Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

çok geçmiş olsun cnm tekrardan allahım hastanelerde çok zor allahım düşürmesin eksikte etmesin diyolarya çok doğru
eşin perişandır

ayy neler olmuş ben okumayalı antikacım başın sağ olsun kaderime geçmiş olsun buluşa akşamı gece girdim ama gelemezdim son anda haberim oldu ramazanda çok zorlandım yaaa
bide abimin oğlu rahatsızlandı hastaneye yatırdılar çok üzüldüm yaa
daha 3 gece filan kalıcak heralde
tuğkanımında bişeyi yokmuş çok çok sevindim aman çocuklara bişey olmasın olan bize olsun onlar çekmesin hiç bişeyyy kıyamıyorum egemede içim acıyor

kızlarr mrbbb,uğrayamaz oldum buraya iki melek koşturuyoruz.küçük meleğim sürekli emmek istiyor geceleri kıpırdanıp duruyor uyku yok yani anlıcanız sanırım gaz sancılarımız var eğer öyleyse yandım ben tuğçede çok uğraşmıştım inş bu sefer okadar çok olmaz.hep dua ettim bu uslu uykulu bebek olsun die ama bakalım.neyse kızlar ben kaçtım hepiniz kendinize iyi bakın....

selam kızlar kaç gübdür anca kafamı toplayabildim.sorma melekçim öyle şok yaşadıkki. cimcimem otopsiye gerek duyulmama sebebi herhangi bi darp vs. olmayışı zaten öyle birdurumda genç ölümlerinde özlelliklede gelen ambulans doktorları önce ona bakıyorlar. sonradan düşünürken bizimde aklımıza gelen bundan yaklaşık 5 ay önce bi sevgilisi vardı ailesi yabancı uyruklu ve müslüman olmadığı için istememişlerdi. büyük ihtimal onun sıkıntısını içine ata ata birden vurdu diye düşüyoruz.çünkü o anda yaplan incelemeye göre direk beyin ölümü gerçekleşmiş.birde belki tanırsın diycem ama bu arkadaş önce Yusufelililer Der. hocalık yapıyordu. sonrada Yıldrım bel. oynamaya başladı 99 senesindeki Sabancı yarışmalarındada Karagöz Halk Danslarındaydı. zayıf açık kumral ben boylarda bi arkdaştı adıda soyadıda Elvan. görsen belki hatırlarsında simaen bilirsin büyük hitmal çünkü hiç Zaferde falan oynamadı.aaa ama annenlerle yakın olabilirler namazgahta karıncalı dere varya o köprünün hemen üstünde üç katı müstakil benzeri bi ev var orda oturyordu.
bu arada sedacım Erman'ın oğlumu hayırdır noldu bızdığa neyi var.hangi hastahanede. Allah'ım acil şifalar versin kuzularımızı kem gözlerden korusun kızlar.
ahyatu canım bari siz iyisiniz aman Allah bozmasın bak sen şimdi lousasın senin duların tutar hepimizin kuzuları için dualarını esirgeme güzelim.
kaderim hakkat bi gelde ses et sizde ne var ne yok bi gelişme varmı nasıl oldu kayınpederin.
leadangel valla doğru diyosun canım ne düşürsün ne eksik etsin. hele yoğun bakımları ay Allah'ım kimseyi bekletmesin o kapılarda babamın durumu aklıma geldide şimdi bir ay neçkmiştik gözlerim doldu yine bi umut her çıkan hemşirenin doktorun başına dikilirsin bi iyi haber alabilmek için. ayyy iyisimi susayım kızlar yoksa sizinde içinizi karartıcam.

evet canım ege hasta ağzı içi dudakları yara enfeksiyon kapmış ateşi var dorukta yatıyor çekirgede çok hasta kuzum yaa hiç bişey yiyip içemiyor dr böbrekleri çalışmaz yatıralım 3.4 gün demiş inşallah iyi olur hiç kıyamam ben yavruma yaaa

günaydın bayanlarr
ahyatu benim oğlumdada gaz sancısı vardı
dr.colinox damla verdi. 2,3 gün sonra normale dönmüştük
hiç bir yan etkisi yok bu damlanın dr. sorup alabilirsin canım
eğer damla kullanmıyorsanız.
sedacım sizede geçmiş olsun canım,allahım çocuklarımızı korusun
antika bizim baba hep aynı canım yoğun bakımdan çıkamıyor.
bu sabah eşim yanına gitti bilgi verecekti bana ama hala aramadı.
görümcemde yolda yine geliyor.pazartesi gitti bugün yine geliyor.
yani dr. kendinizi hazırlayın demiş,

‎24-25-26 eylül 2010 tarihlerinde Geçit Özdilekte Hayal Evi Anaokulu olarak öğrencilerimizin yapmış olduğu etkinliklerin sergi ve sunumu olacaktır çeşitli oyun ve aktivitelerle Hayal Evi ailesi olarak oradayız hepinizi bekliyoruz.KIZIMIN OKUL SERGİSİ..

‎06-12 EYLÜL 2010 tarihlerinde Korupark Alışveriş Merkezinde Hayal Evi Anaokulu olarak öğrencilerimizin yapmış olduğu etkinliklerin sergi ve sunumu olacaktır çocuklara yüz boyama ve palyaço etkinlikleri olacaktır Hayal Evi Ailesi Olarak Hepinizi bekliyoruz.KIZIMIN OKUL SERGİSİ.

selam kızlar öncelikle sedacım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm kuzuma yaaa. kaderim çıkmadık candan umut kesilmez Allah büyük gün doğmadan neler doğar.
ayrıca kızlar herşeyi boşverdimde şimdi aklıma hazin takılıyor bi düşünelim belki elimizden bişey gelir kaç gündür aklımda bu kızcağıza ne yapabiliriz. direk onun topiğine yazıp canını sıkmak üzmek istemedim ama zübeyde gerçekten berbat bi hastahane belki doktorları iyidir ama.en yakınım amcamın kızı orada çalışıyor anestezi uzamnı olarak ve kendisini görmek bile istemiyorum düşünün en yakınımdaki insandan bile nefret ediyorum orada kadınları yaklaşımından dolayı zaten o hayatları reel yaşantılarınada yansıyor.nolur kızlar düşünün bi çare bulalımda bari doğumunda acı çekmesin üzülmesin.ayrıca erken doğum olupta oraya gitmesi ayrı bi handikap olur ellerinde boş kuvez olup olmayacağı garanti değil kim bilir belkide ordan oraya yollayacaklar o durumunda. hadi kızlar çalıştırın kafayı bakalım neler yapabiliriz.

slm kızlar antka bende aynı seyi düşünyrm gecen tlfnda konustk zübeyde den oda cok korkuyr bugüne kadar medicale bosuna mı gittim diye üzülüyordu.kızlar hakkaten ya doğumunu birlikte üstlenemezmiyiz?kocasına cok sinir oluyrm ya elimde değil hadi ailen böyle hadi sevgili! ailenin yanında ağzını acamıyrsn da bu kızcağız tas tasımıyr ki..gizliden yardım etmesi bu sorumluluğu paylasması gerek ben acıkçası doğumdan sonrası için korkuyrm...Rabbim cok büyük inş yardımcısı olacaktır.kızlarda gördü ciğdemin düğün resimleri o kadar güzel ki o kadar güzel bir gelin olmus ki büyük bir askla bakıyorlar birbirlerine bu resimlerde..of of..ne diyeyim hayırlısı inş...

bilmiyorum ne kadar doğru olur ama aklıma birsey geldi paylasmak istiyorum:)jale hanımı senelerden beri tanıyrsnz onunla bir hekim değil dost gibisiniz jale hanımdan hazinin doğumunu jimerde gerceklestirmesini rica edemezmiyiz kızlarrrr ne güzel olur cok mu ütopik düşünüyorumelimizden geldiğince katkıda bulunuruz...

sağol cnm 2 gün önce oruçsuzdum seni aradım 2 kez oruçsuzsan kahveye çağırıcaktım seni devrimle gel diye çok sıkıldım sonu 32 16 numaramın olmazsa yarında konuşuruz ben evdeyim beklerim

ben ilk doğumumu zübeydede yaptım.
ben şanslıyıdm çünkü normal doğum yapmama rahmen doğumuma 8 ay boyunca gittiğim dr. girdi.
nöbetçiydi o gün ve iki kişilk odada kaldım.
ama kendi dr.un olmadan orada doğum yapılırsa ebelerin eline düşüyor insan,
ve özeldeki gibi ilgi alaka olmuyor.
ama zübeydede donanımlı bir hastene,
hatta 3 ay önce arkadaşım zübeydede yaptı hem normal yaptı hem ebeler yaptırdı,
ama çokta memnun kaldığını söylüyor,
özele para verecek kadar zenginde ğilim diyor.
ama evide var işide arabasıda maddi durumu iyi olduğu halde zübeydede yaptı,
yani ne diyeceğim bilemiyorum.
ama nilimsinin aklına gelen mantıklı jale hanımla uzun süredir hastası olan biri bu konuda konuşabilir.
ben jale hanımla geçmişim pek yok,nilgün hanımdan jale hanıma geçmiştim çünkü,
o yüzden aklıma melek geldi melek uzun süredir tanıyor.
yani jale hanımla iyi iletişimi olan biri konuşabilir.

aynen kaderim bende doğumu zübeydede yaptım ziya beydi drum medicale çağırdık ne gerek var dedi muananesinde :) imkanın var ben yanındayım yap hastanemizde demişti gerçekten hiç kötü bir hastane değil ben çok çok memnun kaldım hem hastaneden hemde doktorumdan herkez çok iyidi ne bağıran oldu ne kötü bi söz söyleyen
bence allah her yerde insanın karşısına hayırlı insanlar çıkarsın inşallah

selam arkadaşlar...
hazinsomlarla tanışmam kısmet olmadı ama yaşadıkları çok zor allah yardımcısı olsun...
belki minik bebişin babasından bi destek yok ama kadınlar kulubu teyzelerinden çok destek gördü minik paşa o yüzden biraz daha rahattır diye düşünüyorum hazinsonları iyi ki yazmış bu siteye...
doğum konusuna gelince...medicalde normaldoğum 250 diye biliyorum ben sezeryan 500
jale hanım şüphesiz elinden geleni yapar ama jimer gerçekten özelbi hastane ve fiyat olarak şu anda 2500-3500 arası sonuçta hastane jale hanımın değil en fazla doktorluk ücretini almaz o da en çok 500-1000 dir yani üzerine 1500 ve civarı bi para eklememiz gerekir..hastane olarak ta kabul edeceklerini sanmam yalnış anlamayın beni ama her zor durumda olan jimerden yardım istese düşünün kabul edeceklerini sanmam hastanenin...
jale hanım eminimki elinden geleni yapar ama onun da yapabilecekleri kısıtlı diye düşünüyorum ..onun yerine medical,bahar hastanesi ,anadolu hastanesi gibi daha makul fiyatlı hastanelerde doğum ücreti için katkıda bulunmak daha mantıklı bi çözüm diye düşünüyorum...

ayrıca herkez özel hastanede doğum yapmıyo seda arkadaşımız bile imkanı varken zübeydede doğum yapmış bazen şartlar el vermiyo malesef..bi çok insan zübeydede doğum yapıyo ve sağlıkla kavuşuyo bebeyine ayrıca yoğunbakım olarakta oldukça iyi bence zübeyde ....
hadi doğumunu özelde yaptı karşılandı diyelim...dünyanın bin türlü hali var allah korusun..ya bi komplikasyon olursa ,ya bebek kuvezde durmak zorunda kalırsa allah yazmasın...bu masrafların altından kalkılabilirmi bu şartlarda sizce özellerden...yani hazinsonlar için diyorum sona daha üzücü sonuçlar doğmasın o ve ailesi en iyi bilir bunu nerde yapmak isterse doğumunu enine boyuna düşünüp öyle karar vermesi lazım...(son anda cimcimenin yaşadıklarını ve atatuğu düşünün ) her an herşey olabilir allah korusun yarabbim...
o yüzden biz anca öncelikle manevi sonra da elimizden geldiğince maddi destekte bulunabiliriz farzedin ki 1000 ytl topladık...sizce yeter mi bu gerisini aile tamamlayabilir mi ....

umarım beni yalnış anlamazsınız rabbim kimseye yaşatmasın ama bazı konularda insan mantıklı davranmak durumunda diye düşünüyorum şüphesis kim istemezki süper bi hastanede doğumu ama şartlar el verdiğiyle yetiniyoruz hepimiz...

ben şahsım adına her türlü maddi yardıma varım elimden geldiğince ...
ha bir konu daha özel hastaneye vereceğine bu parayı bebeyin ihtiyaçları için kullanmasının daha uygun olacağını düşünüyorum o da ayrı bi konu...

melek çok güzel ve mantuklı yazmışın canım
asla yanlış anlamayız.
jale hanım konusunda bende aslında aynısını düşündüm,
ama yinede yazmıştım.
jale hanım sadece dr.hastanenin sahibi değilki dr.parası almasa,oda vs.para alınacak
allahım yardımcısı olsun zor bir durumda
elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz bebeği ve kendi için
bu arada hazinin halası ve bebeği zübeyde doğum evinde ölmüş bu yüzden korktuğunu belrtiyor,

sağolun kızlar biraz çekinerek yazdım üzülmesini istemem çünkü...
zübeyde hanım meselesini bilmiyodum kaderim ama öyle bi korkusu varsa bilemem tabi allah korusun nadir duyulan vakalar ama ssk var şevket yılmaz var hatta fakülte var buralarda daha az para harcaar parası da çocun ihtiyaçlarına kalır..tabi yine kendi nasıl isterse nasıl içine sinerse..
inşallah hayırlısı olsun sağlıkla kavuşsun inşallah oğluna

canım ne yalan söylim melekçim sana canı gönülden katılıyorum doğum tam bir sürpriz. ama şöle kaba taslak bir hesap yaptım ikisininde 5 er gün ( hem anne hem bebeğin ) hastahanede kalması gerektiğinide içine katarak en fazla 2000TL ye çıkar. evet bu hepimiz için büyük bi rakam hepimizin durumları ortada ama eş, dost, akraba desek en fazla 200 kişiden 10'ar TL den çıkarırız bu rakamı. en azından denemeleyiz bakalım ne yapabilicez göz göre göre o kadar korktuğu, çekindiği bir yere yollamayıda içim el vermiyor doğrusu. birde düşünsenize bizler Jimerde nasıl el bebek gül bebektik Jale Hanım nasılda bi anne bi dosttu yanımızda o anda insan neler hissediyor hepimiz biliyoruz. bu kızcağınız neden öle olmasın ne eksiği var hatta hepimizden fazlası bile var herşeye rağmen nasıl tutundu Ulaş'a. herşeye rağmen yinede kocasına bir kötü laf çıkmadı ağzından her ne kadar o adama koca denemesede.
hee diğer konuya gelince yine melekle aynı fikirdeyim.sonuçta hastahane Jale Hanım'ın değil ve elinden anca doğum konusunda bişey gelirse gelir konuşmak sorun değil gerekirse beraber gider konuşuruz ama hastahane yönetimi ayrı bi olay o yüzden o iş yaş (afedersiniz kaba bi tabir oldu ama )
bu yüzden ben şöle yapalım derim. tabi sadece bi düşünce çevremizle bi görüşelim bakalım ne kadar toparlayabilicez onu bi görelim. bunuda en geç bir hafta içinde yapalım ne diyosunuz en kısa zamanda cevaplerınızı bildirin ama.

kızlar günaydın
hazinin durumunu okudum ve çok üzüldüm:1no2: allahım şu kadın sağ salim bi bebeğine kavuşsa hayırlısı ile :Saruboceq: çok şeyler yaşamış atlatmış bir de şimdi bu doğum stresi çıktı kadının başına yaa off allahım :1no2: hazin de çok haklı yani sonuçta hamile psikolojisi var yani ya bebeğime bişey olursa(allah korusun böyle bişeyi tabi) diye ayrıca her hamile gibi o da ilgi görmek ister valla arkadaşlar ne yapacaksak yapalım elimizden ne geliyosa yapalım zaten yeterince stres yaşadı ve hala yaşamaya devam ediyor tabiki ulaş bebek de bundan etkileniyor. ya birde bnişey sorucam şimdi hazin eşinin sigortasından baklıyor değilmi medicalde de eğer öyleyse yani zübeydeyi istemiyorsa şevket yılmaz da da yapabilir doğumunu ben orda yaptım ve gerçekten çok memnun kaldım ayrıca jale hanım demişsin jale hanım tabiki hastane sahibi olmadığı için hastane ücreti konusunda bişey yapamaz ama mutlaka kadın doğumcu doktor arkadaşalrı vardır şevket yılmazda belki onlarla konuşarak bişey yapamaz mı jale hanım sizce tabi bu da benim fikrim bilmiyorum ne kadar doğru olur böyle bişey :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…