Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

ilgili şahsa gelince
tahmin etmiştim eşinden ayrılmadını yazık insanlar hangi yollarla sömürü yapıyo boşver kendi utansın
bikez dah yanılmadım hem ona inanmadım hemde kocasıyla ayrıldına inanmamıştım zaten
neyse konuşmayalım hakkında
yinede sağlıkla kavuşsun melek yavrusuna inşallah onu kucağına alınca biraz olsun vijdan sahibi olur kendisi

sende devrimi antikacım kocaman öp eee yaşında artık koca delikanlı oldular
neler yapıyo yürüyo mu kuzucuk

slm hanımlar msjlarınız ilgili yere ulaştı misafirimizi yakaladım yine
meleğim ne güsel yazmışsın kucağına alınca belki merhamet gelir yüreğine die
bizde seni çok özledik cnm ya vallhi artık en kısa zmanda görüşelim bende bayramdan önce yapıcam tuğkanın d.gününü inş. hepiniz gelesiniz die cumartesiye karar kıldım uygunmudur

cimcimem neredesin cnm ya antikam cuma misaitsen sana gelim diyorum kontörümde yok arayamadım cimcimemi birlikte gideriz demiştik meleğim senin olmazmı gelme durumun süper olur gidemedk die diyorum hatunlar çok mahçubum antikama diğer hatunlar sizlerde

Hepinize merhaba hanımlar =)

Tabiri caizse 4 gündür ölü gibi yatıyorum. Feci hastalandım.
Kusmaktan ne ayağa kalkabildim ne de bir yudum su içebildim. Annemle eşim perişan oldu geceleri başımda beklerken.
Hem ağladım hem kustum..
Sinirlerim çok bozuldu. Açlık beraberinde ellerimde ve bacaklarımda titremeler getirdi.
Geceleri de uyuyamıyorum bulantıdan. Doktor da ne yapacağını şaşırdı. İlaçlar bir işe yaramıyor. Ne yapalım 1,5 ay daha sabır edeceksin Yaşanurcum dedi doktor.

Ziya beyi çok beğendim kızlar.
Elimden tuttu, hem bana anlattı yapacaklarımı hem döndü tekrar eşime açıkladı.
Sen hanımına destek olacaksın dedi. Sahip çık, yediğiyle yemediğiyle ilgilen dedi.
Hangi doktordan ona geldiğimi sormayacak kadar kibardı ve bu çok hoşuma gitti.
Bir de hemen sordu doktorun smear testi yaptı mı dedi. Hayır dedim. Bir tek o zaman sinirlendi.
Bu virusun 50 çeşidi var 6 tanesi rahim ağzı kanserine sebep oluyor, erken teşhis çok önemli nasıl sana test yapmazlar diye kızdı. Smear testinin bebeğe bir zararı olmayacak sen bana güven dedi.
Kasımın başında hastaneye çağırdı orada testlerimi ve smear i yapacak, öyle dedi.

Sen hiç üzülme bu tedavisi olan bir hastalık dedi. Sadece önlem olsun diye hemen doğumdan sonra rahim ağzı kanser aşısı yapacağız dedi.

Birazda olsa içim rahatladı. İlgisinide çok beğendim. Eşiminde çok hoşuna gitti.

Ne çok konuştum ya kusura bakmayın. Öpmekteyim hepiniziiiiiiii =)))

Misafirle ilgili tek şunu söylemek istiyorum ..

Yuh dedim cimcimenin yazdıklarını okuyunca. Leadangel ın ve sizlerin onun için ne kadar çok uğraştığını biliyorum.
İnsanlarda ayıp - günah kalmamış artık !!!!!!

Belki de hiç ayrılmadılar, bu herkesi kandırdı.

Yazık yazık....................

ben dedim sana git süper ötesi die gerçekten öyle adamın açıklamaları yetiyor tek tek tane tane her muanede biz kamerayla giderdik eşim çekerdi en ince ayrıntısına kadar anlatması çok hoşuma gidiyor
ve bu sonuna kadar böyle doğum yapana kadar kilo için bişey demedimi?
bana kızmıştı 100 kğ geçmeden doğurmaya bak die ama ben 103.le gittim mafoldumben

Salı günü gittim canım. gerçekten çok güleryüzlü bir bayan ben çok beğendim açıkçası. içim ısındı. şuan bir problem yok. sende git bence kendin gör öyle karar ver.

Herkeze günaydın leadangelcim pazar olsa kesin de cumarrtesi şüpheli canım ama gelmeye çelışırım yinede güzelim ya çok isterim bensiz olmazzz yani doğum günü...

ooo leadangel canım desene senin küçük paşada adam oluyor artık hadi bakalım nice senelere işallahh canım :Saruboceq:

ooo leadangel canım desene senin küçük paşada adam oluyor artık hadi bakalım nice senelere işallahh canım :Saruboceq:
inş. cnm ya vallhi büyüttük galiba adamları şaka maka allahım
hepimiizinkilere uzun ömürler versin allahım acılarını göstermesin çok ama çok güsel bişeymiş bu heyecanlar şimdi sıra kaderimde sonra bizde vallahi hiç büyümüycekler gibiydi yok uykusuz geceler yok emmez yok yemez allahım nasıl geçti zamn hiç anlamadık

evet canım büyüdler maşallah onları ilk gördüğümde 40 günlüktüler daha gerçi bidaha görmek nasip olmadı ama kimbilir nasıl kocaman oldular . evet valla hiç anlamıyosun canım zaman nasıl geçiyo ben bile oğluma bakıyorum daha dün bebekti şimdi ise okula gidiyor allah hepimizin evlatalrına uzun ömürler versin :Saruboceq:

selam hanımcıklarrr...
önce melekle başlıyim. yok canım nerde emekliyo ya yürümeyle hiç alakası yok ellerinden tutup götürmeye çalıştıkmıda iki adım atıp hop salıyo kendini emeklemeye devam dışardaysa kucağa atlıyo huyu babasına çekmesin diye dua edip duruyodum ama onun gibi uyuşuk olcak anlaşılan başkası yapıyo benim yerime ne gerek var der gibi. birtek bişey karıştırcaksa ve uzanamıyosa ayağa kalkıyo geçen ay doktorumuzda kas kontrollerini falan yaptı merak etmeyin bişeyi yok tembellikten yürümüyo dahada rahat bir 6 ay yürümez dedi :)))
elifcim yeni doktorundan memnun kalmana çok sevindim canım. aslında bahsettiğin testi artık yaş icabı hepimizin yaptırması lazım ama ihmalkarlığımız işte (( bulantılar içinde Allah yardımcın olsun İNŞŞŞŞŞŞŞŞ. yakında biter. seni çok iyi anlıyorum. bak ne dicem biliyorsun aynı sorunu bende yaşadım ben Dramamin isimli bir ilaç kullandım bir dönem bir tek o biraz hafifletiyordu onu doktorunla bir konuşsana canım çok şiddetli bulantılarda verebiliyorlar. fakat reçetesiz satılmıyor bazı kendini bilmezler farklı amaçlarla kulladınkları için sağlık bakanlığı gözetimde tutuyormuş. bu sebeğle uzman doktor reçetesi gerekiyor ve zamanla uyku problemine yol açıyor bunu bilmeni isterim. ancak en azından bir kaç lokma yiyebiliyo insan. canım yaaa seni böyle duydukça elimden ne gelir diye düşünüyorum o kadar çok üzülüyorumki anlatamam ahh o halsizlikle bulantılar yaşayan bilir. Allah düşmanıma vermesin.
leadangel canım keşke dün deseydin cuma gününe benim eski dost psikiyatrime randevualdım öğleden sonra 1 de. ve adam çok yoğun oluyo o yüzden randevu almak çok zor. (( ama şöyle yapalım pazartesiye ayarlayalım olurmu. kusura bakmayın güzelim yaaa gerçekten çok üzüldüm.nolur bei yanlış anlamayın.
bu aralar hafif hafif geri dönmeye başladı bazı sorunlarım onun için gidicem iyice abarmadan çare arayalım sonra toparlamak zor oluyo. bu arada kısaca şöyle diyim.yıllar önce depresyon olarak başladı benim bu meret.sonra yavaş yavaş şekil değiştirdi. her seferinde farklı bir şikayet gölemlendi zaman zaman iyice kurtuldum diyorum tam derken birden patlıyo.en son anksiyete bozukluğu tedavisi gördüm. ama tam olarak ne olduğunu söyleyemiyorlar. dokrtoumda tüm uyguladıklarımız geçici şeyler tekrarlamaması lazım ama seninki her seferinde farklı bi boyutla oluşuyor o yüzden tamamen bitti yada senin hastalığın şudur diyemiyor.bir kaç zamandır uykusuzluk sorunum vardı biliyorsunuz. ancak ilaçlarla uyuyordum.fakat bi kaç gündür tiremelerim baş dönmelerimde eşlik etmeye başladı dün geceki ağlama krizinden sonrada eşim bu sabah randevu aldı. çünkü korkuyor Devrim doğmadan önceki halime dönersem diye. kabus gibi yıllar geçirdik. bir dönem yanlız dışarı bile çıkamıyordum hatta biriyle bile çıkamıyordum (( neyse kızlar bunları bilmenizi istemezdim aslında. ama şuda bir gerçek kurtulmak için kabullenmek zorundayım (((((((((

antika cnm kusur nedemek sen kusura bakma paşanın d.gününe gelemedim telafi etme çabasındayım pazartesi ksin bişey demiyelim yine konuşuruz kardeşim yemeğe gelicek pazar belki kalırlar ederler

geçmiş olsun cnm sanada

elifim angelim biran evvel iyileş anne olmak enzor zanaatmiş hamilelikle bir başlıyor ömür boyu devam ediyor hani bir söz var kuağına aldığın gün birdaha uyku namına bişey yok asla deliksiz uyumak mükün değilmişya beni çok etkilemişti o söz o uyusa bile insan kalkıp kontrol ediyor hele ilk doğduğunda sende görücen gözünden ayıramıyorsun uykuya dalamıyorsun bişey olur die allahım insanın içine öylebir sıcaklık öylebir annelik hissiyatı veriyorki oyyy ben duygusala bağladım senin bebkle inş. yeniden yaşıycaz bütün zo0rlukları güselikleri sen kadar heyecanlanıyorum vallh

antikacım ve elifangel çok geçmiş olsun kızlar a.s allah ikinize de acil şifalar versin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…