Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

zor bir durum lohusayken bu dahada zorlaşıyor.
ahyatu haklsın canım tabi ama eşinin tarafıdır gelenler diye tahmin ediyorum
hep bizler sabrediyoruz,sonra patlıyoruz bommm diye
bu arada yemeklimi bu gelenler.
umarım yemekli değildir.
yanında yardımcın yokmu annen kayınvaliden gibi?
neyse canım allah yardımcın olsun,
seni lohusa olan ve etrafında sinir eden insanlar varsa onlar anlar,
bu arada edit gelmiş:dance:
ledangel kardeşine ömür boyu mutluluklar diliyorum.
kardeşinde bir gün topiğimize gelip ben hamileyim diye süpriz yapar inşallah hayılrısıyla.
antika kız senin heriften korktum ben kimi kovdu kız akraba falanmıydı gelenler.
nilimsi ömerciğin fotosu çok güzelmiş canım
yazmasaydım çatlardım o kırmızı papyon çok yakışmış ömere
bizdede turuncu papyon var henüz takamadık

yok kız benden korkmuyosan herifimden hiç korkma :))) benimki genelde süt dökmüş kedi gibidir ayda yılda bir çıldırır :)) kovma sebebi ilk sabah eve bi geldik bizim bütün mahalle akraba ve ehpsi bize dökülmüş. bide ben sezeryandan 8 saat sonra eve geldim yaa zaten ayakta bile zor duruyorum onca katı nasıl çıktım bilmiyorum üzerine evi görüp bide yok resim yok bi bebeği görelim muhabbeti yapılınca kapıca benimkide kovaladı. zaten ilk ve sondu heralde :))))

kaderm canım facede mi gördün resimleri?aslında buraya ekleyeceğim kuzucukların doğum günleri için fikir olur ama beceremyrmya onu bırakın ablam ikiz bebekleri oldu 8 aylık doğdular ve zor bir sezeryan gecirmişti ablam.cocuklar daha 20 günlüktü ablam işlerini pcden takip ediyordu bir taraftan pcye bakıyor öteki taraftan bebişlere bakıyor(çocuklardan biri emmiyordu süt az geliyordu kızcem moralmen bitmişti evde yeni bakıcı ona alışmaya calışıyrz vs )derkeeen kapı caldı kızlar inanın saati hiç unutmyrm saat 12 gibiydi yurdumun güzel teyzeleri geldiler aksam 17 oo ydi evlerine gitme lütfunda bulundular!ne bu simdi kadın kadının hainden anlamalı erkekler anlamaz bekarlarda ama kadınlar neden böyle anlamıyrm bir arkadasım bebişi doğar doğmaz annesine gitmişti gelen herkes oraya gelmişti bu mantııklı.yada mevlüt yapmalı gelen herkes bir kere de oraya gelmeli.(hiç sanmıyorum ama:)

kız böyle teyzelerde mevlütler daha büyük handikap. düşünsene sen lousasın yatağından çıkmaman lazım. o arada biri dolabında çayına limon ararken diğeri sanki açıkta bardak yokmuş gibi tüm dolabı aşaya indirir. beriki misafir odasındaki vitrinin önünde durmuş senin simetriğiyle dakikalarca uğraştığın dantelin örneğini almak için onu çekiştirir durur tabi vitrinin hali evelee şenlik bu arada bi diğeri gelmiş başında süt fazlalaştırıcı yöntmler için kitap yazmaktadır, beriki akan burnunu gözmez bebeği hırpalama derdine düşmüştür.yani çıldırmamak içten bile değildir. bide bu teyzelerin yöne bi yanı vardır mutfakta temiz bardak arayan aslında tuvaletten çıkınca tuvalet kağıdı bile kullanmayıp daha sağlıklı die elleriyle oyaladıkları heryere mikrop saçan ara bezlerini kullanmaktadır.limon arayan onca poğaça böreği mideye indirmiştir bilede göyya tansiyon hastasıdır. danteli çekiştirip duranınsa illaki bi yeri söküktür aslında sökük dikmayi bile bilmez. kaydirigubbakcemile3 gece gece açıldım valla kızlar ama biri beni kovalasa iyi olucak zira yorgunluktan ve uykusuzluktan gözlerim mosmor.

KIZLAR GÖZÜNÜZÜ DÖRT AÇIN !!!!!!!
gece yatmadan önce Devrim'e bakmak için gittim. birde ne göreyim ateş içinde kuzum hemen banyoya attım bi taraftanda eşimi kaldırıyorum soluğu hastahanede aldık. üzerinde bir badiyle onca yolu gitmemize rağmen ateşi 40 ölçüldü ordada hemen kan testi vs. yapıldı grip olduğunu öğrendik. ateşini düşürüp hem fitil hemde şurup verdiler. ayrıca bu gün öğlene kadar her saat başı duş aldırıcaz ve gözlemliycez. bu tür bi vaka bu hafta 7. ye geliyormuş gece yarısı uykuda aniden bir ateşle gösteriyormuş kendini aman kızlar dikkat edin kuzucuklara salgın halindeymiş bu mikrop şu anda geldiğim gibi Devrim'i yatırıp hemen buraya koştum bilginiz olsun diye. geceleri sesleri çıkmasada sık sık kontrol edin.

geçmiş olsunn canım ya çok üzüldümm.ee artık hastalık lar başlar kış gelmeye başlıyor.kendinize ve kuzucuklarınıza dikkat edin..

kızlar size bir site adı vericem oaradaki formu doldurursanız hediye kitap geliyor karga bedeli karşılığında bende gazate ilanında gördüm sizde bi bakın istedim siteye çocuğunuzun yeteneğini keşfedi die bir kitap.site anaokuludergisi.com..

oh oh döktürmüşün anikam
ağzına sağlık hepsine katılıyorum,demekki bize gelenler numune değilmiş

çok geçmiş olsun devrimciğe
acil şifalar diliyorum canım.şimdi nasıl oldu,
canım bizim aynen yazdığın gibi oldu
gece bir kalktık arda ateşler içinde,
bizim dr. aynısı dedi son günlerde bu şikayetle çok hastam geliyor dikkat etmek lazım dedi.
arada bir bakmak bencede doğru,
gerçi benimki 2 saatte bir kalktığı için 2 saatte bir bakmış oluyorum

bir gözatayım bende
sağol ahyatu

nilimsi face yok canım bende oğlumun facesi var.ekli değilsiniz
oradan görebilsem keşke bebişleri ne güzel olurdu.
msnden gördüm canım

antikacımçok geçmiş olsun

nilimsi meral ettim ömerciğin resimlerini eminim çok tatlı olmuştur özelden adını eklersen bana faceden ekliyeyim seni canım ordan da görüşürüz

merhaba kizlar ben burgazdayim hasta bebislere gecmis olsun durunun ve benim keyfim iyi ama babamizi ozledik hafta sonu izmir dugunumuz iptal olmus gitmicez yani soklardayim

selam kızlar
hepinize çok teşekkür ederim.berbat ötesi bir gün geçirdim ve ayakta düşmek üzereyim.sabah 9 da doktorumuz aradı gece Devrim'i götürdüğümüzü kayıtlardan görmüş (kendisine haber vermemiştik ) ilaçları kullandınızmı dedi hayır deyince iyi getirin bi tahlillerini yapalımda na göre başlayalım dedi.tam kan alındı o arada mama yiyo Devrim birden bir kusma ani bir ateş yükselmesi yok böle sizi eve yollasam daha beter diyerek bir serum bağlattı ama sarılardan sanırım vitamin serumu içinede ateş düşürücüsü eklendi öğleden sonra geldik eve. maşallah öğlenden beri hiç yükselmedi ateşi ama ömrümden ömür gitti kızlar. birde üzerine durmadan sızlanıp geçmişi hatırlatan babam ( kardeşimi 7 aylıkken yüksek ateşten kaybetmişler ) kısacası hala oynatmadığıma şaşıyorum. hastalık yorgunluk yıpranma yetmiyormuş gibi birde üzerine ha bire moral bozucu konuları dinlemek insanı insanlıktan çıkarıyo.

ahyatucum bende tv de görüp aramıştım gelmedi hala kitap 4 gün oldu ohaoldumsmile kızlar her gün birimizin ki hasta ayyy nazar değiyor bunlara valla yanlız antikacım bence sen devrimciğimizi başka bir dr.da göster çok sık hastalanmaya başladı cnm çocuk serum yiyo her defasında...bu kadar sık hastalanması normal değil cnm yaaa çok üzücü bende bir dönem çok hastalanıyormuşum minikken türkiyeye geldikten sonra meğerse kanımda yeterli mikrop sayısı azmış onun için süreki ateşlenip havale geçiriyormuşum (bendeki arazdan ordan kalma ) sonra mikrop yüklendi böle oldum işte

bence serum verip yollamak mantıklı değil ben mi yanlış hatırlıyorum cnm yaaa bu 4.serumu di mi ???? ayyyy ben en çok sana üzülüyorum cnm ya herkesle ayrı uğraşıyorsun Allah sana sabırların en büyüğünü versin...

Son düzenleme:
amannn ahyatucum bitmez şimdi o 40 gün :dilcikar: 40 gün mü desem 80 miiiii gelmek için bahaneleri bitmez :)Allah sabır versin sana ne denir

Son düzenleme:
antkcm canım cok üzüldm devrimciğe canım ya Allah korusun yavrularımızı dertlerini anlatamazlar bisey diyemezler ay canlarım ya .cok gecmiş olsun cnm

sorma cimcimem boşa demiyorum bende çocuk bir değil 3 diye. hadi biri küçük laftan anlamıyo ama büyükler onlar iyice yiyip bitiyo :gitme: Devrim maşallah biraz rahatladı uyuyo son yazdığımdan beri bu seferde babamın başındayım o ateşlendi oda çocuk gibi değilki al kucağına sorgusuz sualsiz götür inatmı inat en son 39 derece ölçtüm gitmem doktora napcak bana deyip duruyo bi taraftanda bana bişey olursa bağırmayın üzmeyin bu çocuğa diyo. senağlama deliricem artık yaaa...
bu arada bu Devrim'in üçüncü ateşlenişi ama 2. serum canım biri 6 aylıkken verilmişti o zaman çok kilo kaybı vardı. bu günküde baktı yemiyo yediğini çıkarıyo ve akşamdan beri açtı ondan verdi.zaten bu gün verilen şu küçüklerdendi. hoş aynı şey bende de vardır bi hastalık gördümmü serumu yemeden kurtulamam meretten.bide erol Beyden memnun olma sebebim tetkiksiz sadece sırtını dinliyim boğazına bakıyım al bu ilaçları yapmaması.ve antibiyotikten kaçınması. bak yaşını doldurmak üzere maşallah Devrim daha antibiyotiğin ne olduğunu bilmiyo.ayrıca bi bakıma tek doktorladan kalıyo değilim aslında kuzenlerimin biri tıp fakultesi çocuk bölümü öğrencisi onunlada sürekli irtibat halindeyiz iki ayda bir geliyor Bursaya ve o da sürekli takipte tutuyor Devrim' i.
sanırım sen arada geçirdiğimiz 6. hastalığı hatırladın şimdi aklıma geldi onda serum bağlanmamıştı ama ateş vardı ve yakın zamandaydı 9 aylıktı onu geçirdiğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…