- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.501
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
geçmiş olsun cimcimem ne kası ne kontrolü nen benim dr yürümüyor deidm aman ne yapıcan yürütüpte dedi ne kasını kontrol etti ne bişey seninkinin kaslar maşlahh doğuştan kontrollü zaten
ya benim drda hamile tam ii bir dr bulduk dedik hamiş çıktı bahtımıza
ya kızlar ben de sorayım bari ben şimdi 2-3 aydır anadolu hastaensinde dr zeynep yılmaz var ona gidiyorum çok tavsiye ettiler ben de ve eşimde şuanda gayet menunuz çok iyi bi dr açıkalamları falan çok güzel bıkmadan sıkmadan anlatıyor şimdilik ona devam ediyoruz duydunuzmu hiç bu dr u hakkında bildiğiniz varmı
ben dedim sana git süper ötesi die gerçekten öyle adamın açıklamaları yetiyor tek tek tane tane her muanede biz kamerayla giderdik eşim çekerdi en ince ayrıntısına kadar anlatması çok hoşuma gidiyor
ve bu sonuna kadar böyle doğum yapana kadar kilo için bişey demedimi?
bana kızmıştı 100 kğ geçmeden doğurmaya bak die ama ben 103.le gittim mafoldumben
Teyzemin kızı, en büyük ablam 5 ay önce onda doğum yaptı.
İnanılmaz memnun doktordan. Doğum sabahı bizde oradaydık, sonra zeynep hanım her saat başı yanına uğradı. Başakcım iyi misin, ağrın var mı, bak ne güzel oğlun oldu gibi hep telkin edici ve güzel konuştu. Bende çok hoşlandım kadından. Hem sevimli hem genç hem de çok ilgili...