Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

telaş yapma canım üşütme değilse dr un dediği gibi yediği bişey ağır gelmiştir şimdi istifra ettiği için halsiz gibidir toparlanır ilacını da verince merak etme a.s

iyiy hadi canım dinlenirisn sende annenin yanında biraz toparlanırısn iyi düşünmüşsün hadi sen de kendine ve bebişine iyi bak a.s

sağol karamukçum inş. toparlanır ya drda hafif şeyler yedir bugün dedi bakalım yoğurt gibi çorba içirme yağlı dedi bende un bulamacı yapıcam kuzuma hasta yemeği hafifi hem iyi gelir inş.

ahyatu 40 ınız çıktı sanırım cnm byümüş maşallah ohh ilk anney gitmek ilaç gibi geliyor vallhi emzirmeden emzirmeye alıyorsun kuzuyu ohh misss

Yok canım bende bir çeşit virus var vajinada..

Acil tedavi edilmesi gerekiyor ama gebe olduğum için edilemiyor. Diğer doktorlar tedavisi var gebeyken de ama farklı dedi Recep bey ilgilenmedi. Buda benim ağırıma gitti açıkçası çünkü bu hastalık beni çok mutsuz ediyor. Psikolojimi bozdu.

Bu akşam Ziya beyde randevum var gece 20:30 da :)

Sende onunla ilgili güzel şeyler yazmışsın ya, çok rahatladım. Bakalım o ne diyecek. İnşallah tedaviye izin verir. Tek umudum o şu an. Randevudan geldikten sonra doktorla ilgili fikirlerimi yazacağım. Zaten beğenmezsem yeniden Recep Beye giderim.

Leadangel noldu yaa tuğkişe =((
Hemen arıyorum şimdi seni.. Çok geçmiş olsun..

ahyatu 40 ınız çıktı sanırım cnm byümüş maşallah ohh ilk anney gitmek ilaç gibi geliyor vallhi emzirmeden emzirmeye alıyorsun kuzuyu ohh misss

ewet cnm kırkımız çıktı baya oldu.ama annemler tatildeydi gidemedim bugün geliyrlar bende hemen gidiyorum...anne evi baba ocağı iyi olmazmı dinleniyorsun bebeğe bakılıyor dediğin gibi emzirmeden emzirmeye alıyorsun...inşş dinlenir gelirimm çünkü çok yoruldum.

canım çok geçmiş olsun işallah tedavini olursun iyileşirsin :Saruboceq:

güle güle git gel kaydirigubbakcemileohhhh bol bol dinlen bakalım bende yarın gidicem anneme geç kaldım bugün gidemedem yakaydirigubbakcemile3
kızlar ya ben bu çocuğun burnunu 3 gündür açamıyorum bütün spreyleri kullandım olmuyor başka bişeyi yok dye dr. ilaçta vermedi offff sinir bozucu nefes almıyor eyvahedigeldismilesiz neler yapıyorsunuz bakim burunlarına ???

ELİFANGEL inş sorunsuz atlatırsın bu sorunu da cnm hadi git bakalım dr. ne diyecek ???

Son düzenleme:

odasına buhar koy cnm çok işe yarıyor.buhular var onlardan al sıcak suyla buher yap. bide eviniz kaloriferli ise o daha çok tıkar peteklerin üzerine su koyabilirsin..

canım geçmiş olsun
denizsuyu speri kullandınmı o eğer tıkanıklık pislik falan varsa güzeel temizliyo

selam kızlarrr....
önce eliften başılıyim canım hadi hayırlısı bakalım sonuç ne çıkacak ama moralini bozma bak bebişi çok etkiliyo ondan sonra canavar gibi çıkıyo sıpalar :)))
leadangel sakin güzelim kusmasından kaynaklı halsizliği bizi bile nasıl etkiliki onlar daha küçücük. hem kusma fışkırır şeklde olmadığı sürece telaş edilecek bişey midesini bozmuştur sakin ol. haşlanmış patatesi tavsiye ederim bu arada canım. benim sıpada çok başımıza geliyo ama benimki fazla yemekten oluyo ne görse tadına bakacak bu sefer geceye kadar karnı taş gibi oluyo bazen çatlıcak diyorum. kusma fışkırır şekilde değilse, ishal ateş yüksekliği yada düşüklüğü yoksa telaş edilcek bişey yok.
ahyatu hadi iyi dinlemeler.
seda ne utanması kız doktordan utanılırmı saçmalama. ayrıca leadangelin söylediklerine ek taaratta sirkeli suda kullanabilirsin arada bir onunda mikrop ödürücü dezenfekte etkisi var ama uzun süre kullanmamalısın onu yoksa o bölegenin normal ph ını bozuyomuş.
gelelim bana kızlar bu gün ilk defa tokadı yiyodu benimki iyice zıvanadan çıktım.uykusu var yatmıcam diye direniyo peki yatma dedim bıraktım yastığı sürüklüyo arkasından eee eee diye aldım yine yatırdım bu sefer kıyameti koparıyo babam tutturdu bağrıtma çocuğu deyip duruyo adam kalktı niye ağlıyo bu diyo babam söylendikçe annem babama söyleniyo sanane ne karışın git odana diye oynattım oynattım yani. dedim sıpa bak kaç kişiyi soktun birbirine yatcaksan yat yatmıcaksanda kapa çeneni bu sefer adam çıkıp ordan demezmi bağarma çocuğa diye iyi o zaman al yanlızmı yaptım ben bunu dedim bıraktım ikisini baş başa 2 dakka geçmedi bu sefer o başladı bağırmaya dedim ne bağrıyon :)))) ne istediğini bilmiyo ha bire bağrınıyo diyo eeee dedim niye çıldırdım ben beni 3 saattir oynatıyo öyle bak sen 2 dakka zor dayandın. neyse sonunda uyududa herkes ohhh dedi. :)))))) ama uyuma şekli çok iyi. onun yattığı odaya dizdi yastıkları herkese geee (gel) diyo sonrada ıhhh halının üzerine yatırdı hepimizi oda girdi ortaya bacak birimizin üstünde kafa birimizin kol birimizin uyudu :))))))) balık turşusu gibi dizbi bizi anlıcanız :)))

selam kızlar nasılsınız ben iş yoğunluğundan giremiyorum havalar fena değişti birden çocuk eve tıkıldı kaldı akşamları koruparka falan götürüyoruz bi buluşma olsa ne güzel olur orda :))
jale hanmı bu akşam serviste bir arkadaş bahsediyodu gideceğim diye söyleyim de bari haberi olsun hayırlısı olur inş acıbadem pahalı herkes gidemez 1.5yıl önce arkadaşım 7.5 a doğum yapmıştı o da indirimlerle falan:S
iyi bakın kendinize bebişlere sağılcakla kalın...

türkan hanımı soranlar olmuş vatan hastanesinde iken telekomdan arkadaşım yıllar ona gidiyordu doğumunu da onda yaptı iyi bi doktor tavsiye edebilirim bende bikez gittim jimere geçtiğinde yara vardı bende jale hnm geçmiş demişti bikez de farklı bi dr görsün istedim o da aynı şeyi söyledi uzun uzun konuştu alelacele bakmadı beğendim yani..

odasına buhar koy cnm çok işe yarıyor.buhular var onlardan al sıcak suyla buher yap. bide eviniz kaloriferli ise o daha çok tıkar peteklerin üzerine su koyabilirsin..

cnm soğukbuhar mak. var 3 satte bir açıyorum ama ııııııhh olmuyor mafoldumben karamukcum sterimardan aldım fizyolojik kullanıyordum zaten ama hep tıkanık bakalım yarına dr. randevu aldık o ne diyecek ???

Son düzenleme:
geçmiş olsun kızlar yaaa noluyo b taze çıtırlara :)) ikisi birden burunlar tıkanık. bizimkini gene çeşme durmuyo doktorumuz atlattığı gribin etkisi halen mikropları atıyo olabilir durdurmayalım dedi bakalım bir sonraki görüşmemizde halen akıyo olursa sinüslere bakıcakmış (( madem ailede var sinizüt olabilir dedi.ama eğer öyleyse bu yaşta kesin tedavisi varmış en azından (( napcaz bu bıcırlarla biz yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…