Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

arkadaslar iyi bayramlar tlf baglandim su an sizlere antikacim allah agzinin tadini hic bozmasin saglikla huzurla yasayin bu arada ege iyilesti canim bayramdan sonra beni unutmayin toplandigimizda

ilknur şoktayım canımm
ben bu kız için kimlerden yardım istemedimki,
kendim seve seve yardım ettim.
acaba doğrumu hala emin olamıyorum
keriz yerine koyulmak çok ağrıma gitti
inşallah yanılıyordur kazen gerçi kazenin yanıldığı hiç görülmemiş
ama nedense inanmak istemiyorum.
kızlar özetle geçeyim size
kazenin iddasına göre melinday ve hazinsonlar aynı kişilermiş
biri bursada bir ist. ama aynı pc kullanmışlar.
offffff offffffff
insan bu zmaanda kime inanıp inanmayacağını bilemiyor.
umarım doğrud eğildir..

antika çok sevindim canım

ben bitek şeyi merak ediyorum karamuk evine gittinya cnm nasıldı sana bunu sorucam hep soramadım içeri girdinmi maddi durum az çok belli olur bunu merak ediyordum

insanlara güvenmemek lazım arkadaşlar hastane olayından midem bulanmıştı ama kesinlikle yazıya vurmadım özel hastanede doğumlar filan gamzecim yüz yüze görüştün hiç mi anlamadın?

cnm benim evime geldi gerçekten hamile veeşinden ayrılıyor tek sorun melinday isminde bir üyeninde biizm topiğede yazmış o olduğu hatta cimcimeden falan melinday adşı üye yardım i,stemiş işin garibi benimle bu melinday hiç muhatap olmadı bana ne yazısı nede bir özel msj var
buluşmaya gelince nilimsi kaderim ilknur ben karamuk antika hepimiz yüzyüze görüştük

bana özelden attığı mjsi var hatta kazen bunu alıntı yaptı.
hazinin sayfasında
yani bana resmen parayı biran önce göndermem için baskı yaptı diyebilirm.
bende biraz sitem dolu cevap verince
cevap olarak özür diledi
ama ben melindaya yani hazine ulaş bebeğin parası hazır yollacaktım kayınpederimi kaybedinc ekaldı dedim
bayram sonu göndereceğim dedim.
iyikide ertelemişim ama bunu ertelemk beni çok üzmüştü.
şimdi ise sevindiriyor.

selam kızlarr
hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun
sabah öğrendim olanalrı ve şoklardayım resmen :1no2:
leadangel sormuşsun canım evine giridnmi diye ama malasef evine girmedim keşke girseymişim görseymişim yol üzüerinde sohbet ettik aslında davet etmişti girsem olurdu ama eşim çocuk falan vardı girmedim ne kadar da samimi konuşmuştuk ama çok şaşrıdım yaa valla bu devirde kimseye güvenmeyeceksin hayır birde eşimi de sürükledim oralara kadar aradık beraber evini bulduk ama allhım biliyo ya ne niyetle yaptığımızı o utansın yaptıkalrından

evet cnm siz iyi niyetle daha bebişleriniz minicikken kandınız karamukcum sende 2.bebeğin özlemiyle acıdın o kadına offff neler geçiyor aklımdan yazmak için geçmiş olsun Allah beterinden korusun valla

valla kızlar ben eşime daha söyliyemedim bile siz nasıl açıklıyacaksınız merak ediyorum adamların kimseye güveni kalmıyacak valla kızlar yarın bende toplanıyoruz antika beyaz melek gelecek leadangelllll msni aç o da geleccek mecbur gelmek isteyen msj atsın adres telefon yollıyayım size hadi gelin kızlar çok dedikodu var :)

ya canım sorma nasıl üzüldük eşimle beraber kadının haline ama dediğin gibi eşlere nasıl söylücez ben birde özel olarak oraya kadar götürüdm ben şahsen söyleyemem yani eşime bunu :1no2: cimicmem sen adersini telini bana da at özelden yarın oğluşum ilkolul 1. sınıfa başlıyor evde olucam işlerim biterse gelebilirm belki bendekaydirigubbakcemile5

leadangel ms n e gelsene cnm............

kızlar bence artık bu hzin konusuna çok takılmayın daha fazla prim vermeyin konuyu kapatın gitsin...
kim ne yardım yaptıysa başının gözünün sadakası olsun siz sevap işlediniz sonuçta o yalan söylemiş olması sizi bağlamaz boşverin günahı kendine

yarın görüşürüz cimcimem

cimcimem benim msj eşim okudu yatmıştık tewl yanındaydı onun neysekalktım baktım 1 saat kadar baktım uyumulş sbh dediki hayırdır nolmuş dedimki çiğdem böyle böyle yapmış ben sana güvenme demedimmi dedi ssna güsel ders olsun dedi yardımın helali hoş olsun dedi ama ben zaten üzgündüm anladı kırmak istemdi belliki akşam ne dicek bilmiyorum

geldi mi cnm yolladım ama guclubacismile

leadangelim pot kırdım yani vallahi adamlar aman bundan sonra kkdan arkadaş yok lmaz:derse yandık sempatiksalakcinninasıl görüşücez :)) şaka bir yana kızlar iyi bir ders oldu kadın belli şizofren ucuz atlatmışız deyip geçmek lazım bunların ne yapacağı belli değil valla çift kişilikli biri gururlu diğeri yüzsüz mafoldumben

aldım cimcimem mesajı ben de sana yolladım ona bak sende

valla kızlar bencede meleğin dediği gibi kapatıl bu konuyu gitisn fazla konuşmaya değmeyen insanlar bunlar banada mesaj atmış birde kanıtlayabilirim diye yazık yazık hepimizle oynadı yani lmaz:

kızlar valla bi şokta ben yaşadım. cimcimemlede telde görüştük zaten adamda evde pc başına da geçemedim çatladımçatladım burda.şimdi topiğede akıcam noluyo ne bitiyo merak ettim. ama asıl garipliği size burdan yazıyorum tek kelime değiştirmeden yazıcam. biraz önce hazinden bana telime bir mesaj geldi.aynen harf bile değiştirmeden işte mesaj " foruma giremiyorum susturdular beni, göremiyorum bile.. tek bir şey yzın foruma kazen yada gönüllü birini evime davet ediyorum.ailemle tanıştıracağım doktoruma evukatıma hatta eşimin mahallesine götüreceğim.çevremi komşularımı dinletip tek tek elimdeki evrakları göstereceğim.gelen ne varsa kargo poşetine kadar..tek yalan çıkarsa her bedele hazırım. bu bana çok ağır " buyrun burdan yakın.
kızlar kafam çok karıştı. yani hadi birimiz kandık hepimizmi yani.bende hem birebir görüştüm hem telden bi kaç kez. sonra leadangel sonra nilimsi kaderim hatırladıklarım. yaa noluyo nasıl bir vicdandır bu anlayan biri bana açıklasın yada kazenin mesajlarının olduğu linki kopyalayın da öğreneyim şu işi şu an için tek bildiğim aynı IP adresi kullanılıyor olduğu aynı kişi tarafından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…