Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

selam kızlarrr....
cimcime ciddi olmazsın ahh keşke bana denk gelseydi. ama sende allah razı olsun şimdi içim dahada rahatladı. kızım sinirliyim falan ama yinede şu lanet olası vicdanım beni mahvediyor.
sedacım valla ne güzel gez güzelim hazır böle bi imkanın var değerlendir. biz gece çıkcaksak ancak Devrimi yatırdıktan sonra yapıyoruz o işi bütün ihtiyaçları bitmeden olmuyo.
kaderim kızma çocuğa tam oyun dönemi napsın oynar onunla sanıyo. hem kız tam fırsatıymış işte asıl eşinin yanında yapıcaksın oda görcek ki başka anlatılamasın.
bu arada kızlar bizde bu gün carefourdaydık ve bilin bakalım kimle karşılaştık :)) Jale Hanımla eşiyle birlikte ordaydı ayaküstü biraz konuştuk artık Acı bademdeyim dedi dedim duyduk hayırlı olsun. gülüyo nerden duydunuz artık Yeşimde yok dedi. dedim kulağımız delik hemen uçuyo kuşlar :)))) zaten kontrol dönemlerimizde geldi artık topluca baskın yaparız beklerim hem artık bende çok yoğun olmycam rahat rahat gelebilicem buluşmalara dedi :))
neyse kızlar ben kaçar çok yorgunum Devrim'i yıkayıp yatırıp sonrada kendim yatıcam ama iki gündür gene uyku gezmelerde benim o yüzden ilaç alıcam yarın olurda arıcak olursanız duymam biliyonuz uyuyorumdur ellemeyin :))))))))

sedacım o beni tanıdı mı bilmiyorum çünkü sadece faceden profil resmimi görebiliyordur heee bu arada facesi de artık onlıne açmış hatun profil resimleri açık geneohaoldumsmile bende onu resimlerden tanıdım kızlar karşıdan geliyordu acaba mı ki dedim sonra bi baktım hamile doğuracak ikizi yoksa hem kocişinin hem kendinin bende yanılmıyorum neyse hadi verilmiş sadakamız varmş ki erken uyandırıldık thanks kazen olumunekankayizsmile

gözümün önüne tişörtler geldi TENCERE YUVARLANMIŞ KAPAĞINI BULMUŞŞŞ :)

natura canım türkan hanım hakkında ne öğrenirsen benimle paylaşırmısın

Canım, bak aşağıda Türkan Hanım ile ilgili bir kaç yorum var. İşine yarayabilir.

daha önce Vatan hastanesinin doktoruydu. Şimdi Mayıs ayından itibaren Jimer de görev yapmaya başladı. Bende süper bir doktor. Benim doktorumdu. Hem tecrübe olarak hemde bir arkadaş gibi yaklaşımlarıyla çok yardımcı oldu

arkadaş gibi herşeyi rahatlıkla sorabilirsiniz çok ilgili bir doktor, güler yüzlü bilmiyorum ben olumsuz bir yönünü göremedim ilk randevuda kanım ısındı hemen :))

ben de 2 kere kontrole gittim ve çok memnun kaldım çok samimi istediğin soruyu rahatlıkla sorabiliyosun
ilgili bi doktor

ben şu kadar söyliim sana son 2 ayımda geçtim türkan hanıma çok kararsızdım bende ilgilenirmi acaba benimle die ama daha ilk konuşmamızda anladımki süper ilgili ve güler yüzlü bi doktor gittikten 1 hafta sonra aradım hemen tanıdı çok güzel konuştu arkadaş gibi biri... ben tavsiye ederim kısacası jimerde çok temiz ve ilgili bi hastane bi kere kontrole git anlıcaksın

günaydın hanımlarrrrrrrrropuyorumnanaktan
ay cimcime şimdi okudum şok oldum resmen yanii bir de kocasıyla yuh artık ne diyeyim klava: vallahi iyiyki çabuk uyandırıldık karıkoca yolacakalardı allah bilir bunlar
antikacım varya ölüyorum ben bu devrime ay katıldım okurken yaptıkalrını varya tam bi velet kapmışda zorla hediyeyii a.s

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

sanada tünaydın karamukçum

slm kızlar bendende koca bir yuh!!!!!! daha ne denir.cimcime dünya küçük derlerya bursa dahada küçük yakalanır işte böyle.iyi erken uyardı bizi kazen tşkkür.

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

sanada tünaydın karamukçum

sağol canım sana da tünaydınnnopuyorumnanaktan

slm kızlar bendende koca bir yuh!!!!!! daha ne denir.cimcime dünya küçük derlerya bursa dahada küçük yakalanır işte böyle.iyi erken uyardı bizi kazen tşkkür.

valalhi ilknurcum nasıl da denk gelmiş karşılaşmışlar ee tabi cimcimeye denk gelmicekte kime gelcek maşallah eve gidiridği yok ki bursa kazan cimcime kepçe geziyooookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu yorumu sevdim karamuk kepçe cimcimeee kepçe cimcimeeee kaydirigubbakcemile3
natura sağol güzelim böylece topiğimizde yeni doktorlar hakkında da yorumlar oldu ellerine sağlık. opuyorumnanaktan
karamuk sorma göreni öldürüyo bizi diriltip diriltip öldürüyo bu kerata kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar bu gün hiç aklımda olmayan bi teklif geldi. hani Devrim'in doğum günü için yaptığım süsler vardı ya tesadüfen bir arkadaşım burda denk gelmişresimleri görünce ben olduğumu ve kendimin yaptığını anlayınca aradı uzun zamandır görüşmüyorduk halbuki şaşırdım organizasyon şirketi açmış ve bunları yapacak birini arıyodum dedi bilmiyorumkismile bi şaşkınlıkla eeee dedim. ben onları zevkim için yaptım hiç pazarlamayı düşünmedimki falan oldum. sen düşün hatta bi görüşelim dedi dur bi kafayı topliyim görüşürüz dedim hafta sonu kahvaltıya gelicekler eşiyle birlikte. ama kafam karıştı gerçekten yapabilirmiyimki bilmiyorumda fikir versenize bana kızlar gerçekten beyeniye sunulabilecek kadar iyimiyim. bilmiyorumkismile:uhm:

öyle değilmi antikacım ama kadın bi durdurak bilmiyoki maşallahh habire geziyoo yanii bırak yakında evin yolunu da unutacak kaydirigubbakcemile3
ay annesi varya ben bu devrimi bi görürsem yicem inanki ya bayılıyorum senin anlattıklarına :1hug:
bu arada bu fotoları ben niye görmedim hiç bilmiyorumkismile nereye koydun ki sen fotoları antikaa:uhm:
teklife gelince ben ce yapabilirsen yap çok zekli bi işe benziyo tabiki o süsülere devrim paşamız yapmana izin veririsea.s

Son düzenleme:
antikacım baktım fotolara valla hepsi birbrinden güzel allah küçük beyimize uzun ömürler versin daha nice nice yaşlar kutlasın işallahh:Saruboceq:
süslere gelince gerçekten hepsi çok hoş eline emeğine sağlık alkisalkisalkis yani bence arkadaşının teklifini değerlendirmelisin derima.s

natura saol canım benim hastaneden yana bi sorunum yok ben üç defa gittim hastaneye evet haklısın galiba o yorumları bende okudum türkan hanımıda denicem bi inş.onda baki kalabiliirim bu hafta sonu yada pazartesi giderm heralde öle işte sen karar verdinmi yada gittinmi türkan hanıma

amin canım cümlemizinkilere. ciddimisin sence o kadar iyilermi :uhm:

slm kızlar işten yeni geldim ölüyorum yorgunluktan.çok yoğun bir gün geçirdim.bu gün bankaya gittim oğlumun okul aidatını yatırmaya eşimden kartı almamışım bir saat bekledim tam.sıra sonunda geldi derken kadın kimlik istedi bende cüzdanımı evde bıraktım.attım cebime parayı çıktım.tc no biliyorum dedim.illaki kimlik istedi.iki saniyelik işlem için bir saat bekledim ve ödemeden çıktım bankadan sinirimden ağlıycaktım.okul çıkışına zor yetiştim oğlumu aldım..........iş derseniz çok yoğundu.offfffffff çok yoruldum bugün.

canım bu zamanda herkes para kazanmak ek gelir elde etmek için uğraşıyor sen önüne çıkan fırsatı değerlendir bence.süslerinde gayet güzel.beğendiğimiz için yazdık buraya maşallah marifetlisin.

Son düzenleme:
antikacım bu fırsatı değerlendir tabi kii kazandırıyorsa sen düşün taşın ilknurcum hem çalışıp hem çocuklar çok zor allah kolaylık versin karamukla sana ben evdeyken öffleyif duruyorum

canım ziya beye gidicektin gitiin mi karar verdin mi?

günaydın kızlar.biz yine erkenciyiz.bizim küçük hanımın uykusuzluğu üstünde yine.nöbetlerdeyiz.sedacım zor canım ya çocuklarla.ama bazı planlarımız var geleceğimize yönelik.onları yapabilmemiz için eşimle birlikte çalışmamız şart canım.işimde varken çalışyım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…