selam kızlar...
kaderim başınız sağolsun canım Allah geride kalnalara sabır versin.
Allah hayır etsin bi haftada topikte iki cenaze haberi hastalar hiç eksik olmuyo hayırdır kızlar yaaa hakkatten üzerimizde göz var galiba.bu arada sedacım ege nasıl oldu. telimde sorun var kızlar cebi kullanamıyorum bilginiz olsun ev numaramı biliyorsunuz gerekirsem evden ulaşabilirsiniz.
şimdi gelelim hazin konusuna cimcimem ne yalan sölim ben bu dediklerini düşünmemiştim.doğru söylüyorsun. ayrıca melekçim sende haklısın sınırlar konusunda. ama daha öncede dediğim gibi zaten biz onunla görüşsek bile elinden gelecek şe belli bi düzeyde.ve yaparda çünkü yapı olarak tanıyoruz kendisini herşeyin ötesinde insanlığıyla mükemmel biri. ama baştada belirttiğim gibi sınırlar konusunda haklısın.
leadangel canım medicalin yönetimiyle görüşme konusuna gelirsek ben o konuda hiç umutlu değilim doğrusu biliyosunuz babamda eşimde orda ameliyat oldular ve az çok başhekime kadar tanıdık benim hiç umudum yok ne yalan sölim. :1no2: ayrıca meleğin yazılarını okurken aklıma bişeyde takılmadı değil hani. doktoru durumu biliyor en doğrusu onun yaklaşımı olurduki oda o kadar insan biriki ( o doktora takıklığımıda göz önüne alın söylediklerim ağır gelmesin kimseye ) kızcağıza şu durumda şöle olursa böle olur diye yaklaşıyo.
klava:
belki çok abartıyosun diceksiniz ama onun yerinde Jale hanım olsa gerekirse başka hastahanede doğumu gerçekleştirir gerekirse başka türlü yardımcı olurdu ve ben buna adım gibi eminim.
neyse gelelim tekrar hazinin konusuna toplanacak paralar kosunda dediğim gibi cimecimem sana katılıyorum. şimdiye kadar dile getirmedim ama bayramda kesinlik kazanacak olan başka bir çare peşindeyim ben yaşanabilecek sürprizlerle vs. ile herşeyi karşılayabilecek birinden yardımcı olmasını isteyeceğim. sizlerinde dediği gibi iş 1000 tl ye biterse pek alada toplayıveririz ama sonrası da önemli o yüzden garanti peşindeyim. fakat hazinede bu konudan bahsetmedim eğer olmazsa boşa umutlanmasını istemem çünkü.ayrıca doğru söylüyorsun cimcimem mamayla çocuk büyürmek o kadar yıpratıyoki insanı şaşırıyo insan bazen çok şükür bizim yardımız vardı o konuda yakın bir arkadaşımız eczacı olduğu için normalin altında bi fiyata alıyorduk mamaları ki zaten gerekirse onunlada görüşüp mamalar konusundada yardımcı olucam.
ve gelelim son konuya malum iki gün sonra bayram :çok üzgünüm: herhalde sadece ben varımdır bayram dedimmi yüreği hoplayan. neden bilmiyorum ama kızlar içimde çok kötü hisler var. hiç istemiyorum bu bayramın gelmesini. inş. en azından ailemi dağıtmadan atlatabilrim çünkü çok büyük cingar çıkıcak.mecbur o eve gidicez kuyu cadısına yani ve ister sitemez açıcak o faraş ağzını ama işin kötüsü ben bu sefer hiçsusmayı düşünmüyorum. herşeyi göze almış olarak giricem o kapıdan ve belkide sadece oğlumla çıkıcam.eşim büyük bi seçim yapmak zorunda kalabilir.peki kimi seçer derseniz gerçekten bilmiyorum. kafam çok karışık keman yayı gibiyim. nolur kızlar bizim için dua edin benim için değil Devrim için. sırf nenesi babannnesi yüzünden babasız kalmasını istemem çocuğumun ama artık sabır taşı kalmadı çatlayacak un ufak oldu zaten geçen bayram.neyse sizleride sıktım iyice kusuruma bakmayın ama gerçekten çok kötüyüm ve rahatlayabileceğim tek yer burası. ayrıca herşeyi bilen de sadece sizlersiniz şimdilik malum evdekilerin durumunu biliyosun saklamaya çalıştıkça iiyice geriliyorum. yarın ve bayramda giremem merak etmeyin. ama sizleri haberdar ederim olup bitenden.