Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

selam kızlar biraz önce eve girebildim ve hemen buraya koştum.canım çok sıkkın gün gece sabaha karşı gelen bi telefonla sarsıldık. çok sevdiğim yıllarca aynı sahnelerin tozunu yuttuğum, aynı kulusleri paylaştığım, yeri gelip suyumuzu beraber yudumladığımız bir arkadaşımın vefat haberini aldık.yanlız yaşıyordu üç arkadaş alttlı üstlü turuyorlardı hepsi eski ekip arkadaşlarımız.bu orta katta sahura çağırmak için üst kattaki arkadaş iniyo zil kapı ses vermemiş. birde öle bişeyki yıllardır birlikte olduğumuza birbirimzin içini dışını biliriz. uykusu hafiftir duymamış olamaz diyo alt katta oturan bayan arkadaşımıza iniyo kapıyı ben açmıyım belki uygun değildir diyo. ikisi kapıyı açmalarıyla bizimkini yerde boylu boyunca ağğzında kanla bulmuşlar. hemen ambulans çağırıyolar ama daha orda doktor demiş yapılcak bişey yok boşuna hastahaneye götürmeleyelim beyin kanaması diye.ailesi istanbuldaydı aramışlar zaten hepimizin toplanması yarım saat almadı. içimdeki burukluğu anlatamam kızlar.saat 9 a kadar evindeydi.normalde cenazenin yüzü örtülürmüş ama dayanamadık hiç birimizin eli varmadı yüzünü kapatmaya o saate kadar öptük kokladık sanki hala yaşıyoduda kalkıvericekti.inanırmısınız yüzü makyajlı gibi yanakları pembe pembe, dudakları kıpkırmızı, gözleri kalem çekilmiş gibiydi. çok kötüyüm kızlar çok bi kardeşimi kaybettim bu gün ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

başın saolsun antikacım.ölüme çare yok ne yazıkki.allah geride kalanlara sabır versin.

bugün herşey çok güzeldi.
nilimsi ilknur ve hazinle tanıştım
ledangelle tanışıyoruz zaten herşey güzeldi
hazinin dertleri hariç
antika başın sağolsun canım

bizde bugünb iftar yemeğindeyken eşimi abisi aradı
babam fenalaşmış koş dedi.
kayınpeder yanlız yaşıyor çekirgede kayınvalidemle ikisi ayrılar
neyse eşim gittiğinde kapının önünde ambulans görünce paniklemiş ve şuan eşim aradı
kayıpederim felç olmuş durumu çok ağırmış yarın görümcemlerim ankaradn eskişehriden geliyor
allahım şifa versin durumu ağır 2 sene öncede eşini kaybetmişti.
hepimizin gideceği yer aynı hepimizin bir zamanı var
ama ölüm bana çok soğuk geliyor ve ürperiyorum.

ben geldim kızlar. hepinizden Allah razı olsun.sizler sağolun kuzucuklarımız sağolsun. kaderim sizede ço çok geçmiş olsun canım varmı yardımımızın dokunabileceği bir şey.
valla ne yalan söylim çok ölüm gördüm çok kayıp verdim o yüzden herhalde alışkınım korkmam, ürperem.ve metanetliyimdir normalde çokta üzülmem ölenin arkasından daha çok günaha girmeden gitti ne şanslıymış diye düşünürdüm hep ama bu bambaşka oldu.Elvan'ım bambaşkaydı bir gülerdi insanın derdi tasası kalmızdı yanında, gözleri parlardı.kusura bakmayın kızlar sizleride üzdüm ama içimi dökmeye o kadar ihtiyacım varki şu an hiç bi yere sığamıyorum.şimdide alıp başımı dışarı atıcam kendimi biraz kafamı toparlıyım çünkü durdukça aklıma geliyor gözlerim doluyor bu kez devrim'de başlıyor ağlamaya bari o görmesin.sahi evet tel kapalıydı dün çünkü gece evden bir telaş fırladık tel şajda kapalıydı bütün günde öle kalmış. neyse kızlar ben kaçtım sonra görüşürüz tekrar tekrar özür dilerim sizleride üzdüm.

sağolun kızlarr
bugün gittik hastaneye offf çok kötüydü.kendinde değil komada gibi donuk donuk bakıyor.
inşallah iyileşir tez zamanda, yatalak oldu yani anlayacağınız bu gece eşim kalacakmış yanında
altı bağlanıyor sürekli ayy çok zor.hastane ortamınıda hiç sevemiyorum
neler neler görüyor insan hastaneye gidince

antika seni çok iyi anlıyorum
bende 9 sene önce henüz 19 yaşında olan arkadaşımı kaybetmiştim.
hemde bir hiç uğruna evine girip para varmı diye soran sonra tabancasıyla 2 el ateş eden bir
manyağın uğruna canından oldu arkadaşım.yanında başka bir arkadaş ıdaha vardı
1 sene kendime gelememiştim piskologtan yardım aldım
aftan yararlanıp çıkan bir katill.
15 sene verdi hakim sonra 11 yıla indirlmişti 2 senesi kaldı domuzun
ufacıkatn başlanıyor büyütlmeye sonra ruh hastanın biri gelip hiç düşünmeden kıyıyor.
canavarlar çoğladı nasıl koruyacağız çocuklarımızı bilmeiyorum.
allahım hepsini korusun.
hergün müge anlıyı seyrediyorum neler neler varr
sonra oturup ağlıyorum.
allahım ailelere sabır versin.

kaderm canım cok gecmiş olsun ah ah basımıza ne gelcek hiç bilemyrzmüge anlıyı izlemyrm izleyemyrm artık...valla kendisi nasıl dayanıyor anlamıyrm kesin profesyonel bir destek alıyordur kolaymı kadıncağız o kadar olayla boğusuyor

slm kızlar ntikcım başın sağolsun güzelim caba ben tanıyormuyum diye düşündüm bir an hoş hatırlıyamıyorum ama çoğunu senağlamaşimdi söyliyeceklerim umarım seni üzmez ama hastaneye götürülmemesi bence saçmalık otopsi talebi olmamış mı ? bence ölüm ne olursa olsun şüpheli :uhm:böyle olylarda kendiliğinden otopsiye alınması lazım ama (( cnm bunu söylemek bize düşmez kolay da gelir ama umarım yanlış anlaşılmam klava:Allah ailesine sevenlerine tanıyanlarına çok çok sabır versin inş.....

kaderim sana da çooook geçmiş olsun cnm...size de sabır versin Allah zordur hastanede sevdiğini hatta sevmediğini bile görmek hele ki anlattığın gibi bir durumda eşine sabır diliyorum....ne oldu topiğe nazarlandı...

LEADANGELİM dedim sna dimi o dr. verdiği ilaçları bile kullaanma diye yok anam yok insanların içinde birazcık bile merhamet kalmamış yemişim prasını çocuğun iyi desinler 5 katını alsın hayvanlar offffff fena kızdım bi de rapor tövbe ya rabbim...

AHYATUCUM güle güle büyüt dünyalar güzelini...misssss kokuyordur şimdi o bizler içinde kokla bol bol.... sesini duymak bana da iyi geldi inan...hni resimler kızıyorum amaaaaaaaaaa...

NİLİMSİ çok güzel bir foto sağlıkla büyüsün ömer bebek....doğrusu çokta anlamlı

İLKNURCUM cnm bende sizinle görüşmek çok isterdim doğrusu ilk defa bir randevuya gelemedim bu topikte çok üzgünüm kısmet başk seferebenneyaptımki biraz ihmalkarlıktan oldu topiğe girmedim eşimde arkadaşlarını iftra çağırmış ev desen 1 hafta evde çok durmayınca darma duman olmuştu haydaaaaaa insanlar gelicek ev toparla cnm çıktı valla gamyoncuiremsu

Son düzenleme:

kaderim allah sizede sabır versin canım.zor bu durumda hastaya bakmak.bakanada zor çekenede.allahım bizi o durumlara düşürmesin.çok korkuyorum böyle şeylerden.evlatlar tatlı şimdide ozamanlarda yanımızda olurlarmı bilemem çok acı.allaha öyle dua ediyorum hep hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah.

kaderim müge anlıyı bende çok izliyodum bizamanlar bi kadın vardı bir ay geldi gitti oğlu kayıp diye hergün takip eetim onu katilde sevgilisiyle ikisi çıktı.gözünden bi damla yaş çıkmadı kadının onca gün. ayyy aklıma geldi sinirlerim bozuldu yine neleri var.ondan sonra izlemedim ben bi daha insan çok etkileniyo.birde yakınında olunca düşünemiyorum artık allah korusun.allah çocuklarımızıda bizide hep hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah. cimcimem ev toplamak deme hiç bana bizimki nedense hiiç toplu durmuyo.öyle pasaklı insanlarda değiliz ama hiç düzen diye birşey kalmadı evde.toparlayamıyorum artık bıktımmmmmm.ben topluyorum akşama kadar yine dağılıyo.geçen arkadaş aradıben geliyorum diye evi yakın.çocuk uyumadan bişey yapamıyorum tabi.bulaşıkları zor attım makinaya çocuk kucağımda yatırsam uyanıkken sırtı yere gelmiycek benim kızın başlıyo ağlamaya.sinirlerim bozuluyo.bi gün toplu görücekmiyim bu evi merak ediyorumkafamçokkarıştı

günaydın kızlarrr
antikacım canım başın sağolsun allah geride kalanlara sabırlar :Saruboceq:
kaderim sizede çok geçmiş olsun allah tez şifalar versin canım kayınpederine :Saruboceq:

kızlar günaydınnn
bugün kendimi çok iyi hissediyorum nedense dün sbh köye gittik arkadaşlarla çok eylendk tarlaya gittik kendimize bişeyler topladık gece yatmaya geldik eve bana iyi geldi baya bunalmılştım çünkkü sizler neler yaptınız bakim

amin karamukçum amin
laedangel bizde hastane köşelerinde geçirdik hafta sonumuzu
görümcemler geldi şehir dışından eltimle bizde kaldılar.
bu sabah sahurda gittiler.
yani böylee işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…