Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

ayrıca suistimal etmek için de yazmadım dedim ya bir öneriydi sadece zaten kızcağız da diyor özelde doğum yapmak neyime diye.son yazdığın kelimeler bana cok bencilce geldi ltfn kusura bakma yada yanlış mı anladım hani yazmıssın ya bir arkadasımız bir akrabamız olsa bahsetsek neyse diye..su an sadece gözlerini kapat empati yap kendini ciğdemn yerine koy ve öyle düşün.özelde doğum demiyorum tabiki imkanı belliyken ve paraya cok ihtycı varken devletn olanaklarndan faydalanmalı e devlet dururken neden özele gtsn zaten paraya cok ihtycı war buna katılıyrm ama burda ciğdemin zübeydedn korkuları var kendi de ve bizde yazmıstk bunları.inşallah hakkında hayırlısı olur ciğdemin...

kızlar günaydın hepinize
kaderim canım benim başınız sağolsun allah eşine ve sana sabır versin
akşam çüğdemle uzun uzun konuştuk telde ve gerçekten çok korkuyor zübeyde de doğum yapmaya nedeni de orda doktoru olmayışı o yüzden kötü davranıyolar diyo yaniüzerinde birazda hamile psikolojisi var tabiki ona yengeminde doktoru olmadığı halde orda doğum yaptığını hatta patronalrımın eşlerinin bile orda doğum yaptığını (ki bursanın en iyi hastanelerinde doğum yapma imkanlarının olduğu halde) anlattım o da diyo zaten başka yapacak bişye yok sonuçta mecburum diyo orda yapmaya ama işte çok endişelri var hastane konusunda onu bu konuda rahatlatmak lazım gerçekten dedğiniz gibi kızlar doğumdan sonra bir sürü masrafı çıkıyor bebeğin neyle karşılacağını bilmiyosun ki doğumdan sonra o yüzden bencede elindeki parayı doğumdan sonraki masrafalra saklaması gerekiyor.

canım yalnış anlamışsın kesinlikle...............lmaz:
olurmu hiç öyle şey ben akrabamız arkadaşımız değil derken jale hanımdan bahsettim
yani böyle bişey rica etmek bi doktordaan uzak geldi bana hadi dedim bi akrabamız olda jale hanım da desek yardımcı olurmusun diye...anlatabildim mi...

kesinlikle çiğdem hakkında demedim olur mu hiç zaten haklısınız bu konuyu bu şekilde burda tartışmak çok yersiz ve kırıcı olabilir...
aslında kızın böyle bi talebi de yok ama sizler onu özelde teşvik ediyosunuz belki de ona iğlik yapmaya çalışırken kötülük yapıyoruz bilemiyorum....

sonuçta çiğdem yalnız değil ve onun bi ailesi var aklıbaşında da bi kız en iyi kararı kendisi verecektir umarım hakkında hayırlısı olur..

hııı anladım cnm ne yapayım ya öneriyi ben sunduğum için bunları yazdım.inş hakkında hayırlısı olur ciğdem ve ulasımızın ama doğum sonrasına para saklaması cok önemli..

cnm ya medicale gtms ya kac aydan beri simdi dktr değiştrmek gitmek zor gelyr ona anladığm kadaryla e bide korkuları var

başsağlığınız için teşk..
allah kadir gecesinde toprağa girmeye nasip etmez herkezi.
sağolun kızlarr.

cnm ya medicale gtms ya kac aydan beri simdi dktr değiştrmek gitmek zor gelyr ona anladığm kadaryla e bide korkuları var

zaten canım tek korkusu o doktorunun medicalde olması zübeydede ya da başka bir devlet hastanesinde doktoru olmadığından korkuyo a.s

selam kızlar...
kaderim başınız sağolsun canım Allah geride kalnalara sabır versin.
Allah hayır etsin bi haftada topikte iki cenaze haberi hastalar hiç eksik olmuyo hayırdır kızlar yaaa hakkatten üzerimizde göz var galiba.bu arada sedacım ege nasıl oldu. telimde sorun var kızlar cebi kullanamıyorum bilginiz olsun ev numaramı biliyorsunuz gerekirsem evden ulaşabilirsiniz.
şimdi gelelim hazin konusuna cimcimem ne yalan sölim ben bu dediklerini düşünmemiştim.doğru söylüyorsun. ayrıca melekçim sende haklısın sınırlar konusunda. ama daha öncede dediğim gibi zaten biz onunla görüşsek bile elinden gelecek şe belli bi düzeyde.ve yaparda çünkü yapı olarak tanıyoruz kendisini herşeyin ötesinde insanlığıyla mükemmel biri. ama baştada belirttiğim gibi sınırlar konusunda haklısın.
leadangel canım medicalin yönetimiyle görüşme konusuna gelirsek ben o konuda hiç umutlu değilim doğrusu biliyosunuz babamda eşimde orda ameliyat oldular ve az çok başhekime kadar tanıdık benim hiç umudum yok ne yalan sölim. :1no2: ayrıca meleğin yazılarını okurken aklıma bişeyde takılmadı değil hani. doktoru durumu biliyor en doğrusu onun yaklaşımı olurduki oda o kadar insan biriki ( o doktora takıklığımıda göz önüne alın söylediklerim ağır gelmesin kimseye ) kızcağıza şu durumda şöle olursa böle olur diye yaklaşıyo. klava:
belki çok abartıyosun diceksiniz ama onun yerinde Jale hanım olsa gerekirse başka hastahanede doğumu gerçekleştirir gerekirse başka türlü yardımcı olurdu ve ben buna adım gibi eminim.
neyse gelelim tekrar hazinin konusuna toplanacak paralar kosunda dediğim gibi cimecimem sana katılıyorum. şimdiye kadar dile getirmedim ama bayramda kesinlik kazanacak olan başka bir çare peşindeyim ben yaşanabilecek sürprizlerle vs. ile herşeyi karşılayabilecek birinden yardımcı olmasını isteyeceğim. sizlerinde dediği gibi iş 1000 tl ye biterse pek alada toplayıveririz ama sonrası da önemli o yüzden garanti peşindeyim. fakat hazinede bu konudan bahsetmedim eğer olmazsa boşa umutlanmasını istemem çünkü.ayrıca doğru söylüyorsun cimcimem mamayla çocuk büyürmek o kadar yıpratıyoki insanı şaşırıyo insan bazen çok şükür bizim yardımız vardı o konuda yakın bir arkadaşımız eczacı olduğu için normalin altında bi fiyata alıyorduk mamaları ki zaten gerekirse onunlada görüşüp mamalar konusundada yardımcı olucam.
ve gelelim son konuya malum iki gün sonra bayram :çok üzgünüm: herhalde sadece ben varımdır bayram dedimmi yüreği hoplayan. neden bilmiyorum ama kızlar içimde çok kötü hisler var. hiç istemiyorum bu bayramın gelmesini. inş. en azından ailemi dağıtmadan atlatabilrim çünkü çok büyük cingar çıkıcak.mecbur o eve gidicez kuyu cadısına yani ve ister sitemez açıcak o faraş ağzını ama işin kötüsü ben bu sefer hiçsusmayı düşünmüyorum. herşeyi göze almış olarak giricem o kapıdan ve belkide sadece oğlumla çıkıcam.eşim büyük bi seçim yapmak zorunda kalabilir.peki kimi seçer derseniz gerçekten bilmiyorum. kafam çok karışık keman yayı gibiyim. nolur kızlar bizim için dua edin benim için değil Devrim için. sırf nenesi babannnesi yüzünden babasız kalmasını istemem çocuğumun ama artık sabır taşı kalmadı çatlayacak un ufak oldu zaten geçen bayram.neyse sizleride sıktım iyice kusuruma bakmayın ama gerçekten çok kötüyüm ve rahatlayabileceğim tek yer burası. ayrıca herşeyi bilen de sadece sizlersiniz şimdilik malum evdekilerin durumunu biliyosun saklamaya çalıştıkça iiyice geriliyorum. yarın ve bayramda giremem merak etmeyin. ama sizleri haberdar ederim olup bitenden.

slm kızlar bizde şimdi çıkıcaz yola kısmetse pazar günü dönücez allahım bir elem keder vermese inş.
şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum sizleri ve miniklerinizi kocaman öpüyorum hepinise güsel bayramlar olsun kuzucuklar bol boş şekere doysun
herşeyi oluruna bırakmak gerek antika boşver cnm eşimle biz şu 1 ay içinde anladıkki planlar boşa ansızın planda olmayan şeyler çıkıveriyor ama herşy kararlanmış önceden çok fazla düşünmeden önümüze bakmamız gerekiyor herkesin yüreğine merhamet istiyorum bu güsel günlerin hatırına öpüldünüzzz sevgiyyyleeeeee

antika allah korusun kız ne o seçim falan eşin neden seçim yapmak zorunda kalsın,
bu kadar karamsar olma hiç bir sorun olmadan atlatırsınız inşallah,
seninde bir kulağından girsin diğerinden çıksın.ki onalra cevpa vermessen prim de vermemiş olursun
onalrın istdeğiide bu değilmi seni çıldırtmak.
oğlunu karşısına almak,
sen hiç oralı olma başka şeylerle ilgilen o an sonra baktın haddini aşıyorlar.
size iyi bayramlar de çık çıkta eşinde haklıyı haksızı görsün,
aman canım sakın uyma onlara bayram bayram moralinizi alt üst etmeyin.değmezz
deniz doğum öykünü merak ediyorum paylaş bizimle.
ledangel sanada iyi yolculular her nereye gidiyorsan eğlen tadını çıakr canım.
bizimde bu bayram yut dışı planlarımız vardı hatta bahsetmiştim. buluştuğumuzda
kayınpederimi kaybedince kaldı.
önceden plan yapılmamalı ne olacağımızı bilmiyoruz.
bizim bu bayram hüzünlü eşim için acı bir bayram olacak.
eşim ailemin tarafını gezmekte istemiyor haklı olarak karı koca takılacağız. bu bayram
herkeze iyi bayramlar.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

antka onların yanına gitmek zorundamısın burdan biliyrm hamileliğinde de dğmdan sonrada yasamının önemli evrelernde burnundan getirmişlerdi gitmesen olmaz mı ne olur kusura bakma haddim değil yazdıklarım hayır yani belli yapacakları esiminde babaannesi war aman Allahım 1o köye yeter ne diyeyim Allah ıslah etsn kaderm cnm ardacık nasıl kızlar hepinize iyi bayramlar...

kızlar hepinize iyi bayramlar inş. huzurlu bir bayram geçiririz hepimiz. kaderim bu bayram eşin için çok zor olucak canım Allah güç ve sabır versin. ilk bayram burukluğu çok zordur.
denizcim doğmuş bebiş he hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.
kızlar birazdaz kahvaltıyı edip çıkıyoruz mmecbur gidicem çünkü kayınvalidem orda kalıyo işler çok karışık bi ara başından yazarım isteyenler için. o kuyu cadısı umrumda değil ama kaynanam her ne kadar sevemesemde eşimin annesi ve saygım var. onun için gitmek o zorundayım o uğursuz eve. ama inş. sorunsuz atlatırız. dün gece eşimlede uzun uzun konuştuk farketmiş olmalıki kaç gündür barut fıçısı gibisin noluyo deyince döktüm bütün içimdekini nolursa olsun bi işaret ver çıkarız dedi ama benimki hiç o yapıda değil işte beni korkutanda o. bende beceemezsin ama denerim fakat işler sarpa sararsada Devrim'i alır çıkarım bi dahada benim yüzümü göremezsin diye açıkça söyledim. hadi hayırlısı bakalım nolcak. geldiğimizde uzun uzun yazamam ama işler yolunda drsem bilinki sorun yoktur :) hadi görüşürüzzz.

kızlar bu foruma ait olmasam bile kaderimin sayfasını incelerken hazin için yazılanları okudum ve görüşeceğiniz için bişeyler söylemek istedim
hazininin dıurumunu hepimiz okuduk öğrendik ona inanıp yanında oldukki nede doğru yapmışız
sizinle gurur duydum insan olduğum için gurur duydum sizi tanıyınca allah hepinizden razı olsun onun topiği yerine burada yazılmasıda iyi olmuş görünce belki üzülürdü çok hassas bir dönem onunki hepimiiz hamileliğin psikolojisini biliyoruzki hazinin durumu ne yazıkki bu kadar iyideğil
eşine en ihtiyacı olan dönemde yalnız parasız ve çaresiz bir kadın
arkadaşlar jimer dediğiniz hastaneyi bilmiyorum ama yazdıklarınızdan anladığım iyi bir yer ama hazinin istediği başka iyi bir hastane değilki
o bunca zaman gittiği ve her durumunu bilen medicale güvenip orada doğum yapmak istiyor ve ben eminimki herşey yolunda olacak bizim topladığımız para ona yetecek
kızlar onun derdi doğum zaten sonrasında nafakası gelecekve belki görünce babada insafa gelecekki gelmesede hazin çalışacak
yani benim isteğim sizden hazinin medicalde güvenle doğum yapması konusunda yanında olun
sizler bursadasınız bizler geleceğiz ama mevlüt için toplanacağız sanırım
bayram sonu gidip bi görüşsün hastaneyle belki bir umut bişeyler olur olmasada 1000 tlyi toplayabiliriz hepimiz eminimde yeterli olacak hatta artacak çünkü allah yanında olacak hazinin o doğum sorunsuz 500 liraya bitecek buna inanın buna inandırın onu
başka hastane desenizki en özelinde yaptıralım bu onu rahatlatmicak bence çünkü o bunca zaman gittiği yeri istiyor devlettende çok korkuyor bir yerine koyun kenmdinizi kocası yok bunca zaman neler yaşadıki ayakta hala neden hakkı oçmasın güvendiği yerde doğum yapmak
inanın sonrası için zaten sıkıntısı yok onun tek derdi doğum
doğumdan 1 ay sonra önce toplu sonra aylık nafaka alcak bikaç ay içinde işe gircek ve sonra toplu parasınıda alacaktır eşinden
bence hepimiz birlik olalım ve doğum için 1000 lira gibi bişey toplayalaım derim ben
biz bunu toplarız belki bilmeden bir 500 daha olur alın bakın size doğum ve sonrası için para ne dersiniz arkadaşlar
hepinizi öpüyor kutluyorum

melinday canım cipdem senden bahsederdi rumuzun yabancı değildi..evet ciğdemin hastahane tercihini yasadığı korkuyu biliyrz tek duam sorunsuzca ulası kucağına alması ins böylede olacaktr cok güçlü biri ciğdem bunun üstesnden gelecktr inş.evet jimer bir hastahane ve buradaki arkadaslara fikir olsun diye ben söylemstm sadece fikir olsun diye baska bir amacım yoktu senden ve arkadaslardan ricam jimer üzernde durmamanız cünkü ben bunu fikir olarak öne sürdüğm için üzüldm ve konunun acılamsını istemyrm..bayramdan sonra gamzede gelecek inş kızlarla bulusulck sanırım ciğdemcik için inş hersey güzel olacak cok güzel....

kızlar bu bayram gerçekten beklediğimden çok daha güzel şeyler oldu hatta bizim kuyu cadısı kuyruğunu kıstırdı desem yeridir.hiç beklemediğim birinden hiç beklemediğim tepkilerle korundum ve biliyorumki bu sizlerin dualarıyla gerçekleşti hepinizden Allah razı olsun.daha ötesinde hazin için şimdilik üç kişiyle bağlantıdayım net bir cevap çıkmadı henüz ama doğuma kadar tüm şartları zorluycam bakalım Allah yardımcımız olsun. cimcimemle telde görüştük bir tek kişi durumu olan bir tek kişinin bunun ok lemesi herşeyi daha kolay kılıcak ve bunun için çabalıyorum dua edinde benim yüzüm nasıl güldü dualrınızla onunda güldürelim kızlar. bu arada bayram bayram bi iş teklifi geldiki yanlız bana değil hem eşim ek iş olarak benimle çalışabilecek hem ben böyle bir teklif şu an değerlendirme aşamasındayız. Rabbim sayenizde dualarınızla nasıl bizi ayağa kaldırdı bu kadar mutlu etti inş. hepimizin yüzünü aynı güldürsün tekrar tekrar Allah razı olsun kızlar.sonra detaya giricem şimdilik kaçar ben bay dayyy :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…