selam kızlar biraz önce eve girebildim ve hemen buraya koştum.canım çok sıkkın gün gece sabaha karşı gelen bi telefonla sarsıldık. çok sevdiğim yıllarca aynı sahnelerin tozunu yuttuğum, aynı kulusleri paylaştığım, yeri gelip suyumuzu beraber yudumladığımız bir arkadaşımın vefat haberini aldık.yanlız yaşıyordu üç arkadaş alttlı üstlü turuyorlardı hepsi eski ekip arkadaşlarımız.bu orta katta sahura çağırmak için üst kattaki arkadaş iniyo zil kapı ses vermemiş. birde öle bişeyki yıllardır birlikte olduğumuza birbirimzin içini dışını biliriz. uykusu hafiftir duymamış olamaz diyo alt katta oturan bayan arkadaşımıza iniyo kapıyı ben açmıyım belki uygun değildir diyo. ikisi kapıyı açmalarıyla bizimkini yerde boylu boyunca ağğzında kanla bulmuşlar. hemen ambulans çağırıyolar ama daha orda doktor demiş yapılcak bişey yok boşuna hastahaneye götürmeleyelim beyin kanaması diye.ailesi istanbuldaydı aramışlar zaten hepimizin toplanması yarım saat almadı. içimdeki burukluğu anlatamam kızlar.saat 9 a kadar evindeydi.normalde cenazenin yüzü örtülürmüş ama dayanamadık hiç birimizin eli varmadı yüzünü kapatmaya o saate kadar öptük kokladık sanki hala yaşıyoduda kalkıvericekti.inanırmısınız yüzü makyajlı gibi yanakları pembe pembe, dudakları kıpkırmızı, gözleri kalem çekilmiş gibiydi. çok kötüyüm kızlar çok bi kardeşimi kaybettim bu gün
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((