Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
evet karamukçum çok sık uğramaya başladı..
elifangel aradığını bulmana sevindim canım.
dr.dan pozitif elektrik almak çok önemli.
umarım bundan sonrada aynı dr.dan devam edersin.
antika kendini yıpratmadan pskiyatriye gitmek en mantıklısı
iyi düşünmüşsün canım.

slm canlar...valla kızlar yuhh ki ne yuhhh alsanaalsanasmile sanırım o da bei tanımış olacak kiacaba mı ki diye üphelerim vardı gene de (çok mu safız acaba ) kaderime yazdığı msjdan sonra iyice emin oldum o olduğuna durup durup msj çekmezdi yoksa ayyyy neyse bence misafir var diye bile yazmıyalım ayol kendini önemli de sanıyordur o zaman alsanaalsanasmile

ELİFANGEL cnm hemen iyileş düzel emi senin ki de pek kaprisli olacak velet :)

dünür kız işe girdin unuttun bizi alsanaalsanasmile

leadangelim artık ayarlarız bir gün gideriz antikaya Şeniz

antikacım yap tabi harika bir fikir hem sen seversin uğraşlı eyleri hobi gibi olur sana süper valla lülülülülülüama senin ki yürüyene kadar tabi ondan sonra hayat iptal olacak :))kız ne kas kontrolu filan yaptırdın çocuğa ne gerek vardı ki çocuğu kobaya çevirdiniz heeeee yok aşı testi yok kas bilmem nesi bak dövücem anası rahat bırak çocuğu yawww alsanaalsanasmile

kaderim en iyisini yapmışsın nasılsa burdan aldı cevabını kaale almamak lazım bu türleri bilmiyorumkismile

yeni dr arayan fıstık anneler umarım en kısa zamanda gönlünüzdeki dr. bulursunuz inşşşş:CüvCüv:

KARAMUKKKKKKKK aşk ol çok mu geziyorum yaaaa 24 saatte bir sırnaşık şey

Son düzenleme:
bu arada ben 2 gündür yatak döşek griptim annemdeydim çok şükür bıdığıma geçmedi ama sizleri özlemişim anacığım yeni geldim daldım hemen buraya...heeee hani ikea yada merlinde beni gördüyseniz hava almaya çıkmıştım ama valla hastaydım sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
geçmiş olsun cimcimem ne kası ne kontrolü nen benim dr yürümüyor deidm aman ne yapıcan yürütüpte dedi ne kasını kontrol etti ne bişey seninkinin kaslar maşlahh doğuştan kontrollü zaten
ya benim drda hamile tam ii bir dr bulduk dedik hamiş çıktı bahtımıza

saol cnm valla teğet geçti grip....yok be güzelim bizimkine değil antika gene yapmış antikalığını işte devrime yapılmışta onu yazdım akannehir tühhh bak bir dr. alışınca zor oluyor Allah nurcan hnma zeval vermesin yanarım valla bitanedir nurcanımız aklinialirimsmile
dr. dediğiine katılıyorum yürüyüp ne yapacak bak bizimki iyice yoldan çıktı guclubacismile

Son düzenleme:
ehhh kızlar sizler beni güldürdünüz Allah'ta sizleri güldürsün.
leadangel çok teşekkür ederim canım hem kardeşin burda olsa ne olcak onuda getir tanışmış oluruz. ama ötelemeyin bak önümüzdeki hafta mutlaka bekliyorum. hem ne macubiyeti bi daha duymıyim.
cimcimem geçmiş olsun guzum :)) (ben taktım bu ara bu kelimeye ) eee bu lodosta ne işin var dışarda yeli kapmışındır tabi aman iyi paşama geçmemiş yicen sonunda köteği benden he otur kız acık k..... üstüne. bu arada kas sistemine öle yoğun bi araştırmayla falan bakılmadı güzelim ufak bi tetkik oda artık tabana inmesi gereki ve inmiyo acaba bacağın arkasındaki kaslarda kısalıkmı var diye.çünkü bu ilk 18 aya kadar çözülmesi gereken bir sorun. küçükken çözümlendiğinde hiç ilaçsız operasyonsuz jimnastik hareketleriyle çözülebiliyor. ancak 2. yaştan sonra heleki fakedilmeyip daha ileride çıkması durumunda cerrahi operasyon hatta eklemeler gerekebiliyor Allah korusun.bedendeki problemlerden çok korkuyorum canım beni.
birazda kalabalığımızdan kaynaklanıyo heralde sülale geniş olduğuna görmediğimiz şey kalmadı :)))
bu arada kızlar demin çocuklar duymasının son bölümünü izledim. ayyyy ne cici şey o öle bizde görücekmiyiz bu sıpaların büyüyüp evlendiğini. (( sahi aklıma gemişken leadangel ne güzel demişsin gerçekten onlar uyusada biz anneler uyuyamıyoruz rahatla hep akıl onda koklarken bile doyamıyo insan şöyle bi sarılsam diyosun kıyamıyosun dişlerini sıkıp sıkıp karşıdan seviyosun. bazen çıldırıyosun gözün kararıyo kaçmak istiyosun ama sadece bi kaç saniye sonra dönüp yine kucaklıyosun ve kendine kızıyosun. yapabildiği herşey seni mutlu ediyo ama yapamadıkları içinde beklentin olmuyo çünkü o senin evladın. hele o bakışı pisi gibi sırnaşması yokmu. bazen uyusada azcık dinlensem diyosun ama uyuduğu zamanda dibinden ayrılamıyorsun çünkü bakmaya doyamıyorsun.
cimcimemin güzel bi lafı vardır " ne güzel şey doğurmuşum ben " :))))))) aynen öle valla.
ayyy gece gece (hoş sabah olmuş nerdeyse ) bende duygusala bağladım.

antikacım sana çook geçmiş olsun bu hastalık hemen ilerliyor ve sarıyorsun kendini git zaman kaybetme arkadaşlar bende bugün arkadaşta kahvaltıdaydım ordanda ataevlerdeki sosyete pazarına gittik çoook güzeldi yaaaaa
:)))

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
cimcimem canım çookk geçmiş olsunn ee leyleği havada görüp bu kadar gezersen olacağı bukaydirigubbakcemile3 ama ancım sen hastaykende durmamışın ki ne diyeyim yani sanaaaaaaaa :roflol::roflol: iyi hadi çok şükür küçük paşaya bulaşmadan atlatmışsın canıma.s

ya kızlar ben de sorayım bari ben şimdi 2-3 aydır anadolu hastaensinde dr zeynep yılmaz var ona gidiyorum çok tavsiye ettiler ben de ve eşimde şuanda gayet menunuz çok iyi bi dr açıkalamları falan çok güzel bıkmadan sıkmadan anlatıyor şimdilik ona devam ediyoruz duydunuzmu hiç bu dr u hakkında bildiğiniz varmı

Teyzemin kızı, en büyük ablam 5 ay önce onda doğum yaptı.

İnanılmaz memnun doktordan. Doğum sabahı bizde oradaydık, sonra zeynep hanım her saat başı yanına uğradı. Başakcım iyi misin, ağrın var mı, bak ne güzel oğlun oldu gibi hep telkin edici ve güzel konuştu. Bende çok hoşlandım kadından. Hem sevimli hem genç hem de çok ilgili...

Gerçekten süpermiş Sedacım.

Çok çok memnun kaldım. Kilo için beni tarttı. 7 kilo verdiğimi duyunca da çok memnun oldu. En fazla 10 kilo alarak bitireceğiz bu doğumu tamam mı dedi. bende masum masum tamam dedim kaydirigubbakcemile3

Antikacım,

Canm ya çok sağol desteğin için ama ne yapalım çekiyoruz bu bulantıları.
Senin dediğin her şeyi yaptım, o zencefil köklerini bile, bana mısın demedi. Neyse ki bu aralar su içiyorum hiç olmazsa günde 5 bardak ediyordur gene.

İnsanlar ne kadar rahat güzel hamilelik geçiriyor ben daha ilk ay hariç gözümü açıpta oturamadım.
Korkuyorum bebeğe bir şey olacak diye. Kusarken tüm bedenim kasılıyor..

Ya bir de kızlar 3 gün önce yine kusarken, sağ göğsümün altına korkunç bir sancı saplandı. Acıdan yerimden zıpladım. Sanki orası kırıldı ya da yırtıldı gibi hissettim. Bakıyorum hiç çürük falan yok ama 3 gündür, nefes alırken acıyor, otururken kalkarken, o tarafa yatamıyorum. Yattığım yerden destek almadan kalkamıyorum çok acıyor.

Ne oldu acaba? Kaburgam falan kırılmamıştır inşallah.. :1no2:

çok sağol canım biraz içim rahatladı ben de çok beğendim doktoru ama bi yanım hep jale hanım diyor hep diyodum kendi kendime eğer bigün hamile kalırsam jale hanımdan devam ederim diye ama artık acıbadem de malasef kontroller için oraya gitsem bile sonuçta doğumu orda yaptıramam bir de ben sezeryan olacağım için benim için acıbadem çok masraflı olur artık hayırlısı yeterki hamile kalıyım da yine zeynep hanımdan devam edeyim :Saruboceq::Saruboceq:

Cimcimem çok özledim valla hepinizi inan hepp aklımdasın canım enn kısa zamanda görüşelim hatta pazar da olur hava bu ara iyi biyerlere çıkarız yada bize gelinnn
öpüyorum paşamı da sizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…