- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.101
antkcm canım cok üzüldm devrimciğe canım ya Allah korusun yavrularımızı dertlerini anlatamazlar bisey diyemezler ay canlarım ya .cok gecmiş olsun cnm
amannn ahyatucum bitmez şimdi o 40 gün :dilcikar: 40 gün mü desem 80 miiiii gelmek için bahaneleri bitmez :)Allah sabır versin sana ne denir
ahyatucum bende tv de görüp aramıştım gelmedi hala kitap 4 gün oldu ohaoldumsmile kızlar her gün birimizin ki hasta ayyy nazar değiyor bunlara valla yanlız antikacım bence sen devrimciğimizi başka bir dr.da göster çok sık hastalanmaya başladı cnm çocuk serum yiyo her defasında...bu kadar sık hastalanması normal değil cnm yaaa çok üzücübende bir dönem çok hastalanıyormuşum minikken türkiyeye geldikten sonra meğerse kanımda yeterli mikrop sayısı azmış onun için süreki ateşlenip havale geçiriyormuşum (bendeki arazdan ordan kalma ) sonra mikrop yüklendi böle oldum işte
bence serum verip yollamak mantıklı değil ben mi yanlış hatırlıyorum cnm yaaa bu 4.serumu di mi ???? ayyyy ben en çok sana üzülüyorum cnm ya herkesle ayrı uğraşıyorsun Allah sana sabırların en büyüğünü versin...
zor bir durum lohusayken bu dahada zorlaşıyor.
ahyatu haklsın canım tabi ama eşinin tarafıdır gelenler diye tahmin ediyorum
hep bizler sabrediyoruz,sonra patlıyoruz bommm diye
bu arada yemeklimi bu gelenler.
umarım yemekli değildir.
yanında yardımcın yokmu annen kayınvaliden gibi?
neyse canım allah yardımcın olsun,
seni lohusa olan ve etrafında sinir eden insanlar varsa onlar anlar,
bu arada edit gelmiş:dance:
ledangel kardeşine ömür boyu mutluluklar diliyorum.
kardeşinde bir gün topiğimize gelip ben hamileyim diye süpriz yapar inşallah hayılrısıyla.
antika kız senin heriften korktum ben kimi kovdu kız akraba falanmıydı gelenler.
nilimsi ömerciğin fotosu çok güzelmiş canım
yazmasaydım çatlardım o kırmızı papyon çok yakışmış ömere
bizdede turuncu papyon var henüz takamadık
ahyatucum şükret be canım haline en azından benimkiler gibi azıtmıyolar.
sorma karedim o zaten çok üzüyo ama bide işte evde olup bitenler olmasa gene daha rahat atlıcak. bende biraz önce hastahaneden geldim. sabah ilaç almaya diye gittim eczanede yığılıp kalmışımtansiyonum 5 e 3 e kadar inmiş. eczacı arkadaş çalışanların hepsi tanıdık hemen karşıdan sağlık ocağından doktoru çağırmışlar oda ambulans çağırtıp hastahaneye yollamış ama ben iptal artık bünye iflas etmiş.gözümü bi açtım acildeyim başımda eczacı arkadaş gidiyon zannettim diye dalga geçiyo.dedim eve haber vermeseydin niye dedi dedim bi daha onlarla uğraşcak halim yok şu anda gülüyo yok yanlız eşini aradım dedi. neyse biraz sonra benimki geldi şok olmuş adam titriyo garibim.neyse bir sürü kan testiydi ciğer filmiydi vs. yapıldı bi torbada ilaçla postaladılar eve.
nedir bizim bu çekimiz kızlar vallaha bıktım artık doktor hastahane görmekten. 2 sene olcak nerdeyse kurtulamadık şu hastahanelerden((
bence antika senahyatucum şükret be canım haline en azından benimkiler gibi azıtmıyolar.
sorma karedim o zaten çok üzüyo ama bide işte evde olup bitenler olmasa gene daha rahat atlıcak. bende biraz önce hastahaneden geldim. sabah ilaç almaya diye gittim eczanede yığılıp kalmışımtansiyonum 5 e 3 e kadar inmiş. eczacı arkadaş çalışanların hepsi tanıdık hemen karşıdan sağlık ocağından doktoru çağırmışlar oda ambulans çağırtıp hastahaneye yollamış ama ben iptal artık bünye iflas etmiş.gözümü bi açtım acildeyim başımda eczacı arkadaş gidiyon zannettim diye dalga geçiyo.dedim eve haber vermeseydin niye dedi dedim bi daha onlarla uğraşcak halim yok şu anda gülüyo yok yanlız eşini aradım dedi. neyse biraz sonra benimki geldi şok olmuş adam titriyo garibim.neyse bir sürü kan testiydi ciğer filmiydi vs. yapıldı bi torbada ilaçla postaladılar eve.
nedir bizim bu çekimiz kızlar vallaha bıktım artık doktor hastahane görmekten. 2 sene olcak nerdeyse kurtulamadık şu hastahanelerden((
sağol canım.antikacım valla hayranım sabrına bunca olayı iyi atlatıyosun..
sen de rahatsızlanmışsın çok çok geçmiş olsun güzelim sana kendine dikkat et
antikacım geçmiş olsun dikkat et kendine aman senin eline bakan çok insan var başta devrimi düşün bırak şu sigarayı ne olur onun için yap şunu
sigaraya asla tahammülüm yok resmen zehir allahtan karı koca içmiyoruzda ii oluyor
biz eve geldik kızlar kocişimden ilk kez 3 gün uzak kaldım ayyy allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın
hafta sonu doğum günüm varr
hıhhh sadece atatuğ mu kutlucak bende bende bende :))))