- 4 Ekim 2009
- 4.342
- 9
- 43
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.081
kaderm canım facede mi gördün resimleri?aslında buraya ekleyeceğim kuzucukların doğum günleri için fikir olur ama beceremyrmya onu bırakın ablam ikiz bebekleri oldu 8 aylık doğdular ve zor bir sezeryan gecirmişti ablam.cocuklar daha 20 günlüktü ablam işlerini pcden takip ediyordu bir taraftan pcye bakıyor öteki taraftan bebişlere bakıyor(çocuklardan biri emmiyordu süt az geliyordu kızcem moralmen bitmişti evde yeni bakıcı ona alışmaya calışıyrz vs )derkeeen kapı caldı kızlar inanın saati hiç unutmyrm saat 12 gibiydi yurdumun güzel teyzeleri geldiler aksam 17 oo ydi evlerine gitme lütfunda bulundular!ne bu simdi kadın kadının hainden anlamalı erkekler anlamaz bekarlarda ama kadınlar neden böyle anlamıyrm bir arkadasım bebişi doğar doğmaz annesine gitmişti gelen herkes oraya gelmişti bu mantııklı.yada mevlüt yapmalı gelen herkes bir kere de oraya gelmeli.(hiç sanmıyorum ama:)
KIZLAR GÖZÜNÜZÜ DÖRT AÇIN !!!!!!!
gece yatmadan önce Devrim'e bakmak için gittim. birde ne göreyim ateş içinde kuzum hemen banyoya attım bi taraftanda eşimi kaldırıyorum soluğu hastahanede aldık. üzerinde bir badiyle onca yolu gitmemize rağmen ateşi 40 ölçüldü ordada hemen kan testi vs. yapıldı grip olduğunu öğrendik. ateşini düşürüp hem fitil hemde şurup verdiler. ayrıca bu gün öğlene kadar her saat başı duş aldırıcaz ve gözlemliycez. bu tür bi vaka bu hafta 7. ye geliyormuş gece yarısı uykuda aniden bir ateşle gösteriyormuş kendini aman kızlar dikkat edin kuzucuklara salgın halindeymiş bu mikrop şu anda geldiğim gibi Devrim'i yatırıp hemen buraya koştum bilginiz olsun diye. geceleri sesleri çıkmasada sık sık kontrol edin.
gece yatmadan önce Devrim'e bakmak için gittim. birde ne göreyim ateş içinde kuzum hemen banyoya attım bi taraftanda eşimi kaldırıyorum soluğu hastahanede aldık. üzerinde bir badiyle onca yolu gitmemize rağmen ateşi 40 ölçüldü ordada hemen kan testi vs. yapıldı grip olduğunu öğrendik. ateşini düşürüp hem fitil hemde şurup verdiler. ayrıca bu gün öğlene kadar her saat başı duş aldırıcaz ve gözlemliycez. bu tür bi vaka bu hafta 7. ye geliyormuş gece yarısı uykuda aniden bir ateşle gösteriyormuş kendini aman kızlar dikkat edin kuzucuklara salgın halindeymiş bu mikrop şu anda geldiğim gibi Devrim'i yatırıp hemen buraya koştum bilginiz olsun diye. geceleri sesleri çıkmasada sık sık kontrol edin.
kız böyle teyzelerde mevlütler daha büyük handikap. düşünsene sen lousasın yatağından çıkmaman lazım. o arada biri dolabında çayına limon ararken diğeri sanki açıkta bardak yokmuş gibi tüm dolabı aşaya indirir. beriki misafir odasındaki vitrinin önünde durmuş senin simetriğiyle dakikalarca uğraştığın dantelin örneğini almak için onu çekiştirir durur tabi vitrinin hali evelee şenlik bu arada bi diğeri gelmiş başında süt fazlalaştırıcı yöntmler için kitap yazmaktadır, beriki akan burnunu gözmez bebeği hırpalama derdine düşmüştür.yani çıldırmamak içten bile değildir. bide bu teyzelerin yöne bi yanı vardır mutfakta temiz bardak arayan aslında tuvaletten çıkınca tuvalet kağıdı bile kullanmayıp daha sağlıklı die elleriyle oyaladıkları heryere mikrop saçan ara bezlerini kullanmaktadır.limon arayan onca poğaça böreği mideye indirmiştir bilede göyya tansiyon hastasıdır. danteli çekiştirip duranınsa illaki bi yeri söküktür aslında sökük dikmayi bile bilmez. kaydirigubbakcemile3 gece gece açıldım valla kızlar ama biri beni kovalasa iyi olucak zira yorgunluktan ve uykusuzluktan gözlerim mosmor.
kızlar size bir site adı vericem oaradaki formu doldurursanız hediye kitap geliyor karga bedeli karşılığında bende gazate ilanında gördüm sizde bi bakın istedim siteye çocuğunuzun yeteneğini keşfedi die bir kitap.site anaokuludergisi.com..
ahyatucum bende tv de görüp aramıştım gelmedi hala kitap 4 gün oldu ohaoldumsmile kızlar her gün birimizin ki hasta ayyy nazar değiyor bunlara valla yanlız antikacım bence sen devrimciğimizi başka bir dr.da göster çok sık hastalanmaya başladı cnm çocuk serum yiyo her defasında...bu kadar sık hastalanması normal değil cnm yaaa çok üzücübende bir dönem çok hastalanıyormuşum minikken türkiyeye geldikten sonra meğerse kanımda yeterli mikrop sayısı azmış onun için süreki ateşlenip havale geçiriyormuşum (bendeki arazdan ordan kalma ) sonra mikrop yüklendi böle oldum işte
bence serum verip yollamak mantıklı değil ben mi yanlış hatırlıyorum cnm yaaa bu 4.serumu di mi ???? ayyyy ben en çok sana üzülüyorum cnm ya herkesle ayrı uğraşıyorsun Allah sana sabırların en büyüğünü versin...