- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.461
günaydın hanımlarrrrrropuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım cümlemizinkilere. ciddimisin sence o kadar iyilermi :uhm:
antikacım bu fırsatı değerlendir tabi kii kazandırıyorsa sen düşün taşın ilknurcum hem çalışıp hem çocuklar çok zor allah kolaylık versin karamukla sana ben evdeyken öffleyif duruyorum
ay inanmiyorum ilknurcum cocukla erkenden uyanmissin karamukcuk annelik her donem zor ben esime diyorum en kolay zamanimiz su anda diee ders okul problemi yok en azindan kizlar bende 5 bucukta yatim 10 da uyandim halada uykum var ya antikacim ver su haplardan banada :)
günaydın hanımlar ben geldim çok şükür bitirdim işleri ne işler yaptım bir bilsseniz
cuma evin dağınığını topladım cumartesi badanacılar geldi biliyorsunuz ustalara çaydı yemek allahtan hazır söyşedim kahveydi şu nerde bu nerde derken cumartesi akşamı eşimle bir giriştik temizliğe kayınpederimde yardım ettti silip yerleşitirdik pazarda detaylı temizlik camdı balkondu perdeydi çok dertleniyordum ev temzilik istiyor die bitti gitti darısı tüm isteyenlere
dünde oğluşumu kontrole götürdüm iyi dedi ama midesi tam iyileşmedi die bir ilsç başladık mideyi rahatlatmak için ama çok şükür gribi atlatmış sonrada vitamin başlıycaz benim iştahsız kusuya ordan çıkın cada çıktık oğluşumla gittik kent meydanına gezdik yemek yedik bugün ancak fırsatım oldu yazmaya özledim vallh
cimcimemin haberi benide şok etti vallh eşim bikez daha haaklı çıktı demiştide inanmamıştım
karamuk aynı dertten bende muzdaribim oğlumun istediklerini yazssam sayfalar almaz
eşim çok şımartıyor bana kalsa hiç birşey almam
ayakkabı almaya gidiyoruz,bize inanmıyor oradaki çalışanlara abii çakma değil dimi diye soruyor.
herşeyin orjinalini istiyor.büyüdükçe dertleride büyüyor. istekleride büyüyor.
?
ayyy bugün sıkıntıdan patladım evde
kızlar yaaa açtım pcyi yemekte yaptım işlerimde bitti oturup duruyorumm kahve içmedim biii ayılamadım
selam hanım hanımcıklarrr....
leadangel hadi canım güle güle kirlenin :))
seda vereyim güzelim vereyimde ağır gelmesin hem sizler gene şanslısınız beni anlasa anlasa bi elif anlar. valla yatın kalkın dua edin kızlar en azından yanlızsınız. büyükler yanında olmak daha beter.bazen iyice zıvanadan çıkıyorum.
kaderim o iş devam canım ve pazar günleri 4 saatimi alıyor şükür getiriside iyi. buda olursa ek bir iş daha olur. ama cesaretlendirdiniz beni sizden böyle yorumlar gelince eşimede açtım konuyu oda bende yardım ederim biliyosun seviyorum böyle uğraşları dedi. sanırım kabul edicem kızlar.
misafirimiz yok ama ben buardan yazayım nasıl olsa o gelip okuyacak
5 dakika önce bana mj geldi ve hemen yazıyorum..kimden olduğunu anlarsınız.
misafir iyi okuu..bana mj atmanı istemiyorum..
bursada kim ne verdiyse onları organize edip sana verme gibi bir lüksüm yok
hıı unutmadan kim ne verdi hatırlamıyorum demişsin..
hiç önem vermemişsin demek oluyor buda.
doğuma gidiyorsanda üstüme düşen sadece allah kuratrsın olur.
fazlası gelmez,,
bu arada kızlar bu mj bana 4.mj si cevp yazacağıma buraya yazdım
zaten kendisi hergün gelip okuyor..cevabını almışsınıdr..umarım
ana utanmadan bide mesajmı atmış doğumamı gidiyormuş. bize yaşattığı moral bozukları ettiği hakaretler ve ilenmeri yanında olsun yinede Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun.