Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

:1hug:günaydın kızlarrrr
geçmiş olsun bebeişlere yaa hepsine acil şifalar hemencikk:Saruboceq:
ay antikacım desene küçük velet daha şimdiden parmağında oynatıyo sizi baksen şunun yaptıklarına valla hem okudum hel güldüm halinize ay yavrum benim ne kadar tatlılar yaaaa :1hug:

selam kızlarrr....
sorma karamukçum yaaa ....işin içinde olunca malesef gülemyo insan ama delirmiştim dün :)))
kızlar bu gün koruparkta olucam bilginize :))) anladınız siz onu.

selam kızlarrr....
sorma karamukçum yaaa ....işin içinde olunca malesef gülemyo insan ama delirmiştim dün :)))
kızlar bu gün koruparkta olucam bilginize :))) anladınız siz onu.

doğrudur canım valla bazen insanın sabrı tükeniyor böyle durumlarda :1no2: vuruverseydin poposuna iki şaplak yaramazın :eek:klava: ama yanlız böyle giderse işiniz var sizin bu küçük paşaylaaa.s

off keske haberim daha once hazirlanir gelirdim ayy kislar bu durudan cekecegim var uslu kuzum tam bir ismail manyagi ismail yk serdar ortac ve tarkan olsun bisey istemiyor babasida cd yaptirmis sevdigi bi kac sarki daha var ayy oggg geldi hep o acik

yani bu kadar olur.
bizde carrufura gittik bugün,
malum cumartesi pazarından gelirken önünden geçiyoruz.
eltimle uğradık.
dün akşamda eltim görümcem ben atladık arabaya
ikea ordan özdilekk bu arada uzun zmanadır ilk defa byan bayana akşam çıkıyoruz.
gece 23.30da evdeydik..sırnaşık şey
ohh olsun dedim eşime hep senmi çıkacaksın.

ya kızlar ardam iyi hasta falan değil ama bir öksürük başladı
şatım kaldım ya gece üşüttümmü acaba diye endişe ediyorum.
yada hastalığı tekararlıyor..
öksürük için ilaç dışında ne kullanıyorsunuz
ığlamur kaynat içine bal at dediler ama
1 yaşından önce veremem kanımca
öneriniz varsa ne olur yazın..
çok öksürüyor öyle böyle değil.
bu öksürük ardayı uyutmaz

son bişey daha çok sinirliym anlatmam lazım..
görümcem bizde 2 gündür..
kayınpederim kırk mevlüdü için geldi neyse eltimde kalıyor ama oda bizim alt katta oturuyor.
yani hep beraberiz oğluda 2 yaşında ama ardanın 3 katı yaramaz.
benimkini iki gündür haşlıyor ses çıkaramıyorum.
çünkü görümcem oda küçük anlamıyor diyor.haklı tabi ama hiç önlem de almıyor.
yani dikkat etmiyor.neyse bu akşam son vukuatımız ardayı bir güzel yere itti bizimki pat kafa yere kafası şişti.tabi bunu hep yapıyor yani ilk değill.oyuncakları patlatıyor kafasına ben kaklıp alıyorum.elinden düşünün yani hala olacak birde..uyuz
1 saat öncede arda sandalyede ayakta duruyor.
dengeyi pek sağlayamıyor.görümcemde yanında güya oğlunun
oğlu bir vurdu ardaya ardanın suratı sehbaya ben koşana kadar ordanda sandalyenin köşesine bir çarptı
bir baktım ağzıı kan içinde:çok üzgünüm:
ardayı aldığım gibi lavobaya koştum.görümcem arkamdan ay ne varda bu kadar paniksin anlamıyorum dedi.:jeyyar::jeyyar:
çocuk kavgasını saçma bulanlardan biride benim ama sanki onun hoşuna gidiyor..
ikitane çarpasım geldi denyoya.
dedimki biraz anlatmaya çalış yaptığının yanlış olduğunu anlasın..
benim bu sözümün üstüne aldı oğlunu öpe koklaya içeri girdi ben banyoda ağlıyorum.
o bağıra bağıra oğlunu seviyorr.bencill. ukala.:kızgın:
ayy iyiki bu topik var rahatladım çok sinirimi bozdu bende yarım saat önce geldim eve
aşaığda hala bağırarak oğlunus eviyor..
benmi abartıyorum anlamıyorumm..
çok uzun oldu farkındayım ama rahatlamak istedim..

KADERM cnm abartmyrsn cnm evet bir anne sürekli cocuğunun peşinde koşmalı heleki dısarıda farklı ortamlardaysalar.yoksa topalnalım bir gün bırakalım cocukları hiç karışmayalım izleyelim bakalım neler oluyr:)canını sıkma hiç doktoru aradınmı arda için?bende carrefourdaydım keske karsılassaydıkkkk:)

aramadım canım.
biz 3ten sonra carrfurdaydık

evet canım onların davranışları bir anlık neyi nezaman yapacakalrı belli olmuyor.
çocuk işte adı üstünde
ama anne arkasında olmalı birde böyle sorunlı çocuğu varsa..
işin kötüsü yarında akşama kadar beraberiz.

melekcim teşekkür ederim artık iyi şükür :emir_bebek:

ahhh sedacım bilseydim erken yazardım bide 3 saat oralardaydık guclubacismile

valla kaderim tam denyo yaniiiii ay ben burdan sinir oldum cnm dediğin gbi bende bu çocuk kavgalarını büyüten annelerden nefret ederim ama insan rahatsız olur günah yaaa valla benim zibidide de ısırma huyu var onunla oyun oynamayanı ısırır her an tetikteyim valla benim görümceminde eltiminde aynı tarz çocukları var şükür çok bir araya gelmiyorlar ama sırf onlar yüzünden çocuğumun ısırma huyundan vazgeçirmek istemiyorum onlar yparsa bizimki de aşağı kalmasın diye guclubacismile

ay ben zaten onları kınaya kınaya benim ki bu hale geldi kuzum :KK1:

öksürük olayına gelince annem hep bize sabah (((((( aç karnına )))) soğanı rendeleyip sadece suyunu içirirdi biliyorum çoook iğrenç ama balgamlı öksürüğe bire bir gelir genelde bunu banyoda yapar çünkü kusabilir kusmazsa balgamını kakasıyla atar balgam gider öksürük biter ayyyyy biraz iğrenç anlattım ama sempatiksalakcinni

bi de bala 5-6 damla limon damlatıp verirsen göğsünü yumuşatırsın bi dene derim aklinialirimsmileablamın en güzel yöntemidir benim ablamın çocukları yazın bile öksürürler sırtlarına karabiber ektiğini bile gördüm yaniiiii CİDDEN aklinialirimsmile

Son düzenleme:
amannnn ledangel yazmamış hemen son dedikoduyu patlatıyorummmmm :KK1:

bugün zaferden çıktık mc donaldsa doğru ilerlerken karşıdan biri gelir durur adama baktım benzer kadına baktım o da benzer resimlere göbeğe baktım amanın doğurdu doğurcak bilin bakalım ki bu ?????

hemde el eleler ????

selam kızlar uykum kaçtı düştüm buraya.
hadi sondan başılıyim. cimcimem nazımız olmasın o :))) ayyy çok merak ediyorum nasıl şeker bişey oldu acaba insan bi cöö der bari.
kaderim alerjik bi durumu yoksa ardaya öksürü için cimcienin söylediğini verebilirsin.yani artık az miktarda balın zararı olmaz. yada daha eski bir yöntem günlük yakabilirsin.aktarlarda buabilirsin tam adı bu bulunduu odada yakman yeterli oda genizleri açar ama baştan söyliyim kötü bi kokusu var.
gelelim diğer konuya çocuk kavgalarına bende takılmam hiç ama kızlar haklı valla bi boş bıraksak birbirlerini yerler. iyi sen gene sabırlısın ben olsam cingar çıkmıştı. herkesinki kendine kıymetli valla.ayrıca hiç hala falanda deme canım bak benimki çocuk yaşını doldurdu daha aramadı bile canları cehenneme.ayrıca bir kere kazadır ama fazlası köteklik artık. hem nasıl anlamıyomuş bizim 1 yaşındaki keratalar anlıyoda omu anlamıcak embesilmi mongolmu ayyy nasıl sinirlendim yaaa...senin yerinde olsam o lafıda yapıştırmıştım yüzüne anlamıyo dediğinde. aaa hala anlamıyomu öylese bi psikolğa götür zekasında sorun olabilir deyiverirdim.iyice uykum patladı he.
seda kız sen nerelerdesin kayboldun.
karamuk sorma canım bununla çekeceğimiz var bu günde koruparkta cingar çıkardı waikikiye girdik bakalım bişeyler varmı sıpaya göre diye bir eşofmana adeta yapıştı onuda defolu diye ayırmışlar ama tek yok yani aynısından kız satamam iadede diyo biz elinden almaya çalışıyoz o bırakmı kendini yırtıyo sonunda müdürlerini çağırttırdık adam diyo defolu napalım mecbur alıcaz dedik başka şeyler gösteriyoruz eline veriyoruz yok atıyo diğerini bırakmıyo. sonunda baktılar kaçar yok adam çıkın iadeden hediyemiz olsun kusurlu mal satamam dedi. gerçektende bir bacağında boydan boya ip çekiği gibi bi iz ama gönül ona kondu :KK43:((

ayyy bu çocukta alem yaaa defolu mal mı?
antikacım akşam yemeğimizi babannesi duruyu istedi hafta sonu geçirelim dedi onu verdik bizde bi gezdik eğlenmeye gittik ordan çorbacıya eve yeni geldik

cimcime anladım ben onu
ismi lazım olmayan bayan kanımca:1shok:
eşiyle beraber..vay be
söylenecek çok şey var ama hadi boşverelim..
tahminim doğrumu bende merak etmeye başladım.
bu arada benical verdim mecburen ama cimcime deneyecm ballı limonu
çok duymuştum onuda,

antika piskolog süper fikir ya,bugün dile getirmeliym.sağol antikam
bugün de ardaya patlatmaya yelkenlenecek,
bugün babaamız evde o hallder görümcemi.al çocuğunu aşağı inde diyebilir.
dediğin gibi herkezinki kendine kıymetli.
biizm safta onun peşindne gidiyor oynamak için,gelişi hüsran oluyor:mymeka:

amannnn ledangel yazmamış hemen son dedikoduyu patlatıyorummmmm :KK1:

bugün zaferden çıktık mc donaldsa doğru ilerlerken karşıdan biri gelir durur adama baktım benzer kadına baktım o da benzer resimlere göbeğe baktım amanın doğurdu doğurcak bilin bakalım ki bu ?????

hemde el eleler ????

yuh artık:eek:klava:

doğru demekk
biz onun için nasıl endişe etmiştik
şimdi aklıma birsürü şey geliyor.
belkide hiç eşinden ayrılmadı.
bende saf saf bayramda onun için elalmlerden para dilendim.
kazenden allah razı olsun yoksa bizi daha çok yolacaktı..

X