- 4 Ekim 2009
- 4.342
- 9
- 43
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
aynı mj herkeze atmış nerdeysekızlar valla bi şokta ben yaşadım. cimcimemlede telde görüştük zaten adamda evde pc başına da geçemedim çatladımçatladım burda.şimdi topiğede akıcam noluyo ne bitiyo merak ettim. ama asıl garipliği size burdan yazıyorum tek kelime değiştirmeden yazıcam. biraz önce hazinden bana telime bir mesaj geldi.aynen harf bile değiştirmeden işte mesaj " foruma giremiyorum susturdular beni, göremiyorum bile.. tek bir şey yzın foruma kazen yada gönüllü birini evime davet ediyorum.ailemle tanıştıracağım doktoruma evukatıma hatta eşimin mahallesine götüreceğim.çevremi komşularımı dinletip tek tek elimdeki evrakları göstereceğim.gelen ne varsa kargo poşetine kadar..tek yalan çıkarsa her bedele hazırım. bu bana çok ağır " buyrun burdan yakın.
kızlar kafam çok karıştı. yani hadi birimiz kandık hepimizmi yani.bende hem birebir görüştüm hem telden bi kaç kez. sonra leadangel sonra nilimsi kaderim hatırladıklarım. yaa noluyo nasıl bir vicdandır bu anlayan biri bana açıklasın yada kazenin mesajlarının olduğu linki kopyalayın da öğreneyim şu işi şu an için tek bildiğim aynı IP adresi kullanılıyor olduğu aynı kişi tarafından.
kızlar valla bi şokta ben yaşadım. cimcimemlede telde görüştük zaten adamda evde pc başına da geçemedim çatladımçatladım burda.şimdi topiğede akıcam noluyo ne bitiyo merak ettim. ama asıl garipliği size burdan yazıyorum tek kelime değiştirmeden yazıcam. biraz önce hazinden bana telime bir mesaj geldi.aynen harf bile değiştirmeden işte mesaj " foruma giremiyorum susturdular beni, göremiyorum bile.. tek bir şey yzın foruma kazen yada gönüllü birini evime davet ediyorum.ailemle tanıştıracağım doktoruma evukatıma hatta eşimin mahallesine götüreceğim.çevremi komşularımı dinletip tek tek elimdeki evrakları göstereceğim.gelen ne varsa kargo poşetine kadar..tek yalan çıkarsa her bedele hazırım. bu bana çok ağır " buyrun burdan yakın.
kızlar kafam çok karıştı. yani hadi birimiz kandık hepimizmi yani.bende hem birebir görüştüm hem telden bi kaç kez. sonra leadangel sonra nilimsi kaderim hatırladıklarım. yaa noluyo nasıl bir vicdandır bu anlayan biri bana açıklasın yada kazenin mesajlarının olduğu linki kopyalayın da öğreneyim şu işi şu an için tek bildiğim aynı IP adresi kullanılıyor olduğu aynı kişi tarafından.
ay kızlar bursanın içinde otursam katılırdım size ama inegöldeyim işte:gitme:
bana özelden mj geldi şimdi
yeni bir üyelik alıp foruma girip herşeyi açıklayacakmış
buraya kopyalayamıyorum gelen mj.isteyene özelden atarım
melinday konusuna hiç değinmemiş hazin
bana özelden mj geldi şimdi
yeni bir üyelik alıp foruma girip herşeyi açıklayacakmış
buraya kopyalayamıyorum gelen mj.isteyene özelden atarım
melinday konusuna hiç değinmemiş hazin
at bakalım canım atabiliyosan neler yazmış
iyide hani giremiyodu nasıl girid şimdi hazin anlayamadım :uhm::uhm:
canım ya okuduklarıma çok üzüldüm,ben zaten hep şüphe ile bakmıştım bu olaya özellikle özel hastane olayına.şu hazinin sayfasının linkii buraya yazarmısın ben de bakıcam o sayfaya merak ettim.
onun konusu silindi
at bakalım bana da ne yaqzmışlar kaderim