Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

seda boşver ya biz hasta olalımda onlar olmasınn şaka tabi
antika sanırım sende yakalndın bu malum hastalığa
salgın var evet evet dikkat etmek lazım.

yong hoş geldin canım sende.

ben sabah sabah eve yeni girdim dün annemde kaldım.
onları yunanistana yolcu edip evime ağlayarak geldim:gitme::gitme:.
annemi çok seviyorum yaa:çok üzgünüm:

günaydın hanımlar
antikacım çok geçmiş olsun canım evet genelde grip kuluçka dönemindeyken bulaşıyor ama sen iyice iyileşene kadar maskeyle yaklaş paşaya hasta olmasın
kaderim canım allah kavuşturusn sürakli mi orda kalacaklar peki hayatım yoksa öyle gezmeye mi gittiler a.s

çoooooooooookkkkkkkkkkkk yazmışsınız kızlar hepsi aklımda kalmadı.hasta bebiş hasta anne varsa geçmiş olsun yaşına giren kuzucuklara maşallah nice güzel yaşlara inşallah.hepinize öpücükler kuzucuklara kendinize iyi bakın anacım baayyyyyyyyyopuyorumnanaktan

selam kızlarrr...
öncelikle herkese teşşükkür ederim. ahyatu sağol canım öle yapim nolur nolmaz ikimiz birden hasta olunca kötü oluyo ((
kaderim Allah kavuştursun canım.anneler sevilmezmi tabiki onların yeri ayrı.
valla kızlar hemde ne salgın bide ben yatak özürlüyüm biliyonuz ayakta ölcen diyo herif hele hasta olduğumda hiçten yatamıyorum anca yüksek dozda uyku ilacı lazım bana :))) bu yüzdende zor iyileşiyorum ama napim buda benim yapım. adama nasıl imreniyorum bi grip olur yatak döşek günlerce kalkmaz bense su kurbasına dönüyorum ha bire banyodayım ve müzikle iyileşebiliyorum ancak dans edicem terlicem banyoda alcam alcam soluğu tabi hastalık geçince kamyon çarpmışa dönüyom böle oluncada :)))

sağolun kızlar, allah kavuştursun bizi evett inşallah
karamukçum orada kalmıyorlar ama 3 ayda bir yada 5 ayda bir muakkak gidiyorlar.
annanem teyzeler halalar hepsi orada.
22 gün falan kalıp gelecekler ama ben onlar her gittiğinde ağlıyorum.
biraz önce aradı gümrüğe gitmişler tl kapatıp başladım ağlamaya
seda evet canım frepemiz çok meşhur,yunanistan kahvemizde meşhurdur,

allah kavuştursun kaderim antika sanada geçmiş olsun cnm bizde elifangella arkadaşa gittik bugün o şimdik dağa gitti tea pazartesi gelicek bende kısmetse pazartesi veya salı karacabey yolcusuyum inş.
kaderim cnm senin frapeni içmek kısmet olmadı kapışırım senle kayfe konusunda iddalıyım yani vallh buyrun gelin hanımlar butarafa yolu düşenleri cimcimemde yok galiba evde hiç uğramadı dünden beri

bugun cok sessiz topik kimseler yok cimcimem melegm nerdesiniz biz eve yeni geldik sayilir bu hafta 3 gun yokum kizlar burgaza gidiyorum duru ve annemle kocacim gececi sagolsun izin verdi

günaydınlar herkese iyi pazarlar.allah kavuştursun kaderim.leadangel arkadaşın ne güzel süpriz yapmış canım ya.elifangel sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına.hadi kızlar ben kaçtım bana müsade bu kadar benimkiler ayakta kahvaltı hazırlıycam daha hadi bayyyyyyyy

Young hoşgeldin....kızlar nedir bu grip yoksa birbirimize mi bulaştırdık pcden kaydirigubbakcemile5 çok şükür bize uğramadı ayyyy gelmesin mümkünse :) LEADANGELİM güle güle git gel çk uzun kalma özletme kendini valla doğum günü olmasa gelirdim inan ki şöyle karşılıklı döktürürdük ayyy nasılda ihtiyacım var hihoyyythihoyyyt kaderim Allah kavuştursun güle güle gidip gelsinler...

bugun cok sessiz topik kimseler yok cimcimem melegm nerdesiniz biz eve yeni geldik sayilir bu hafta 3 gun yokum kizlar burgaza gidiyorum duru ve annemle kocacim gececi sagolsun izin verdi

keşke sabah yopiğe bakıp öıksaymışım bizde bugün burgazdaydık belki bizim ki deniz havasından etkilenirdde birazcık yemek yer dedik ama tık yok lmaz:

leadangel valla melekle sırf frapeni içmeye geliyorduk muhabbet bahane valla ben ilk kez sende içtim sonra bir arkadaşt denk geld ama sende ki gibi değildi offf sütüm çekti neyse artık gelince bol bol foto çektir eğlen kardeşini bzim yerimize de kutla öp:teytey::teytey: mutlu huzurlu olsun yuvaları....

leadangel adi allah bi yastıkta kocatsın canım tebriklerimizi iletirsen seviniriz kardeşinede.
cimcimem töbe de töbe aman uğramasın ne illet bi mikropmuş geldi gitmek bilmiyo. mubarek arsız misafir gibi. bide bu gün sabah bi tel birlikte çalışıcağımız arkadaşlardan biri aniden eksik var diye ekibiyle şehir dışına çıkmış hocamız arıyo yerinin kapatılması lazım diye mecbur kalkıp gittim ama öğlene ölüydüm resmen bide üstüne adam demezmi bak çoccuk kaç gündür dışarsının yüzünü görmüyo hadi üstünü değiştirde gidelim diye ((( baktım yavrum bacaklarıma sarılıyo iyi dedim üzerine bide park yaptık. oda yetmezmiş gibi tam eve geldik bi tel daha adam demezmi ben daha bir hafta önce söz verdim arkadaşlara okey partisi yapıcaz diye bide mecbur oraya gittik daha şimdi eve girdik ama resmen suyum çıktı (((((( sabahta 5:30 da kalkıcam adamı işe yollamaya ama kalkabilirmiyim yoksa geçmi kalır orası Allah kerim.

günaydın hanımlarrr biyandan eşyaları topluyayım biyandan size bakim dedim ama pazar herkes bitaraflara gimiş sanırım bizde dün önce kurşunluya sonra gemliğe geçtik iyş geliyor deniz havası kuzulara
iyi dilekleriniz için çokkkk teşekkür ederimmm amin inş. cimcimem inş. mutlu olurlar
babamda öylne gelirim dedi öyleden sonra gideriz yavaştan bizi özleyin anacımmm

kızlar hızınıza yetişemiyorum valla oku oku bitmedi.biyerlere gidenler var hayırlı yolculuk hepsinize.ben hala evde misafir ağğırlıyorum bu akşam yine çok kalabalık misafirlerrim var eteklerim tutuştu tam 30 kişilk bi ahali geliyo koşturuyorum 2 çocukla ama az kaldı yeterrrrrrr die bağırmaya.şu 40 çıksın artık yeter bende anneme gideyim dinleneyim artık yaaamafoldumben

ahyatu cnm benim ya Allah yardımcın olsun güzelm...anlamıyrm bu insanlaı ya hem 2 cocuk hem lohusasın hemde evin işleri artıı uykusuzluk....ne diye o kadar kalabalık gelinirki..gelen 2 saat öncesnden haber werir elinde pastasıyla simidiyle gelir iyi dileklerini sunar hayırlı olsun der azıcık oturur kalkar.bu ne ya yok bizim teyzelerimiz ellerinde örgülerle gelir güne geliyormus gibi..kızlar yanlış anlamayın ama bu konuda doluyum

sorma cnm ya bende dertliyim,gelcem diyene gelme denmezki ama çocuğun düzeni kaçıyor uyumuyor gündüz ayrı gece ayrı yoruldum...aslında misafiri çok severim normal zamanda başımın üstünde yerleri var ama yorgunum gerçekten akşam 5 yattım sabah erken kalktım.temizlik iş güç canım çıktı,hepsi bir arada çıksın mış hepsi ayrı ayrı iş çıkmasınmış offff offffffff

selam hanım haımcıklarrr...
valla nilimsi kesinlikle katılıyorum sana hadi erkeği ve anne olmayanları gene bi parça anlarımda orta yaşlıların o kendini bilmez hali beni iyice deli eden noktadır.ama bizim pek bi sorunumuz olmamıştı. benim düşüncelerimi bildiklerinden eşimin sert tavrı ve bizim yatak yapmayıp Devrim'ide pek çıkarmamamızdan kaynaklı hadlerini bilmek zorunda kalmışlardı :))) ilk 40 gün çünkü Devrim hep yatak odasında ve gelenlerin yanına sadece bir kaç dakika oda uyanıksa çıkartıyodum. zaten ilk 3 gün eşim gelenleri resmen kovaladı benim psikolojik durumumdan ötürü kimseyi görcek halde değildim. Devrim ilginç bi bebekti evde karartma perdelerini açamadık 4 gün boyunca az bi gün ışığında yüksek seste çıldırıyodu adeta (( ama bizdeki kötü durumda erkeklerinde gelmesi ( oturamazsın kalkamazsın ayrı odaya geçsen olmaz amaaaaannn bunları düşündükçe yok anacım yok bi tane yeterde artar :))

ya zaten eve misafir gelince bebeklerin düzenleri kaçıyor bide böyle kalabalık vaalla akiama napcam bakalım bende eceyi çıkarmayı düşünmüyorum yanlarına odasının kapısını kapatırım çıkarmam orda emzirip yatırrım bide erkekli misafir daha zor oluyor gerçekten zor oluyor.benim bu akşamkler hem erkek hem bi dünya çocukkksempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…