Hepinize merhaba hanımlar =)
Tabiri caizse 4 gündür ölü gibi yatıyorum. Feci hastalandım.
Kusmaktan ne ayağa kalkabildim ne de bir yudum su içebildim. Annemle eşim perişan oldu geceleri başımda beklerken.
Hem ağladım hem kustum..
Sinirlerim çok bozuldu. Açlık beraberinde ellerimde ve bacaklarımda titremeler getirdi.
Geceleri de uyuyamıyorum bulantıdan. Doktor da ne yapacağını şaşırdı. İlaçlar bir işe yaramıyor. Ne yapalım 1,5 ay daha sabır edeceksin Yaşanurcum dedi doktor.
Ziya beyi çok beğendim kızlar.
Elimden tuttu, hem bana anlattı yapacaklarımı hem döndü tekrar eşime açıkladı.
Sen hanımına destek olacaksın dedi. Sahip çık, yediğiyle yemediğiyle ilgilen dedi.
Hangi doktordan ona geldiğimi sormayacak kadar kibardı ve bu çok hoşuma gitti.
Bir de hemen sordu doktorun smear testi yaptı mı dedi. Hayır dedim. Bir tek o zaman sinirlendi.
Bu virusun 50 çeşidi var 6 tanesi rahim ağzı kanserine sebep oluyor, erken teşhis çok önemli nasıl sana test yapmazlar diye kızdı. Smear testinin bebeğe bir zararı olmayacak sen bana güven dedi.
Kasımın başında hastaneye çağırdı orada testlerimi ve smear i yapacak, öyle dedi.
Sen hiç üzülme bu tedavisi olan bir hastalık dedi. Sadece önlem olsun diye hemen doğumdan sonra rahim ağzı kanser aşısı yapacağız dedi.
Birazda olsa içim rahatladı. İlgisinide çok beğendim. Eşiminde çok hoşuna gitti.
Ne çok konuştum ya kusura bakmayın. Öpmekteyim hepiniziiiiiiii =)))