Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

bekleriz canım inş bir sorun çıkmaz hep beraber olurlar kaydirigubbakcemile5 LEADAGELİM anlamam valla mazeret mazeret alsanaalsanasmile

ay canım yaa paşamız büyüdü bile maşallah nice senelere bir ömür boyu mutlu sağlıklı huzur içinde yaşasın küçük beyimiz:Saruboceq::Saruboceq:

mrb balık yağın asla tavsiye etmem çünkü balık yağı vücutta depolanıp ilerki yaşlarda çıkıyomuş buda çocuklarda obeziteye yol açıyormuş.bence balık yağı yerine bağışıklık kuvvetlendiri ilaçlar bitkisel onları deneye bilirsin..benim eşim ezcacı kendimde eczanede çalışıyorum o yüzden kesinlikle tavsiye etmem..bende kendş kızıma kışın özellikle bağpışıklık kuvvetlendiri ilaçı kullanıyorum.

çok geçmiş olsun cnm ya biran önce sağlığına kavuşur inş ardacık..

canım az kalmış doğum gününüze inşş gönlünce geçer doğum gününüz ve unutursun.orada olmayı çok isterdim ama malum bebiş küçük.ama siz benim yerimede eğlenin.

cimcimem sana bişey daha sorucam ogün sende sorucaktım unutmuşum hangi vitamini kullanıyorsun atatuğa cnm sen

selam kızlar maşallah çeneler yerlerde okuyana kadar 3 sayfa daha eklendi.Allah muhabbetinizi bozmasın :)))
nazcım ben şanslıydım hiç hamile giyime para vermedim zaten kilo yoktu bide göbeğin belirmesi yaza denk gelince taytlar işimi gördü. üsttede normal tişörtlri çok rahat kullanabilirdum.
nilimsi canım galiba sen soruyodun aktar olayını o kadar kişi varki o kadar yorum okudumki kafa karıştı iyice o yüzden sen değilsen bile sorana gitsin :)) ben heykel baharatçılar çarşısında bir yere gidiyorum ama sürekli ordan yaparım alışverişimi yaşlı bi amca bide bizim aileden geliyo bitki merakı taaa babannemin zamanından bu amcamız ve hep aynı kişi o yüzden içim rahat. ıhlamuruda kaynatmakta olur ama içeriği ölmesin derseniz demlemek en güzel yöntem zaten bitkilerin hemen hepsi demlenerek kullanılır çok güçlü olanlar hariç sıcak suda demelemeni tavsiye ederim daha iyi.balık yağı içinde aynı şeyi bende duymuştum obeziteye yol açtığını. birde kızlar en güzel bağışıklık güçlendirici doğal olan şey soğan ve sarmısaktır mümkün olduğunca kullanın özelliklede boğaz enfeksiyonlarında ben Devrim'e 6. aydan sonra doktorunada sorarak haftada bir diş vermeye başlamıştım önce yemeğine katıyordum artık yavaş yavaş normal yedirmeye başladım.
bu arada meleğe çok sevindim hayırlı olsun güzelim inş. sorun yaşamazsınızda devam edersin.nilimsi canım yeni yasaya göre 2 yada 4 yıllık üni. mezunları sözleşmeli branş öğretmenliği yapabiliyor ve yanlış hatırlamıyorsam 4 yıldan sonrada kadroya geçebiliryorlar. bide bizim branşa kadro açsalar ne sevinicem hayatmız sözleşmeyle geçicek ((

tama cnm baharatcılar carsısısnda yaslı bir amcadan alıcm anladım :)kızcem yokmu bu amcanın dükkanının adı:)ne sarımsak mı yiyor devrim:)masallah kuzucuğa soğanıdamı ciğden veriyorsun cnm ben yemeklerine koyuyrdm

elifangel heyecanını paylasıyrm canım minik mucizenin gelişini yasadıklarını hislerini hep buraya dök e mi?

Tamam canım =))

Azıcık bulantılarım başladı, midemin hiç keyfi yok.
Yemek yedikten sonra yanıyor ama yemediğim zamanda bulanıyor.
Bugün yeni bir şey keşfettim. Her 2 saatte yada 1 saatte bir azıcık bir şeyler kemirirsem midem çok kötü oluyor. Ekmekte yemiyorum. Arada 1 dilim o da tam buğday incecik yani.

1 kilo zayıflamışım, bugün tartıda gördüm çok sevindim =))

Pardon yanlış yazmışım yukarı kemirirsem midem iyi oluyor yazacaktım.

Yani sık sık az yiyince kendimi daha iyi hissediyorum.

Canım hayırlı olsun..

Öykü ile beraber olmanız süper olacak. Aklın onda kalmaz hem de özlemezsin, hep yanında olacak. Ne güzel

kaderim canım çok geçmiş olsun yiğit ardaya canım işallah çabucak iyileşir kuzum :Saruboceq:

sağol canım
bugün 4ten sonra anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi.
bir çığlık bir ağlamak ki sorma ayy ne yapacağımı şaşırdım.
ayy cimcimein dediği gibi bizde 10 gün sürecek gibi.
sadece ateşi düşüyor oda şurubunu verince yani aynı gibi

kıyamam yaaa:gitme:valla çok zor acil şifalar salgın var sanırım ama neyden bulaşıyor ki bu mikrop arkadaşımın çocuğuda 13 aylık 10 günde 900gr. vermiş kuzum :a015: ama onda ayrıca kusma da varmış mafoldumben ağladıkça ateşide çıkar offfffffffffffffffffff

KIZLAR mc donaldsı iptal edicem sanırım hafta içi diye beklenen ilgiyi görmedi bizim doğum günü senağlamasenağlamasenağlama

salgın varmış evet canım
şimdi ayaklarıma aldım sallıyorum uyduda bıraksam uyanacak gibi
fatmagül bitene kadar uysa bari:bbo:

selam kızlar iş çıkışı eşim bizi almaya geldi birlikte yemek fln yemeye gittik şimdi eve geldik:)
bu gün iyi geçti öykü baya sevdi kreşi
şimdilik yolunda gibi herşey bakalım hayırsılı olsun da
öykü olmada işe başlamam mümkün değil asla kıyıp bırakamam bana çok düşkün çünkü ben de ona aşırı düşkünüm 1 saat görmesem patlarım...
en küçük 3 yaşından itibaren alıyolar kreşe öykü fasülye sayılıyo
o kendi halinde takılıyo :)
en çok korktuğu şey kreş ortamı ve çabuk ve sık hastalanırmı acaba endişesi
işallah yaşamam böyl bi durum
bakalım idare edeceğim kadar edeceğim
ama kızımla ilgili en ufak bi sorun olursa sanırım bırakırım hemen........
çalışmayı çok seviyorum tamam herşey güzel ama kızım herşeyden önnemli benim için
herşey öyküye bağlı yanii
teşekkür ederim tatlıo dilekleriniz için
bu arada sizi özlüyeceğim ben yaaaa
görüşmeleri haftasonuna ayralyınn artıkın :)))

cimcimemmmm
paşam bi yaşına giriyo demek çok az kaldı canım:))
sen hangi gün yaparsan yap ben o gün paşamı mutlaka göreceğim canım amma gündüz amma akşam üstü mutlaka geleceğim :))))))
ama bana sorarsan 3 ekim pazar günü yaparsan 1-2 gün öncesi çok daha makbule olur canımmmmm ya süper olur evde güzel bi parti yap paşamıza hem kimseninde gelememe mazerti olmaz ne dersin ...
ama dediğim gibi sen neye karar verirsen ver ben o gün kesin sendeyim canım :)

devrimimin de az kalıyo hayırlısı ile canım işallah geleceğim partinize ama çalıştığım için gündüz gelemesemde akşamında gelip paşamın doğum gününü kesin kezzz kutluyacağım

cimcimem sana hangi gün uygunsa cnm ben işte pazartesi dönücem biliyorsun benim iöçinde sorun değil biz nasıl osla görüşürüz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…