- 22 Temmuz 2009
- 2.007
- 5
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
çok geçmiş olsun cnm tekrardan allahım hastanelerde çok zor allahım düşürmesin eksikte etmesin diyolarya çok doğru
eşin perişandır
eşin perişandır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar öncelikle sedacım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm kuzuma yaaa. kaderim çıkmadık candan umut kesilmez Allah büyük gün doğmadan neler doğar.
ayrıca kızlar herşeyi boşverdimde şimdi aklıma hazin takılıyor bi düşünelim belki elimizden bişey gelir kaç gündür aklımda bu kızcağıza ne yapabiliriz. direk onun topiğine yazıp canını sıkmak üzmek istemedim ama zübeyde gerçekten berbat bi hastahane belki doktorları iyidir ama.en yakınım amcamın kızı orada çalışıyor anestezi uzamnı olarak ve kendisini görmek bile istemiyorum düşünün en yakınımdaki insandan bile nefret ediyorum orada kadınları yaklaşımından dolayı zaten o hayatları reel yaşantılarınada yansıyor.nolur kızlar düşünün bi çare bulalımda bari doğumunda acı çekmesin üzülmesin.ayrıca erken doğum olupta oraya gitmesi ayrı bi handikap olur ellerinde boş kuvez olup olmayacağı garanti değil kim bilir belkide ordan oraya yollayacaklar o durumunda. hadi kızlar çalıştırın kafayı bakalım neler yapabiliriz.
ben ilk doğumumu zübeydede yaptım.
ben şanslıyıdm çünkü normal doğum yapmama rahmen doğumuma 8 ay boyunca gittiğim dr. girdi.
nöbetçiydi o gün ve iki kişilk odada kaldım.
ama kendi dr.un olmadan orada doğum yapılırsa ebelerin eline düşüyor insan,
ve özeldeki gibi ilgi alaka olmuyor.
ama zübeydede donanımlı bir hastene,
hatta 3 ay önce arkadaşım zübeydede yaptı hem normal yaptı hem ebeler yaptırdı,
ama çokta memnun kaldığını söylüyor,
özele para verecek kadar zenginde ğilim diyor.
ama evide var işide arabasıda maddi durumu iyi olduğu halde zübeydede yaptı,
yani ne diyeceğim bilemiyorum.
ama nilimsinin aklına gelen mantıklı jale hanımla uzun süredir hastası olan biri bu konuda konuşabilir.
ben jale hanımla geçmişim pek yok,nilgün hanımdan jale hanıma geçmiştim çünkü,
o yüzden aklıma melek geldi melek uzun süredir tanıyor.
yani jale hanımla iyi iletişimi olan biri konuşabilir.