Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

antikacım bu fırsatı değerlendir tabi kii kazandırıyorsa sen düşün taşın ilknurcum hem çalışıp hem çocuklar çok zor allah kolaylık versin karamukla sana ben evdeyken öffleyif duruyorum

valla sedacım zor ki ne zor hele şimdi bizimki 1. sınıfa başaldı ay hepten kafayı yicem biyandan onunla uğraş bi yandan ev işi yemek valla daha şöyle oturup dinlenmeden kendimi yatakta buluyorum gece bitivermiş a.s

ay inanmiyorum ilknurcum cocukla erkenden uyanmissin karamukcuk annelik her donem zor ben esime diyorum en kolay zamanimiz su anda diee ders okul problemi yok en azindan kizlar bende 5 bucukta yatim 10 da uyandim halada uykum var ya antikacim ver su haplardan banada :)

tabi ki canım her dönem zor ama gerçekten bebekken hiçbişey değil büyüdükçe daha da zorlaşıyo hiç istekelri bitmeyoo valla diyorum okula başalmadan önce ne de rahatmışız demekki a.s

günaydın hanımlar ben geldim çok şükür bitirdim işleri ne işler yaptım bir bilsseniz
cuma evin dağınığını topladım cumartesi badanacılar geldi biliyorsunuz ustalara çaydı yemek allahtan hazır söyşedim kahveydi şu nerde bu nerde derken cumartesi akşamı eşimle bir giriştik temizliğe kayınpederimde yardım ettti silip yerleşitirdik pazarda detaylı temizlik camdı balkondu perdeydi çok dertleniyordum ev temzilik istiyor die bitti gitti darısı tüm isteyenlere
dünde oğluşumu kontrole götürdüm iyi dedi ama midesi tam iyileşmedi die bir ilsç başladık mideyi rahatlatmak için ama çok şükür gribi atlatmış sonrada vitamin başlıycaz benim iştahsız kusuya ordan çıkın cada çıktık oğluşumla gittik kent meydanına gezdik yemek yedik bugün ancak fırsatım oldu yazmaya özledim vallh
cimcimemin haberi benide şok etti vallh eşim bikez daha haaklı çıktı demiştide inanmamıştım

günaydın canımmmm hoşgeldin
ohh misler gibi güle güle otur canım tertemiz evinde hadi sen atlattın bakalım temizlikleri rahatsın artıka.s

temiz temiz otur ledangel o badana kokusunda oturmaya bayılıyorum oh mis gibi:içelim:
karamuk aynı dertten bende muzdaribim oğlumun istediklerini yazssam sayfalar almaz
eşim çok şımartıyor bana kalsa hiç birşey almam
ayakkabı almaya gidiyoruz,bize inanmıyor oradaki çalışanlara abii çakma değil dimi diye soruyor.
herşeyin orjinalini istiyor.büyüdükçe dertleride büyüyor. istekleride büyüyor.

ilknur canım çalışmak gibisi yok bende çok istiyorum.ay nasıl yetişirim hem işe hem eve demiyorum
çalışınca dahada bir düzenli oluyor herşey.en azından ev işi yapmak için mücadele ediyor insan.
ama evdeyken sonra yaparım yada yarın.diye sallıyoruz.evde otur otur küflendim:sinifsinif:

antika bencede değerlendir bu fırsatı hem evine destekte bulunursun
hem hobi olarakta yapmış olursun
bu arada sen çalışmıyormuydun benmi yanlış biliyorum.
hani şu dans eğitmenliği olarak?

aynen valla canım aynen büyüdükçe dertekri de büyüyor hiç istekler bitmiyor her akşam eve gittiğimizde illa bişeyler ister bana şunu alın bunu alın çok alıştı küçüklüğünden beri o kadar fazla yüz de vermiyoruz aslında ama çocuk işte her aklına düşeni istiyor

ayyy bugün sıkıntıdan patladım evde
kızlar yaaa açtım pcyi yemekte yaptım işlerimde bitti oturup duruyorumm kahve içmedim biii ayılamadım

selam hanım hanımcıklarrr....
leadangel hadi canım güle güle kirlenin :))
seda vereyim güzelim vereyimde ağır gelmesin hem sizler gene şanslısınız beni anlasa anlasa bi elif anlar. valla yatın kalkın dua edin kızlar en azından yanlızsınız. büyükler yanında olmak daha beter.bazen iyice zıvanadan çıkıyorum.
kaderim o iş devam canım ve pazar günleri 4 saatimi alıyor şükür getiriside iyi. buda olursa ek bir iş daha olur. ama cesaretlendirdiniz beni sizden böyle yorumlar gelince eşimede açtım konuyu oda bende yardım ederim biliyosun seviyorum böyle uğraşları dedi. sanırım kabul edicem kızlar.

hiç düşünme canım böyle bir yeteneğin var yap tabialkisalkisalkis

misafirimiz yok ama ben buardan yazayım nasıl olsa o gelip okuyacak

5 dakika önce bana mj geldi ve hemen yazıyorum..kimden olduğunu anlarsınız.
misafir iyi okuu..bana mj atmanı istemiyorum..
bursada kim ne verdiyse onları organize edip sana verme gibi bir lüksüm yok
hıı unutmadan kim ne verdi hatırlamıyorum demişsin..
hiç önem vermemişsin demek oluyor buda.
doğuma gidiyorsanda üstüme düşen sadece allah kuratrsın olur.
fazlası gelmez,,
bu arada kızlar bu mj bana 4.mj si cevp yazacağıma buraya yazdım
zaten kendisi hergün gelip okuyor..cevabını almışsınıdr..umarım

valla kızlar ben bu gün hiç bi iş yapmadım desem yeridir.dün 3 makina çamaşırım vardı bu gün anca onları ütülemekle geçti onuda işten saymıyorum ütü yapmayı çok seviyorum çünkü.
bu arada karamuk kaderim çocuklara kızmayın ben konuda birazda bizleri ve okulları suçlu buluyorum.heleki marka konusunda kendimiz alışveriş merkezlerinden çıkmayan anneleriz. tv , pc deseniz sürekli elimizin altında tabiki onlarında. eve bi eşya alcak olsak hangimiz amnn şu marka olmasada olur önemli olan iş görmesi diyoruz ki aaa şu marka olsun böyle iyi şöyle iyi diyoruz. okullar ayrı bi olay zaten. ben çok duydum şunun çocuğu nıke giyiyo benimki aşayamı kalsın diyen anneler. yok okula özel eşofman takımları vs.ler. yani kızmayın çocuklara birazda biz yapıyoruz.
hatta başından geçen bir olaydır şu dibimdeki okulda çalıştığım senelerden biriydi. ben çalışmalarda pisi pisi giydiririm yeni başladığım guruplara (hem ben daha rahat görüyorum yanlışlarını hemde onlar daha kolay kavrıyor hatalarını) ikinci seneden sonrada şu macır ayakkabısı olarakta bilinen bez sporlardn isterim. (hem aileleri zora sokmaz, hem hepsi bir olur dikkat dağıtmaz, hemde seninki şu benimki bu olayı ortadan kalkar bi nebze ) neyse daha ilk çalışma ve ailelerle tanışma bir anne çıktı bunu söyleyince aaa ne demek canım daha yeni şu kadar para saydım .....( marka) aldım dedi. dedim olabilir ama ben bunu uygun görüyorum. ayrıca bunu alamayanlarda var. bu sefer kadın demezmi ben alt tabakayla aynı gurupta olsun istemiyorum çocuğum bize ayrı kurs açın diye. onu hiç unutmam yani kızlar çocukları suçlamayın ailelerde de çok büyük hata var.

ana utanmadan bide mesajmı atmış doğumamı gidiyormuş. bize yaşattığı moral bozukları ettiği hakaretler ve ilenmeri yanında olsun yinede Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun.

ana utanmadan bide mesajmı atmış doğumamı gidiyormuş. bize yaşattığı moral bozukları ettiği hakaretler ve ilenmeri yanında olsun yinede Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun.

canım doğumuyla ilgili bikaç bişey yazmış gidiyorda olabilir.
kasım diyordu kendisi zaten
hamile olmasa allah korkum olmasa yazacağım çok şey var ama
allahtan korkarım.

selam kızlar işteyim bebecikler ve melek öykü uyuyor bende sizlere bakıp geçmişi okuyordum..
hepinizi çok özledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…