Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

antika ayy çok sinir bozucu çok üzücü
bu çocukların hastalığı beni mahfediyor.
geçmişler olsun,serum bağlıyken nasıl durdu devrimcik.
zor olmuştur.
ardada antibiyotik kullanmasaydı kendine gelemezdi,
allahım bidaha yaşatmasın bize bu hastalıkları.

amannn ahyatucum bitmez şimdi o 40 gün :dilcikar: 40 gün mü desem 80 miiiii gelmek için bahaneleri bitmez :)Allah sabır versin sana ne denir

aynen cnm ya bitmiyor valla.ekim ayı içinde gelcekelr bile şimdiden haber veriyo varmı böle bişi akrabalar 26 ekimde gelcekmiş bak se daha bir ay varya şmdiden haber veriyorlar napcaksam benguclubacismile ama haftaya pazartesi kaçıyorum anneme memlekete hiç kimse umrumda değil çünkü çok yoruldummm gelen gelsin dönsün napayımm

canım 10 gün içinde geliyormuş beklicez bakalım

canım yemekli değildi bide yemekli olsa heralde kafayı yerdim hazırlanmaktan o kadar kişiye bebekle çünkü sürekli emiyo gaz çıkar 1 saat gidiyor.kayınvalide hanımlar alt katımdalar ama sağolsunlar faydaları yok bana bide bende 2 tane bekar görümce var ama onlarında hiççççç faydaları olmadı bana bu güne kadar sağolsunlar misafir gibi gelirler ayaklarına hizmet beklerler bide yardım etmek yerine öleler yani anlıcan var ama yoklar.kendi annem bursa dışında oturuyor ama geldi babam işten çıkınca geldiler akşam yardım etmeye hizmetlendi sağolsun annem.sonra gece döndüler bide ahh ahhh boşuna şarkı yapılmamış eller kadri kıymet bilmior annem senin kadar kimse sevmiyor annem die aynen öyle kızlar valla çok dertliyim bu konuda bir dokun bin ah işit misali:sinifsinif:

ahyatucum şükret be canım haline en azından benimkiler gibi azıtmıyolar.
sorma karedim o zaten çok üzüyo ama bide işte evde olup bitenler olmasa gene daha rahat atlıcak. bende biraz önce hastahaneden geldim. sabah ilaç almaya diye gittim eczanede yığılıp kalmışımtansiyonum 5 e 3 e kadar inmiş. eczacı arkadaş çalışanların hepsi tanıdık hemen karşıdan sağlık ocağından doktoru çağırmışlar oda ambulans çağırtıp hastahaneye yollamış ama ben iptal artık bünye iflas etmiş.gözümü bi açtım acildeyim başımda eczacı arkadaş gidiyon zannettim diye dalga geçiyo.dedim eve haber vermeseydin niye dedi dedim bi daha onlarla uğraşcak halim yok şu anda gülüyo yok yanlız eşini aradım dedi. neyse biraz sonra benimki geldi şok olmuş adam titriyo garibim.neyse bir sürü kan testiydi ciğer filmiydi vs. yapıldı bi torbada ilaçla postaladılar eve.
nedir bizim bu çekimiz kızlar vallaha bıktım artık doktor hastahane görmekten. 2 sene olcak nerdeyse kurtulamadık şu hastahanelerden ((

geçmiş olsun antikacım.aman canım dikkat et kendine.

bence antika sen
yemek yemeyip sigarayı çoğaltmışındır.
üstüne stres sıkıntı yapmışsındır,
sonra tansiyonun düşmüştürr.
antikacım dikkat et kendine sigarayı bırakamassın kendimden biliyorum
ama azaltabilirsin biraz, bak devrimin anneye ihtiyacı var
gerisini boş ver hiç birşey için üzülmeye değmez artık bizler
sadece kendimizden sorumlu değiliz bizlere ihtiyacı olan kişileri düşünmeliyiz.
bende azalttım artık kanımca:2:

ilknurcum sağol canım.
kaderim yok kız ölsemde aç kalmam ben ama sigara konusunda haklısın son zamanda biraz fazlalaştı ( ayrıca son bir aftadaki üzüntü, yorgunluk, hastalıkta eklenince yıktı birden (( aslında kendime bakmıyo değilim. gıdamı sporumu hiç bırakmam ama moral olmadımmı naparsan yap boş. bak akşam Devrim ilk defa erken yattı maşallah gecede bi süte kalktı oda ben kaldırdım ilaç vericem diye.
hoş birazda benim ekndi pimpirikliliğimde yapıyo beni böle bi türlü boşver demeyi öğrenemiycem. bi işim varsa günlerce uyku uyuyamıyorum ne zaman bitcek o zaman yatak yüzü görüyorum. hele bide bu sene işte var artık 23 nisan yaklaştımı barut fıçısına dönerim.zaten anlarsınız saçmalamaya başlarım :))) hoş biraz onunda sıkıntısı var üzerimde koskoca bir sene ara verdim yeni derlemeler var, nerden bulurum nasıl yetiştirirm tasası şimdiden başladı. o kadar nankör bi meslek seçmişimki şu anki aklım olsa gündelikçi olurdum :)))) en azından yarını düşünme derdi yok ara verdimmi unutma, yenilikleri yakalma derdin yok at kovaya suyu deterjanı sil işte :)))))

Son düzenleme:
allah seni antika güldürdün beni:)moral cnm cok doğru diyorsun moral olmadan hiç bişey olmuyr ah sigara ah ne güzel hamilelikte bırakmıstm annemle de cok papaz oluyrm bu konuda e kadıncğız haklı evladına nasıl bakmış evlladı sigara içiyorannemim sigara içtiğim için duası bana söyle ömerde büyüsün ve eroin içsin o zaman anlarsın diyor içimin acısınıayy 23 nisanlar müsamereler offffffffffffffffff hic deme bana hazırlıklar kostümler bide sizin kostümler essek ölüsü gibi ağır aksesuarları hadi birinin kemerini takamassın ötekinin sapkası olmuyrdr pisilerin numaraları karısmıstır sahneye cıkmaya yarım saat kalmıstır bide okul öncesi cok daha zor cocuklar direk ağlarlar bizimde folklor hocamız berna geldi aklıma kızcağız helak oluyrdu ya:)

nilimsi benim annem bilmiyor fakat birkere farketti,
eğer sende içiyorsan hakkımı helal etmem demişti:bbo:
bir ara içmedim çok ağır gelmişti bu cümle
ama sonra unuttum yine içmeye başladım,ve yinde hatırladım şuan yani:1shok:

bende 3 sene sınıf anneliği yaptım ilk sene çarşıdan almıştık 23.nisan kıyafetlerini
sonraki 2sene kostüm kiralamıştık.yok cübbesi yok önlüğü yok kemeri hepsini al tek tek ve sonra
velilerden benim kızımn küçük yok oğlum büyük amannn
pisipisiler ise tam bir muamma tek tek deneme yapılıyor falan..
23 nisan deyince benimde aklıma bunlar geldi.
ama sonuç muhteşem oluyor.gösteri salonunda

Ahh ayferm sonuc muhtesem bayramlarını en güzel sekilde kutluyorlar minikler fakaaaaaaaaat sahne arkası ::::::::::

ne güzel sizler işin sadece bu boyutunu görüyorsunuz. birde bunun başı var ne oynuycaklar hangi yaş gurubu onlara göre figürler nasıl dejenere etmeden uydurulur. ne giyecekler nasıl bi müzik kullanılacak hele cd se eyvah eyvah küçük guruplarda illaki bi sorun çıkar. çocuğu hazır müziğe uydurmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur. bu yüzden daha ilk çalışmalarda aynı ritmi tutturmak gerekir.haa bide laftan anlamayan veli vardır. çocuk gerçekten yeteneksizdir ama anası tutturur tv de gördüğü saçma sapan şeyleri yapıyo diye dünyanın en iyi zeybekçisi falan sanmaktadır o çocuğu. aman Allah'ım işte onlar tam bi kabustur. hele bide o veli sınıf annesi okul aile birliğinde falansa işin içine sınıf öğretmeni ve müdüre laf anlatmakta girer ayyyyyyyyy stres yaptınız gene beni mafoldumben hiii hele gösteri günü müzik tesisatında illaki bi problem çıkar. cd atlıcakmı korkusuyla tırnak kalmaz eğitmende, elli bin tane iğne takarsınız ama mutlaka bi parça kostüm sahnede kalır

antikacım valla hayranım sabrına bunca olayı iyi atlatıyosun..
sen de rahatsızlanmışsın çok çok geçmiş olsun güzelim sana kendine dikkat et

antikacım valla hayranım sabrına bunca olayı iyi atlatıyosun..
sen de rahatsızlanmışsın çok çok geçmiş olsun güzelim sana kendine dikkat et
sağol canım.
yok kız atlatıyo falan değilim arada bir kayış suyırıveriyo sempatiksalakcinni ama son zamanlarda ağzım çok bozuldu en çok ondan korkuyorum çocukların yanında aman bişey kaçırıcam diye ödüm kopuyo hoş hiç duymuyo değiller ama yinede öğretmen modeli olmak zor. siz napıyosunuz iyice alıştınızmı bari Öykücüğümüz nasıl.

antikacım geçmiş olsun dikkat et kendine aman senin eline bakan çok insan var başta devrimi düşün bırak şu sigarayı ne olur onun için yap şunu
sigaraya asla tahammülüm yok resmen zehir allahtan karı koca içmiyoruzda ii oluyor
biz eve geldik kızlar kocişimden ilk kez 3 gün uzak kaldım ayyy allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın
hafta sonu doğum günüm varr
hıhhh sadece atatuğ mu kutlucak bende bende bende :))))

:1hug: anım benim buda kocacığı olmadan hiç yapamaz he.kız sen kaç yaşına giriyon de bakem topiğimizin çıtırı.
yok canım ben o sigarayı çok bıraktımda bu meret beni bırakmıyo bi türlü.en sonuncuda Devrim'e hamileyken bıraktıydım ama üç aylık oldu hatta ilk bayramımızda hiç bi zaman unutmuycam klava: geri başladım.

nilimsi ömerciğin doğum günü fotolarınıo eklesene cnm ya merak ettik
doğum günleri bana çok özel ve güzel geliyo o yüzden çok mutlu oluyorum özellikle çocuk doğumgünlerinde

slm kızlarrrrrr ben geldim valla 3 gündür eve bie uğramadım sürekli geziyorum doğum günü için gezmeye bir başlıyorum yapılacak bütün işler haiiç herşeyi yapıp geliyorum eve hemde nasıl yorgun gelemedim bir türlü

kız antika arıyon da tel. ne demiiyon kız bayılıp kalmışım diye deliiii kalkmış bana nelerden bahsediyon :hulya:

ayyyy bugüne kadar fazla heyecan yoktu ama bu gece bayağı heyecanlandım valla antik arayınca onu yaptım bunu yaptım offfff çok kıskandım kaydirigubbakcemile3 bakalım kızlar bende yarın pireler uçuşmaya başlar ancak mafoldumbenmafoldumben

eeee kızlar geliyorsunuz di mii hepiniz canımın doğum gününe????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…