- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.401
sağolun hanımlar aradım dr dediki ateşi varmı yok ishali varmı oda yok demekki üşütme değildir ozman yedirdiğin bişey yağlı gelmiş olabilir dedi oyüzdendir dedi bulantı için bizim ateşlenince yaptığımız fitilin bulantı için olanını verdi gittim aldım sankim daha iyi ama çok halsiz aynı önceki günkü ben oldu kuzum ayyyy neden böyle olouyor anlamıyorum
günaydın kızlarrrr hasta olan bebeklere geçmiş olsun dilerim.havalar çok kötü dikkat edin bebeklere ve kendinize...ben anneme gidiyorum kızlar sonunda dinlenmeyehihoyyyt 10 gün yokum hepiini kendinize iyi bakın sizi be bebişleri öpüyorum...:1hug:.
elifçim rahatsızlık derken nasıl yani kaşıntı yanma filan mı?
ziya bey bu konuda süper hamileyken beni 3 defa hastaneye yatırdı idrar yollarımda iltihap enfeksiyon var diye ayyy bende onun hakkını ödeyemem çok uğraştı adam benle sürekli arardım hiç bunalmadan cevap verirdi.
benimde şu anda yanmam kaşıntım var ama gel gelelim gidemiyorum erkek doktordan çok utanıyorum yaaa aslında benim derdimden o anlıyor ama gidemiyorumlmaz:
ahyatu 40 ınız çıktı sanırım cnm byümüş maşallah ohh ilk anney gitmek ilaç gibi geliyor vallhi emzirmeden emzirmeye alıyorsun kuzuyu ohh misss
iyiy hadi canım dinlenirisn sende annenin yanında biraz toparlanırısn iyi düşünmüşsün hadi sen de kendine ve bebişine iyi bak a.s
sağol karamukçum inş. toparlanır ya drda hafif şeyler yedir bugün dedi bakalım yoğurt gibi çorba içirme yağlı dedi bende un bulamacı yapıcam kuzuma hasta yemeği hafifi hem iyi gelir inş.
Yok canım bende bir çeşit virus var vajinada..
Acil tedavi edilmesi gerekiyor ama gebe olduğum için edilemiyor. Diğer doktorlar tedavisi var gebeyken de ama farklı dedi Recep bey ilgilenmedi. Buda benim ağırıma gitti açıkçası çünkü bu hastalık beni çok mutsuz ediyor. Psikolojimi bozdu.
Bu akşam Ziya beyde randevum var gece 20:30 da :)
Sende onunla ilgili güzel şeyler yazmışsın ya, çok rahatladım. Bakalım o ne diyecek. İnşallah tedaviye izin verir. Tek umudum o şu an. Randevudan geldikten sonra doktorla ilgili fikirlerimi yazacağım. Zaten beğenmezsem yeniden Recep Beye giderim.
Leadangel noldu yaa tuğkişe =((
Hemen arıyorum şimdi seni.. Çok geçmiş olsun..
ewet cnm kırkımız çıktı baya oldu.ama annemler tatildeydi gidemedim bugün geliyrlar bende hemen gidiyorum...anne evi baba ocağı iyi olmazmı dinleniyorsun bebeğe bakılıyor dediğin gibi emzirmeden emzirmeye alıyorsun...inşş dinlenir gelirimm çünkü çok yoruldum.
güle güle git gel kaydirigubbakcemileohhhh bol bol dinlen bakalım bende yarın gidicem anneme geç kaldım bugün gidemedem yakaydirigubbakcemile3
kızlar ya ben bu çocuğun burnunu 3 gündür açamıyorum bütün spreyleri kullandım olmuyor başka bişeyi yok dye dr. ilaçta vermedi offff sinir bozucu nefes almıyor eyvahedigeldismilesiz neler yapıyorsunuz bakim burunlarına ???
güle güle git gel kaydirigubbakcemileohhhh bol bol dinlen bakalım bende yarın gidicem anneme geç kaldım bugün gidemedem yakaydirigubbakcemile3
kızlar ya ben bu çocuğun burnunu 3 gündür açamıyorum bütün spreyleri kullandım olmuyor başka bişeyi yok dye dr. ilaçta vermedi offff sinir bozucu nefes almıyor eyvahedigeldismilesiz neler yapıyorsunuz bakim burunlarına ???
odasına buhar koy cnm çok işe yarıyor.buhular var onlardan al sıcak suyla buher yap. bide eviniz kaloriferli ise o daha çok tıkar peteklerin üzerine su koyabilirsin..