Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

meleğim gününzün güsel geçmesi çok sevindim cnm ya inş. hep iyi gider

kaderim çok geçmiş olsun cnm ya inş. bikaç güne iyileşir cnm ama huyları değişiyor allahım kolaylık versin hastalık çok zor

yaa öyle mi diyorsun yarın dr a sorayım hiç kullanmadım buzamana kadar...vitagil kullandık hep siz ne kullandınız bağşıklık için?

pardon canım ya ben 2 görünce ay sandım
meğerse seninki abiymiş.:roflol:

hemde ne abi 3haftadır izinliyim gerildim valla bugün büyük bir kaza atlattık elim ayağım titriyor.şaypada alışverişteydik keremle kasaya gelince arabasında durmadı poşetlediğim yere koydum kredi kartı şifremi girene kadar sen düş küt diye bi ses geldi nasıl ağğlamak((

cimcime cok uzuldum berile ya ama antika bana gec haber verdi 2 bucuktu gelmek isterdim ama cok zordu bana

heykel cok uygundu yaaa bana neyse nasil derseniz oyle olsun :))

melegim isin hayirli olsun cok sevindim iyi olmus valla ama gorusmelere katilmamak yok

arardım cnm açmadın teli alsanaalsanasmile demek yemekteyken aramışım tahminde etmiştim laelaelaelaelae hadi bakalım hayırlısı herşeyin hayırlısı artık :sm_cool:

KIZLAR BENİ DİNLEYİNNNNNN biliyorum bu aralar herkes çocuğunun derdinde ama benide hoş görün bu gece 5 kişi 3 sat öyle olsun böyle olsun tartışmalarından sonra bir karar verdik doğum günümüz için daha önce de dediğim gibi benim için olağanüstü bir gün olsun istiyorum herkes ister ilk doüğum gününde bir sürü bıcırık ortlarda dolaşsın diye ama benim durumumum sizden birazcık farklı ben o tarihe inat çoook eğlenmek istiyorum opuyorumnanaktan

a.s.3 EKİM PAZAR GÜNÜ SAAT:1 DE BAŞLIYACAK EVİMİZDE YAPMAYA KARAR VERDİK.a.s.a.s....umarım bu küçük değişikliği mazur görürsünüz...gelmek isteyen herkesi evimize bekleriz...zaten çoğunuz evimi biliyorsunuz bilmeyen arkadaşlara da msj atabilrim gelirim deyin yeterkaydirigubbakcemile5

neee pazar mı?
canım ben o tarihte muhtemelen izmirde olucam salı die çok sevinmiştim neyse kısmet değilmiş

hasta bebişlere geçmiş olsun bizdede ilk siftah başladı
kongest verdim hemen durunun bide başladımı burun akıntısı hiç bitmiyor geniz etinden dolayı yandık yani
gözünün içine bakıyorum olmasın die uyuttum birazdan ballı ıhlamur vericem çok seviyor ıhlamuru

selam hanım hanımcıklarrr....
yine uykusuz bir gece daha biraz önce yatırabildim bıcırı ne ağrısı var ne ateşi ölesine huysuzluk edip duruyo hallowen filmlerinin serisine döndük. eyvahedigeldismile inş. doğduğundaki halini geri almaz.
sondan başlıyim daha kolay olcek. cimcimem sen dersen bize uyar hele pazar olması daha bi cici oldu ne yalan sölim em bütün haftaı bana bıraktın hazırlanmak için hemde ilk ders kabusundan kurtardın beni herifi yollarım yerime hoş duyunca böle bir halcak ama kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 onun için ilk dersler hep kabustur çünkü veli tanışmalarıda ilk gün olur kaydirigubbakcemile3 ayy iyice keyiflendim.aaa ama bak biz müzikte istiyoruz biliyosun biz ana oğul oynak şeyleriz kaydirigubbakcemile3
melekçim canım çok sevindim gününüzün güzel geçmesine inş. sorun yaşamazsınızda böle devam eder. gerçekten çalışmaya alışmış biri için evde durmak çok zor insan kendini bi süre sonra işe yaramaz gibi hissediyor şahsen ben öleyim. ama tabi Öykü'cüğümüzün sağlığı daha önemli.bende Devrim'i arada bir götürmeyi düşünüyorum ama müzikli provalara başlayalım öle ilk zaman çok zor bizim için çünkü malum bizim işimiz spor salonlarında ve ayakta bide onu gözümün önnden ayırmamaya çalışmam imkansız.heleki bide tırmanma huyu edindiki daha beter. velet popoyu kaldırıp yürümüyo kedi gibi tırmanıyo.
kızlar ben hatamı ettim bunu ağaca oturtmakla acaba :uhm:
nilimsi sorma canım benim aç obur bi gün bizide yicek 10aylıktı ilk sarmısağı çiğden verdiğimde tadı acı kokusu kötü gelir atar dedim ama baktım çiğnemeye çalışıyo aldım ağzından yapıştım telefona doktoruna dedim böle böle yiyosa verin ama haftada 2 diş üstüne çıkmayın dedi. yok adamcağızda şaşkın gözlerimle görmesem bu çocuğu aç bırakıyosunuz dicem diyo çünkü kiloya etki etmiyo bu kadar yemesi.aman sağlığı yerinde olsunda yesin diyorum bende.
kim kaldı heh Elif canım inş. bu kadarla kalır 9 ay sürmez Allah'ım çok zor bişey o yanmalar bulantılar. inş. sorunsuz rahat bi hamilelik geçirsin kolaycacıkta doğurursun :Saruboceq: dualarımız hep seninle olucak canım.
unutmadan kaderim ve özkerem kızlar Allah acil şifalar versin. aklınızda olsun bu akşam haberlerde dinledim ne kadar doğru bilmem ama etlerden bulaşan bir boğaz enfeksiyonundan bahsediyordu daha sonra ishal vs. eşlik ediyormuş duruma çocuklarınıza vericeğiniz etleri mutlaka 72 derece iyice pişirin diyodu.

Kızlar, inşallah bebekleriniz en kısa sürede iyileşir. Kendini ifade edemeyen bir canlının sıkıntısı kadar büyük bir dert yok. Bir yeri ağrıyor, söyleyemiyor. Kim bilir hastalıktan içi nasıl yanıyordur ama ifade edemiyor işte. Acil şifalar dilerim.

Leadangel, canım evet benimde aklıma sen geldin, aynen sana döndüm ya =))
Bu sabah tartıya çıktım 1 kilo daha gitmiş, 3 gün içinde. Neler oluyor vücudumda anlayamıyorum. Sabah 7 dedimi kurulu saat gibi uyanıyorum. Öğür - bulantı derken zaten bir daha yatamıyorum. İlla bir şey yiyeceğim yoksa çok kötü hissediyorum kendimi. Neyse zaten kilolu olduğum için kilo vermek sorun değil, aksine iyi bir şey.

Melek, çok sevindim ilk günün iyi geçmiş. Böyle rahat rahat gidip gelmeye devam inşallah.

Cimcime, hadi bakalım güzel oğlun 1 yaşına girecek. Artık o kurtarmış kendini yaa, kocaman adam olmuş. Rabbim sağlıkla, uzun ömürler nasip eylesin.

Antika, canım Allah razı olsun. Geçecek bu günlerde, ikimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz işte ne yapalım arada zorluk oluyor =))

Son olarakta,

Dün akşam dolunay vardı leadangel. Peygamberimizin öğrettiği siğil duasını her siğile 7 kere okudum. Daha sonra söğüt dalınada okuduk. İnşallah işe yarar ve Rabbim şifa verir. Ümidim onda, belli mi olur, belki iyileşirse doktor normal doğuma izin verir diye umut ediyorum işte. Dolunay 3 gece. Bu gece ve yarında yapacağım aynı işlemi, inşallah faydasını görürüm.

geçmiş olsunnn.çocuklara bişi olunca anne baba daha çok üzülüyor allahım onları korusun.

geçmiş olsunnn.çocuklara bişi olunca anne baba daha çok üzülüyor allahım onları korusun.

biz bağışıklık için immuzınc şurup kullanıyoruz ben her kş veriyorum.bu kış bide kreşte olucak şimdiden vermeye başlıcam.bize çok faydası oldu dr sorup verebilirsin.

aaa bizde bir yaşından sonra uzun bi süre timur beye gittik iyi bi doktor evimize yakın olduğu için acil durumlarda ona gideriz halaa.s

biz yaklaşık 5 yıldır oraya gidiyoruz daha önceden didem hanım vardı erol beyin eski eşi ona gidiyordum o ayrılınca tımur beye devam ediyoruz.erol beyede gidiyoruz.çünkü oradaki dr güveniyorum hangisi olursa

sık yemek iyi cnm ben onu bıraktım kilo aldım doktorum öyle demişti sanada der bulantılarının olması çok iyi kilo kaybın olur demişti
sendede aynı durum olucak merqaklanma 15. haftadan itibaren iştahın aşırı açılıcak ve kilolar birden gelicek insan hiç anlamıyor vallh azıcık kaçırsan haftada alıyorsun vallhi
inş. dularaın kabul olur ve dilediğin gibi geçer cnm doumun kurtulursunbu doğum sebebine tüm sıkıntılarından inş.

cimcimem şimdien kutlu olsun cnm doum gnünz ben malumunuz gelemiycem ama telafi ederiz dönüşte düğünümüz ogün allahın izniyle atlatalım düğünüde elifangella biz sana bir çıkartma yaparız dönüşte öp oğuşunu inş. bütün güzellikler atatuğla olsun ayyy allahın daha inanmıyrum yaşlarına girdiklerine kocaman adam oldu bizim kuzular ya vallhi şaşkınlık içindeyim 1 sene nasıl geçti rüya gibi allahım nice güsel doum günlerinde hep birlikte olsunlar vallhi iyiki tanımışım sizleri

kızlar uykum varr sabahın 6 dan beri ayktayım gece de uyumadım yıkılıyorum ve misafir gelcek inş yanlarında uyumam....uyku istiyorummmmmmm

Jimer çalışanı olarak kendimde dahil olmak üzere tüm gebelik durumu olan bayanlara sağlıklı süreçler diliyorum

Allah şifa versin elifcim inş. doğumun istediğin gibi gönlünce gerçekleşir ama nolur kendini bir tek şeye adapte etme sonra benim gibi çok pişman olursun. şimdi sezeryanmı aman aman diyenlere dönüp dönüp söylenesim geliyo iyi halt yediler korkutupta oğlumun ilk merhabasını hatırlamıyorum o yüzden. niş. bulantılarında 3. aydan sonra kesilir.
ahyatu şurubun smini alıyorum doktoruma danışıcam canım bilgin olsun.bu arada boşver misafiri yat uyu :)))
leadangel sana katılıyorum canım gerçektende rüya gibi daha dün ilk kez görüştük sanki miniciklerdi.dileklerine bende katılıyorum canım inş. bizler hem en zor hemde en güzel süreçte birlikte olduysak inş. onlarda ömürleri boyu birbirlerinin yanında ve destekçileri olurlar inş. büyüdüklerinde iyi birer dostluk kazandırmış oluruz onlara ve unutmayalımki bizi bu kadar yaklaştıran Jale hanım ve Yeşim hemşiremizde teşekkürü hakkediyorlar Jale Hanımın topiği sayesinde bir araya geldik ve sonrasında yeşim de yakalımlarıyla daha çok bağlandık sonrasındaysa kocaman bir Jimer anneleri ailesi olduk ve her geçen gün büyüyoruz.
bu arada young hoşgeldin topiğimize.

hayırlı geceler kızlar...
biraz önce bir uyandım kan ter içinde ve ateşim 39 (( hemen duşa girdim. birde ateş dürücü aldım ama çok kötüyüm. hiç sevmiyorum hasta olmayı yaaaa bide bu hafta bir sürü işim var ( inş. haftaya pazara kadar iyileşirim.paşamın doğum gününü kaçırmayı hiç istemiyorum (
ahyatu canım bilgin varmı grip sadece kuluçka evresindeyken bulaşır diye bişey okumuştum bir yerde doğrumu bu yoksa Devrim'e maskeyle yaklaşmam dahamı doğru olur.

canım maske ile yaklaşman daha doğru ben grip olduğum zamn o şekilde yaklaşıyorum doktorumuz öyle tavsiye etmişti.eşimde öyle uygula dedi..hasta olmasın bebişler
onlar mikroba daha çok açıklar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…