- 14 Mart 2010
- 749
- 3
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
arkadaslar iyi bayramlar tlf baglandim su an sizlere antikacim allah agzinin tadini hic bozmasin saglikla huzurla yasayin bu arada ege iyilesti canim bayramdan sonra beni unutmayin toplandigimizda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çiğdemin topiğine uğradınızmı kazen neler yazmış
evet cnm siz iyi niyetle daha bebişleriniz minicikken kandınız karamukcum sende 2.bebeğin özlemiyle acıdın o kadına offff neler geçiyor aklımdan yazmak için geçmiş olsun Allah beterinden korusun valla
valla kızlar ben eşime daha söyliyemedim bile siz nasıl açıklıyacaksınız merak ediyorum adamların kimseye güveni kalmıyacak valla kızlar yarın bende toplanıyoruz antika beyaz melek gelecek leadangelllll msni aç o da geleccek mecbur gelmek isteyen msj atsın adres telefon yollıyayım size hadi gelin kızlar çok dedikodu var :)
kaderm o mesajı bana yollarmısın sana özelden attığını
ya canım sorma nasıl üzüldük eşimle beraber kadının haline ama dediğin gibi eşlere nasıl söylücez ben birde özel olarak oraya kadar götürüdm ben şahsen söyleyemem yani eşime bunu :1no2: cimicmem sen adersini telini bana da at özelden yarın oğluşum ilkolul 1. sınıfa başlıyor evde olucam işlerim biterse gelebilirm belki bendekaydirigubbakcemile5