Kızlar, inşallah bebekleriniz en kısa sürede iyileşir. Kendini ifade edemeyen bir canlının sıkıntısı kadar büyük bir dert yok. Bir yeri ağrıyor, söyleyemiyor. Kim bilir hastalıktan içi nasıl yanıyordur ama ifade edemiyor işte. Acil şifalar dilerim.
Leadangel, canım evet benimde aklıma sen geldin, aynen sana döndüm ya =))
Bu sabah tartıya çıktım 1 kilo daha gitmiş, 3 gün içinde. Neler oluyor vücudumda anlayamıyorum. Sabah 7 dedimi kurulu saat gibi uyanıyorum. Öğür - bulantı derken zaten bir daha yatamıyorum. İlla bir şey yiyeceğim yoksa çok kötü hissediyorum kendimi. Neyse zaten kilolu olduğum için kilo vermek sorun değil, aksine iyi bir şey.
Melek, çok sevindim ilk günün iyi geçmiş. Böyle rahat rahat gidip gelmeye devam inşallah.
Cimcime, hadi bakalım güzel oğlun 1 yaşına girecek. Artık o kurtarmış kendini yaa, kocaman adam olmuş. Rabbim sağlıkla, uzun ömürler nasip eylesin.
Antika, canım Allah razı olsun. Geçecek bu günlerde, ikimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz işte ne yapalım arada zorluk oluyor =))
Son olarakta,
Dün akşam dolunay vardı leadangel. Peygamberimizin öğrettiği siğil duasını her siğile 7 kere okudum. Daha sonra söğüt dalınada okuduk. İnşallah işe yarar ve Rabbim şifa verir. Ümidim onda, belli mi olur, belki iyileşirse doktor normal doğuma izin verir diye umut
ediyorum işte. Dolunay 3 gece. Bu gece ve yarında yapacağım aynı işlemi, inşallah faydasını görürüm.