- 24 Ocak 2009
- 903
- 1
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
hemen kaçtın ankikacımbizde sizi özledik...cnm medikalde hiç birşey göründüğü gibi olmadığı için diyorum...leadangel demişsin ya yönetimle konuşalım net fiyat versinler diye aslaaaaaaaaa yapmazlar...her iddaya da girerim bu konuda...ve doğumdan sonra hem biz bu olaya öncülük ettik diye hemde hazin daha kötü durumlara düşmesin diyedir bu söylediklerim zaten medical hakkındaki düşüncelerim çok net...
antikacım herşey keşke anakucağı kıyafetle filan bitse bu sıkıntılarla hazinin sütü yeterli olacak mı ? bezi olacak mı? ıslak mendil ya vitamin ya gaz ilaç parası...ya da ufacık bişey olsa onu hastaneye götürmek için taksi parası ????
hadi söyleyin kızlar ilk 3 ayda kaç kutu mama aldınız kaç paket bez ya da ıslak mendil gaz ilacı ???? ya da aman ansızın bişey olursa ben bu çocuğu nasıl götürürüm hastaneye diye düşündük mü hiç ??hatırlamıyoruz bile di mi ? düşünmedik bile:umursamaz: nasılsa stoklar bitince şunuda al kocacım gelirken diyebiliyorduk...ben ondan bahsediyorum antikacım....bak sen mamayla büyüttün devrimciğimizi ya alamasaydın o mamaları jimerde geçirdiğin doğumu düşünebilecek miydin ???mafoldumben bence bunları hazini kırmadan üzmeden tatlı tatlı anlatmalıyız...hiç istemem üzülsün sıkılsın hiçbir hamile...:Saruboceq:
kızlar iyi gecelr
bugün çok yoğun birgün geçirdik,cenaze işeri falan
kafam bir dünya eve geldiğim gibi açayım biraz anlatıp rahatlamak istedim.
bugün kayınpederimi kaybettik,
yarın öğlen namazında ulu camiden kaldıralcak
çocuklarımı 1 saat önce annmelrden aldık.
yarın yine sabah anneme bırakıp kayınpederi alacağız.
offffff çok acı bir gündü bugün
hazine ne gerekiyorsa yine yapmaya hazırım bende varım.
hazinsonlar için konuştuklarımız onu umarım kırmamıştır arkadaşler ama iş madem bu net ortamında o yüzden birazcık ta olsa yorum yapma hakkımız vardır umarım...
cimcimemin de dediği gibi leadangelcim sen dedin ya ihtiyaçları tammış herşey hazır diye evet bu siteden çok yardım aldı belki şu anda bi şekilde öncelikli ihtiyaçları hazırdır tulumu yatağı anakucağı eşya ayakkabı ve bi miktar parası vardır ama şu durumda onun herşeyi 2 değil 10 katı fazla düşünmesi gerek...
minik bebeyimiz büğüyecek büğüdükçe ihtiyaçları artacak kıyafetler kuçuk gelecek ayakları büğüyecek yatak küçük gelmeye başlıcak...ek gıdaya geçecek mama püre meyve muhallebi......ihtiyaçlar arttıkç artacak o yüzden böyle bi durumda özel hastaneye vereceği parayı veya burdan toplanan yardımları gitsin bankaya yatırsın kendi adına
ihtiyacı oldukça kullanır tabi bu benim şahsi görüşüm
kesinlikle bayramdan sonra görüşelim arkadaşlar yüz yüze bu konuları konuşmak çok daha iyi olur
jimer konusuna gelince....
tamam jale hanım mükemmel biri ,harika bi insan ,hepimizi bütün hastalarını çok seviyo ve elinden gelen her türlü yardımı yapmaya çalışıyo maddi manevi...ama herşeyin bi sınırı olması gerektiğini düşünüyorum ben o sonuçta koskoca bi doktor böyle bi durumda hastane ve doktor hanıma yardım istemek kesinlikle çok ama çok yersiz bi durum bu devletin onlarca hastanesi var ücretsiz yararlanabileceği onlar varken özel bi hastaneden yardım istemek hiç hoş bi durum değil bence...
gerçi hazin bu konuda öyle bişey istemedi kız ama konusu açıldı bu topikte diye belirttim..
bazı şeyleri suistimal etmemek gerek arkadaşlar sonuçta o bi doktor bizlerde onun hastalarıyız aradaki sınırı iyi ayarlamak lazım hadi bi akrabamız ,ablamız ,arkadaşımız falan olsa da bahsetsek böyle bi durumdan ama bu durumda bu talep çok manasız kusura bakmayım nolur...[/beyz melekcm bu benim fikrimdi sadece bir öneri olarak sundum burada.çiğdemin böyle birseyden haberi bile yok ki bunu bu topikte bir iki kez olmayacağından bahsettn.bu konunun(jimer konusu) sadece burada konusulması gerekrken hazinin topiğinde de bahsettn ki kızcağızın bundan haberi bile yok.yanlış anlama seni yargılamıyrm ama o topikte bahsedilmemesi gerekrdi sonucta kızcağız zaten cok hassas bir dönemde.jale hanımla olan diyoloğunuz samimiyetnz vardı hani dedim belki olabilir hatta yazdım yukarıda cok mu ütopik olur dedim böyle birsey üzerini biz tamamlarız da demiştim.bu sadece bir öneriydi bunuda sundan ötürü yazdım bir kac sene önce bir arkadasımın akrabası(durumları hiç yoktu amelyt için)dorukta amelyt olmustu amelytı yapan bizim velimizdiokulca gidip görüşüp yardm talep etmiştik sağolsun bizi geri cevirmemişti tabi cüzi bir rakam verilmişti ki kendisi de cok yoğun biriydi.bu konuyu birkaç kez yazdığın için fikri ortaya atan kişi olaraktan yorum yaptm.diğer konuya bende katılıyrm birsürü ihtyc oluck bezi kıyafeti.inşallah sütü olur ama bu psikoljiyle ne kadar olur bilemyrm ondan cok büyük ihtimal mamaya cok ihtycı olacak