- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.441
natura canım türkan hanım hakkında ne öğrenirsen benimle paylaşırmısın
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sanada tünaydın karamukçum
slm kızlar bendende koca bir yuh!!!!!! daha ne denir.cimcime dünya küçük derlerya bursa dahada küçük yakalanır işte böyle.iyi erken uyardı bizi kazen tşkkür.
bu yorumu sevdim karamuk kepçe cimcimeee kepçe cimcimeeee kaydirigubbakcemile3
natura sağol güzelim böylece topiğimizde yeni doktorlar hakkında da yorumlar oldu ellerine sağlık. opuyorumnanaktan
karamuk sorma göreni öldürüyo bizi diriltip diriltip öldürüyo bu kerata kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar bu gün hiç aklımda olmayan bi teklif geldi. hani Devrim'in doğum günü için yaptığım süsler vardı ya tesadüfen bir arkadaşım burda denk gelmişresimleri görünce ben olduğumu ve kendimin yaptığını anlayınca aradı uzun zamandır görüşmüyorduk halbuki şaşırdım organizasyon şirketi açmış ve bunları yapacak birini arıyodum dedi bilmiyorumkismile bi şaşkınlıkla eeee dedim. ben onları zevkim için yaptım hiç pazarlamayı düşünmedimki falan oldum. sen düşün hatta bi görüşelim dedi dur bi kafayı topliyim görüşürüz dedim hafta sonu kahvaltıya gelicekler eşiyle birlikte. ama kafam karıştı gerçekten yapabilirmiyimki bilmiyorumda fikir versenize bana kızlar gerçekten beyeniye sunulabilecek kadar iyimiyim. bilmiyorumkismile:uhm:
karamuk albumümdeydi yinede tekrar veriyorum linki bak.
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=17916
antikacım baktım fotolara valla hepsi birbrinden güzel allah küçük beyimize uzun ömürler versin daha nice nice yaşlar kutlasın işallahh:Saruboceq:
süslere gelince gerçekten hepsi çok hoş eline emeğine sağlık alkisalkisalkis yani bence arkadaşının teklifini değerlendirmelisin derima.s
natura saol canım benim hastaneden yana bi sorunum yok ben üç defa gittim hastaneye evet haklısın galiba o yorumları bende okudum türkan hanımıda denicem bi inş.onda baki kalabiliirim bu hafta sonu yada pazartesi giderm heralde öle işte sen karar verdinmi yada gittinmi türkan hanıma