliyatlı mikrop falan kapmazlar yani.
elifcim sana gelince hep diyorum ya canım kendimden bildiğim için gerçekten çok üzülüyorum. ayrıca merak etme canım hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle. o acıda kasımandan kaynaklanyor öğürürken çok geriliyor ya vucut o yapıyor sıcağa yakın (ama kesinlikle sıcak değil ) duş rahatlatır biraz. ayrıca biliyorum zor ama kendini yatağa bağlama sakın.çok halsiz kalıyosun kolunu kaldıracak durumun olmuyordur özelliklede çıkardıktan sonra fakat mümkün olduğunca dışarı çık hava al en azından kapının önüne kadar oda biraz rahatlatır. bulantıları bastırır. beni gazcılarda tanımayan kalmamıştı özellikle sabahları hava almaya çıkardım bi öğürtü önüme hangi dükkan gelse girer lavabosunu kullanırdım :))) napim ortalığa çıkarmaktan iyidir :))) bi beş dakika oturup sonra yine devam ediyodum yoluma bazen çok kötü hissedip arıyodum evi gelin şurdayım alın beni diye. hele bi gün adliyenin önünde oldum polisler getirdi eve :))) ama nolursa olsun hiç kendimi kapatmadım ve doğumdada onun çok avantajını gördüm.kız o halde bide çalıştım 6. ayıma kadar :))) ki sen benden daha güçlü dayanıklısın daha fazlasını bile yapabilirsin :)) yanlız olmasa bak annenler yanındaymış al brini çık lak lak etmeye çalıştılarmıda vur kapıyı bir konuşurlar iki konuşurlar üçüncüye susarlar :))) ama ne olursa olsun psikolojini bozma bende çok diyodum millet nasıl rahat geziyo tozuyo eğleniyo ben su bile içemiyom doğru düzgün bu çocuk nasıl bişey çıkcak diyorum ya doğuma gittiğim gün bile inanmadılar doğuracağıma neresinde bunun çocuk diyolardı ama bak maşallah zıpkın gibi sıpa üstelik ucu sivri olanından :))) fakat dualrım seninle canım inş. en kısa zamanda kesilir bu bulantıların sonrasını rahat geçirirsin ama ksilmese hiç üzülme bişeycik olmuyo bu keratalara
ayy kızlar gene çok konuştum demi tamam tamam sustum hadi bayyyy.